Mobile515 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Να ρωτησο κατι γενικο? Η Μαρκα Leagoo ειναι κινεζικη? ειναι καλη δεν την γνωριζω και πολλη, τωρα την εμαθα με το κινητο που ψαχνω οποιος ξερει κατι για την μαρκα ας πει Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Να ρωτησο κατι γενικο? Η Μαρκα Leagoo ειναι κινεζικη? ειναι καλη δεν την γνωριζω και πολλη, τωρα την εμαθα με το κινητο που ψαχνω οποιος ξερει κατι για την μαρκα ας πει Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!! ειναι νεα μαρκα αλλα απο τις λιγες συσκευες που εχει βγαλει εως τωρα, εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις. http://www.leagoo.cc/about_leagoo.html Edited January 31, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Νομιζω οτι είναι απο Μαλαισία. Πάντως το τηλέφωνο είναι φοβερό, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ειναι νεα μαρκα αλλα η μητρικη εταιρια ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι με ακριβοτερες συσκευες ,εφτιαξε την leagoo για πιο low end συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Δηλαδή, ποια είναι η μαμά εταιρία; Παρεμπιπτόντως, περιμένω κι εγώ να έρθει να γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Λοιπον με την μπαταρια τι παιζει? εχω ακουσει οτι δεν φενετε για 2.000 mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Λοιπον με την μπαταρια τι παιζει? εχω ακουσει οτι δεν φενετε για 2.000 mah 2800 μάλλον εννοείς, δεν πρεπει να είναι, αλλα κάτι στα 2200 ίσως, επαρκής. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Δηλαδή, ποια είναι η μαμά εταιρία; Παρεμπιπτόντως, περιμένω κι εγώ να έρθει να γράψω εντυπώσεις. http://www.leagoo.cc/about_oteda.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 ...μάλιστα. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokalom Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 τσιμπησα ενα απο εδω http://touch-us.com/leagoo-lead-5-mtk6582-quad-core-ram-1gb-rom-8gb-android-4-4-5-0-ips-fwvga-854-480-qhd-qhd-8-0mp-camera-mobile-phone.html νομιζω η καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 τσιμπησα ενα απο εδω http://touch-us.com/leagoo-lead-5-mtk6582-quad-core-ram-1gb-rom-8gb-android-4-4-5-0-ips-fwvga-854-480-qhd-qhd-8-0mp-camera-mobile-phone.html νομιζω η καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη..http://www.to2c.com/leagoo-lead-5-ram-1gb-rom-8gb.html....και εδω η ιδια τιμη σε μαγαζι που εκπροσωπειται στο φορουμ ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.to2c.com/leagoo-lead-5-ram-1gb-rom-8gb.html. να το δωσω σωστα....:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 και εγω πηρα ενα για συναδελφο.απο to2c η αγορα Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλησπερα, το περιμενω κ εγω αυτες τις μερες, το παρηγγειλα για τον αδερφο μου. Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος Root για το συγκεκριμενο μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ας έρθει με το καλό και θα βρεθεί ο τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ας έρθει με το καλό και θα βρεθεί ο τρόπος. kingoroot σε 5 λεπτακια ετοιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) kingoroot σε 5 λεπτακια ετοιμο... το έκανες; γιατί στο δικό μου δεν το κάνει. edit το έκανε με τη δεύτερη. Τη πρώτη το είδε κανονικά σαν lead5 αλλά δεν το έκανε root, τη δεύτερη το είδε σαν htc (fastboot) το τηλ ήταν σε φάση fastboot. Τώρα λέω θα μπρικάρει και θα με κυνηγάει η κόρη μου, αλλά ευτυχώς προχώρησε και το έκανε root και το αναγνώρισε κανονικά. όλα καλά. Edited February 6, 2015 by johnlotos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σήμερα έβγαλε κι άλλη αναβάθμιση, απο υποστήριξη πάει καλά η Leagoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλημέρα, το πήρα για τη γυναίκα μου, παρά πολή καλό για τα λεφτά του, του έκανα την αναβάθμιση που είχε και από τότε ανεβάζει θερμοκρασία, ξέρει κανείς κάτι να το λύσω το θέμα με έχει πρήξει γιατί έκανα αναβάθμιση Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 2800 μάλλον εννοείς, δεν πρεπει να είναι, αλλα κάτι στα 2200 ίσως, επαρκής. Οι υπόλοιποι χρήστες τι λέτε για την διάρκεια της μπαταρίες, συμφωνείται με τον (έμπειρο) asot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Οι υπόλοιποι χρήστες τι λέτε για την διάρκεια της μπαταρίες, συμφωνείται με τον (έμπειρο) asot; +1 ετσι ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Kaλησπερα λεω να το αγορασω Οι εμπειρίες καλες από οτι βλέπω.... Για το Lead 3S τι λέτε??? Πιο μαγαζί συστηνετε?? Geekbuying εχει εμπειρία κανεις?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Kaλησπερα λεω να το αγορασω Οι εμπειρίες καλες από οτι βλέπω.... Για το Lead 3S τι λέτε??? Πιο μαγαζί συστηνετε?? Geekbuying εχει εμπειρία κανεις?? πολυ καλο για τα λεφτα του,απο to2c το πηρα νομιζω ειχε τη καλυτερη τιμη Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πιο μαγαζί συστηνετε?? Geekbuying εχει εμπειρία κανεις?? Όλα τα κινέζικα καταστήματα που εκπροσωπούνται επίσημα στο forum μας (ανάμεσα τους και το geekbuying) μπορείς να τα εμπιστευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς αν έχει OTG? Η Μπαταρία πόσες ώρες οθόνη βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spouli Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Παρέλαβα και εγώ χθες το ένα από το δύο που έκανα παραγγελία από το To2c.com στις 20 Ιανουαρίου προς 72€. Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές (για τα λεφτά του). Καλή κάμερα, wi-fi πάρα πολύ καλό. Ζήτησε ενημέρωση την οποία και έκανα (ασύρματα). Περισσότερα όταν θα περάσουν μερικές ημέρες χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts