Someone Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Για δώσε link φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλημέρα σε όλους και όλες .Skins πολύ όμορφα όχι μόνο για το G3 αλλά έχει και για άλλες συσκευές . http://www.xtremeskins.co.uk/products/lg-g3 Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλημέρα σε όλους και όλες .Skins πολύ όμορφα όχι μόνο για το G3 αλλά έχει και για άλλες συσκευές . http://www.xtremeskins.co.uk/products/lg-g3 Πραγματικα πολυ ωραια! Παρηγγειλες καποιο; Εν τω μεταξυ ειμαι στο τσακ να παρω την quick circle αλλα με κραταει ο κολλητος μου που μου λεει οτι θα βαρεθω το καπακι καποια στιγμη ανοιξε κλεισε. Αυτο το βαρρθηκε στο G2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αυτοκόλλητα στην συσκευή μου δεν θέλω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πραγματικα πολυ ωραια! Παρηγγειλες καποιο; Εν τω μεταξυ ειμαι στο τσακ να παρω την quick circle αλλα με κραταει ο κολλητος μου που μου λεει οτι θα βαρεθω το καπακι καποια στιγμη ανοιξε κλεισε. Αυτο το βαρρθηκε στο G2. H Quick circle δίνει άλλον αέρα στο κινητό, σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, αλλά το προστατεύει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πραγματικα πολυ ωραια! Παρηγγειλες καποιο; Εν τω μεταξυ ειμαι στο τσακ να παρω την quick circle αλλα με κραταει ο κολλητος μου που μου λεει οτι θα βαρεθω το καπακι καποια στιγμη ανοιξε κλεισε. Αυτο το βαρρθηκε στο G2. Δεν έχεις ιδέα τι χάνεις? Η καλύτερη θήκη ever.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πηρα το γνησιο wcd-100 φορτιζει κανονικα χωρις να βγει η flip case ακομα και με το nexus με bumper δουλευει :) πολυ καλο!!!! Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 H Quick circle δίνει άλλον αέρα στο κινητό, σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, αλλά το προστατεύει κιόλας. Δεν έχεις ιδέα τι χάνεις? Η καλύτερη θήκη ever.. Και πρεπει να παρω μονο την αυθεντικη; γιατι εχω βρει μια ΟΕΜ που μπαινει σαν καπακι οποτε γλιτωνω το παχος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πηρα το γνησιο wcd-100 φορτιζει κανονικα χωρις να βγει η flip case ακομα και με το nexus με bumper δουλευει :) πολυ καλο!!!! Απο που την αγορασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Και πρεπει να παρω μονο την αυθεντικη; γιατι εχω βρει μια ΟΕΜ που μπαινει σαν καπακι οποτε γλιτωνω το παχος Η αυθεντική βγαίνει σε δύο τύπους. Στον έναν, αντικαθιστάς το καπάκι και έτσι γλιτώνεις πάχος. Εγώ πάντως παρότι πήρα από την πρώτη μέρα αυτή τη θήκη, αφού τη δοκίμασα για καμιά ώρα, την έβγαλα και από τότε δεν την ξαναέβαλα. Μου φαίνεται και πιο όμορφο αλλά και πιο εύχρηστο το κινητό έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Κι εγώ γυμνό τελείως το έχω το κινητό, δε νομίζω ότι αξίζει να βάλει κανείς θήκη. Είχα Nexus 4 και μετά One και όλο τα πρόσεχα, είπα τώρα να χαρώ πλαστικό κινητό κι ας χαίρονται οι άλλοι το γυαλί και το αλουμίνιο :) :p Επιτέλους ηρέμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εντάξει για την μακρόχρονη φθορά. Αλλά για τις πτώσεις του έχεις κάνει εμβόλιο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εντάξει για την μακρόχρονη φθορά. Αλλά για τις πτώσεις του έχεις κάνει εμβόλιο; :) Θα το πάρουμε το ρίσκο, χαλάλι :) Αν είναι πάντως να πάρω κάποια στιγμή θήκη, 99% θα πάρω αυτή που είχα στο One, incipio feather, οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει από τις αντίστοιχες slim των ringke και spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Απο που την αγορασες; απο'τον θειο μπευ :) http://www.ebay.com/itm/221484799590 Edited November 7, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Θα το πάρουμε το ρίσκο, χαλάλι :) Συμφωνώ. Άλλωστε, τουλάχιστον η αυθεντική θήκη της LG δεν προσφέρει και απόλυτη προστασία από πτώσεις. Το G2 της γυναίκας μου όταν έπεσε από τραπεζάκι δε γλίτωσε το σπάσιμο της οθόνης και την επίσκεψη στην procordia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πηρα το γνησιο wcd-100 φορτιζει κανονικα χωρις να βγει η flip case ακομα και με το nexus με bumper δουλευει :) πολυ καλο!!!! Για πες σε πόση ώρα το φορτίζει το g3 από 15% έως φουλ? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Συμφωνώ. Άλλωστε, τουλάχιστον η αυθεντική θήκη της LG δεν προσφέρει και απόλυτη προστασία από πτώσεις. Το G2 της γυναίκας μου όταν έπεσε από τραπεζάκι δε γλίτωσε το σπάσιμο της οθόνης και την επίσκεψη στην procordia. Screen protector έχεις βάλει για τις γρατζουνιες; Εγώ όχι ακόμη. Δεν ξέρω αν αξίζει, αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Screen protector έχεις βάλει για τις γρατζουνιες; Εγώ όχι ακόμη. Δεν ξέρω αν αξίζει, αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο. Όχι δεν έβαλα. Όλο λέω ότι κάποια στιγμή θα πάρω, αλλά δεν... Η αλήθεια είναι ότι screen protector δεν έχω βάλει ποτέ, σε κανένα κινητό από εποχής WM. Αντίθετα, αυτό είναι το πρώτο κινητό που δεν θέλω να του φορέσω θήκη. Γενικά, δεν το φοβάμαι το χειμώνα, όταν και είναι σχεδόν πάντα σε μια τσέπη στο μπουφάν. Το καλοκαίρι όμως, η θήκη είναι μάλλον απαραίτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εγω του χω βαλει γυαλακι μπροστα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εγω του χω βαλει γυαλακι μπροστα. :) Ποιο; Δεν έχω βάλει ποτέ γυαλί, πάντα αγόραζα της Spigen τα Screen protector και ήμουν ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Απο ebay.. Της nillkin ειναι εξαιρετικα.. Γενικα την αισθηση του γυαλιου δεν την αλλαζω με τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Για πες σε πόση ώρα το φορτίζει το g3 από 15% έως φουλ? Φορτίζει σχεδόν με την ίδια ταχύτητα όπως με τον κανονικό τρόπο δεν έχω καταλάβει διαφορά πρέπει να χρονομετρήσω + το χω βάλει κ για λίγο γιατί είχα μπαταρία δεν είναι iPhone το G3 :) . Μόλις καταφέρω θα κάνω το πείραμα κ θα σ πω. Θες με κλειστή ή με ανοιχτή συσκευή; με flip case (το αναφέρω γιατί η δικιά μου τουλάχιστον 3mm πάχους κ σίγουρα θα επηρεάζει την ταχύτητα) ή χωρίς; Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Απο ebay.. Της nillkin ειναι εξαιρετικα.. Γενικα την αισθηση του γυαλιου δεν την αλλαζω με τιποτα. Κι εγώ της nillkin έχω. μου αρέσει που δίνει και μικρά προτεκτορς για το τζαμάκι της κάμερας. όντος η αίσθηση του γυαλιού είναι φοβερή. το δάχτυλο γλυστράει ΣΧΕΔΟΝ όσο και το γυαλί το κανονικό του G3. η οθόνη του G3 εχει εκνευριστικά γλυστερη επιφάνεια γυαλιου. δεν μπορώ να ακινιτοποιησω το δάχτυλο μου πάνω του. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Φορτίζει σχεδόν με την ίδια ταχύτητα όπως με τον κανονικό τρόπο δεν έχω καταλάβει διαφορά πρέπει να χρονομετρήσω + το χω βάλει κ για λίγο γιατί είχα μπαταρία δεν είναι iPhone το G3 :) . Μόλις καταφέρω θα κάνω το πείραμα κ θα σ πω. Θες με κλειστή ή με ανοιχτή συσκευή; με flip case (το αναφέρω γιατί η δικιά μου τουλάχιστον 3mm πάχους κ σίγουρα θα επηρεάζει την ταχύτητα) ή χωρίς; Ανοιχτό και με θήκη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ανοιχτό και με θήκη. ok θα περιμενεις ομως να αδειασει η μπαταρια :lol: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts