Rightman Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Eioicn%2Ecom%2Ecn%2Fviewthread%2Ephp%3Ftid%3D48783%26fpage%3D1%26sid%3DgWWQ4N Δεν βολεύει καθόλου. Αφού ως τουρίστας που σε έχει η μετάφραση του google δεν σε αφήνει να παρακολουθήσεις τις συζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Δεν βολεύει καθόλου. Αφού ως τουρίστας που σε έχει η μετάφραση του google δεν σε αφήνει να παρακολουθήσεις τις συζητήσεις. Πρόσφατα πρέπει να το άλλαξαν γιατί εμένα μου παρουσίαζε κανονικά τις σελίδες όταν είχα δοκιμάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Παιδιά σημερα ή αύριο περιμένω το T-Mobile SDA Music μου. Θα έχω πρόβλημα ή οι εφαρμογές που δίνετε για το κανονικό Qtek 8020 θα δουλεύουν κανονικά κι εκεί; Μπόρει να μου στείλει κάποιος ένα PM ( γιατί είμαι σιγουρος ότι έχουν ξαναγραφεί αλλα δεν μπορώ να τα βρω σε 45 σελίδες ) τα must have apps για το τηλέφωνο καθώς και που μπορώ να τα βρω; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Παιδιά σημερα ή αύριο περιμένω το T-Mobile SDA Music μου. Θα έχω πρόβλημα ή οι εφαρμογές που δίνετε για το κανονικό Qtek 8020 θα δουλεύουν κανονικά κι εκεί; Μπόρει να μου στείλει κάποιος ένα PM ( γιατί είμαι σιγουρος ότι έχουν ξαναγραφεί αλλα δεν μπορώ να τα βρω σε 45 σελίδες ) τα must have apps για το τηλέφωνο καθώς και που μπορώ να τα βρω; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. :) Φιλε το εχω εδω και 3 μερες.Το τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο και με media player 10.Ολες οι εφαρμογες για τα qtek κανουν κανονικοτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 μπορεις να δοκιμασεις και μεσα απο το μενου την επιλογη "clear storage"και αυτο ουσιαστικα hard reset ειναι.Και που ακριβώς βρίσκετε η επιλογή "clear storage"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Και που ακριβώς βρίσκετε η επιλογή "clear storage"; δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια σε αυτο 1) γιατι εχω πειραξει ολα τα αρχεια και τα εχω σε δικους μου φακελους 2) γιατι εχω το μενου στα αγγλικα ενω οι περισσοτεροι εδω το εχετε ελληνικα. πρεπει να ειναι ομως σε ενα απο τους αρχικους φακελους του συστηματος, accesories ή configurations Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 [imgalign=Right]http://www.modaco.com/uploads/post-117679-1113463539.jpg[/imgalign] Automatic Keylock Μια μικρή έλλειψη (που προσωπικά μου είχε κοστίσει) είναι το αυτόματο keylock. Στο Qtek 8010 μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα το κόκκινο πλήκτρο, ή να βάλεις password protection, αλλά έλειπε το αυτόματο keylock μετά από x δευτερόλεπτα (που έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα της αγοράς). Να που βρέθηκε κάποιος developer, ως συνήθως, και κάλυψε το κενό με ένα προγραμματάκι που παρέχεται δωρεάν και μάλιστα επιτρέπει και exclusions (πχ να μην γίνεται keylock όταν τρέχεις τον Explorer ή όταν χρησιμοποιείς hands-free). Κατεβάστε το από εδώ. :yahoo: Κατεβείτε προς τα κάτω για να βρείτε τη νεώτερη έκδοση (1.52 την ώρα που γράφω). Update 21/4: Παρουσιάζεται ένα error όταν είναι ενεργοποιημένο το προγραμματάκι "SMS 160" που βρίσκεται στις "Επιπλέον Ρυθμίσεις" του Qtek 8010, και μετατρέπει τους Ελληνικούς χαρακτήρες στα SMS σε κεφαλαίους. Το SMS 160 σας γλιτώνει από το σπάσιμο σε 2 sms, αν ξεπεράσετε τους 80 χαρακτήρες. Δεν μπορούν λοιπόν προς το παρόν να τρέχουν και τα δύο προγράμματα παράλληλα. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Emena den mou exei doulepsei kamia ekdosi mou vgazei minima error creating keyboard hook. the programm is closed. Dokimasa kai tin 1.41 kai tin 1.51 kai tin 1.52 kai kamia den mporei na mou doulepsei giati??? Meta apo restart katafera na doulepsw me tin 1.51 :rolleyes: AAAA, episeis vrika kai ena fovero cabaki, den kserw ean exei anafertei einai gia na anoigokleinoume eukola to BT, kai idika ean to valete se speed dial ena click einai arketo na to anoiksoume kai allo ena gia na to klisoume. Emena me volepse para poli! Auta einai ta kala me ta ms smartphones, mas leipei kati??? kapios tha vrethei kai tha to ftiaksei :w00t: Pou na varetheis ena kinito me toses dinatotites meta??? Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Παιδιά σημερα ή αύριο περιμένω το T-Mobile SDA Music μου. Θα έχω πρόβλημα ή οι εφαρμογές που δίνετε για το κανονικό Qtek 8020 θα δουλεύουν κανονικά κι εκεί; Μπόρει να μου στείλει κάποιος ένα PM ( γιατί είμαι σιγουρος ότι έχουν ξαναγραφεί αλλα δεν μπορώ να τα βρω σε 45 σελίδες ) τα must have apps για το τηλέφωνο καθώς και που μπορώ να τα βρω; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Φιλε το εχω εδω και 3 μερες.Το τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο και με media player 10.Ολες οι εφαρμογες για τα qtek κανουν κανονικοτατα. gjimmys ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά θα ήθελα καποιός να μου δώσει κάνενα link με applications και games. (θα προτιμούσα full αν γίνεται ;) ) Αν απαγορεύεται εδώ ας μου στείλει ΡΜ. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Για όσους έχουμε USB σύνδεση στο smartphone πιστεύω πως αλλάζουμε τον αδόξαστο της μπαταρίας. Διότι κατά την διάρκεια της αναβάθμισης γίνονται απανωτές επανεκκινήσεις :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 media player 10? σε qtek 8010? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Για όσους έχουμε USB σύνδεση στο smartphone πιστεύω πως αλλάζουμε τον αδόξαστο της μπαταρίας. Διότι κατά την διάρκεια της αναβάθμισης γίνονται απανωτές επανεκκινήσεις :( Ευτυχώς το ότι φορτίζει όταν το έχεις στο USB δεν είναι αρνητικό. Το κινητό έχει μπαταρία Li-ion. Memory Effect δεν υπάρχει και δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος (πλην της προσωπικής σου ικανοποίησης) να αδειάσεις τελείως την μπαταρία :p Οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxetypo Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 το εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα,το mobile tv της TIM λειτουργει στο 8010? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 το εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα,το mobile tv της TIM λειτουργει στο 8010? Μέσω GPRS δεν λειτουργεί αυτή η υπηρεσία; Αν ναι τότε θα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 οι φωτογραφιες πως ανεβαζουν αναλυση ? δεν το ειχα προσεξει μετα την αναβαθμιση στο hardware .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 οι φωτογραφιες πως ανεβαζουν αναλυση ? δεν το ειχα προσεξει μετα την αναβαθμιση στο hardware .? Ενώ έχεις μπει στην εφαρμογή της κάμερας->Μενού->Επιλογές->Φωτογραφία Εκεί διαλέγεις μεταξύ 640x480, 320x240, 160x120. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 δυστηχως εχει ολες και ολες 3 επιλογες αλλα οχι για αναλυση .μηπως με την αναβαθμιση κατι αλλαξε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 ευχαριστω ....μολις τωρα το βρηκα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια σε αυτο 1) γιατι εχω πειραξει ολα τα αρχεια και τα εχω σε δικους μου φακελους 2) γιατι εχω το μενου στα αγγλικα ενω οι περισσοτεροι εδω το εχετε ελληνικα. πρεπει να ειναι ομως σε ενα απο τους αρχικους φακελους του συστηματος, accesories ή configurationsΤελικά δεν υπάρχει η επιλογή "clear storage" στα ελληνικά smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Τελικά δεν υπάρχει η επιλογή "clear storage" στα ελληνικά smartphone. στο 8080, που ειχα ελληνικη rom υπηρχει παντως, και μου φαινεται περιεργο να εχει βγει απο τα 8010-8020. υποθετω οτι πρεπει να ειναι μερος του λειτουργικου, και οχι στη ευχέρεια της καθε εταιρειας να το βαζει ή οχι... αν λες οτι δεν υπαρχει δεν μπορω να επιμεινω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Re paidia, na rwtisw kati pou mallon einai XAZO? Ti einai h xbar? ti xrisimeuei? pos egka8istoume skins giauthn? Opoios xerei.....plzzz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ας μου πει καποιος οι rom απο τα qtek τι καταληξη εχουν .img ή .rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Re paidia, na rwtisw kati pou mallon einai XAZO? Ti einai h xbar? ti xrisimeuei? pos egka8istoume skins giauthn? Opoios xerei.....plzzz το xbar ουσιαστικα ειναι task manager. με ενα πατημα στο joystick μπορεις να βλεπεις ποιες εφαρμογες τρεχουν στο κινητο σου, να αλλαζεις και να κλεινεις εφαρμογες. εχει κι αλλες λειτουργιες οπως να κανεις copy-paste, να προσθεσεις δικα σου shortcuts κτλ. για μενα must have εφαρμογη. http://xetranet.free.fr/xbar2/images/notification.gif περισσοτερα δες στη σελιδα της εφαρμογης http://xetranet.free.fr/xbar2/?lang=eng&project=xBar%202&page=Presentation εκει θα βρεις και διαφορα skins αλλα πιστευω οτι το κλασικο ειναι το καλυτερο και το πιο βολικο απ΄ολα!! Ας μου πει καποιος οι rom απο τα qtek τι καταληξη εχουν .img ή .rom? κανενα απο τα δυο... ενα εκτελεσιμο αρχειο ειναι που αν κανεις extract θα βρεις το αρχειο upgrade.exe, το κυριως rom με καταληξη .nbf και αλλα 2 .exe που δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 όμως το xbar χρειάζεται κωδικο για να λειτουργησει... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Σε εμενα δεν ετρεχε με τοποτα στο 8010 οποτε κατι συμβαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts