achillesgk Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Φορτίζει σχεδόν με την ίδια ταχύτητα όπως με τον κανονικό τρόπο δεν έχω καταλάβει διαφορά. Αν φορτίζει σχεδόν με την ίδια ταχύτητα σημαίνει ότι ο κανονικός φορτιστής φορτίζει πολύ αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ok θα περιμενεις ομως να αδειασει η μπαταρια :lol: Λιώσε το:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Σύμφωνα με απόψεις χρηστών xda και με ανάλογη ερώτηση εδώ, δεν υπάρχει ασύρματος φορτιστής που να ξεπερνά το 1Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Απο ebay.. Της nillkin ειναι εξαιρετικα.. Γενικα την αισθηση του γυαλιου δεν την αλλαζω με τιποτα. κι εγω την παραγγειλα,εχω βαλει μια απο extreme mobile αλλα εχουν περασει 2-3 σκονες απο μεσα,ωστοσο ηταν και ακριβη και δεν την παραγγειλα ξανα απο κει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μετά από έρευνα για θήκη και αφού αμφιταλαντευόμουν μεταξύ της quick circle και της spigen slim armor κατέληξα στη δεύτερη επειδή δεν ήθελα άνοιξε κλείσε. Περιμετρικά το κινητό προστατεύεται καλά από το σκληρό ελαστικό περίβλημα που σημειωτέον δεν κολλάει επάνω του χνούδια :lol: σημαντικό νομίζω. Τέλος έβαλα και προστατευτικό γυαλί forever. Αγορά από play247 να βοηθάμε όσο μπορούμε και κάποιο ελληνικό μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αν φορτίζει σχεδόν με την ίδια ταχύτητα σημαίνει ότι ο κανονικός φορτιστής φορτίζει πολύ αργά. ο κανονικος ειναι 5V 1.6A αν τον θεωρεις αργο παω πασο Λιώσε το:p Σύμφωνα με απόψεις χρηστών xda και με ανάλογη ερώτηση εδώ, δεν υπάρχει ασύρματος φορτιστής που να ξεπερνά το 1Α. τωρα που εχω ωρα να ασχοληθω στις 9:57 το βαλα για φορτιση με ασυρματο ειχα 58% μπαταρια (μολις βρω ευκαιρια θα κανω πειραμα απο 15%) :ninja: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ο κανονικος ειναι 5V 1.6A αν τον θεωρεις αργο παω πασο Αυτό εννοώ. Επειδή μάλλον είσαι καινούργιος στο χώρο της ασύρματης φόρτισης, τέτοια φόρτιση ασύρματα δεν παίζει.....Οπότε αν έχεις ίδιες ταχύτητες φόρτισης ασύρματα και κανονικά, τότε ο φορτιστής σου πολύ απλά δεν φορτίζει στα 1.6 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αυτό εννοώ. Επειδή μάλλον είσαι καινούργιος στο χώρο της ασύρματης φόρτισης, τέτοια φόρτιση ασύρματα δεν παίζει.....Οπότε αν έχεις ίδιες ταχύτητες φόρτισης ασύρματα και κανονικά, τότε ο φορτιστής σου πολύ απλά δεν φορτίζει στα 1.6 :) δούλεψα για πολυ λιγο τον ασυρματο για δοκιμη πιο πολυ δεν μπορουσα να καταλαβω ποσο αργος ειναι κ τσι δεν ειδα καποια τεραστια διαφορα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπον απο 58% πηγε 100% ακριβως σε 2 ωρες αλλα οσο το ειχα για φορτιση το δουλεψα μου ηρθαν 10 σμς και εστειλα 9 σμσ και ενα μμς και τραβηξα μια φωτο Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 τζάμπα το κουράζεται ρε παιδία. Ο wcd 100 είναι 1α και φορτίζει ~40% πιο αργά από τον εργοστασιακό. Δείτε και τα specs του. Τους ίδιους χρόνους έχω και εγώ με τον nillkin. Δεν είναι πυρηνική φυσική :) [ATTACH]52312[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Άλλο στη θεωρία και άλλο στην πραξη το ασύρματο λογικά θα πρέπει να χει μεγαλύτερη απώλεια Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 τζάμπα το κουράζεται ρε παιδία. Ο wcd 100 είναι 1α και φορτίζει ~40% πιο αργά από τον εργοστασιακό. Δείτε και τα specs του. Τους ίδιους χρόνους έχω και εγώ με τον nillkin. Δεν είναι πυρηνική φυσική :) [ATTACH]52312[/ATTACH] Με μια γρήγορη ματιά αν χρειάζεται για φουλ φόρτιση 4 ώρες και 40 λεπτά, τότε φορτίζει με 680 mAh (3000 mAh/4.4), δεν είναι και άσχημα. 1,6Α input για τον φορτιστή, 1Α output και 680 mah καθαρή φόρτιση μετά τις απώλειες. (Για να έχετε μέτρο σύγκρισης οι τιμές για note 2 είναι 460 mAh, note 3 650 mAh, s5 750 mAh). Eπειδή οι περισσότεροι ασύρματοι φορτιστές, είτε φθηνοί είτε ακριβοί, έχουν output 1A είναι ικανοί να δώσουν την μέγιστη ταχύτητα φόρτισης που μπορεί να πάρει το κινητό. Γι' αυτό και o nillkin φορτίζει με την ίδια ταχύτητα με τον γνήσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Κάπως έτσι πρέπει να είναι. Απλώς από ότι καταλαβαίνω τα κινητά δεν πρέπει να τραβάνε σταθερά το ίδιο ρεύμα. Στην αρχή νομίζω πως τραβάνε πιο πολύ (η φόρτιση γίνεται με γρήγορο ρυθμό) και προς το τέλος πρέπει να πέφτουν. Το τελευταίο 5% κάνει δυσανάλογα πολύ ώρα (όχι μόνο με τον ασύρματο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 εγω παργγειλα αυτην εδω,ελπιζω σε γκρι να φαινεται καλη η ασπρη(οπως στην φωτο).Και μερικα καπακια για τις θυρες.:D http://www.netimes.com/shop/rock%C3%A2%C2%84%C2%A2-enchanting-series-protective-case-for-lg-g3-p-5387.html?cPath=82_894 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CH75 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπερα,ειμαι κατοχος ενος lg g3 με θηκη quickcircle και εχω το εξης προβλημα.Τις περισσοτερες φορες που προσπαθω να ενεργοποιησω το εικονιδιο εισερχ/εξερχ. αποτυγχανει.Θα ηθελα να μαθω αν εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο.Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω επειδη με ενδιαφερει. Αυτος εδω που ειναι ο αυθεντικος φορτιστης, αργει παρα πολυ να φορτισει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και μερικα καπακια για τις θυρες.:D Σου είναι εύκολο λινκ για τις θύρες που παράγγειλες τα καπάκια..? Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 κι εμενα ριχνει κατι τετοια κολληματακια ωρες ωρες..βεβαια εγω εχω μαιμου θηκη..αλλα δεν νομιζω να παιζει τοσο μεγαλο ρολο αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σου είναι εύκολο λινκ για τις θύρες που παράγγειλες τα καπάκια..? Πατα στο ebay dust caps for mobiles Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σου είναι εύκολο λινκ για τις θύρες που παράγγειλες τα καπάκια..? http://www.netimes.com/shop/lg-lg-g3-c-82_894.html ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σου είναι εύκολο λινκ για τις θύρες που παράγγειλες τα καπάκια..? http://www.ebay.co.uk/itm/5-x-Micro-USB-3-5mm-Dust-Cap-For-LG-Optimus-G-G2-G3-L3-L5-II-L7-Mini-Pro-2-/371111981176?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item5667ff7078 http://www.ebay.co.uk/itm/Phone-Micro-USB-Dock-3-5mm-Earphone-Anti-Dust-Plug-Ear-Cap-Cover-White-15-Sets-/111333773949?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item19ec02927d Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Έχουμε υπόψη κάποια όμορφη και λιτή βάση για τα στερεωθεί στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ως gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Gripgo αλλά πάντα με προστατευτική θήκη Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδια αυτη την ζελατινα tempered απο που την προμηθευομαι?υπαρχειψκαποια μαρκα συγκεκριμενη που ειναι καλη? Εχω τωρα μια πανω αλλα κολλανε τα δακτυλα πανω.,ηταν μαζι με μια θηκη που πηρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδια αυτη την ζελατινα tempered απο που την προμηθευομαι?υπαρχειψκαποια μαρκα συγκεκριμενη που ειναι καλη? Εχω τωρα μια πανω αλλα κολλανε τα δακτυλα πανω.,ηταν μαζι με μια θηκη που πηρα.. απο το ebay φυσικα..που ειναι και φτηνες..τωρα για την μαρκα..ολες πανω κατω το ιδιο ειναι..η Nillkin ειναι πολυ καλες...εγω πηρα μια αλλη στα μισα λεφτα σε σχεση με την Nillkin και ειναι μια χαρα μεχρι τωρα..μεχρι και με κατσαβιδι την χαραζα και δεν αφησε ουτε γρατζουνια..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παιδια αυτη την ζελατινα tempered απο που την προμηθευομαι?υπαρχειψκαποια μαρκα συγκεκριμενη που ειναι καλη? Εχω τωρα μια πανω αλλα κολλανε τα δακτυλα πανω.,ηταν μαζι με μια θηκη που πηρα.. Nillkin μου προτεινανε και ειναι κορυφη. 6-7 ευρω εδωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts