panosz1 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 ποιο πανω στην σελιδα που ειναι το κειμενο αυτο εχει ενα πακετο για κατεβασμα που περιεχει το ζιπ που γραφει.επισης στο 4 εννοει κατεβασε και οχι εγκατεστησε.εννοω τι ειναι το Flash Hacer Permisivo.zip!το 4 γιατι πρέπει να το κατεβασω αφου θα φλασαρει το beta 2.52?επισης παιζει ρολο η σειρα εγκαταστασης και φλασαρισματος?δλδ οπως ειναι γραμμενα?με αυτη τη σειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 εννοω τι ειναι το Flash Hacer Permisivo.zip!το 4 γιατι πρέπει να το κατεβασω αφου θα φλασαρει το beta 2.52?επισης παιζει ρολο η σειρα εγκαταστασης και φλασαρισματος?δλδ οπως ειναι γραμμενα?με αυτη τη σειρα? δεν ξερω τι ειναι μαλλον οπως λεει το ονομα δινει δικαιωματα για χακαρισμα και ναι οπως αναφερερεται η σειρα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) δεν ξερω τι ειναι μαλλον οπως λεει το ονομα δινει δικαιωματα για χακαρισμα και ναι οπως αναφερερεται η σειρα. Ολα καλα αλλα μου βγαζει σφαλμα οτι ο καιρος έχει σταματησει.υπαρχει λυση? Edit:εχω φλασαρει τo xposed-v80-sdk23-arm και όχι το xposed-v79-sdk23-arm.παιζει ρολο με τον καιρο αυτο?αν ναι μπορω να εγκαταστήσω φλασαρω το v79?μια απαντηση οποιος μπορει!! Edited February 24, 2016 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ολα καλα αλλα μου βγαζει σφαλμα οτι ο καιρος έχει σταματησει.υπαρχει λυση? Edit:εχω φλασαρει τo xposed-v80-sdk23-arm και όχι το xposed-v79-sdk23-arm.παιζει ρολο με τον καιρο αυτο?αν ναι μπορω να εγκαταστήσω φλασαρω το v79?μια απαντηση οποιος μπορει!! Σε 6 MM με xposed v80 δουλεύει μια χαρά Ο καιρός. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σε 6 MM με xposed v80 δουλεύει μια χαρά Ο καιρός. Φλασαρα αυτο XposedSupport_D855-30b_xpirt και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σε aosp ποια ειναι η καλύτερη εφαρμογή για κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 μπορει καποιος να γραψει πως και τι χρειαζεται για να περασω το xposet σε custom mm,(unick) δεν ασχοληθηκα ποτε και φοβαμαι μη κανω καμια πατατα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 μπορει καποιος να γραψει πως και τι χρειαζεται για να περασω το xposet σε custom mm,(unick) δεν ασχοληθηκα ποτε και φοβαμαι μη κανω καμια πατατα. 2 post πιο πάνω γράφει ο φίλος τι φόρτωσε για το xposed. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 2 post πιο πάνω γράφει ο φίλος τι φόρτωσε για το xposed. αυτο το ποστ το ειδα αλλα νομιζα οτι μιλουσε κατι για τον καιρο οπως επισης ειδα και στο xda αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/mm-xposed-support-d855-v30b-t3286231 αλλα κανει για custom rom?οπως προειπα δεν ασχοληθηκα ποτε και ειπα να πειραματιστω:cry::O Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) αυτο το ποστ το ειδα αλλα νομιζα οτι μιλουσε κατι για τον καιρο οπως επισης ειδα και στο xda αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/mm-xposed-support-d855-v30b-t3286231 αλλα κανει για custom rom?οπως προειπα δεν ασχοληθηκα ποτε και ειπα να πειραματιστω:cry::O Αυτο δεν ειναι xposed. Ειναι rom. Καλο ειναι να μην το φλασαρετε. Ολες οι roms υποστηριουν xposed πλεον. Δεν χρειαζεται αυτο. Αυτο χρειαζοταν πριν μηνες τωρα απλα φλασαρετε το xposed απο το xposed thread στο xda. Αναλογα την rom βαζετε και το αντιστοιχο. Διαβαστε πως μπαινει και ειναι οκ. Για stock roms το xposed-v80-sdk23-arm.zip http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Edited February 26, 2016 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastermind21 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 ξερει κανεις εαν υπαρχει αλλος τροποςγια downgrade απο 6.0 εκτος απο το lgup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 ξερει κανεις εαν υπαρχει αλλος τροποςγια downgrade απο 6.0 εκτος απο το lgup? Προς το παρων δεν υπαρχει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastermind21 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Προς το παρων δεν υπαρχει. Ακολουθω αυτο τον οδηγο http://androidfunz.com/downgrade-lg-g3-d/ και μου βγαζει σφαλμα οτι και καλα ειναι αγνωστο μοντελο ,το ιδιο και με αυτο http://www.droidopinions.com/how-to-downgrade-lg-g3-d855-to-lollipop-6-0-to-5-0/ (τα οποια ειναι ιδια βασικα αλλα τεσπα..) Μπορω να προσπαθησω κατι αλλο ; θελω να κανω downgrade σε 5.0 για να το στειλω στην procordia γιατι εμφανησε αυτο το προβλημα https://www.youtube.com/watch?v=bsXxBbCVM0E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Ακολουθω αυτο τον οδηγο http://androidfunz.com/downgrade-lg-g3-d/ και μου βγαζει σφαλμα οτι και καλα ειναι αγνωστο μοντελο ,το ιδιο και με αυτο http://www.droidopinions.com/how-to-downgrade-lg-g3-d855-to-lollipop-6-0-to-5-0/ (τα οποια ειναι ιδια βασικα αλλα τεσπα..) Μπορω να προσπαθησω κατι αλλο ; θελω να κανω downgrade σε 5.0 για να το στειλω στην procordia γιατι εμφανησε αυτο το προβλημα https://www.youtube.com/watch?v=bsXxBbCVM0E Φιλε μου αυτος ειναι οτροπος LGUP.ειναι για το d855 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012 Edited February 27, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 το Wakelock detector πως στο καλο το κανω να δουλεψει? βγαζει μηνυμα οτι δεν βουλευει να προσπαθησω αργοτερα. (cm13) Επισης εχω κατι θεματακια με το amplify, εχω αλλαξει αρκετα wakelocks & alarms και εχει μειωθει το drain κατα πολυ. πλεον χανω 6% στο 8ωρο, με wifi on. υπαρχε καπου καμια λιστα με το αν μπορω να μειωσω κ αλλα? η καμια βοηθεια καπως? :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) το Wakelock detector πως στο καλο το κανω να δουλεψει? βγαζει μηνυμα οτι δεν βουλευει να προσπαθησω αργοτερα. (cm13) Επισης εχω κατι θεματακια με το amplify, εχω αλλαξει αρκετα wakelocks & alarms και εχει μειωθει το drain κατα πολυ. πλεον χανω 6% στο 8ωρο, με wifi on. υπαρχε καπου καμια λιστα με το αν μπορω να μειωσω κ αλλα? η καμια βοηθεια καπως? :P Δεν δουλεύει σε ΜΜ το wakelock detector. Βάλε το gsam battery monitor. Επίσης για εξοικονόμηση μπαταρίας με screen off βάλε το ds battery saver και θα με θυμηθείς. Επίσης μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που δουλεύει άψογα στο κινητό τόσο σε lollipop όσο και σε ΜΜ είναι η Set Cpu. Κατεβάζετε την free έκδοση είτε από το xda είτε την τελευταία έκδοση από εδώ https://www.apkmirror.com/?s=Set+cpu&post_type=app_release Επιτρέπει να ορίσει κάποιος διαφορετικά Προφίλ και να κάνει αυτόματα overclocking, downclocking τα cpu frequencies και αλλαγή governor ανάλογα με το αν το κινητό είναι με screen off/on, ανάλογα με το ποσοστό το μπαταρίας, οταν ανοίγει κάποιος μια συγκεκριμένη εφαρμογή κλπ, γεγονός που οδηγεί σε εξοικονόμηση μπαταρίας. Edited February 29, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 γνωριζει κανείς αν έχει βγει ο nebulla kernel για ΜΜ και αν εχει θεματα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 γνωριζει κανείς αν έχει βγει ο nebulla kernel για ΜΜ και αν εχει θεματα;; Για μενα δεν ειναι σταθερος... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 από στοκ 6 έχω απογοητευτεί, όσες και να δοκίμασα έχουν πολύ σοβαρά μπαγκ. μόνο η τελείως στοκ παίζει αλλά έχει άλλα χαζά. η αοσπ έχουν το θέμα με την αποθήκευση των φώτο από εφαρμογές επεξεργασίας Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 από στοκ 6 έχω απογοητευτεί, όσες και να δοκίμασα έχουν πολύ σοβαρά μπαγκ. μόνο η τελείως στοκ παίζει αλλά έχει άλλα χαζά. η αοσπ έχουν το θέμα με την αποθήκευση των φώτο από εφαρμογές επεξεργασίας Τι θεματα εχει η στοκ δλδ? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 στις εισερχόμενες μπρικάρει το κινητό και πρέπει να μυρίσεις τα δάχτυλα ποιος σε πήρε.η εντελώς στοκ έχει το κλείδωμα με 456 χτυπήματα, 3 αρκούδες, 7 κατσίκια, 45 πρόβατα και αίμα από αλανιάρα κότα που βόσκει στα ιμαλάια συν το battery drain, που ότι και να έκανα δεν διορθώνεται Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 στις εισερχόμενες μπρικάρει το κινητό και πρέπει να μυρίσεις τα δάχτυλα ποιος σε πήρε.η εντελώς στοκ έχει το κλείδωμα με 456 χτυπήματα, 3 αρκούδες, 7 κατσίκια, 45 πρόβατα και αίμα από αλανιάρα κότα που βόσκει στα ιμαλάια συν το battery drain, που ότι και να έκανα δεν διορθώνεται Αυτό με το knock code είναι γεγονός ότι αύξησαν τα χτυπήματα αλλά και δεν σε υποχρεώνει κανείς να το βάλεις. Όσον αφορά για battery drain κάτι άλλο φταίει γιατί σαν stock έχω καλύτερη μπαταρία και πιο smooth κατάσταση από την loli. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 ε καλά αν είναι να βάλω μοτίβο ή πιν, να μην έχω xcam (βγήκε αλλά δεν δουλεύει σωστά) κλπ κλπ καλά είμαι με aosp και 2 ώρες παραπάνω οθόνη. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπερα, κατι εχω πειραξει στο amplify, δεν ξερω ομως πιο ευθυνεται απ ολα και δεν χτυπαει το cLock (ξυπνητήρι). ξερει κανεις μηπως?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπερα, κατι εχω πειραξει στο amplify, δεν ξερω ομως πιο ευθυνεται απ ολα και δεν χτυπαει το cLock (ξυπνητήρι). ξερει κανεις μηπως?? Αν το σβήσεις και μετά το ξαναπερασεις? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts