Jump to content

sting123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sting123

  1. Εχω περάσει την comborom αλλα εχω ενα περιεργο προβλημα με google maps. Καθε φορά που στέλνω στο κινητό μια διευθυνση από τον υπολογιστή μου λαμβανω μια ηχητικη ειδοποίηση αλλα η διευθυνση δεν εμφανίζεται. Το εχει αντιμετωπίσει κάποιος αλλος αυτό; :blink:
  2. http://en.miui.com/thread-352965-1-1.html :p
  3. εχεις περασει global dev
  4. Αν το κρατήσει πάνω απο 1 με 1,5 χρόνο θα σου έλεγα σίγουρα 3gb, οτι κι αν σου λένε...η πολύ ram ποτέ δεν έβλαψε, η λίγη πάντα!!:lol:
  5. Ακολουθώντας τον οδηγό : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/ εφτασα σε chinese stable v8.0.1.0 LHOCNDG. Πώς φλασαρω τώρα την global dev? :blink: ότι ρομ και να βάλω στη μνήμη του τηλεφωνου με updater μου βγάζει μήνυμα can't verify update, στο mi suit σε flashboot βρίσκει stable και developer rom αλλά στο 0% βγάζει το ίδιο μήνυμα. Όταν ακολούθησαν τον οδηγό ήμουν με multi από κινεζοκαταστημα και ξεκλειδωτο bootloader, ο bootloader τώρα είναι κλειδωμένος. Τα φώτα σας please!
  6. Καταλαβαίνω ότι η dev αυτή θα είναι ή κινεζική, επειδή θέλω να δοκιμασω την global dev πριν πάω στην ελληνική, την περναω zip στο τηλέφωνο και πάω από τον updater?
  7. Kongeo σε ευχαριστώ πολύ σε λιγότερο από μία γραμμή έδωσες λύση ;-). Kyrgeo μην το παίρνεις προσωπικά αλλά διαβάζοντας κάποιους από τους οδηγούς καταλαβαίνεις ότι πρέπει να επικαιροποιηθουν γιατι για να βγαλεις άκρη πρέπει να διαβάσεις κάτι περισσότερο από 1500 σελίδες σε διάφορα threads καθώς υπάρχουν πλέον ασυμβατότητες και για όσους από εμάς δεν έχουμε την εμπειρία σου πιο πολύ μας μπερδεύουν παρά μας βοηθούν ορισμένες φορές. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας
  8. Παίδες ξανά καλησπέρα...εχω μπερδευτει τελείως με τους οδηγους και το τι ισχυει και για ποιες ρομ πια...οποτε παρακαλω ας απαντήσει κάποιος που έχει όρεξη να βοηθήσει και μη με παραπέμψει στην πρώτη σελίδα! προσφατα παρέλαβα redmi note 3 pro 2gb/16gb qualcomm me rom multi MIUI 7.4/stable 7.4.9.0(LHOCNDD) και ξεκλείδωτο bootloader. Ποιος ειναι ο πιο ασφαλής δρομος για να φτασω σε πρωτη φαση σε global Dev?? Παρακαλώ προτείνετε τον οδηγο και αν ειναι ευκολο και συγκεκριμενες εκδοσεις ρομ καθως οπως διαβαζω δεν λειτουργουν ολες με edl και...τρεχα γυρευε...τα εχω παίξει λεεεεμεε!:lol: Εμπρός καλοί μου ανθρωποι...πάμε βήματακι βηματάκι!! :D
  9. Χαιρετώ την κοινότητα! Λοιπόν παραλαβή πριν από μερικές μέρες από Banggood με ρομ MIUI 7.4.9.0 με...υποτίθεται ελληνικά! Τα ελληνικά υπαρχουν σκόρπια εδώ κι εκεί...απογοήτευση μιας και προορίζεται για δώρο και τα ελληνικά απαραίτητα! Την βοήθειά σας λοιπόν! Τι σοι ρομ είναι αυτή και πώς προχωρώ απο εδω και πέρα? Είναι οφισιαλ, ειναι ανοφίσιαλ, ποιες ρομ εχουν υποστήριξη για ελληνικη γλώσσα και ποιά να προτιμήσω και για απροβλημάτιστη λειτουργεία;;;; Και βασικά πώς γίνεται με τον απλούστερο τρόπο; Αυτά!!! :D
  10. Ευχαριστώ tigreos... Με το Nubian tool v2.1.01 ή δεν παίζει ρόλο;
  11. Γειά σας παίδες, έχω μείνει στην 1.64 custom του ιταλού. Υπάρχει κάποιος οδηγός για αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη και σταθερή 5.1 και ποιά είναι αυτη; Αν έχω καταλάβει σωστά πάω πρώτα σε official 1.64 μετα 3.09 με updater tool και μετα κατευθείαν 3.55;;; :wacko:
  12. Ευχαριστώ πολύ tigreos.
  13. Φοράω την 1.64bb72 του ιταλού...ξέρει κάποιος πως μπορω να μπλοκαρω κάποιον αριθμό; Αναφέρομαι στο call rejection list. Καποιες οδηγίες που βρήκα σε ξένα site δεν λειτουργουν...
  14. Ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.androidiani.com/forum/zte-nubia-z7/423861-rom-1-38-mod-bb72-zte-nubia-z7-max.html Θα λύσεις εύκολα κάποια μικροπροβληματάκια που μπορεί να εμφανιστούν. Μπές με chrome και κάνε μετάφραση.
  15. Ευχαριστώ πολύ. Σήμερα βρήκα χρόνο και την πέρασα...το κινητό απλά...πετάει. Πολύ καλύτερη διαχείριση της Ram και μοναδικό bug κάποια widgets που εξαφανίζονται αλλά λύνεται εύκολα. Καμία σχέση. Όλα λειτουργούν άψογα.
  16. H BB72 V1.64 μπορεί να περάσει με TWRP 2.8.1.0 πάνω στη δικία μου ή πρέπει να ξεκινήσω απο την ΒΒ72 V1.41 και να τις περάσω διαδοχικα; Σόρυ αλλά κάπου χάθηκα στην μετάφραση από τον ιταλό...:blink:
  17. Ok, ευχαριστώ...αυτο σκεφτόμουν κι εγω...δεν με ενδιαφέρει να έχει ελληνικα. Ποια είναι η σταθερότερη ρομ με τα λιγότερα προβλήματα; Να προτιμήσω την official 1.64;
  18. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Οσο ομως και να παταω το σκουπάκι παρατεταμένα...δεν εμφανίζεται τιποτα άλλο. :( Η συσκευή ήρθε απο to2c ρουταρισμένη ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν εμφανίζεται κανένα μενού όση ωρα κι αν το πατάω. Υπάρχει άλλος τρόπος να μπω στην white list; Στο κεντρικό μενου τις έχω επιλέξει τις εφαρμογές.
  19. Ναι...αυτό ακριβώς εννοώ λέγοντας lock την εφαρμογή, απλά στη δική μου έκδοση δεν ανοιγει άλλο μενου πατώντας παρατεταμένα το σκουπάκι , απλα σέρνεις τη εφαρμογη προς τα κατω και την εμποδιζει να κλεισει. Σε κάθε περιπτωση τα push notifications θα επρεπε να ερχονται χωρις αυτη την ενεργεια. Αναρωτιέμαι εαν ειναι θέμα της ρομ ή κάποιο conflict, ολες οι σωστες ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου έρχονται κανονικά ολες οι ειδοποιήσεις από Viber, Facebook κλπ, όταν έχεις κάνει εκκαθάριση της Ram και έχουν κλείσει;
  20. Παιδιά καλησπέρες...μόλις παρέλαβα το κινητό...νέος χρήστης αρκετές απορίες... το κινήτο ήρθε με την ΝΧ505J_CNCommon_V9.29...όλα καλά εκτος από πρόβλημα με τα push notifications...μόνη λύση να γίνει Lock η εφαρμογή. Υπάρχει κάποια ρομ, custom ή official που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτο; Ποιά ρομ προτεινετε, με τα λιγότερα δυνατα bugs και περισοτερη ram ελευθερη;
  21. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα, λογικά σε 15 μέρες. Περιμένω να το δω κι από κοντά με το λευκό του. Εαν δεν εχω βγάλει άκρη μέχρι τότε το κάνουμε.
  22. Ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλά το συγκεκριμένο δυστυχώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει ως antenna nfc. Υπάρχει επίσης στο ebay μια nfc antenna για note2 και s4, ισως καποιος με περισσότερες γνωσεις μπορεί να μας πει αν θα μπορουσε να μπει στο Z7 Max με κάποιες τροποποιησεις στα πιν.
×
×
  • Create New...