takis6666 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ctt mod+ cm12.1 :-) :-) :-) Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Ctt mod+ cm12.1 :-) :-) :-) φανταζομαι ειδες αρκετες αλλαγες με το Mode το 75 εβαλες? η θερμοκρασια επεσε τελικα η τσαμπα εγραφα? Edited June 3, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 φανταζομαι ειδες αρκετες αλλαγες με το Mode το 75 εβαλες? η θερμοκρασια επεσε τελικα η τσαμπα εγραφα? Εβαλα 70 rc2.... Νομιζω πως επεσε :-) ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω φτεει το οτι δεν περασα ΦΒ Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ctt mod+ cm12.1 :-) :-) :-) Τακη πιο θεμα ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Τακη πιο θεμα ειναι αυτο? Cosmos.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μπαταριαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μπαταριαρα Δε το δούλεψες καθόλου; Για τί βλέπω flat γραμμή και 24% αναμονή. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μπαταριαρα οθονη ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 50% αυτοματο ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οθονη ποσο? 50% αυτοματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 50% αυτοματο ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 50% αυτοματο οχι χρονο οθονης εννοω 3-4-5 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 50% αυτοματο ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 50% αυτοματο Λεμε να βγαλεις την οθονη(ποση ωρα χρηση εκανες). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Δεν έχει ανακαλύψει τίποτα μαγικό ρε παιδιά. Δεν γίνονται θαύματα. Για αν του κρατήσει 5 ημέρες γεμάτες σχεδόν είναι προφανές ότι δεν έκανε χρήση και σίγουρα έχει τα πάντα κλειστά. Διαφορετικά απλά έχει άλλη μπαταρία πάνω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Δεν έχει ανακαλύψει τίποτα μαγικό ρε παιδιά. Δεν γίνονται θαύματα. Για αν του κρατήσει 5 ημέρες γεμάτες σχεδόν είναι προφανές ότι δεν έκανε χρήση και σίγουρα έχει τα πάντα κλειστά. Διαφορετικά απλά έχει άλλη μπαταρία πάνω. ε σιγουρα, πανω απο 7:30 ωρες οθονη με τιποτα, αλλα ποτε δεν το εχω αφησει τοσο αναμονη και το εχω απορια ποσο να βγαζει με τοσο αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Με το που πήρε την V20i η μπαταρία μου κρατάει πιο πολύ. Αυτήν την εντύπωση έχω....... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Επειδη 4g δεν εχω στην πολη μου και δεν χρησιμοποιω και data αν το γυρισω το σημα απο αυτοματο σε wcmda/gsm θα κερδισω σε μπαταρια?Επισης θα χασω κατι σε ποιοτητα σηματος και συνομιλιας? Το ρωταω αυτο γιατι παντα το 30% της μπαταριας μου το τρωει το σημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Με το που πήρε την V20i η μπαταρία μου κρατάει πιο πολύ. Αυτήν την εντύπωση έχω....... Ρωταω γιατι θα σκάσω..πιο ειναι πιο νεο firmware το 20p η το 20i?..δεν ειναι ιδεα σου εχω δει πολλούς να το λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Επειδη 4g δεν εχω στην πολη μου και δεν χρησιμοποιω και data αν το γυρισω το σημα απο αυτοματο σε wcmda/gsm θα κερδισω σε μπαταρια?Επισης θα χασω κατι σε ποιοτητα σηματος και συνομιλιας? Το ρωταω αυτο γιατι παντα το 30% της μπαταριας μου το τρωει το σημα... Ναι γύρνα το. Αν δεν πιάνει δεν υπάρχει λόγος να το έχεις στο lte. Θα έχεις και καλύτερο σήμα αφού δεν θα ψάχνει και να σε αλλάζει στα καλά καθουμενα και να μένεις από σήμα. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρωταω γιατι θα σκάσω..πιο ειναι πιο νεο firmware το 20p η το 20i?..δεν ειναι ιδεα σου εχω δει πολλούς να το λενε Είμαι ικανοποιημένος τώρα. Το επόμενο που μένει είναι με την επόμενη αναβάθμιση να γίνεται πιο σωστή διαχηρισει και να σταματήσει να ανεβάζει θερμοκρασία με αποτέλεσμα να γίνεται αργό.... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Σήμερα είδα κάτι το "πρωτόγνωρο" βάζοντας το κινητό στο φόρτιση είδα μετά από διπλό κλικ μια ειδοποίηση που προειδοποιούσε ότι ήταν σε αργή φόρτιση USB πράγμα που δεν συνέβαινε, αποσύνδεσα το κινητό και με την επανασύνδεση εξαφανίστηκε η ειδοποίηση και επανήλθε η ταχεία φόρτιση. Μάλιστα τώρα πρέπει να προσέχω κάθε φορά που το θέλω γρήγορα μη με κρεμάσει. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτή η λάθος αναγνώριση στη φόρτιση; Edited June 6, 2015 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Σήμερα είδα κάτι το "πρωτόγνωρο" βάζοντας το κινητό στο φόρτιση είδα μετά από διπλό κλικ μια ειδοποίηση που προειδοποιούσε ότι ήταν σε αργή φόρτιση USB πράγμα που δεν συνέβαινε, αποσύνδεσα το κινητό και με την επανασύνδεση εξαφανίστηκε η ειδοποίηση και επανήλθε η ταχεία φόρτιση. Μάλιστα τώρα πρέπει να προσέχω κάθε φορά που το θέλω γρήγορα μη με κρεμάσει. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτή η λάθος αναγνώριση στη φόρτιση; Ναι σε εμένα το εκανε οταν το ειχα ,αλλά και στην παλιά ναυαρχίδα της lg p880 που έχω το ίδιο έβγαζε όταν ανέβαζε θερμοκρασία αργή φόρτιση όπως έκοβε και την φωτηνοτητα πολλές φορες. Μάλλον είναι στάνταρ αυτό που συμβαίνει όταν ανάβει απο θερμοκρασίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Σήμερα είδα κάτι το "πρωτόγνωρο" βάζοντας το κινητό στο φόρτιση είδα μετά από διπλό κλικ μια ειδοποίηση που προειδοποιούσε ότι ήταν σε αργή φόρτιση USB πράγμα που δεν συνέβαινε, αποσύνδεσα το κινητό και με την επανασύνδεση εξαφανίστηκε η ειδοποίηση και επανήλθε η ταχεία φόρτιση. Μάλιστα τώρα πρέπει να προσέχω κάθε φορά που το θέλω γρήγορα μη με κρεμάσει. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτή η λάθος αναγνώριση στη φόρτιση; Τυχαίνει άμα δεν έχεις συνδέσει σωστά το καλώδιο στο τηλέφωνο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 @lenovo & takaros31 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Ναι το είχα χρησιμοποιήσει περίπου επί δίωρο συνεχόμενα πριν το τοποθετήσω για φόρτιση και είχε ζεσταθεί όχι σε έντονο επίπεδο (δεν ασχολούμαι με παιχνίδια σε κινητό) και όταν προσπάθησα να του αφαιρέσω το φις είχε μία δυσκολία ίσως δεν είχε εφαρμόσει σωστά. Αυτές οι ακίδες που έχει στο κάτω μέρος με έχουν σώσει από πτώση σε μοκέτα ή πλακάκι 3 με 4 φορές μέχρι τώρα, γαντζώνονται στο κινητό και το συγκρατούν από βέβαιη πτώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Τυχαίνει άμα δεν έχεις συνδέσει σωστά το καλώδιο στο τηλέφωνο Αυτο δεν γινεται που λες σε καμια περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Αυτο δεν γινεται που λες σε καμια περιπτωση το να έχει βάλει το βύσμα του φορτιστή έξω έξω και να σου βγάλει αργή φόρτιση και μόλις το βγάλεις και κουμπώσει καλά το τηλέφωνο να φορτίζει κανονικά? απο πότε...? το έχω πάθει τουλάχιστον 3-4 φορές με powerbank με το καλώδιο που είχε το powerbank και κανά δυό φορές τουλάχιστον με το μαμά καλώδιο. Αλλά για να είσαι τόσο απόλυτος και να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω... Edited June 10, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 το να έχει βάλει το βύσμα του φορτιστή έξω έξω και να σου βγάλει αργή φόρτιση και μόλις το βγάλεις και κουμπώσει καλά το τηλέφωνο να φορτίζει κανονικά? απο πότε...? το έχω πάθει τουλάχιστον 3-4 φορές με powerbank με το καλώδιο που είχε το powerbank και κανά δυό φορές τουλάχιστον με το μαμά καλώδιο. Αλλά για να είσαι τόσο απόλυτος και να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω... Δεν παιζει αυτο το σεναριο σε καμια περιπτωση . Σε κανενα κινητο . Το καλωδιο δεν συνδέεται λιγο η πολυ απλα καθολου η κανονικα ολο .αυτα ειναι θεματα της lg περι αργης φορτισης και κατεβασμα φωτεινοτητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δεν παιζει αυτο το σεναριο σε καμια περιπτωση . Σε κανενα κινητο . Το καλωδιο δεν συνδέεται λιγο η πολυ απλα καθολου η κανονικα ολο .αυτα ειναι θεματα της lg περι αργης φορτισης και κατεβασμα φωτεινοτητας ok......... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts