PopCorn1 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) υπαρχει και στο ιντερνασιοναλ καταστημα τους ειπαμε http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-lte-2gb-16gb-smartphone-black.html . κοιταξα τα σχολια στο μινιντιλ και σε ολους απαντανε οτι δεν μπορουν να κανουν ρουτ και να βαλουν γκουγκλ πλει στορ και πως θα πρεπει να το κανουν οι ιδιοι. ετσι λοιπον πηγα και ρωτησα και στο καταστημα που παραθετω παραπανω και μου απαντησαν το εξης. τωρα περιμενω να μου απαντησουν αν δινουν εγγυηση και αν με τον ρουτ ακυρωνεται. μου εχουν πει πως δοκιμαζουν ολα τα κινητα τους πριν τα στειλουν, οποτε τους ρωτησα αν βαζουν τα ελληνικα προεπιλεγμενα , αφαιρεση των κινεζικων εφαρμογων κτλ (πραγματα που θεωρω δεδομενα γιατι ειναι το διεθνες καταστημα τους) αλλα τα ρωτησα γιατι ειδα οτι αυτα ζητουσαν ολοι στο μινιντιλ. ο θεος βοηθος... Εγώ ξέρω (και το έχουν γράψει και άλλοι εδώ μέσα) ότι το επίσημο site της Jiayu είναι το:http://www.ejiayu.com/en/ και facebook https://www.facebook.com/jiayucellphone Edited January 24, 2015 by PopCorn1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 υπαρχει και στο ιντερνασιοναλ καταστημα τους ειπαμε http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-lte-2gb-16gb-smartphone-black.html . κοιταξα τα σχολια στο μινιντιλ και σε ολους απαντανε οτι δεν μπορουν να κανουν ρουτ και να βαλουν γκουγκλ πλει στορ και πως θα πρεπει να το κανουν οι ιδιοι. ετσι λοιπον πηγα και ρωτησα και στο καταστημα που παραθετω παραπανω και μου απαντησαν το εξης. τωρα περιμενω να μου απαντησουν αν δινουν εγγυηση και αν με τον ρουτ ακυρωνεται. μου εχουν πει πως δοκιμαζουν ολα τα κινητα τους πριν τα στειλουν, οποτε τους ρωτησα αν βαζουν τα ελληνικα προεπιλεγμενα , αφαιρεση των κινεζικων εφαρμογων κτλ (πραγματα που θεωρω δεδομενα γιατι ειναι το διεθνες καταστημα τους) αλλα τα ρωτησα γιατι ειδα οτι αυτα ζητουσαν ολοι στο μινιντιλ. ο θεος βοηθος... Καλό είναι να ξέρουμε τι γράφουμε. Το site που αναφέρεις είναι ένα απλό κατάστημα και δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη εταιρεία. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fthgeneration92 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 και γιατι το σαιτ και το φεισμπουκ που παραθετετε δεν εχει σειλς? ο λογος που το υπεθεσα ηταν αυτος. εαν εκανα λαθος συγνωμη, αλλα θα επικοινωνησω και με το φβ και με το αυθεντικο σαιτ για σιγουρια. στο σαιτ jiayu-store.com λεει το εξης: About Us The Jiayu Mobile Store for international buyers. Founded in 2013, Jiayu Mobile Store is Jiayu's global distributor for international buyers, shipping all Jiayu products to smart phone fans all around the world, featuring Jiayu G2,Jiayu G2s, Jiayu G3, Jiayu G4, along with Jiayu branded accessories. Why buying from us: 1. Exclusive Models and Service to international buyers. 2. Worldwide Fast and Sage Shipping. We support worldwide shipping. 3. Factory 12-month Warranty,Easy & Safe Payment Methods 4. Professional Smart Phone Company,Free Firmware Updates 5. Low Quantity Wholesales. To all of you, we hope you enjoy Ainol products! Jiayu Store Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fthgeneration92 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλό είναι να ξέρουμε τι γράφουμε. Το site που αναφέρεις είναι ένα απλό κατάστημα και δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη εταιρεία. και γιατι το σαιτ και το φεισμπουκ που παραθετετε δεν εχει σειλς? ο λογος που το υπεθεσα ηταν αυτος. εαν εκανα λαθος συγνωμη, αλλα θα επικοινωνησω και με το φβ και με το αυθεντικο σαιτ για σιγουρια. οπως και να εχει στο σαιτ jiayu-store.com λεει το εξης: About Us The Jiayu Mobile Store for international buyers. Founded in 2013, Jiayu Mobile Store is Jiayu's global distributor for international buyers, shipping all Jiayu products to smart phone fans all around the world, featuring Jiayu G2,Jiayu G2s, Jiayu G3, Jiayu G4, along with Jiayu branded accessories. Why buying from us: 1. Exclusive Models and Service to international buyers. 2. Worldwide Fast and Sage Shipping. We support worldwide shipping. 3. Factory 12-month Warranty,Easy & Safe Payment Methods 4. Professional Smart Phone Company,Free Firmware Updates 5. Low Quantity Wholesales. To all of you, we hope you enjoy Ainol products! Jiayu Store Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Επειδή μου ήρθε και εμένα χθες τρακινγκ από το Μινι μπορεί κάποιος που έχει ασχοληθεί με το θέμα της "ποιότητας" των μοντέλων που στέλνονται να κάνει μια σούμα τι παίζει και τι να περιμένουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Όταν παραλάβουν οι πρωτοι να αρχισετε να ρωτατε.. προς το παρόν γουρούνι στο σακί και μακάρι να ανοιχτεί το σακί και μη πεταχτεί καμια μαϊμού απο μέσα.Πάντως όσοι βιαστικατε να το χτυπησετε καλό είναι να έχετε υπομονή γιατί τα bugs στις αρχικές ROM είναι σύνηθες φαινομενο και μακάρι μα περιοριστούν στο software γιατί αλουμινόχαρτο για ξοδεμα δεν έχω άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Όταν παραλάβουν οι πρωτοι να αρχισετε να ρωτατε.. προς το παρόν γουρούνι στο σακί και μακάρι να ανοιχτεί το σακί και μη πεταχτεί καμια μαϊμού απο μέσα.Πάντως όσοι βιαστικατε να το χτυπησετε καλό είναι να έχετε υπομονή γιατί τα bugs στις αρχικές ROM είναι σύνηθες φαινομενο και μακάρι μα περιοριστούν στο software γιατί αλουμινόχαρτο για ξοδεμα δεν έχω άλλο. φιλε ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω jiayu δεν τα αγοραζα λογω gps τωρα λενε οτι το εφτιαξαν.Ελπιζω να μην λενε παραμυθια!! Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 μαϊμου απο minideal σχεδον αδυνατον Αλουμιναχαρτο σε κινητο που υποστηριζει gps glonass και bds επισης σχεδον αδυνατον Επαναλαμβανομαι αλλα δεν πειραζει :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Εδώ δείχνει in stock το 3gb http://www.to2c.com/jiayu-s3-3gb-ram-16gb-rom.html . Να ρωτήσω αν το κινητό τραβάει 4k video γιατί δεν το βρήκα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Εδώ δείχνει in stock το 3gb http://www.to2c.com/jiayu-s3-3gb-ram-16gb-rom.html . Να ρωτήσω αν το κινητό τραβάει 4k video γιατί δεν το βρήκα πάνω δεξιά στο color λέει pre-sale Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Θήκη tpu-silicon πουθενά δε βρισκω γμτ... Καμμιά ιδέα; να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Εγω αγορασα αυτην http://www.aliexpress.com/snapshot/6465694887.html?orderId=65534388465563 Λεει πως εχεις τρυπες για ηχειο και καμερα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι οντως εχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Eγώ αυτήν: http://www.aliexpress.com/item/New-item-Fasion-Leather-Wallet-bag-case-for-Jiayu-S3-Mobile-phone-Flip-PU-Case-Back/32266903266.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Θήκη tpu-silicon πουθενά δε βρισκω γμτ... Καμμιά ιδέα; δεν έχει μέσα η συσκευασία; νομίζω είδα στο βίντεο του minideal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Eγώ αυτήν: http://www.aliexpress.com/item/New-item-Fasion-Leather-Wallet-bag-case-for-Jiayu-S3-Mobile-phone-Flip-PU-Case-Back/32266903266.html Καλη φαινεται αλλα δεν θελω το κινητο μου να ειναι κολλημενο σε μια θηκη.