Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Jiayu S3

Giorgos9
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Selina 15:38:59

the root permissions is in the phone ,hard to find,aha

I 15:40:51

so, there is no problem with play store i suppose...?

Selina 15:41:25

yes

I 15:43:31

sorry for holding you all this time but could you probably ask if anyone in vickmall have installed play store with success in this phone? i'm in a hurry to order this phone

Selina 15:44:04

nobody receive it now...

Selina 15:44:04

and minideal have customers receive this phone?

I 15:44:52

no, not yet

I 15:45:13

they just start shipping

Selina 15:45:50

nobody receive it now

Selina 15:45:54

but i think you should know about how google play can work\

Selina 15:46:12

when click add account

Selina 15:46:21

you can see add google account

Selina 15:46:25

so it means the phone has google flame

Selina 15:46:53

so can use google play after install google flame

πριν απο λίγο από vickmall ...αρα??? Επειδή δεν ειμαι και πολύ σχετικός κάποιος να μασ διαφωτίσει??

• Απαντήσεις 728
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως ακριβώς θα είναι χειρότερη άμα φωτίζονται? Καλύτερη θα είναι, πιό φρέσκια παραγωγή, που λύσανε το πρόβλημα με τα σβηστά κουμπιά, είτε μέσω software (οπότε θα δείτε χαΐρι και εσείς του minideal με κάποιο update), είτε μέσω hardware, οπότε δεν θα δείτε...

Δεν αποκλείεται καμία πρώιμη / pre-release παρτίδα να είχε φωτιζόμενα κουμπιά και μετά για κάποιο λόγο (που βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα μπορούσε να είναι!!!) τα κατάργησαν...

Κουμπιά, ως τώρα, έχουμε δει να ανάβουν μονο σε μαυρο (δεν ξέρω αν παιζει ρολο αυτό, πρεπει όμως να αναφερθεί), σε πρώιμα πολύ βίντεο. Μετέπειτα βίντεο με λευκό....τίποτα.

GPS, παλι σε πρώιμα (δοκιμαστικα κυρίως) βίντεο, έταζαν ενα σκασμο δορυφόρους ολων των ειδών και σε εσωτερικό μάλιστα χωρο. Σε ενα και μοναδικο μετεπειτα βίντεο ομως, σε εξωτερικο χώρο κιόλας....η λήψη ηταν απογοητευτική.

Μου φαίνεται δεν θα είμαστε ποτε σίγουροι γι αυτά τα δυο, παρα μονο αν αρχισουν να παραλαμβανουν καποιοι και λευκά και μαύρα.

Θεωρητικά δε θα πρέπει να υπάρχει διαφορά μεταξύ άσπρου και μαύρου (τι στο καλό...)

Δεν αποκλείεται πάντως να... περιφέρονται κάποιες πρώιμες παρτίδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχει / θα έχει το (όποιο) "τελικό" προϊόν. Θα ήθελα να ελπίζω ότι η Jiayu δε θα κάνει τέτοια πατάτα...!

Αν δείτε πάντως το... διπλανό νήμα για το Umi Zero, φαίνεται ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι καθόλου απίθανο!

Και αυτό που λες για το GPS το πρόσεξα κι εγώ...

Notification LED έχει δει κανείς σε κανένα βίντεο να ανάβει...; Τις προάλλες χάζευα το review του JTGeek στο youtube για το S3 και αφού τέλειωσε θυμήθηκα ότι ο τύπος μας δείχνει σε όλα του τα reviews το notification LED (συνήθως απλά συνδέει το τηλέφωνο στην τροφοδοσία για να μας δείξει το λαμπάκι να ανάβει), όπως και τυχόν σχετικές επιλογές στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Σε αυτό για το S3 όμως... τσιμουδιά!

Δε νομίζω εκτός από τα φωτιζόμενα πλήκτρα η Jiayu να έκανε καμιά πατάτακαι με το notification led...! Θα πήγαινε πολύ...!

Notification led έχει.

To Vickmall μόλις έδιωξε το μαύρο μου...

Συγνωμη που θα μας απογοητευσω αλλα αυτο που φαινεται εχω την εντυπωση οτι ΔΕΝ ειναι το Notification led.

Ειναι ο sensoras υπερυθρων με τις οποιες αναγνωριζει τις κινησεις του χεριου για μεταβαση μπρος-πισω. Ανουσιο κατ εμενα και σπαταλη μπαταριας. Αν προσεξετε οταν το κινητο γερνει προς αλλη οπτικη γωνια αυτοματα το "φως" εξαφανιζεται, οπως επισης μεχρι σημερα ο μοναδικος λογος για να μενει αναμενο το led συνεχομενα ηταν λογω φορτησης.

Αν οντος δεν εχει Notification led αυτοματα τρωει Χ απο μενα, ειναι η μεγαλυτερη λ@λ@κι@ σ ενα (οποιοδηποτε) κινητο - ποσο μαλλον αυτης της κλασης

Edited by chris_a

Και γιατί δεν εμφανίζεται σε κανένα άλλο βίντεο, παρά μόνο σε αυτό που έχει κουμπωμένο το καλώδιο και φορτίζει? Εμένα μιά χαρά led μου φαίνεται...

Πχ εδώ

στο 2:46 που κάνει και κλήση, αν ήταν σένσορας θα είχε ενεργοποιηθεί και θα τον έπιανε η κάμερα...

Φωτιζόμενα capacitive δεν βλέπω, αλλά πιστεύω ότι απλά οι test versions που μοίρασε θα είναι έτσι, για να λέει το Vickmall ότι έχει, θα έχει.

