Jump to content

[LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα σε όλους και όλες .Skins πολύ όμορφα όχι μόνο για το G3 αλλά έχει και για άλλες συσκευές .

http://www.xtremeskins.co.uk/products/lg-g3

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Καλημέρα σε όλους και όλες .Skins πολύ όμορφα όχι μόνο για το G3 αλλά έχει και για άλλες συσκευές .

http://www.xtremeskins.co.uk/products/lg-g3

Πραγματικα πολυ ωραια! Παρηγγειλες καποιο;

Εν τω μεταξυ ειμαι στο τσακ να παρω την quick circle αλλα με κραταει ο κολλητος μου που μου λεει οτι θα βαρεθω το καπακι καποια στιγμη ανοιξε κλεισε. Αυτο το βαρρθηκε στο G2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτοκόλλητα στην συσκευή μου δεν θέλω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εν τω μεταξυ ειμαι στο τσακ να παρω την quick circle αλλα με κραταει ο κολλητος μου που μου λεει οτι θα βαρεθω το καπακι καποια στιγμη ανοιξε κλεισε. Αυτο το βαρρθηκε στο G2.

H Quick circle δίνει άλλον αέρα στο κινητό, σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, αλλά το προστατεύει κιόλας.

Δεν έχεις ιδέα τι χάνεις?

Η καλύτερη θήκη ever..

Πηρα το γνησιο wcd-100 φορτιζει κανονικα χωρις να βγει η flip case ακομα και με το nexus με bumper δουλευει :) πολυ καλο!!!!

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

H Quick circle δίνει άλλον αέρα στο κινητό, σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, αλλά το προστατεύει κιόλας.

Δεν έχεις ιδέα τι χάνεις?

Η καλύτερη θήκη ever..

Και πρεπει να παρω μονο την αυθεντικη; γιατι εχω βρει μια ΟΕΜ που μπαινει σαν καπακι οποτε γλιτωνω το παχος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηρα το γνησιο wcd-100 φορτιζει κανονικα χωρις να βγει η flip case ακομα και με το nexus με bumper δουλευει :) πολυ καλο!!!!

Απο που την αγορασες;

Και πρεπει να παρω μονο την αυθεντικη; γιατι εχω βρει μια ΟΕΜ που μπαινει σαν καπακι οποτε γλιτωνω το παχος

Η αυθεντική βγαίνει σε δύο τύπους. Στον έναν, αντικαθιστάς το καπάκι και έτσι γλιτώνεις πάχος.

Εγώ πάντως παρότι πήρα από την πρώτη μέρα αυτή τη θήκη, αφού τη δοκίμασα για καμιά ώρα, την έβγαλα και από τότε δεν την ξαναέβαλα. Μου φαίνεται και πιο όμορφο αλλά και πιο εύχρηστο το κινητό έτσι.

Κι εγώ γυμνό τελείως το έχω το κινητό, δε νομίζω ότι αξίζει να βάλει κανείς θήκη. Είχα Nexus 4 και μετά One και όλο τα πρόσεχα, είπα τώρα να χαρώ πλαστικό κινητό κι ας χαίρονται οι άλλοι το γυαλί και το αλουμίνιο :) :p Επιτέλους ηρέμησα.

Εντάξει για την μακρόχρονη φθορά. Αλλά για τις πτώσεις του έχεις κάνει εμβόλιο; :)

Θα το πάρουμε το ρίσκο, χαλάλι :)

Αν είναι πάντως να πάρω κάποια στιγμή θήκη, 99% θα πάρω αυτή που είχα στο One, incipio feather, οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει από τις αντίστοιχες slim των ringke και spigen.

Απο που την αγορασες;

απο'τον θειο μπευ :)

http://www.ebay.com/itm/221484799590

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Θα το πάρουμε το ρίσκο, χαλάλι :)

Συμφωνώ. Άλλωστε, τουλάχιστον η αυθεντική θήκη της LG δεν προσφέρει και απόλυτη προστασία από πτώσεις. Το G2 της γυναίκας μου όταν έπεσε από τραπεζάκι δε γλίτωσε το σπάσιμο της οθόνης και την επίσκεψη στην procordia.

Για πες σε πόση ώρα το φορτίζει το g3 από 15% έως φουλ?

Συμφωνώ. Άλλωστε, τουλάχιστον η αυθεντική θήκη της LG δεν προσφέρει και απόλυτη προστασία από πτώσεις. Το G2 της γυναίκας μου όταν έπεσε από τραπεζάκι δε γλίτωσε το σπάσιμο της οθόνης και την επίσκεψη στην procordia.

Screen protector έχεις βάλει για τις γρατζουνιες; Εγώ όχι ακόμη. Δεν ξέρω αν αξίζει, αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο.

Screen protector έχεις βάλει για τις γρατζουνιες; Εγώ όχι ακόμη. Δεν ξέρω αν αξίζει, αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο.

Όχι δεν έβαλα. Όλο λέω ότι κάποια στιγμή θα πάρω, αλλά δεν... Η αλήθεια είναι ότι screen protector δεν έχω βάλει ποτέ, σε κανένα κινητό από εποχής WM. Αντίθετα, αυτό είναι το πρώτο κινητό που δεν θέλω να του φορέσω θήκη.

Γενικά, δεν το φοβάμαι το χειμώνα, όταν και είναι σχεδόν πάντα σε μια τσέπη στο μπουφάν. Το καλοκαίρι όμως, η θήκη είναι μάλλον απαραίτητη.

Εγω του χω βαλει γυαλακι μπροστα. :)

Ποιο; Δεν έχω βάλει ποτέ γυαλί, πάντα αγόραζα της Spigen τα Screen protector και ήμουν ευχαριστημένος.

Απο ebay.. Της nillkin ειναι εξαιρετικα.. Γενικα την αισθηση του γυαλιου δεν την αλλαζω με τιποτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για πες σε πόση ώρα το φορτίζει το g3 από 15% έως φουλ?

Φορτίζει σχεδόν με την ίδια ταχύτητα όπως με τον κανονικό τρόπο δεν έχω καταλάβει διαφορά πρέπει να χρονομετρήσω + το χω βάλει κ για λίγο γιατί είχα μπαταρία δεν είναι iPhone το G3 :) . Μόλις καταφέρω θα κάνω το πείραμα κ θα σ πω. Θες με κλειστή ή με ανοιχτή συσκευή; με flip case (το αναφέρω γιατί η δικιά μου τουλάχιστον 3mm πάχους κ σίγουρα θα επηρεάζει την ταχύτητα) ή χωρίς;

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Απο ebay.. Της nillkin ειναι εξαιρετικα.. Γενικα την αισθηση του γυαλιου δεν την αλλαζω με τιποτα.

Κι εγώ της nillkin έχω. μου αρέσει που δίνει και μικρά προτεκτορς για το τζαμάκι της κάμερας.

όντος η αίσθηση του γυαλιού είναι φοβερή. το δάχτυλο γλυστράει ΣΧΕΔΟΝ όσο και το γυαλί το κανονικό του G3. η οθόνη του G3 εχει εκνευριστικά γλυστερη επιφάνεια γυαλιου. δεν μπορώ να ακινιτοποιησω το δάχτυλο μου πάνω του.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Φορτίζει σχεδόν με την ίδια ταχύτητα όπως με τον κανονικό τρόπο δεν έχω καταλάβει διαφορά πρέπει να χρονομετρήσω + το χω βάλει κ για λίγο γιατί είχα μπαταρία δεν είναι iPhone το G3 :) . Μόλις καταφέρω θα κάνω το πείραμα κ θα σ πω. Θες με κλειστή ή με ανοιχτή συσκευή; με flip case (το αναφέρω γιατί η δικιά μου τουλάχιστον 3mm πάχους κ σίγουρα θα επηρεάζει την ταχύτητα) ή χωρίς;

Ανοιχτό και με θήκη.

Ανοιχτό και με θήκη.

ok θα περιμενεις ομως να αδειασει η μπαταρια :lol:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

• The title was changed to [LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)