Θελω να μπορω να το βγαλω ανα πασα στιγμη. Καμια θηκη σιλικονης βρηκες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rockabilly Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι να προβώ στην αγορά του συγκεκριμένου κινητού (advanced), μπορεί κάποιος λίγο πιο υπεύθυνα να μου απαντήσει εφόσον έχει την υπομονή και την θέληση γιατί να ΜΗΝ προβώ στην συγκεκριμένη αγορά τώρα; (έστω και presale) Προσωπικά είμαι από τους αγοραστές που θέλουν να βάλουν τις κάρτες μέσα και να μην ασχοληθώ ιδιαίτερα. Η καλή κάμερα, οθόνη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αιχμής είναι φυσικά στα + του κινητού και τα θέλω ως αγοραστής, ειδικά σε αυτό το επίπεδο τιμών. Ωστόσο διαβάζοντας τις 25+ σελίδες νιώθω σαν κάτι να με εμποδίζει και πραγματικά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Αξίζει να ασχολούμαστε, τέτοιου είδους καταναλωτές, με την συγκεκριμένη αγορά κινητών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας «Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Αυτό που σε εμποδίζει είναι ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το τηλέφωνο, οπότε αναμένεις να το πάρουν στα χέρια τους οι πρώτοι και πρατεις ανάλογα. No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι να προβώ στην αγορά του συγκεκριμένου κινητού (advanced), μπορεί κάποιος λίγο πιο υπεύθυνα να μου απαντήσει εφόσον έχει την υπομονή και την θέληση γιατί να ΜΗΝ προβώ στην συγκεκριμένη αγορά τώρα; (έστω και presale) Προσωπικά είμαι από τους αγοραστές που θέλουν να βάλουν τις κάρτες μέσα και να μην ασχοληθώ ιδιαίτερα. Η καλή κάμερα, οθόνη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αιχμής είναι φυσικά στα + του κινητού και τα θέλω ως αγοραστής, ειδικά σε αυτό το επίπεδο τιμών. Ωστόσο διαβάζοντας τις 25+ σελίδες νιώθω σαν κάτι να με εμποδίζει και πραγματικά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Αξίζει να ασχολούμαστε, τέτοιου είδους καταναλωτές, με την συγκεκριμένη αγορά κινητών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας Πως θα σε βοηθήσει κάποιος που δεν έχει τη συσκευή στα χέρια του και πόσο μάλλον να τον εμπιστευτείς κιόλας; Αν είναι presale συνιστώ να μην το πάρεις μέχρι να γίνει in stock, γιατί δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για τη διαθεσιμότητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι να προβώ στην αγορά του συγκεκριμένου κινητού (advanced), μπορεί κάποιος λίγο πιο υπεύθυνα να μου απαντήσει εφόσον έχει την υπομονή και την θέληση γιατί να ΜΗΝ προβώ στην συγκεκριμένη αγορά τώρα; (έστω και presale) Προσωπικά είμαι από τους αγοραστές που θέλουν να βάλουν τις κάρτες μέσα και να μην ασχοληθώ ιδιαίτερα. Η καλή κάμερα, οθόνη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αιχμής είναι φυσικά στα + του κινητού και τα θέλω ως αγοραστής, ειδικά σε αυτό το επίπεδο τιμών. Ωστόσο διαβάζοντας τις 25+ σελίδες νιώθω σαν κάτι να με εμποδίζει και πραγματικά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Αξίζει να ασχολούμαστε, τέτοιου είδους καταναλωτές, με την συγκεκριμένη αγορά κινητών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας Cubot, Jiayu και THL, είναι value for money εταιρίες, που βγάζουν εργοστασιακές multilanguage ROMS στα κινητά τους, οπότε συνήθως δεν θέλουν κανένα είδους πείραγμα για να βάλεις κάρτα και να δουλέψεις κατευθείαν. Η εμπειρία μου από THL T5s, T6s, T6s pro, W200s, Cubot 5000 S208, S200, S168, Jiayu F1 και G2F, αυτό μου έχει δείξει μέχρι τώρα. Οπότε και εγώ, θεωρώ ότι το S3 θα είναι άριστη αγορά και περιμένω απλά να δω τιμές και διαθεσιμότητα από την 3GB version, για να αποφασίσω αν θα πάρω αυτήν ή την 2GB. Όχι ότι την χρειάζομαι την 3GB με το δούλεμα που κάνω στο κινητό (πχ το THL5000 που είχα, ποτέ δεν ξέμεινε από RAM), αλλά αν μιλάμε για 20-30€ διαφορά, θα τα δώσω, μόνο και μόνο για να είναι λίγο παραπάνω future-proof και για να την λέω και σε ένα Samsung fanboy που έχω στο γραφείο... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rockabilly Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Αρχικά θα πρέπει να τονίσω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπεις τέτοια άμεση ανταπόκριση και σας ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά. Συνοψίζοντας από ότι φαίνεται η πιο ασφαλής κατεύθυνση είναι ... η αναμονή και η παρακολούθηση του θέματος του forum. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου να μην προβεί στην αγορά. :lol: Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά :clap: :up: «Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αρχικά θα πρέπει να τονίσω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπεις τέτοια άμεση ανταπόκριση και σας ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά. Συνοψίζοντας από ότι φαίνεται η πιο ασφαλής κατεύθυνση είναι ... η αναμονή και η παρακολούθηση του θέματος του forum. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου να μην προβεί στην αγορά. :lol: Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά :clap: :up: Περιμενε 20-25 μερες που θα παρουν λογικα τα παιδια απο το minideal τα πρωτα S3 2gb, καπου στις 25 μερες λογικα θα μας ερθουν κι εμας που εχουμε προπαραγγειλει απο Vickmall αν τηρησουν τα λεγομενα τους για παραλαβη μεχρι το τελος του μηνα, για να δεις πρωτες γνωμες που ολα δειχνουν πολυ ενθαρρυντικα.. Εν τω μεταξυ, προτεινω να κανεις ενα ελαφρυ διαβασμα περι rom flashing και τα λοιπα για να εισαι ετοιμος και διαβασμενος αν χρειαστει να περασεις καποια custom rom στο κινητο οταν αρχισουν να εμφανιζονται, ή για να το διατυπωσω καλυτερα για να περασεις custom rom στο κινητο οταν αρχισουν να εμφανιζονται, χρειαστει δε χρειαστει! Μην σε φοβιζουν πολυ αυτα, με σωστο διαβασμα ειναι πολυ απλο να περνας roms και να πειραματιζεσαι με το κινητο, αλλωστε, οπως θα συμφωνησουν και τα παιδια, μετα το πρωτο φλασαρισμα (ποπ), δεν εχεις στοπ.. Θα εθιστεις.. Επισης ριχνε ματιες στο Gizchina, δευτερα λενε τους ερχεται το S3 απο την Jiayu για να το δουνε, και θα κανουν review το συντομοτερο δυνατο.. http://www.gizchina.com/2015/01/23/jiayu-s3-arriving-monday-first-impressions-coming-soon-arrives/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rockabilly Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Πράγματι το Gizchina είναι από τα site που εξειδικεύονται σ'αυτήν την κατηγορία προϊόντων (κυρίως Κινέζικων) με πλούσιο υλικό και ενημέρωση και το παρακολουθώ. Είναι αλήθεια ότι θα προτιμούσα να αποφύγω την περαιτέρω μελέτη αναφορικά με την εγκατάσταση custom rom, αλλά μάλλον δεν το βλέπω. "Δια βίου μάθηση" λοιπόν. ;) «Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Η εμπειρία μου από THL T5s, T6s, T6s pro, W200s, Cubot 5000 S208, S200, S168, Jiayu F1 και G2F, αυτό μου έχει δείξει μέχρι τώρα. Τι έχεις κάνει ρε μεγάλε? Σήκωσες όλη τη Κίνα! :lol: Φιλικά εεε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ποτε θα βγει με international rom λετε?με ελληνικη γλωσσα , play store κτλ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 international rom εχει με ελληνικα απλα δεν εχει playstore το οποιο θα μπει στην επομενη αναβαθμιση εμενα μ ειχε πει η jiayu μεσα στην βδομαδα που μας ερχεται τωρα θα δουμε παντως μεχρι να το παραλαβουμε πιστευω θα ειμαστε οκ και apo playstore. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts