stauros2653 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Σταύρο,τώρα είδα οτι ανέφερες στο σχόλιο σου πιο πάνω για ισπανικό σάιτ. Κεκτημένη ταχύτητα:lol: ...και νομιζω οτι θα αργησουμε να δουμε αλλη.:( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Xceed kernel για την MM στο xda. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 μια ερωτηση Υπαρχει περιπτωση να βρουμε πισω καλυμα για το g3 σε στυλ δερματινο καφε οπως το g4? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 μια ερωτηση Υπαρχει περιπτωση να βρουμε πισω καλυμα για το g3 σε στυλ δερματινο καφε οπως το g4? Τώρα τελευταία κυκλοφόρησε αυτο http://www.ebay.com/itm/Exclusive-Leather-Case-for-LG-G3-design-G4-Battery-Back-Cover-HAND-MADE-Brown-/231785090560?hash=item35f777ce00:g:JMgAAOSwZ1lWcHGD στο ebay. Προσωπικά δε μου αρέσει. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Η stock MΜ δεν σας φαίνεται ότι παραείναι ενεργοβορα; με οθόνη από 4+ ώρες ζήτημα να περνάει το 3ωρο τώρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Η stock MΜ δεν σας φαίνεται ότι παραείναι ενεργοβορα; με οθόνη από 4+ ώρες ζήτημα να περνάει το 3ωρο τώρα ... Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εγω απο την stock MM απο οτι ημουνα πριν.Πολυ καλυτερη διαχειρηση σε ολα(και το doze κανει αψογα τη δουλεια του).Παρεμπιπτοντως εχω G3 16gb 2 εβδομαδες το κιν χωρις ρουτ και τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΩΝ!!!!! η γκαντεμιά πάει σύννεφο... μου πέφτει σήμερα το τηλέφωνο με την θήκη που φοράω κάτω αλλά έσκασε με την οθόνη... το σηκώνω και βλέπω σόα η οθόνη ούτε γρατζουνιά παω να το λειτουργήσω και βλέπω δεν παίζει ο οθόνη.ενω ειναι ανοικτό κανονικά η οθόνη δεν πιάνει το touch.... οπότε είμαι να το στέλνω για εγγύηση... ευτυχώς ήμουν root με custom recovery κοτσαρω usbotg και ποντίκι και το δουλευω κανονικά κάνω nandroid backup κανονικά και πάω να κάνω την διαδικασία back to stock βαζω στη σελιδα της lg το ιμει κατεβαζω το kdz αρχειο φλασαρω κανονικά όλα τέλεια.... ανοιγω το κινητό και μου πετάει την παρακάτω οθόνη που επισυνάπτω... το τηλ λειτουργεί κανονικά κάνει κανονικά κλήσεις όλα τέλεια απλά στην πρώτη εκκίνηση μου βγάζει αυτό το μήνυμα καποιος κάποια λύση μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί θα το στείλω εγγύηση μην μου το βγάλουν εκτός για οποιονδήποτε λόγο,..,., Τελικά Δεν κατάφερα να κάνω Κάτι με το μήνυμα Που μου έβγαζε Και το έστειλα Στην αντιπροσωπεία Έτσι.... Άψογη η procordia. Το επισκευάσε το τηλ κανονικά... Νέα οθόνη Νέο πλαίσιο Και Νέα μητρική... Νέο ιμει με 510 πλακέτα.... Είναι Σαν να αγόρασα Μόλις Τώρα το τηλ Και να φανταστείτε Ότι Είναι αγορασμένο Από Την Πρώτη παρτίδα που κυκλοφόρησε... Και ενημερώνω Ότι το ξανά είχα στείλει στην procordia Και Μου ξανά είχαν αλλάξει πλακέτα Γιατί παρουσίαζε τα πρώτα προβλήματα Που είχαν αναφερθεί στις αρχικές πατούσες ( υπερθέρμανση σβήνει Μόνο Του και τέτοια) Απορώ αν Τους συμφέρει το όλο Θέμα. Σε Ένα τηλ άλλαξαν 2 φορές μητρική οθόνη και πλαίσιο... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τελικά Δεν κατάφερα να κάνω Κάτι με το μήνυμα Που μου έβγαζε Και το έστειλα Στην αντιπροσωπεία Έτσι.... Άψογη η procordia. Το επισκευάσε το τηλ κανονικά... Νέα οθόνη Νέο πλαίσιο Και Νέα μητρική... Νέο ιμει με 510 πλακέτα.... Είναι Σαν να αγόρασα Μόλις Τώρα το τηλ Και να φανταστείτε Ότι Είναι αγορασμένο Από Την Πρώτη παρτίδα που κυκλοφόρησε... Και ενημερώνω Ότι το ξανά είχα στείλει στην procordia Και Μου ξανά είχαν αλλάξει πλακέτα Γιατί παρουσίαζε τα πρώτα προβλήματα Που είχαν αναφερθεί στις αρχικές πατούσες ( υπερθέρμανση σβήνει Μόνο Του και τέτοια) Απορώ αν Τους συμφέρει το όλο Θέμα. Σε Ένα τηλ άλλαξαν 2 φορές μητρική οθόνη και πλαίσιο... Τους έβαλες μέσα με τα τσαρούχια! :p Την τρίτη φορά που θα τους πάρεις, ούτε το τηλέφωνο θα σηκώνουν!! :D Πέρα απ' την πλάκα, ένα μπράβο στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Procordia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εγω απο την stock MM απο οτι ημουνα πριν.Πολυ καλυτερη διαχειρηση σε ολα(και το doze κανει αψογα τη δουλεια του).Παρεμπιπτοντως εχω G3 16gb 2 εβδομαδες το κιν χωρις ρουτ και τετοια. Και εγώ στοκ είναι με ΜΜ αλλα πάνω από 3-330 ώρες οθόνη δεν έχω. Δεν παίζω παιχνίδια δεν ανοίγω ντατα Εσύ πόσες ώρες έχεις οθόνη αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Για όσους έχουν βάλει την 30b γίνεται και είναι εύκολο να γυρίσουμε στην lolipop απλώς με ένα restore του nandroid backup θέλει κάτι άλλο? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Και εγώ στοκ είναι με ΜΜ αλλα πάνω από 3-330 ώρες οθόνη δεν έχω. Δεν παίζω παιχνίδια δεν ανοίγω ντατα Εσύ πόσες ώρες έχεις οθόνη αν επιτρέπεται; Πιστεύω πολύ παραπάνω από τις 3.30 ώρες,δεν το λέω με σιγουριά αυτό.Να φανταστείς τώρα που σου γράφω είναι 100% και το είχα φορτώσει χθες 9 το πρωί.Λίγο παιχνίδι όχι πολύ, λίγο YouTube και σήμερα 12.00 το μεσημέρι ήτανε στο 30% και το φορτησα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Για όσους έχουν βάλει την 30b γίνεται και είναι εύκολο να γυρίσουμε στην lolipop απλώς με ένα restore του nandroid backup θέλει κάτι άλλο? το πισωγυρισμα εχει μια διαδικασια οχι πολυ απλη,και σιγουρα οχι με ρεστορ καποιου μπακαπ.http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012 καπου ποιο κατω στην σελιδα εχει οδηγιες. Edited January 23, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 το πισωγυρισμα εχει μια διαδικασια οχι πολυ απλη,και σιγουρα οχι με ρεστορ καποιου μπακαπ. Μια χαρά γίνεται με nandrestore. Είχα την bumbed 30b, εκανα restore απο twp σε 21Α κανονικά και μετα ξαναγύρισα σε 30b απ το backup που είχα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Μια χαρά γίνεται με nandrestore. Είχα την bumbed 30b, εκανα restore απο twp σε 21Α κανονικά και μετα ξαναγύρισα σε 30b απ το backup που είχα.. σε εμενα δεν δουλεψε.:(:mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 σε εμενα δεν δουλεψε.:(:mad: αν για καποιο λογο δεν δουλευει μπορεις να κανεις το εξης κολπο. κατεβαζεις και εχεις μεσα στο κινητο σου τις official bumbed lolipop (21A) & την MM (30b) πριν απο καθε διαδικασια Nand restore φλασαρεις την αντιστοιχη official απο twrp και εισαι ετοιμος. δουλευει 100%. δηλαδη, εστω οτι εχεις 30b τωρα 1. flash 21A απο recovery 2. restore to backup της 21Α που εχεις. και το αντιστροφο για να πας στην mm παντως εγω που το δοκιμασα δουλεψε κανονικα το restore μου και προς τις 2 κατευθυνσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 αν για καποιο λογο δεν δουλευει μπορεις να κανεις το εξης κολπο. κατεβαζεις και εχεις μεσα στο κινητο σου τις official bumbed lolipop (21A) & την MM (30b) πριν απο καθε διαδικασια Nand restore φλασαρεις την αντιστοιχη official απο twrp και εισαι ετοιμος. δουλευει 100%. δηλαδη, εστω οτι εχεις 30b τωρα 1. flash 21A απο recovery 2. restore to backup της 21Α που εχεις. και το αντιστροφο για να πας στην mm παντως εγω που το δοκιμασα δουλεψε κανονικα το restore μου και προς τις 2 κατευθυνσεις. Ωραία μόλις βρω χρόνο θα το κάνω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Η stock MΜ δεν σας φαίνεται ότι παραείναι ενεργοβορα; με οθόνη από 4+ ώρες ζήτημα να περνάει το 3ωρο τώρα ... Καθολου ενεργοβορα. Ισα ισα το αντιθετο ειναι. Σε 16 ωρες. Με δυνατη χρηση και 70% brigthness οχι Auto. Ως το 50% http://postimg.org/gallery/1qc2m3qiw/93cece39/ Edited January 24, 2016 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εγώ μια χαρά γύρισα σε fulmics από 6 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Έχω 2 ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να απαντήσει με stock lollipop: 1. Με κάποια εφαρμογή που δείχνει τα cpu frequencies οπως η cpuz πόσους πυρήνες σας δείχνει online σε idle κατασταση? Γιατί βλέπω ότι ο 1ος και ο 4ος είναι πάντα online. 2. Με stock launcher, οταν είστε σε κάποια εφαρμογή και μετά πατάτε να βγείτε στην αρχική οθονη, μερικές φορές τρώει κόλλημα 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανίσουν τα εικονίδια και τα widgets καιρού και ωρας? Με nova δεν έχει τύχει να συμβεί αυτό. Edited January 24, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Το κινητό μου έχει περασμένη την MM και Προσπαθώ να περάσω την λολιποπ έτσι ώστε να πάρει επίσημα την αναβάθμιση όταν αυτή έρθει. Όταν ξεκινήσω όμως την διαδικασία και όπως λέει ο οδηγός στην αρχή του θέματος πρέπει να επιλέξω άλλη χώρα αντί Κορέας που έχει. Είναι όντως έτσι; έχει σημασία; Γιατί ξεκινάει η διαδικασία και στην πορεία σταματάει λέγοντας ότι ο σερβερ δεν βρέθηκε..... Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkdef Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα μετά από καιρό να ασχοληθώ και εγώ με το πείραγμα του αγαπημένου μου G3 :lol: . Επειδή έχω διαβάσει πολλά στο συγκεκριμένο νήμα (κοντά 200 σελίδες) και στο XDA και χάθηκα αρκετά, θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας για το πως να προχωρήσω σε root και τα υπόλοιπα σχετικά. Καταρχάς να αναφέρω ότι έχω το LG G3 D855 32 GB Gold, 411 παρτίδα με Software ver. V21a-EUR-XX . Η διαδικασία όπως κατάφερα στο περίπου να καταλάβω έχει ως εξής: 1) Αρχικά σκέφτομαι να κάνω ένα clean format το κινητό μου ακολουθώντας την διαδικασία εδώ μέσω του : LG FlashTool 2014 ώστε να περαστεί μία φορά καθαρή η Stock Rom. Εσείς προτείνετε καλύτερα την συγκεκριμένη μέθοδο ή προχωρήσω σε Format μέσω του LG PC Suite ? 2) Στην συνέχεια και εφόσον σετάρω την συσκευή από την αρχή ως clean device θα προχωρήσω στο Rootάρισμα της συσκευής. Από ότι έχω καταλάβει για την έκδοση που βρίσκομαι (V21a-EUR-XX) ο μοναδικός τρόπος για Root είναι αυτός εδώ μέσω: Οne-click script. Δεν ξέρω αν το kingroot δουλεύει με την δική μου έκδοση παρακαλώ διαφωτίστε με. 3) Μετά για να περάσω Recovery χρησιμοποιώ το : Flash TWRP W/ AutoRec του @bender_007, και συγκεκριμένα αυτήν την έκδοση: Download - D855 INT version 20u , που είναι για την V21a. Από εκεί και πέρα flashαρω όποια ROM Θέλω από το XDA χωρίς να έχω πρόβλημα ( εννοείται τις γνωστές stable ROM), σωστά ? Σε κάθε περίπτωση αν πάθει κάτι το κινητό (brick), μέσω του FLASHTOOL 2014 επιστρέφω στην Stock ??? 4) Εφόσον επιλέξω να μείνω Stock + Rooted, το Xposed Frameworks το περνάω ακολουθώντας το νήμα του rovo89 και συγκεκριμένα: α) κατεβάζω το xposed-v79-sdk21-arm.zip που είναι για την συσκευή μας, και το flashαρω με TWRP. β) κατεβάζω το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk και το κάνω εγκατάσταση γ) Από εκεί και πέρα συνεχίζω να περνάω ότι mod επιθυμώ ( εδώ δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη ακόμα θεωρώ ότι περνώντας το θα καταλάβω πως λειτουργεί - αν υπάρχουν κάποια Mod που λειτουργούν και έχετε να προτείνετε θα το εκτιμούσα). 5) Σχετικά με τον Kernel, μπορώ μένοντας στην stock Rom να περάσω κάποιον άλλον ή αυτά λειτουργούν μόνο με Custom Roms ? Έχω δεί σε ορισμένα Kernel να γράφει δίπλα [sTOCK]. Αυτά λειτουργούν με την Stock ROM ? Ποια κρίνεται η καλύτερη ? Πχ: α) [Kernel] NebulaKernel Rev12.1_LP & 12.1_MM β) [KERNEL][sTOCK][GCC5.2][TA-MOD] Xceed [synapse][bUMPED][D85x][LP|MM][upd:01/20] γ) [KERNEL] [stock-L-3.4.110] [Gabriel-5] [D85X - VS985] [211215] 6) Το συγκεκριμένο mod : [Mod][Xposed] Amplify - Battery Extender - Control alarms, services, and wakelocks αξίζει και παίζει? Είναι ενημερωμένο? 7) Τέλος για Back up Χρησιμοποιώ το Titanium Backup ? Κάνει και debloat ? Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για debloat ? Αυτά τα λίγα! Αν μπορείτε επιβεβαιώστε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι η σωστή ή διορθώστε με αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά ώστε να μην προχωρήσω και μου μείνει το κινητό στο Χέρι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Νομιζω οτι παει καλυτερα απο stock η uniq.. Edited January 24, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Το κινητό μου έχει περασμένη την MM και Προσπαθώ να περάσω την λολιποπ έτσι ώστε να πάρει επίσημα την αναβάθμιση όταν αυτή έρθει. Όταν ξεκινήσω όμως την διαδικασία και όπως λέει ο οδηγός στην αρχή του θέματος πρέπει να επιλέξω άλλη χώρα αντί Κορέας που έχει. Είναι όντως έτσι; έχει σημασία; Γιατί ξεκινάει η διαδικασία και στην πορεία σταματάει λέγοντας ότι ο σερβερ δεν βρέθηκε..... Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας; Δεν γυρναει ετσι πισω σε λολιποπ.εχει μια διδικασια που εγω τουλαχιστον δυσκολευομαι να κανω. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω οτι παει καλυτερα απο stock η uniq.. Αυτην εχω εδω και3 ημερες.οντως καλη ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα μετά από καιρό να ασχοληθώ και εγώ με το πείραγμα του αγαπημένου μου G3 :lol: . Επειδή έχω διαβάσει πολλά στο συγκεκριμένο νήμα (κοντά 200 σελίδες) και στο XDA και χάθηκα αρκετά, θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας για το πως να προχωρήσω σε root και τα υπόλοιπα σχετικά. Καταρχάς να αναφέρω ότι έχω το LG G3 D855 32 GB Gold, 411 παρτίδα με Software ver. V21a-EUR-XX . Η διαδικασία όπως κατάφερα στο περίπου να καταλάβω έχει ως εξής: 1) Αρχικά σκέφτομαι να κάνω ένα clean format το κινητό μου ακολουθώντας την διαδικασία εδώ μέσω του : LG FlashTool 2014 ώστε να περαστεί μία φορά καθαρή η Stock Rom. Εσείς προτείνετε καλύτερα την συγκεκριμένη μέθοδο ή προχωρήσω σε Format μέσω του LG PC Suite ? 2) Στην συνέχεια και εφόσον σετάρω την συσκευή από την αρχή ως clean device θα προχωρήσω στο Rootάρισμα της συσκευής. Από ότι έχω καταλάβει για την έκδοση που βρίσκομαι (V21a-EUR-XX) ο μοναδικός τρόπος για Root είναι αυτός εδώ μέσω: Οne-click script. Δεν ξέρω αν το kingroot δουλεύει με την δική μου έκδοση παρακαλώ διαφωτίστε με. 3) Μετά για να περάσω Recovery χρησιμοποιώ το : Flash TWRP W/ AutoRec του @bender_007, και συγκεκριμένα αυτήν την έκδοση: Download - D855 INT version 20u , που είναι για την V21a. Από εκεί και πέρα flashαρω όποια ROM Θέλω από το XDA χωρίς να έχω πρόβλημα ( εννοείται τις γνωστές stable ROM), σωστά ? Σε κάθε περίπτωση αν πάθει κάτι το κινητό (brick), μέσω του FLASHTOOL 2014 επιστρέφω στην Stock ??? 4) Εφόσον επιλέξω να μείνω Stock + Rooted, το Xposed Frameworks το περνάω ακολουθώντας το νήμα του rovo89 και συγκεκριμένα: α) κατεβάζω το xposed-v79-sdk21-arm.zip που είναι για την συσκευή μας, και το flashαρω με TWRP. β) κατεβάζω το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk και το κάνω εγκατάσταση γ) Από εκεί και πέρα συνεχίζω να περνάω ότι mod επιθυμώ ( εδώ δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη ακόμα θεωρώ ότι περνώντας το θα καταλάβω πως λειτουργεί - αν υπάρχουν κάποια Mod που λειτουργούν και έχετε να προτείνετε θα το εκτιμούσα). 5) Σχετικά με τον Kernel, μπορώ μένοντας στην stock Rom να περάσω κάποιον άλλον ή αυτά λειτουργούν μόνο με Custom Roms ? Έχω δεί σε ορισμένα Kernel να γράφει δίπλα [sTOCK]. Αυτά λειτουργούν με την Stock ROM ? Ποια κρίνεται η καλύτερη ? Πχ: α) [Kernel] NebulaKernel Rev12.1_LP & 12.1_MM β) [KERNEL][sTOCK][GCC5.2][TA-MOD] Xceed [synapse][bUMPED][D85x][LP|MM][upd:01/20] γ) [KERNEL] [stock-L-3.4.110] [Gabriel-5] [D85X - VS985] [211215] 6) Το συγκεκριμένο mod : [Mod][Xposed] Amplify - Battery Extender - Control alarms, services, and wakelocks αξίζει και παίζει? Είναι ενημερωμένο? 7) Τέλος για Back up Χρησιμοποιώ το Titanium Backup ? Κάνει και debloat ? Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για debloat ? Αυτά τα λίγα! Αν μπορείτε επιβεβαιώστε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι η σωστή ή διορθώστε με αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά ώστε να μην προχωρήσω και μου μείνει το κινητό στο Χέρι. Ευχαριστώ Για το 1.2.3 ναι για τα αλλα xposet κλπ δεν ασχοληθηκα ποτε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα μετά από καιρό να ασχοληθώ και εγώ με το πείραγμα του αγαπημένου μου G3 :lol: . Επειδή έχω διαβάσει πολλά στο συγκεκριμένο νήμα (κοντά 200 σελίδες) και στο XDA και χάθηκα αρκετά, θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας για το πως να προχωρήσω σε root και τα υπόλοιπα σχετικά. Καταρχάς να αναφέρω ότι έχω το LG G3 D855 32 GB Gold, 411 παρτίδα με Software ver. V21a-EUR-XX . Η διαδικασία όπως κατάφερα στο περίπου να καταλάβω έχει ως εξής: 1) Αρχικά σκέφτομαι να κάνω ένα clean format το κινητό μου ακολουθώντας την διαδικασία εδώ μέσω του : LG FlashTool 2014 ώστε να περαστεί μία φορά καθαρή η Stock Rom. Εσείς προτείνετε καλύτερα την συγκεκριμένη μέθοδο ή προχωρήσω σε Format μέσω του LG PC Suite ? 2) Στην συνέχεια και εφόσον σετάρω την συσκευή από την αρχή ως clean device θα προχωρήσω στο Rootάρισμα της συσκευής. Από ότι έχω καταλάβει για την έκδοση που βρίσκομαι (V21a-EUR-XX) ο μοναδικός τρόπος για Root είναι αυτός εδώ μέσω: Οne-click script. Δεν ξέρω αν το kingroot δουλεύει με την δική μου έκδοση παρακαλώ διαφωτίστε με. 3) Μετά για να περάσω Recovery χρησιμοποιώ το : Flash TWRP W/ AutoRec του @bender_007, και συγκεκριμένα αυτήν την έκδοση: Download - D855 INT version 20u , που είναι για την V21a. Από εκεί και πέρα flashαρω όποια ROM Θέλω από το XDA χωρίς να έχω πρόβλημα ( εννοείται τις γνωστές stable ROM), σωστά ? Σε κάθε περίπτωση αν πάθει κάτι το κινητό (brick), μέσω του FLASHTOOL 2014 επιστρέφω στην Stock ??? 4) Εφόσον επιλέξω να μείνω Stock + Rooted, το Xposed Frameworks το περνάω ακολουθώντας το νήμα του rovo89 και συγκεκριμένα: α) κατεβάζω το xposed-v79-sdk21-arm.zip που είναι για την συσκευή μας, και το flashαρω με TWRP. β) κατεβάζω το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk και το κάνω εγκατάσταση γ) Από εκεί και πέρα συνεχίζω να περνάω ότι mod επιθυμώ ( εδώ δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη ακόμα θεωρώ ότι περνώντας το θα καταλάβω πως λειτουργεί - αν υπάρχουν κάποια Mod που λειτουργούν και έχετε να προτείνετε θα το εκτιμούσα). 5) Σχετικά με τον Kernel, μπορώ μένοντας στην stock Rom να περάσω κάποιον άλλον ή αυτά λειτουργούν μόνο με Custom Roms ? Έχω δεί σε ορισμένα Kernel να γράφει δίπλα [sTOCK]. Αυτά λειτουργούν με την Stock ROM ? Ποια κρίνεται η καλύτερη ? Πχ: α) [Kernel] NebulaKernel Rev12.1_LP & 12.1_MM β) [KERNEL][sTOCK][GCC5.2][TA-MOD] Xceed [synapse][bUMPED][D85x][LP|MM][upd:01/20] γ) [KERNEL] [stock-L-3.4.110] [Gabriel-5] [D85X - VS985] [211215] 6) Το συγκεκριμένο mod : [Mod][Xposed] Amplify - Battery Extender - Control alarms, services, and wakelocks αξίζει και παίζει? Είναι ενημερωμένο? 7) Τέλος για Back up Χρησιμοποιώ το Titanium Backup ? Κάνει και debloat ? Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για debloat ? Αυτά τα λίγα! Αν μπορείτε επιβεβαιώστε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι η σωστή ή διορθώστε με αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά ώστε να μην προχωρήσω και μου μείνει το κινητό στο Χέρι. Ευχαριστώ Σχετικά με τον kernel εγώ θα σου προτείνω Gabriel γιατί ο xceed παρόλο που είναι πάρα πολύ smooth και δουλεύει super σου κάνει πολλά reboots αν έχεις για παράδειγμα xposed. Αν δεν βάλεις xposed είναι πολύ καλός. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Παιδιά ποιον ακριβώς οδηγό θα ακολουθήσω για να εγκαταστήσω ΜΜ με ρουτ και twrp? Και να μπορώ αν έχω κάποιο θέμα να επιστρέψω πίσω σε lollipop με nandroid backup (Τώρα είμαι ροοτ με twrp εγκατεστημένο κανονικά στην lollipop μαμά) Edited January 26, 2016 by supermario Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts