Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμένα από $129 μου το πάει $119, με το gbaff. Κάνω κάτι λάθος?

Όχι λογικά αυτοί είχαν κάνει κάποιο λάθος μέχρι χθες. τώρα κι εμένα με το κουπόνι 119 μου βγάζει.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά τί είναι αυτο το gbaff και πώς το επιλέγεις? Μπάινω και εγώ στη σελίδα του gearbest αλλα δε βλέπω κάτι για προσφορά και η τιμή του είανι στα 119.55Ευρω :S

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α οκ το βρήκα! Πρέπει πρώτα να το κάνεις "Add to your card" για να δεις το αντίστοιχο πεδίο του promo-code. Ωστόσο βάζοντας το gbaff ως promo code μου βγάζει οτι δεν είναι σωστό.

Σχολασε η προσφορα μαλλον ή ηταν λαθος και επισης πιθανοτατα ακυρωσαν το κουπονι που πρεπει να ειχε ξεμεινει απο παλια.

Περιμενω να δω αν θα μου στειλουν την παραγγελια για το Ρ4000 στα 96$.Ή αν θα μου ζητησουν εξτρα λεφτα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Σχολασε η προσφορα μαλλον ή ηταν λαθος και επισης πιθανοτατα ακυρωσαν το κουπονι που πρεπει να ειχε ξεμεινει απο παλια.

Περιμενω να δω αν θα μου στειλουν την παραγγελια για το Ρ4000 στα 96$.Ή αν θα μου ζητησουν εξτρα λεφτα.

Συνήθως τα στελνουν, έτσι έγινε τουλάχιστον με δύο άλλες συσκευές(cubot s200,blackview breeze v2)παλιότερα και πρόσφατα ;)

Πέτυχα τέτοιο "λάθος" και πήρα το Elephone P6000 από εκεί 79,95$. Δοκίμαζα διάφορα κουπόνια από το ίντερνετ και ξαφνικά σε ένα αντέδρασε έτσι. Το πήρα κατευθείαν και χθές μου το έστειλαν και όλας. Οπότε νομίζω κομπλέ θα είσαι

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Πέτυχα τέτοιο "λάθος" και πήρα το Elephone P6000 από εκεί 79,95$. Δοκίμαζα διάφορα κουπόνια από το ίντερνετ και ξαφνικά σε ένα αντέδρασε έτσι. Το πήρα κατευθείαν και χθές μου το έστειλαν και όλας. Οπότε νομίζω κομπλέ θα είσαι

Από το ίντερνετ? από κάποιο συγκεκριμένο ή συγκεκριμένα σάιτ? Ποιο κουπόνι δοκίμασες?

Από το ίντερνετ? από κάποιο συγκεκριμένο ή συγκεκριμένα σάιτ? Ποιο κουπόνι δοκίμασες?

Προφανώς από το internet :p Από που αλλού;

Αν διαβάσεις 1-2 ποστ πιο πάνω θα καταλάβεις.. Προφανώς δεν λειτουργεί πλέον το κουπόνι καθώς ήταν λάθος ή απλά για ελάχιστα κομμάτια. Το πιο πιθανόν λάθος βέβαια καθώς ήταν refferal το κουπόνι που χρησιμοποίησα.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Χαχαχα!! google ήθελα να γράψω.. Απλά ήθελα να μάθω αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο σάιτ από το οποίο ενημερώνεσαι για κουπόνια ή απλά μια αναζητηση στο google "gearbest coupon" .. ;)

Χαχαχα!! google ήθελα να γράψω.. Απλά ήθελα να μάθω αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο σάιτ από το οποίο ενημερώνεσαι για κουπόνια ή απλά μια αναζητηση στο google "gearbest coupon" .. ;)

να πχ εδω http://gearbestcoupons.blogspot.gr/ η εδω http://www.mobilescoupons.com/coupons-deals μπορεις να κοιτας αν και εδω τα παιδια δεν τους ξεφευγει τιποτα οτι κινειται εκτελειται :lol:

Μηπως ξερει κανενας αν μπορουμε να κανουμε παραγγελεια απο κινα; γιατι προσπαθησα απο vickmall αλλα δεν μου συνδεει την visa αλλα η παραγγελεια δειχνει pending. Tι γινετε τωρα την επιασε;

Μηπως ξερει κανενας αν μπορουμε να κανουμε παραγγελεια απο κινα; γιατι προσπαθησα απο vickmall αλλα δεν μου συνδεει την visa αλλα η παραγγελεια δειχνει pending. Tι γινετε τωρα την επιασε;

Αδικα προσπαθεις.μονο αν εχεις υπολοιπο στο paypal. Μονο ετσι γινεται απο χθες.

Αδικα προσπαθεις.μονο αν εχεις υπολοιπο στο paypal. Μονο ετσι γινεται απο χθες.

ευχαριστω ευτηχως το δικο μου το ειχα βαλει με το paypal μου μπορω να το ξανακανω να εξυπηρετησω εναν φιλο;

Παιδιά, ο μόνος τρόπος για να πληρώσετε κάτι εκτός Ελλάδας, είναι να έχετε (με κάποιο τρόπο!) λεφτά εκτός Ελλάδας.

Αυτό ισχύει από τη Δευτέρα έως ...

Original Lenovo S60 4G LTE smartphones 5.0inch 1280x720 Snapdragon 410 64bit 2GB RAM 8GB ROM 13.0MP Camera Android 4.4 Dual SIM

on Aliexress only 09 July

http://brands.aliexpress.com/?spm=2114.11010108.15.2.sdCD2e

Αυτό τι λέει ?

Original Lenovo S60 4G LTE smartphones 5.0inch 1280x720 Snapdragon 410 64bit 2GB RAM 8GB ROM 13.0MP Camera Android 4.4 Dual SIM

on Aliexress only 09 July

http://brands.aliexpress.com/?spm=2114.11010108.15.2.sdCD2e

Αυτό τι λέει ?

Από εδώ http://www.vickmall.com/lenovo-s60w-4g-lte-smartphone-qualcomm-msm8916-quad-core-2gb-8gb-5-0-inch-hd-screen-android-4-4-13mp-camera.html σίγουρα λέει διαφορά τιμής:happy:

Δεν κατάλαβα ? Στο Ali είναι 119.99 $ για μία μέρα.

Τι διαφορά έχει το Lenovo S60W με το Lenovo S60

Διαγράφηκαν off topic ποστ. Συνεχίζουμε την συζήτηση σε ότι έχει να κάνει με το αντικείμενο του topic, please. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• 2 weeks later...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

για οσους δε γνωριζουν σημερα δουλευει

μολις εκανα ανανεωση χρονου μεσω paypal

χωρις να εχω χρηματα μεσα αρα τραβηξε απ τη προπληρωμενη

οποτε ξανα στον αγωνα να ζωντανεψει το θρεντ :)

για οσους δε γνωριζουν σημερα δουλευει

μολις εκανα ανανεωση χρονου μεσω paypal

χωρις να εχω χρηματα μεσα αρα τραβηξε απ τη προπληρωμενη

οποτε ξανα στον αγωνα να ζωντανεψει το θρεντ :)

δηλαδη για να καταλαβουμε σωστα, εκανες αγορα ενος αγαθου (εστω και αυλου) μεσω πιστωτικης που την ειχες στο paypal?

μενεις ελλαδα? η πιστωτικη ειναι απο ελληνικη τραπεζα?

ειμαστε offtopic αλλα ειναι πολυ σημαντικο για ολους μας.

Edited by FIREBLADE1
With great power, comes great responsibility...

δηλαδη για να καταλαβουμε σωστα, εκανες αγορα ενος αγαθου (εστω και αυλου) μεσω πιστωτικης που την ειχες στο paypal?

μενεις ελλαδα? η πιστωτικη ειναι απο ελληνικη τραπεζα?

ειμαστε offtopic αλλα ειναι πολυ σημαντικο για ολους μας.

μηπως μπορεσες και το εκανες επειδη ειναι ανανεωση χρονου για ελληνικο κινητο οποτε ειναι εντος ελλαδος αγορα??