Όποιος ξέρει γαλλικά, μας λέει τι λέει για τα κουμπιά στο12:00

Edited by Asterisd

Όπως είπε κι ο απο πανω....notification led και να προσθέσω φωτιζομενα touch buttons και καλό gps είναι απαραίτητα στις συσκευές μου. Χωρίς έστω ενα απο αυτά πέφτει Χ....το g4s έτσι κάηκε σαν επιλογή και πήρα coolpad f1. Το s3 μακάρι να τα έχει και τα τρια (κανει και ρίμα!).

PS. Γαλλικά δεν ξέρω...κάποιος;

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Μου ήρθε κι εμένα tracking number από το PayPal για το μαύρο που έχω (προ)παραγγείλει από το MiniDeal.

Από το ίδιο το MiniDeal πάντως ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμα, ενώ και η παραγγελία φαίνεται ακόμα σε status "Processing".

Μάλλον έκαναν -κατά τα γνωστά- reserve ένα tracking slot από την SG Post σε προετοιμασία για επικείμενη αποστολή - και μέσω κάποιας αυτοματοποιημένης διαδικασίας μου ήρθε η ενημέρωση από το PayPal...

Αντί πάντως για την όποια ανυπομονησία να παραλάβω, πιο πολύ τώρα έχω... περιέργεια να δω... τι θα είναι αυτό που θα παραλάβω...! :p

Αν οντος δεν εχει Notification led αυτοματα τρωει Χ απο μενα, ειναι η μεγαλυτερη λ@λ@κι@ σ ενα (οποιοδηποτε) κινητο - ποσο μαλλον αυτης της κλασης

Όντως θα είναι πολύ μεγάλο ξενέρωμα...! Κάτι τέτοιο το θεωρώ απαράδεκτο!

Η μόνη μας... ελπίδα είναι ότι ως τώρα δεν έχω δει την Jiayu να αφήσει κινητό της χωρίς notification led (αν και ποτέ δεν είναι... αργά για ν' αρχίσει!). Με τα φωτιζόμενα πλήκτρα πάντως την έχει ξανακάνει τη λαδιά (π.χ. G4)...

Και γιατί δεν εμφανίζεται σε κανένα άλλο βίντεο, παρά μόνο σε αυτό που έχει κουμπωμένο το καλώδιο και φορτίζει? Εμένα μιά χαρά led μου φαίνεται...

Πχ εδώ

στο 2:46 που κάνει και κλήση, αν ήταν σένσορας θα είχε ενεργοποιηθεί και θα τον έπιανε η κάμερα...

Φωτιζόμενα capacitive δεν βλέπω, αλλά πιστεύω ότι απλά οι test versions που μοίρασε θα είναι έτσι, για να λέει το Vickmall ότι έχει, θα έχει.

Όποιος ξέρει γαλλικά, μας λέει τι λέει για τα κουμπιά στο12:00

Το Vickmall έγραψε ότι δεν ανάβουν τα κουμπιά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το Vickmall έγραψε ότι δεν ανάβουν τα κουμπιά.

Λιγα ποστ παραπανω δεν λες οτι έγραψαν οτι φωτίζονται; ουτε με τον εαυτό τους δεν συμφωνούν αυτοι;

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Λιγα ποστ παραπανω δεν λες οτι έγραψαν οτι φωτίζονται; ουτε με τον εαυτό τους δεν συμφωνούν αυτοι;

Μεταφέρω ότι λένε σε fb ή αλλού.

Τελευταία που είδα στο Fb λένε πως δεν φωτίζονται

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια βλεπω το βιντεακι του vickmall που ανεβασαν πριν λιγο αυτο εχει ποιο καινουριο software s3 20150120 121651
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Έχει play store.που σημαίνει;

Σημαίνει, ότι έχει play store

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημαίνει, ότι έχει play store

Καλη η εξυπνάδα σου. Θέλω να πω οτι προφανώς πρόκειται για αναβαθμισμένη και πιθανον ρουταρισμενη εκδοση.

Δεν έχει root μέσα. Τουλάχιστον όχι κάποιο root app, (SuperSu κλπ), άρα μάλλον είναι το μαμά firmware που περιμέναμε...

A και προς το ''μην ψαρωνετε δεν προκειτε να ανεβει η τιμη'' πλεον 199$ minideal

καληνυχτα:lol::lol::lol:

Και αν βάλεις και την ισοτιμία που χειροτέρεψε τον τελευταίο καιρο η διαφορα σε σχεση με προπαραγγελιες ειναι στα 20 ευρω , σε εμενα τουλαχιστον.

Γεια σας παιδιά. Βλέποντας όλα τα βίντεο είμαι σίγουρος ότι: Τα capacitive ανάβουν αλλά με πολύ λίγο φως και σβήνουν πολύ γρήγορα. Notification υπάρχει σε ένα βίντεο που φορτίζει

για τα πληκτρα που λετε το gizchina εχει νεοτερο firmware και αν δειτε στο 6.38 αναβουν αυτο εχει μια εκδοση π ειναι 23 του μηνα΄...
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Το minideal μου είπε ότι μου έστειλε δώρο silicon case & screen protector,

δεν το περίμενα, καλά ξηγήθηκαν!

Οντως αν βάλεις τα 10$ αύξησης της τιμής και την ισοτιμία φτάνουμε το 20ευρω σε κέρδος εμείς που τα προπαραγγείλαμε.

Σιγά σιγά να οργανονώμστε για τις πρώτες ενέργειες μόλις έρθουν για ρουτ και ότι άλλο...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...