nikolio83 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το Λεντ κ μένα δεν λειτουργει αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου,μιας κ το κινητό λειτουργει άψογα.άλλωστε υπαρχουν εφαρμογές που αντικαθιστούν το Λεντ επάξια. Έχω το χρυσο κ είναι πανέμορφο το προτείνω σε οποίον έχει ενδοιασμούς. Γενικά για οποίον δεν έχει τρελλες απαιτήσεις ,το κινητό θα τον εξυπηρετήσει πολύ καλά! Για λολιποπ μάθαμε ποτε θα την παρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το Λεντ κ μένα δεν λειτουργει αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου,μιας κ το κινητό λειτουργει άψογα.άλλωστε υπαρχουν εφαρμογές που αντικαθιστούν το Λεντ επάξια. Έχω το χρυσο κ είναι πανέμορφο το προτείνω σε οποίον έχει ενδοιασμούς. Γενικά για οποίον δεν έχει τρελλες απαιτήσεις ,το κινητό θα τον εξυπηρετήσει πολύ καλά! Για λολιποπ μάθαμε ποτε θα την παρουμε; Όπως τι εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Αυτο με το λεντ ειναι περιεργο. Αν θελετε δοκιμαστε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Όπως τι εφαρμογές; No led. Αλλα ειναι ποιο πολυ για amoles οθονες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Όπως τι εφαρμογές; Εγω εχω το led actor ειναι για αναπαντητες και μυνηματα Επισης το iled κ το no led που προαναφέρθηκε. Δοκιμασε τες κ κρατα οποια σε εξυπηρετει καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Για lollipop είχα διαβάσει για Γενάρη με Φλεβάρη. Πέρσι το LG L9 II είχε παρει κίτκατ αρκετά σύντομα οπότε λογικά το ίδιο θα γίνει με το G3 S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Έχω το χρυσο κ είναι πανέμορφο το προτείνω σε οποίον έχει ενδοιασμούς. Δεν το έχω δει από κοντά γι αυτό. Στις εικόνες και στα video που βλέπω στο internet φαίνεται όντως πολύ εντυπωσιακό αλλά από κοντά δεν ξέρω πως θα φαίνεται. Αν είναι όπως το gold το απαλό που έχει π.χ. το iPhone τότε φυσκιά και είναι πολύ όμορφο αλλά αν είναι προς τα κίτρινο το χρυσό τότε νομίζω είναι too much... Δεν μπορώ να το βρω και σε κανά κατάστημα να το δω από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ειναι εναν τονο πιο απαλο απο το iphone.προσωπικα οπως το εβλεπα στις φωτο ετσι μου φαινεται κ απο κοντα.νομιζω το εχει το μιντιαμαρκτ σε χρυσο αν οχι το μινι τοτε το κανονικο.ιδιο χρωμα εχουν.δεν κιτρινιζει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδιά καλημέρα Μπορεί κανείς να μου προτείνει καμία θήκη δερμάτινη? ΚΑι κάτι άλλο. Χρειάζεται αυτό το πλαστικό προστατευτικό αυτοκόλλητο κάλυμμα οθόνης? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 εχει κανει κανεις την αναβαθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εχω κανει την αναβαθμιση αλλα δεν μπορω να πω για αλλαγες γιατι δεν το δουλεψα χωρις την αναβαθμιση. Με το που το πηρα στα χερια μου εκανα και το update. Κατι για τη αρχικη οθονη ανεφερε παντως οτι ηταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 παιδες ερωτηση... Οι κλησεις τερματιζονται μονο με το πισω πληκτρο?διοτι δεν μου εμφανιζει πουθενα το κοκκινο τηλ για τον τερματισμο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 σε εμενα εμφανιζει κανονιακα! στην μεση νομιζω ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για θηκη εχουμε βρει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) θηκες αποτι βλεπω δεν εχουν βγει πολλες ακομα, οι κλασικες μονο εγω του εχω μια διαφανη στο πισω μερος μονο. εν τελει το βρηκα,ηθελε επανεκκινηση η συσκευη Edited December 22, 2014 by nikolio83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 βρηκα με καπακι την Lg 30ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 βρηκα με καπακι την Lg 30ε Που? Δωσε στοιχεία pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 http://warp.gr/lg-ccf-490-quickcircle-lg-g3-s-mini-white.html?ref=bestprice.gr ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.tech-in.gr/lg-s-view-quick-circle-case-g3-ccf-345.html?ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Θηκες υπαρχουν.. Περα απο το ebay εγω εχω παρει και απο ενα μαγαζι http://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-lg/lg-g3-mini-s.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Απο θήκες άλλο τίποτα... Χρυσοπλήρωσα μια s-line σιλικόνη από την Ελλάδα για να την έχω σύντομα - γιατι την έχω πατήσει με κινητό περιμένοντας θήκη από έξω. Έχει τόσες επιλογές στο e-bay που ακόμα δεν μπορώ να καταλήξω σε άλλη μια θήκη.... Edited December 23, 2014 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Tα ακουστικα της συσκευασιας ειναι τα απλα ; Η ενταση αναπαραγωγης στα ακουστικα γενικα ; Υψηλη, μετρια, χαμηλη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Tα απλά είναι.. Ένταση μέτρια και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Αυτές οι θήκες του ebay με το quick circle ειναι λέτε αξιόποιστες? πχ: http://www.ebay.com/itm/Quick-Circle-View-Window-Folio-Case-For-LG-G3-S-G3-Mini-/251639031821?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a96dae80d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) 4 μερες με το κινητο και αυτο που διαπιστωνω οτι η μπαταρια του ειναι πολυ καλυτερη απο του Moto G... Edited December 23, 2014 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 4 μερες με το κινητο και αυτο που διαπιστωνω οτι η μπαταρια του ειναι πολυ καλυτερη απο του Moto G... Λογικό γιατί είναι μεγαλύτερη. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Σε reviews ειχα ακουσει οτι το Moto G ειχε καλυτερη διαχειριση. Παρελαβα την ασπρη (και διαφανη) s line θηκη. Στο ασημι lg ταιριαζει απολυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts