m7ixalis Δημοσιεύτηκε October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2014 (edited) Lg G3 mini http://static.digit.in/default/1296e7e31964fa0a6cdc18d1ca9926b1edbb8521.jpeg?v=1 Full phone specifications - GSM Arena Edited November 27, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Γεια σας... κάνεις; άλλος με αυτό το κινητό; ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ένα θέμα και θέλω να δω αν είναι πρόβλημα του κινητού ή φταίει κάτι άλλο. Δεν μου ανάβει το led ειδοποιήσεις. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Review. http://techmaniacs.gr/lg-g3s-hands-on-review/ Edited November 27, 2014 by m7ixalis Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά καλείς άλλος με πρόβλημα με το led ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ρυθμίσεις-> προβολή-> led ειδοποιήσεων και το ενεργοποιείς. επίσης ελεγξε τις ρυθμίσεις->γενικές->μπαταρία->εξοικονόμιση ενέργειας μηπως ειναι τικαρισμενο το led ειδοποιήσεων κατά την λειτουργεια εξοικονόμησης ενέργειας. αν ειναι τικαρισμενο και εχεις το κινητο σε αυτην την λειτουργεία τότε δεν θα ερχονται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τα έχω κάνει και τα δύο, έχω τικαρι να είναι ενεργοποιημένο το led και δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 LG G3 S hands on @ myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Είμαι ένας από αυτούς του το έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ορίστε μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Τουμπανο η κΜερα.γενικα εντυπωσεις οσοι το εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για την χρήση που του κάνω εγώ είναι σούπερ.... Αλλά μια διευκρίνιση...Για όσους το έχουν.. Με το led ειδοποιήσεις που σε εμένα δεν δουλεύει, τι πρέπει να κάνω;. Είναι θέμα κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά είναι αλήθεια οτι δεν έχει Gorilla Glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εχει ή δεν έχει ραδιόφωνο γιατί έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Δεν βρίσκω κάτι τώρα για το G3S όταν είχε ανακοινωθεί έβλεπα πραγματικά ότι να ναι μερικά sites ανέφεραν οτι έχει ενώ κάποια άλλα οχι. Ο μεγάλος αδερφός πάντως έχει τουλάχιστον στην ευρωπαική έκδοση του για το μικρό αδερφάκι το gsm αναφέρει ένα TBC που δεν ξέρω τι σημαίνει. Εχει!!! :D Πες μου τώρα ότι παίζει και από το ηχείο!!! Edited December 3, 2014 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μου κανει εντύπωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το κινητό αν και ειναι super vfm, αν δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος με το Μoto G 2nd gen θα το χτυπουσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Εδώ και μέρες ψάχνομαι για πoιο από τα 2 κίνητα θα πάρω τελικά (αυτό ή το Moto G 2014). Σήμερα πέρασα από τα Public για να τα δω από κοντά και τα 2. Αν και το Moto G ήταν ελαφρώς ταχύτερο σε ότι του ζητούσα, τα χρώματα και γενικά η οθόνη με απογοήτευσαν λίγο σε σχέση με το LG G3 S. Είδα και αυτό το πρόβλημα που αναφέρουν στο forum στο αντίστοιχο thread για το Moto G και δεν είμαι για να πηγαίνω το κινητό ξανά και ξανά για αλλαγή μέχρι να πετύχω κάποιο καλό. Όσον αφορά το UI της LG νομίζω πως είναι αρκετά εύχρηστο και δεν κουράζει αλλά βοηθάει τον χρήστη και το bloatware έχει μειωθεί αρκετά. Η αλήθεια είναι πως μάλλον είμαι πιο κοντά στην αγορά του LG G3 S. Υ.Γ. Περιμένω να δω ανακοίνωση της LG για να δω πότε θα πάρει Android 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά πως γίνεται τόση διαφορά των σκρουτζομάγαζων με την τιμή του public? Το έχει στα 350 περιπου. Βλέπω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά πως γίνεται τόση διαφορά των σκρουτζομάγαζων με την τιμή του public? Το έχει στα 350 περιπου. Βλέπω κάτι λάθος? Όχι δεν βλέπεις κάτι λάθος. Νομίζω πως στα Public το έχουν στα 362 ενώ στο skroutz μπορείς να το βρεις κοντά στα 190 πλέον, σχεδόν μισή τιμή δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλά στο Public/Plaisio κλπ. δεν τα πουλάνε με τίποτα σε αυτή την τιμή (ούτε και με επιδοτήση αν ο άλλος είναι στοιχειοδώς κατατοπισμένος και έχει έστω ακούσει την πρόταση "ψάξτο στο skroutz......;)). Τώρα στα 180+ που θα πωλείται είναι μια πολύ λογική τιμή,εγω το έχω μια βδομάδα και το βρίσκω πολύ καλό εστω και αν το πήρα 195 €.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλά στο Public/Plaisio κλπ. δεν τα πουλάνε με τίποτα σε αυτή την τιμή (ούτε και με επιδοτήση αν ο άλλος είναι στοιχειοδώς κατατοπισμένος και έχει έστω ακούσει την πρόταση "ψάξτο στο skroutz......;)). Τώρα στα 180+ που θα πωλείται είναι μια πολύ λογική τιμή,εγω το έχω μια βδομάδα και το βρίσκω πολύ καλό εστω και αν το πήρα 195 €.:) Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να τα πουλήσουν με τέτοιες τιμές. Άλλωστε το κινητό σε αυτές τις τιμές δεν είναι με τίποτα vfm καθώς με λιγότερα μπορείς να πάρεις το LG G2 που είναι ανώτερο. Στη τιμή όμως των 180 είναι σίγουρα vfm και μάλιστα αρκετά καλό πιστεύω. Να ρωτήσω από πιο κατάστημα το πήρες και τι παρτίδα ήταν, χρώμα κτλ.; Eγώ αν και στην αρχή ψηνόμουν για το λευκό τώρα το σκέφτομαι λίγο και για το gold. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να τα πουλήσουν με τέτοιες τιμές. Άλλωστε το κινητό σε αυτές τις τιμές δεν είναι με τίποτα vfm καθώς με λιγότερα μπορείς να πάρεις το LG G2 που είναι ανώτερο. Στη τιμή όμως των 180 είναι σίγουρα vfm και μάλιστα αρκετά καλό πιστεύω. Να ρωτήσω από πιο κατάστημα το πήρες και τι παρτίδα ήταν, χρώμα κτλ.; Eγώ αν και στην αρχή ψηνόμουν για το λευκό τώρα το σκέφτομαι λίγο και για το gold. Πήρα το titan grey από MMplanet, 410 παρτίδα POL(Πολωνία δηλαδή).Το χρυσό δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά, όσοι έχετε πάρει το εν λόγω τηλεφωνάκι, το notification led σας ανάβει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά, όσοι έχετε πάρει το εν λόγω τηλεφωνάκι, το notification led σας ανάβει?? Εμένα δεν έχει ανάψει και το έχω πάει για σέρβις... Μου είπαν ότι θα του αλλάξουν πλακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το led ειδοποιήσεων άναψε από την πρώτη εκκίνηση στο αρχικό σεταρισμα και ανάβει πάντα κόκκινο.2 γρήγορες σε αναπάντητη κλήση και κανονικά σε διάστημα 4" όταν έχω gmail κλπ.,μια χαρά το βρίσκω και ας είναι μονο κόκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts