Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

έχει κανένας αντιμετωπίσει προβλήματα με το tethering?

Είμαι με cloudy 2.5 και παρόλο που άλλες συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο μου δεν έχουν access στο internet.

Έχει κανένας το ιδιο πρόβλημα?

ευχαριστώ

Δοκίμασες κάρτα απο άλλο πάροχο?

Αν εχεις Q μην το ψάχνεις δεν δουλεύει....δεν φταίει η ρομ που εχεις.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν πάρω back up με το titanium τον home launcher και μετά κάνω επαναφορα όλες τις εφαρμογές καθώς και τον home launcher, τα εικονίδια των εφαρμογων θα μπουν με τη σειρά που τα είχα? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει αυτό?
The day is my enemy, the night my friend

Εμενα με τον ιδιο τροπο που περιγραφεις αλλα με Nova Launcher μου τα επαναφερει ολα αυτουσια εκτος απο τα Widgets που χρειαζεται ενα permission. Μολις δωσω και αυτο, επαναφερει και τα widgets, φυσικα.

Εμενα με τον ιδιο τροπο που περιγραφεις αλλα με Nova Launcher μου τα επαναφερει ολα αυτουσια εκτος απο τα Widgets που χρειαζεται ενα permission. Μολις δωσω και αυτο, επαναφερει και τα widgets, φυσικα.

Ναι με το nova το γνωρίζω ότι γίνεται. Τελικά το έκανα μέσω lgbackup, είχε επιλογή για back up της home screen και με την επαναφορά επανήλθαν όπως τα είχα. Βέβαια όσον αφορά τις εφαρμογές επανέφερε και τα data αυτών. Είχα πάρει και ένα backup και με το titanium για σιγουριά.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Παιδια μια ερωτηση.οταν είχα custom rom οταν ηθελα να αφαιρεσω κατι που ειχα φλασαρει εκανα dirty flash.τωρα ειμαι με MM και ρουτ.πως μπορω να κανω κατι αντίστοιχο με οπως στην custom?γινεται dirty μονο με ρουτ?

Κάποιος μια απαντηση ρε παιδια...

Κάποιος μια απαντηση ρε παιδια...

αν καταλαβα θελεις να φλασαρεις την ιδια custom ξανα χωρις wipes?αν ειναι σωστο αυτο που καταλαβα η απαντηση απο μενα ειναι ναι.

:ninja:

αν καταλαβα θελεις να φλασαρεις την ιδια custom ξανα χωρις wipes?αν ειναι σωστο αυτο που καταλαβα η απαντηση απο μενα ειναι ναι.

Αυτο θελω αλλα με τη διαφορα ότι ειμαι στοκ με ρουτ και οχι custom.

Αυτο θελω αλλα με τη διαφορα ότι ειμαι στοκ με ρουτ και οχι custom.

Με το φλαστουλ ξαναπερνα την ρομ χωρις να επιλεξεις cseflash για να μην χασεις τις ρυθμισεις.για το ρουτ δεν ξερω μαλλον θα το ξανακανεις.

εγώ έχω xenonhd με nebula kernel, amplify, powernap, greenify.πολύ καλύτερα σε επιδόσεις και μπαταρία από ότι με στοκ.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

ρε παιδιά δώστε μου τα φώτα σας. Ημουν ρουτ στην ΜΜ και για δικούς μου λόγους ξαναπέρασα με flash tool την MM. Λοιπον το θεμα ειναι οτι περνώντας την ΜΜ ξαναεκανα ρουτ με kingroot εβαλα recovery με Autorec και περασα το ζιπ του xposed επειδη ομως ξεχασα να βαλω το beta-superSu-v2.52.zip το εβαλα σε 2η φαση.μετα ομως το τηλεφωνο φαινοταν σαν να εχασε το ρουτ και ξαναεκανα τη διαδικασια και ζιπαρα αμεσως το SU,στο restart ομως κολλησε και δεν ξανανοιξε ποτε!κολλαγε συνεχως στο LG πριν μπει ο ηχος. ευτυχως με το Flash tool ξαναπερασα την ΜΜ. ενα κουφο για εμενα ηταν οτι στο πρωτο restart ειχε την συμπεριφορα του ρουταρισμενου δηλαδη εγραψε οτι το android ξεκιναει.Το σεταρισμα δεν εγινε σαν νεα συσκευη ομως.

εχετε καμια ιδεα γιατι συνεβησαν ολα αυτα?

edit : ρουταρα εβαλα recovery αλλα με το που φλασαρα το beta-superSu-v2.52 κολλησε.τι να κανω??να ξαπερασω με flash tool?

Edited by panosz1

Δοκιμασε ξανα επιλεγοντας cse flash στο flashtool για καθαρη εγκατασταση.

στο flashtool cse flash εκανα αλλα μετα στο σεταρισμα του τηλεφωνου δεν το εκανα σαν νεα συσκευη.τωρα θα το κανω σαν νεα συσκευη αλλα φοβαμαι να ξαναρουταρω και να ζιπαρω το SU. υπαρχει κανενας αλλος τροπος?

με τον ιδιο τροπο το ρουταρισα και εγω.δεν ξερω τι φταιει,ισως αν εβαζες την προηγουμενη εκδοση supersu.

Ειναι απαραίτητος ο SU?υπαρχει καποιο λινκ για την νεότερη εκδοση?

http://supersu.en.uptodown.com/android επισης μετα απο επαννεκινηση που εκανα χαθηκε το εικονιδιο su μπηκα recovery εκανα εγκατασταση παλι(2.5.2) και επανηλθε...παραξενο.

Edited by stauros2653

Μπορει καποιος να βοηθησει?

Για ρουτ σε ΜΜ:με kingroot 4.5.6 και μετα εγκατασταση της εφαρμογής SU 2.6 και στη συνέχεια Autorec? Για exposed:φλασαρισμα του ζιπ xposed-v80-sdk23-arm και μετα εγκατασταση του XposedInstaller_3.0_alpha4?

Πειτε ρε παιδια γιατι μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο ετσι και ξανακολλησει...

Μπορει καποιος να βοηθησει?

Για ρουτ σε ΜΜ:με kingroot 4.5.6 και μετα εγκατασταση της εφαρμογής SU 2.6 και στη συνέχεια Autorec? Για exposed:φλασαρισμα του ζιπ xposed-v80-sdk23-arm και μετα εγκατασταση του XposedInstaller_3.0_alpha4?

Πειτε ρε παιδια γιατι μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο ετσι και ξανακολλησει...

Install Kingroot.apk - Rooted...

2) Install de Autorec MM.apk - Automatic reboot into recovery then finish

3) Enter TWRP (recovery) and Flash Hacer Permisivo.zip - reboot system

4) Install SuperSU since Playstore - No necesary opened SuperSU

5) Reboot into TWRP - Keys PowerOff+Volumen -

6) Install Beta-SuperSu 2.52.zip - Reboot

Finish!!!! Root PERMANENTLY and TWRP φανταζομαι μετα παιρνας xposed.αντιγραφη απο xda(root mm)

Edited by stauros2653

Μπορεί κάποιος να μας πει με απλά βήματα πως θα βάλουμε την επίσημη πολωνική ΜΜ στο Γαλλικό δικό μας G3?

(και σωστά links απο που να κατεβάσουμε την έκδοση)

Ερώτηση ..... ΑΝ το κάνουμε αυτό, θα παίρνουμε ΟΤΑ αυτόματα σαν να έχουμε πωλονικό τηλέφωνο?

Ερώτηση 2.... Ελληνικό μενού θα έχουμε;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Οδηγίες θα βρεις στην πρώτη σελίδα του θέματος.

Είναι πολύ απλή η διαδικασία

Ελληνικά εχει κανονικά

Τον αν θα παίρνει ενημερώσεις μετά δεν το ξέρω πάντως το lg pc suite το αναγνωρίζει κανονικα με την 6.0 εκδοση...δεν ξερω αν σημαίνει κάτι αυτο

Εχω δει αρκετα ποστ στο xda για αλλαγη παλετας χρωματων στο g3 . Επειδη βαρεθηκα λιγο τα χρωματα του και θελω να το φερω λιγο προς Amoled το εχει προσπαθησει κανεις? Βγαινει καλο αποτελεσμα?

Μπορεί κάποιος να μας πει με απλά βήματα πως θα βάλουμε την επίσημη πολωνική ΜΜ στο Γαλλικό δικό μας G3?

(και σωστά links απο που να κατεβάσουμε την έκδοση)

Ερώτηση ..... ΑΝ το κάνουμε αυτό, θα παίρνουμε ΟΤΑ αυτόματα σαν να έχουμε πωλονικό τηλέφωνο?

Ερώτηση 2.... Ελληνικό μενού θα έχουμε;

http://androidhost.org/F8BSA ενα απο τα πολλα σαιτ που μπορεις να κατεβασεις την οριτζιναλ.εχει ελληνικα.update θα παρεις ο.τ.α. μονο αν δωσει στα πολωνικα τηλεφωνα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω δει αρκετα ποστ στο xda για αλλαγη παλετας χρωματων στο g3 . Επειδη βαρεθηκα λιγο τα χρωματα του και θελω να το φερω λιγο προς Amoled το εχει προσπαθησει κανεις? Βγαινει καλο αποτελεσμα?

μια εφαρμογη που εχει εξαρχης η unickrom που φοραει το τηλεφωνο μου λεγεται color control,μην φανταζεσαι τρελλα πραγματα ισως λιγο να τονισεις τα χρωματα.

Install Kingroot.apk - Rooted...

2) Install de Autorec MM.apk - Automatic reboot into recovery then finish

3) Enter TWRP (recovery) and Flash Hacer Permisivo.zip - reboot system

4) Install SuperSU since Playstore - No necesary opened SuperSU

5) Reboot into TWRP - Keys PowerOff+Volumen -

6) Install Beta-SuperSu 2.52.zip - Reboot

Finish!!!! Root PERMANENTLY and TWRP φανταζομαι μετα παιρνας xposed.αντιγραφη απο xda(root mm)

τι ειναι το 3??

τι ειναι το 3??

ποιο πανω στην σελιδα που ειναι το κειμενο αυτο εχει ενα πακετο για κατεβασμα που περιεχει το ζιπ που γραφει.επισης στο 4 εννοει κατεβασε και οχι εγκατεστησε.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις