adversus Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 εμένα από $129 μου το πάει $119, με το gbaff. Κάνω κάτι λάθος? Όχι λογικά αυτοί είχαν κάνει κάποιο λάθος μέχρι χθες. τώρα κι εμένα με το κουπόνι 119 μου βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ρε παιδιά τί είναι αυτο το gbaff και πώς το επιλέγεις? Μπάινω και εγώ στη σελίδα του gearbest αλλα δε βλέπω κάτι για προσφορά και η τιμή του είανι στα 119.55Ευρω :S ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α οκ το βρήκα! Πρέπει πρώτα να το κάνεις "Add to your card" για να δεις το αντίστοιχο πεδίο του promo-code. Ωστόσο βάζοντας το gbaff ως promo code μου βγάζει οτι δεν είναι σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σχολασε η προσφορα μαλλον ή ηταν λαθος και επισης πιθανοτατα ακυρωσαν το κουπονι που πρεπει να ειχε ξεμεινει απο παλια. Περιμενω να δω αν θα μου στειλουν την παραγγελια για το Ρ4000 στα 96$.Ή αν θα μου ζητησουν εξτρα λεφτα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σχολασε η προσφορα μαλλον ή ηταν λαθος και επισης πιθανοτατα ακυρωσαν το κουπονι που πρεπει να ειχε ξεμεινει απο παλια. Περιμενω να δω αν θα μου στειλουν την παραγγελια για το Ρ4000 στα 96$.Ή αν θα μου ζητησουν εξτρα λεφτα. Συνήθως τα στελνουν, έτσι έγινε τουλάχιστον με δύο άλλες συσκευές(cubot s200,blackview breeze v2)παλιότερα και πρόσφατα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σχολασε η προσφορα μαλλον ή ηταν λαθος και επισης πιθανοτατα ακυρωσαν το κουπονι που πρεπει να ειχε ξεμεινει απο παλια. Περιμενω να δω αν θα μου στειλουν την παραγγελια για το Ρ4000 στα 96$.Ή αν θα μου ζητησουν εξτρα λεφτα. Πέτυχα τέτοιο "λάθος" και πήρα το Elephone P6000 από εκεί 79,95$. Δοκίμαζα διάφορα κουπόνια από το ίντερνετ και ξαφνικά σε ένα αντέδρασε έτσι. Το πήρα κατευθείαν και χθές μου το έστειλαν και όλας. Οπότε νομίζω κομπλέ θα είσαι Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Πέτυχα τέτοιο "λάθος" και πήρα το Elephone P6000 από εκεί 79,95$. Δοκίμαζα διάφορα κουπόνια από το ίντερνετ και ξαφνικά σε ένα αντέδρασε έτσι. Το πήρα κατευθείαν και χθές μου το έστειλαν και όλας. Οπότε νομίζω κομπλέ θα είσαι Από το ίντερνετ? από κάποιο συγκεκριμένο ή συγκεκριμένα σάιτ? Ποιο κουπόνι δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Από το ίντερνετ? από κάποιο συγκεκριμένο ή συγκεκριμένα σάιτ? Ποιο κουπόνι δοκίμασες? Προφανώς από το internet :p Από που αλλού; Αν διαβάσεις 1-2 ποστ πιο πάνω θα καταλάβεις.. Προφανώς δεν λειτουργεί πλέον το κουπόνι καθώς ήταν λάθος ή απλά για ελάχιστα κομμάτια. Το πιο πιθανόν λάθος βέβαια καθώς ήταν refferal το κουπόνι που χρησιμοποίησα. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Χαχαχα!! google ήθελα να γράψω.. Απλά ήθελα να μάθω αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο σάιτ από το οποίο ενημερώνεσαι για κουπόνια ή απλά μια αναζητηση στο google "gearbest coupon" .. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Χαχαχα!! google ήθελα να γράψω.. Απλά ήθελα να μάθω αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο σάιτ από το οποίο ενημερώνεσαι για κουπόνια ή απλά μια αναζητηση στο google "gearbest coupon" .. ;) να πχ εδω http://gearbestcoupons.blogspot.gr/ η εδω http://www.mobilescoupons.com/coupons-deals μπορεις να κοιτας αν και εδω τα παιδια δεν τους ξεφευγει τιποτα οτι κινειται εκτελειται :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Μηπως ξερει κανενας αν μπορουμε να κανουμε παραγγελεια απο κινα; γιατι προσπαθησα απο vickmall αλλα δεν μου συνδεει την visa αλλα η παραγγελεια δειχνει pending. Tι γινετε τωρα την επιασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Μηπως ξερει κανενας αν μπορουμε να κανουμε παραγγελεια απο κινα; γιατι προσπαθησα απο vickmall αλλα δεν μου συνδεει την visa αλλα η παραγγελεια δειχνει pending. Tι γινετε τωρα την επιασε; Αδικα προσπαθεις.μονο αν εχεις υπολοιπο στο paypal. Μονο ετσι γινεται απο χθες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Αδικα προσπαθεις.μονο αν εχεις υπολοιπο στο paypal. Μονο ετσι γινεται απο χθες. ευχαριστω ευτηχως το δικο μου το ειχα βαλει με το paypal μου μπορω να το ξανακανω να εξυπηρετησω εναν φιλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Και από Aliexpress δεν δέχονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Παιδιά, ο μόνος τρόπος για να πληρώσετε κάτι εκτός Ελλάδας, είναι να έχετε (με κάποιο τρόπο!) λεφτά εκτός Ελλάδας. Αυτό ισχύει από τη Δευτέρα έως ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Original Lenovo S60 4G LTE smartphones 5.0inch 1280x720 Snapdragon 410 64bit 2GB RAM 8GB ROM 13.0MP Camera Android 4.4 Dual SIM on Aliexress only 09 July http://brands.aliexpress.com/?spm=2114.11010108.15.2.sdCD2e Αυτό τι λέει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Original Lenovo S60 4G LTE smartphones 5.0inch 1280x720 Snapdragon 410 64bit 2GB RAM 8GB ROM 13.0MP Camera Android 4.4 Dual SIM on Aliexress only 09 July http://brands.aliexpress.com/?spm=2114.11010108.15.2.sdCD2e Αυτό τι λέει ? Από εδώ http://www.vickmall.com/lenovo-s60w-4g-lte-smartphone-qualcomm-msm8916-quad-core-2gb-8gb-5-0-inch-hd-screen-android-4-4-13mp-camera.html σίγουρα λέει διαφορά τιμής:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Από εδώ http://www.vickmall.com/lenovo-s60w-4g-lte-smartphone-qualcomm-msm8916-quad-core-2gb-8gb-5-0-inch-hd-screen-android-4-4-13mp-camera.html σίγουρα λέει διαφορά τιμής:happy: Δεν κατάλαβα ? Στο Ali είναι 119.99 $ για μία μέρα. Τι διαφορά έχει το Lenovo S60W με το Lenovo S60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. July 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Και πως θα το πάρετε ρε μάγκες; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 όποιος ζει στο εξωτερικό μπορεί ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Διαγράφηκαν off topic ποστ. Συνεχίζουμε την συζήτηση σε ότι έχει να κάνει με το αντικείμενο του topic, please. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Ευκαιρια στο geekbuying! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 ...τώρα βρήκε να μη λειτουργεί το paypal;;; ΚΡΙΜΑ!!! :D Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 για οσους δε γνωριζουν σημερα δουλευει μολις εκανα ανανεωση χρονου μεσω paypal χωρις να εχω χρηματα μεσα αρα τραβηξε απ τη προπληρωμενη οποτε ξανα στον αγωνα να ζωντανεψει το θρεντ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) για οσους δε γνωριζουν σημερα δουλευει μολις εκανα ανανεωση χρονου μεσω paypal χωρις να εχω χρηματα μεσα αρα τραβηξε απ τη προπληρωμενη οποτε ξανα στον αγωνα να ζωντανεψει το θρεντ :) δηλαδη για να καταλαβουμε σωστα, εκανες αγορα ενος αγαθου (εστω και αυλου) μεσω πιστωτικης που την ειχες στο paypal? μενεις ελλαδα? η πιστωτικη ειναι απο ελληνικη τραπεζα? ειμαστε offtopic αλλα ειναι πολυ σημαντικο για ολους μας. Edited July 20, 2015 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 δηλαδη για να καταλαβουμε σωστα, εκανες αγορα ενος αγαθου (εστω και αυλου) μεσω πιστωτικης που την ειχες στο paypal? μενεις ελλαδα? η πιστωτικη ειναι απο ελληνικη τραπεζα? ειμαστε offtopic αλλα ειναι πολυ σημαντικο για ολους μας. μηπως μπορεσες και το εκανες επειδη ειναι ανανεωση χρονου για ελληνικο κινητο οποτε ειναι εντος ελλαδος αγορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts