Jump to content

[LG G3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το έχουμε ξαναπεί και τα παρουσιάζετε τραγικά. Το κινητό δεν έχει χάλια μπαταρία. Έχει μια μέτρια απόδοση αλλά καλή. Αρκετή να σε βγάλει μία μέρα(πρωί-βράδυ) με αρκετή χρήση.

Αν θα έπρεπε να είναι καλύτερη? ΝΑΙ και δεν τίθεται θέμα συζήτησης σε αυτό. Αλλά όχι να τα μηδενίζουμε κιόλας όλα. Όσοι έχετε θέμα προφανώς θα πρέπει να δείτε το setup σας.

Εκτός και αν η χρήση του είναι όλη μέρα υπό το φως του ήλιου με χρήση 3g + gps με χάρτες και πλοήγηση.

Και πάλι εδώ ας πούμε ότι το κινητό βγάζει 4-5 ώρες συνεχόμενες Ingress που την πατάει την μπαταρία. Ε μη τα κάνουμε τραγικά τα πράγματα.

Πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό(δεν το λέω προσωπικά για κανέναν) αλλά τα ενεργά μέλη του G3 θα με καταλάβουν. Είμαι 5 χρόνια σχεδόν εδώ και άλλα τόσα στο xda. Έχω αλλάξει αρκετές συσκευές και έχω βοηθήσει, έχω διαβάσει άπειρες σελίδες για διάφορα κινητά. Τέτοια "γκρίνια" δεν έχω δει ποτέ μου. Το G3 έχει σάπια μπαταρία, το G3 λαγκάρει απίστευτα, το G3 αυτό, εκείνο το άλλο. Όλα αρνητικά.

Ε σε όποιον δεν του κάνει ας το δώσει. Δεν λέω να λέμε μόνο τα θετικά εδώ όπως θα σπεύσουν κάποιοι να μου πουν αλλά εδώ έχουμε πάει στο άλλο άκρο και κράζουμε ένα καλό κινητό αφήνοντας στο τέλος σε κάποιον την εντύπωση ότι είναι το χειρότερο κινητό όλων(την στιγμή που για την χρονιά του ήταν και το καλύτερο)

Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος, αλλά στο δεύτερο διαφωνώ κι εξηγουμαι :

- φταίνε οι χρήστες που έκλεινε η συσκευή;

- φταίνε οι χρήστες που το lag στο 16αρι ήταν επιπέδου του κακιστοτατου galaxy s3;

- φταίνε μήπως οι χρήστες για τις επανεκιννησεις της συσκευής;

Η γκρίνια δεν ξεκινά ποτέ έτσι στο ξεκουδουνο. Φταίει η LG που έδωσε μια ανέτοιμη συσκευή και της πήρε πόσον καιρό να ισιωσει.

Ευτυχώς έστρωσε κι έτσι το ξαναπηρα και μάλιστα με τα 2 γιγα μνημη και δουλεύει μια χαρά πλέον . Βλέπεις κι εμείς είμαστε παλιοί κι ενεργοί χρήστες κινητών, με πρώτη συσκευή το 1995 και έχουμε άποψη .

Αυτά για τα περί γκρινιας και το θέμα της μπαταρίας, μιας και θεωρώ ότι μια χαρά καλύπτει τον μέσο και λόγο παραπάνω χρήστη. Το ότι συνεχίζουν να υπάρχουν εντυπώσεις για την συσκευή θα συμφωνήσω ότι την αδικουν και είναι κρίμα. Όμως καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το όνομα δεν λέμε; Οποίος πραγματικά είναι γνωστης μπορεί να καταλάβει και να φιλτραρει τις σωστές πληροφορίες και ειδικά από έμπειρους χρήστες, ώστε να προχωρήσει στην αγορά της οποιασδήποτε συσκευής. Σε όλα τα νήματα βλέπουμε άκυρα ποσταρισματα παντελώς και όποιος μένει σε αυτά κακό του κεφαλιού του.

Εγώ πραγματικά απολαμβάνω αυτήν οθοναρα στο τρομερά μαζεμένο μέγεθος της συσκευής και την κάμερα του όσο δεν πάει .

Εφόσον βγάζω την ημέρα μου μια χαρά με καλύπτει η μπαταρία του. Σε πιο σκληρή χρήση κάποια πιθανή ημέρα θα κούμπωμα το powerbανκ και τέλος.

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 555
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει με την αλλαγη να ειδα διαφορα προς το καλο στην μπαταρια αλλα ειδα δυστυχως διαφορα προς το κακο στην φωτογραφικη... Ειδικα στις σκοτεινες αναπολω το g3. Φοβερη καμερα! Εννοειται οτι το κινητο ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις στα λεφτα αυτα που εχει. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι αν καποιος του πινει το αιμα ολη μερα οριακα φτανει η μπαταρια. Εχει τυχει οντας σε τιποτα δυσκολες περιοχες που δεν ειχα καλο σημα το οποιο βεβαια τραβαει πολυ μπαταρια το βραδυ 7-8 να ειναι ετοιμο να κλεισει... Για ολους τους υπολοιπους ειναι φοβερο σε ολα του!
Μάριος...

Μπορει με την αλλαγη να ειδα διαφορα προς το καλο στην μπαταρια αλλα ειδα δυστυχως διαφορα προς το κακο στην φωτογραφικη... Ειδικα στις σκοτεινες αναπολω το g3. Φοβερη καμερα! Εννοειται οτι το κινητο ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις στα λεφτα αυτα που εχει. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι αν καποιος του πινει το αιμα ολη μερα οριακα φτανει η μπαταρια. Εχει τυχει οντας σε τιποτα δυσκολες περιοχες που δεν ειχα καλο σημα το οποιο βεβαια τραβαει πολυ μπαταρια το βραδυ 7-8 να ειναι ετοιμο να κλεισει... Για ολους τους υπολοιπους ειναι φοβερο σε ολα του!

Το καλό είναι ότι αποσπομενη. Αλλά και πάλι πάει ανάλογα την χρήση. Και πάλι εγώ είμαι 80% με μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά οθόνη έχει βγει το κινητό από τον φορτιστή στις 7:00 και έχει 80% μπαταρία με 4g ανοιχτό και ένα μισάωρο ράδιο. Εμένα προσωπικά με καλύπτει αλλά σίγουρα δεν με χάλαγε και καλύτερη. Και το note 3 που έχω δεν τα πάει καλύτερα και έχει και μικρότερη ανάλυση οθόνης και μεγαλύτερη μοαταρια

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως και εγώ πολύ το φοβόμουν το θέμα μπαταρία πριν το αλλάξω με το s5 που είχα.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά τελικά.

Λίγες μέρες που το έχω, η μπαταρία του είναι στα ίδια επίπεδα με το s5.

5 ώρες οθόνη, στο 40%ρυθμησμενο και στο αυτόματο.

Στο s5 το είχα αυτόματο και 50%.

Για μένα είναι μια χαρά που αντέχει μέχρι το βράδυ.

Και 50%να είχε, πριν πέσω για ύπνο θα το έβαζα στην φόρτιση.

kountouraN

Για μένα, το έχω ξαναπεί και στο νήμα, 3G και ενεργή οθόνη (ακόμα και στο 0%) είναι θάνατος για τη συσκευή. Με Wifi φυσικά και συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα αλλά δεν παύει να είναι πισω απο τον ανταγωνισμό σε ένα απο τα κυριότερα, για μενα, θέματα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν φτασει πόσο τοις εκατό η μπαταρία θα πρέπει να το φορτίζω?

Μεταξύ 10 και 20%. Όχι λιγότερο πάντως προκειμένου να τηρηθεί η ζωή της μπαταρίας.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Το απασχόλησα κυρίως με παιχνίδι, ~1:30 ώρα κλήσεις skype, τα (3) e-mails σε sync, viber, fb messenger, έκλεισα το wi-fi όταν ήμουν εκτός εμβέλειας, κι όπως φαίνεται ακόμη παίζω. :lol: Φωτεινότητα στο αυτόματο γιατί μέσα-έξω βαριόμουν να αυξομειώνω. Με minions rush που το έκαψα χθες είχα 3:30-4 ώρες.

Επίσης, όπως φαίνεται το κινητό λειτουργεί 10 ημέρες, τώρα δείχνει να στρώνει η μπαταρία. Αυτά..

Σαν νεος κάτοχος περιπου 2 μηνών(16gb)!εχω μείνει ευχαριστημένος με την μπαταρία μεσο ορο 27-37 ωρες μεσος ωρος ζωης(ανάλογα με χρηση) με 4ωρες+++!!με wifi και data!και συγχρονισμο!ποτε δεν το αφηνω κατω απο 15% στο 15-20% το φορτίζω για να μην ζορίζω την μπαταρία!ελάχιστες φορές εχει δουλέψει κατω απο 15% που εκει εχω ρυθμισμένη την εξοικονομηση!φωτεινοτητα στο 45% και καμια φορα σε ηλιο το ανεβάζω μεχρι 65%!και βραδυ πριν κοιμηθω που βλέπω κανενα βιντεάκι στο youtube 20%!δεν εχω παρέμβει καθόλου στο κινητό ειμαι εργοστασιακός! Edited by stkok

Παίδες θα με βόλευε πολύ ο ασύρματος φορτιστής για το γραφείο να το αφήνω απλά κ να φορτίζει χωρίς καλώδια κτλ.

Δύο ερωτήματα για όσους γνωρίζουν.. Καταστρέφω την μπαταρία με αυτό το είδος φόρτισης και μιλάω φυσικά μακροπρόθεσμα όχι για ένα μήνα κτλ... Γιατί αν έχω αυτην την ευκολία όποτε κάθομαι εκεί θα το αφήνω στο φορτιστή όσο % και να είναι η μπαταρία και θα το βγάζω όσο % και να έχει πάει..

Και αν υπάρχει θέμα που θα έχω μόνιμα το φορτιστή στην πρίζα έτσι ώστε η βάση να είναι μόνιμα και αυτή σε λειτουργία..? Αν χαλάει πχ ο αντάπτορας ή το καλώδιο ή ακόμα και ο φορτιστής.. Γιατί άμα είναι κάθε φορά να το βγάζω από την πρίζα δεν κάνουμε δουλειά.. :D

Παίδες θα με βόλευε πολύ ο ασύρματος φορτιστής για το γραφείο να το αφήνω απλά κ να φορτίζει χωρίς καλώδια κτλ.

Δύο ερωτήματα για όσους γνωρίζουν.. Καταστρέφω την μπαταρία με αυτό το είδος φόρτισης και μιλάω φυσικά μακροπρόθεσμα όχι για ένα μήνα κτλ... Γιατί αν έχω αυτην την ευκολία όποτε κάθομαι εκεί θα το αφήνω στο φορτιστή όσο % και να είναι η μπαταρία και θα το βγάζω όσο % και να έχει πάει..

Και αν υπάρχει θέμα που θα έχω μόνιμα το φορτιστή στην πρίζα έτσι ώστε η βάση να είναι μόνιμα και αυτή σε λειτουργία..? Αν χαλάει πχ ο αντάπτορας ή το καλώδιο ή ακόμα και ο φορτιστής.. Γιατί άμα είναι κάθε φορά να το βγάζω από την πρίζα δεν κάνουμε δουλειά.. :D

Το προβλημα με την ασυρματη φορτιση ειναι οτι πρεπει να το βαζεις ακριβως εκει που πρεπει αρα δεν το ακουμπας απλα αλλα πρεπει να το ακουμπας σε πολυ συγκεκριμενη θεση (τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση). Οταν βγαζεις το κινητο η βαση του φορτιστη δεν ζεστενεται αρα υποθετω οτι δεν παθαινει τιποτα.

Παίδες, εγώ πάντως με την ασύρματη φόρτιση έχω βολευτεί πολύ, και ας θέλει να το κάτσεις ακριβώς εκεί που πρέπει. Ξέχασα τι πάει να πει καλώδιο, και η θύρα usb κοιμάται ήσυχα, ξεχασμένη. Αχρείαστη να 'ναι. Για μεταφορά αρχείων η δουλειά γίνεται μέσω wifi και LG PC Suite, άρα όλα κομπλέ.

Όταν λες ασύρματη φόρτιση εννοείς ότι το βάζεις σε βάση, έτσι? Και σε ποιο σημείο πρέπει να κάνει επαφή το κινητό?

Ναι, έτσι. Αν βγάλεις το καπάκι μπορείς εσωτερικά να δεις το τσιπάκι του NFC και της ασύρματης φόρτισης. Είναι η τετράγωνη περιοχή (στο καπάκι) που βρίσκεται ακριβώς εκεί που κάθετε η μπαταρία. Εξωτερικά βλέποντας το, θα λέγαμε ότι είναι η τετράγωνη περιοχή κάτω απο το έμβλημα της LG.

Γενικά όμως με τον official φορτιστή του κινητού πρέπει να κάθετε πολύ εύκολα στη σωστή περιοχή επειδή μπαίνει το κινητό επάνω και δεν μπορείς να το βάλεις πιο πάνω ή πιο κάτω. Φαντάζομαι στο δεξιά-αριστερά χρειάζετε τοποθέτηση. Αν τον έχει κάποιος ας μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις του.

Δεν γίνεται να βάλουν wifi παντού να μην ανοίγουμε καθόλου το 3g? Σημερα όλη μέρα ΜΟΝΟ wifi έχω 50% μπαταρία με 3:15 οθόνη... Μας έχει φάει η χρήση δεδομένων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γίνεται να βάλουν wifi παντού να μην ανοίγουμε καθόλου το 3g? Σημερα όλη μέρα ΜΟΝΟ wifi έχω 50% μπαταρία με 3:15 οθόνη... Μας έχει φάει η χρήση δεδομένων...

Συμφωνω.. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα ο φιλος με την 3800 μπαταρια μας είπε την εμπειρια απο την χρηση της ή κάπου το έχασα?

Τελικα ο φιλος με την 3800 μπαταρια μας είπε την εμπειρια απο την χρηση της ή κάπου το έχασα?

Πούλησε το κινητό πριν βγάλει συμπεράσματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά καλησπέρα. Τις τελευταίες 2 μέρες λόγο ασθένειας δεν ασχολήθηκα και πολύ με το κινητό, αλλά πάλι το βάζω στο φορτιστή το βράδυ. Νομίζω κάτι μου τρώει την μπαταρία!

Χωρίς να έχω εγκαταστήσει οτιδήποτε - μόνο εγκατέστησα 1-2 εφαρμογές τις οποίες διέγραψα αμέσως. Σήμερα πχ εχω απο τις 13:00 που το έβγαλα απ το φορτιστή μέχρι τώρα στις 20:00 μόλις 25 λεπτά οθόνης και η μπαταρία έχει πέσει στο 79%! Με "φυσιολογική" χρήση στην καθημερινότητα μου, μέχρι το 75% έχω γύρω στις 1:30 ώρες οθόνης, το οποίο συμπληρώνω σε κανένα 7ωρο αφότου το βγάλω απο τον φορτιστή. Δηλαδή απο τις 13:00 μέχρι τώρα με φυσιολογική χρήση θα είχα γύρω στο 75% με 1μιση ώρα οθόνη, τώρα που δεν το χρησιμοποιώ έχει 79% και μισή ώρα οθόνη;

Βλέπω ότι το "λειτουργικό σύστημα Android" κατανάλωσε 37% της μπαταρίας με 49 λεπτά χρόνο cpu και 2:49 ώρες διατήρηση λειτουργίας. Δικαιολογούνται αυτοί οι αριθμοί και αν γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνουν; Ειδικά το 2:49 μου φαίνεται κάπως ψηλό; Του έκανα και ρεσταρτ ψες αλλά βλέπω και σήμερα τα ίδια.

καλησπερα σε ολα τα παιδια.χωρις να θελω ν ανοιξω καποιες συζητησεις χωρις λογο,μιας και ποσταρω πολυ μα παρα πολυ αραια,αν και απ τα πιο παλια μελη εδω μεσα με διαδρομη στο mod απο παρα πολυ παλια,και συγγνωμη γι αυτο που θα πω,εσεις που ειχατε Samsung και πηγατε μετα lg και δει, top μοντελα της οπως αυτο,πως νιωσατε?απαντηστε μου ειλικρινως σας παρακαλω πολυ,γιατι νιωθω αβολα με το νεο μου g3 που μ εκανε η αναγκη να το παρω λογω μεγαλης οθονης,επειδη εχασα το note 3 που ειχα και ειπα να δωσω πολυ λιγα χρηματα να παρω ενα lg ,γιατι το Samsung 6 λογω των δυσαναλογων bezel δεν μου αρεσει και να μη δωσω πολλα χρηματα,γιατι δεν υπαρχουν για note 4.πες τε μου,γιατι λαγκαρει ετσι,γιατι τα χρωματα και δει μαυρο απλα δεν υπαρχουν,γιατι η μπαταρια ειναι παντελως ανυπαρκτη,γιατι ο ηχος του ειναι ετσι,γιατι με ολα αυτα που διαβασα εδω στο thread δεν υπαρχει rom της προκοπης ,γιατι δεν υπαρχει kernel που να το βοηθαει στην μπαταρια του,η τελος παντων καποιος μπορει να με βοηθησει με συγκεκριμενες απαντησεις πως καταφερε να δεχτει ολα αυτα,αλλα το modaρισε και παιζει καλα?δεν δημιουργω θεμα αντιπαραθεσης,προς θεου λυση ψαχνω για να βοηθηθω,φιλικα προς ολους ντινος

καλησπερα σε ολα τα παιδια.χωρις να θελω ν ανοιξω καποιες συζητησεις χωρις λογο,μιας και ποσταρω πολυ μα παρα πολυ αραια,αν και απ τα πιο παλια μελη εδω μεσα με διαδρομη στο mod απο παρα πολυ παλια,και συγγνωμη γι αυτο που θα πω,εσεις που ειχατε Samsung και πηγατε μετα lg και δει, top μοντελα της οπως αυτο,πως νιωσατε?απαντηστε μου ειλικρινως σας παρακαλω πολυ,γιατι νιωθω αβολα με το νεο μου g3 που μ εκανε η αναγκη να το παρω λογω μεγαλης οθονης,επειδη εχασα το note 3 που ειχα και ειπα να δωσω πολυ λιγα χρηματα να παρω ενα lg ,γιατι το Samsung 6 λογω των δυσαναλογων bezel δεν μου αρεσει και να μη δωσω πολλα χρηματα,γιατι δεν υπαρχουν για note 4.πες τε μου,γιατι λαγκαρει ετσι,γιατι τα χρωματα και δει μαυρο απλα δεν υπαρχουν,γιατι η μπαταρια ειναι παντελως ανυπαρκτη,γιατι ο ηχος του ειναι ετσι,γιατι με ολα αυτα που διαβασα εδω στο thread δεν υπαρχει rom της προκοπης ,γιατι δεν υπαρχει kernel που να το βοηθαει στην μπαταρια του,η τελος παντων καποιος μπορει να με βοηθησει με συγκεκριμενες απαντησεις πως καταφερε να δεχτει ολα αυτα,αλλα το modaρισε και παιζει καλα?δεν δημιουργω θεμα αντιπαραθεσης,προς θεου λυση ψαχνω για να βοηθηθω,φιλικα προς ολους ντινος

Εδώ είσαι εκτός θέματος. Σου απάντησα στο γενικό θέμα. Εκεί τουλάχιστον είμαστε περισσότερο εντός ορίων θεματολογίας. Εδώ μιλάμε μόνο για θέματα μπαταρίας και αυτονομίας.

Google Pixel 6 Pro

Σήμερα, ξαφνικά και χωρίς να αλλάξω κάτι η μπαταρία επέστρεψε στα φυσιολογικά πλαίσια.

εκτός θέματος η μπαταρία πάντως κρατάει μια μέρα... Αλλαξε την ανάλυση σε 1080 και θα έχεις καλύτερη αυτονομία!

εκτός θέματος η μπαταρία πάντως κρατάει μια μέρα... Αλλαξε την ανάλυση σε 1080 και θα έχεις καλύτερη αυτονομία!

Σύμφωνα με τεστ πάντως δεν ισχύει αυτό που λες. 7 λεπτά παραπάνω έβγαλε σε SOT.

Google Pixel 6 Pro

• The title was changed to [LG G3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία