Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.

Εγκατεστησα το quick reboot.Μου βγαζει 3 επιλογες Power off ,Reboot,Recovery.

Πατησα recovery κλεινει το κινητο και με παει εδω.

η custom rom πρεπει να ειναι στο external storage.....??πατησε το up a level μεχρι να το βρεις

I Want To Believe

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά σορρυ αν είμαι εκτός θέματος..λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω ψάξει αρκετά..λοιπόν..1)έχει βγει ρουτ για Lollipop και Exposed? 2)πως μπορώ να βρω ποια Custom μου ταιριάζει χωρίς να χάσω το Knock code? 3)υπάρχουν οδηγοί στα ελληνικά πως να περάσω custom rom?

ευχαριστω!!

η custom rom πρεπει να ειναι στο external storage.....??πατησε το up a level μεχρι να το βρεις

Φιλε μου δεν εχω περασει καποια costum rom ακομη μεσα.Αρχικα με ενδιαφέρει αν εχω κανει σωστα το ρουταρισμα.Απο τθς φωτο που εβαλα φενεται αν εχουν περαστει ολα οκ? Τwrp κλπ? Τωρα αν περσαω μια costom rom πως καν backup αυτην που εχω τωρα? Βασικα οι ερωτησεις μου ειναι χαζες αλλα εχω χαθει λιγο

Dhamher_00

Με lolipop δουλευει;

Μια χαρα δουλεύει. Κι εγω στην Android Now 10.2 που τρεχω τις περισσότερες της LG τις έχω παγώσει.

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Παιδιά σορρυ αν είμαι εκτός θέματος..λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω ψάξει αρκετά..λοιπόν..1)έχει βγει ρουτ για Lollipop και Exposed? 2)πως μπορώ να βρω ποια Custom μου ταιριάζει χωρίς να χάσω το Knock code? 3)υπάρχουν οδηγοί στα ελληνικά πως να περάσω custom rom?

ευχαριστω!!

1. ναι / ναι

2.δεν υπαρχει knock code στην lg. flashαρεις χωρις να σου καιγεται καρφι :lol: τωρα στο πια σου ταιριαζει, δεν μπορει να ξερει κανεις τις αναγκες, δοκιμαζεις διαφορες, και επιλεγεις..

3. οι οδηγειες ειναι παντα οι ιδιες,δεν αλλαζουν.

1. κατεβαζεις τη ρομ που θελεις και την βαζεις στην καρτα μηνμης σου

2. κανεις επανεκινηση σε recovery

3. κανεις BACKUP

4. κανεις wipe (dalvik cashe-data-system-cashe)

5. κανεις εγγατασταση τη ρομ και αν εχει και gaps

6. επανεκινηση του τηλεφωνου

συνηθως κανεις 3-7 λεπτα να ανοιξει πρωτη φορα, μην αγχωθεις. και φυσικα δεν ευθυνομαι για οτιδηποτε.

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου δεν εχω περασει καποια costum rom ακομη μεσα.Αρχικα με ενδιαφέρει αν εχω κανει σωστα το ρουταρισμα.Απο τθς φωτο που εβαλα φενεται αν εχουν περαστει ολα οκ? Τwrp κλπ? Τωρα αν περσαω μια costom rom πως καν backup αυτην που εχω τωρα? Βασικα οι ερωτησεις μου ειναι χαζες αλλα εχω χαθει λιγο

Ναι εχει περαστει custom recovery και συγκεκριμενα ο twrp... Για να παρεις backup στην αρχικη σελιδα του recovery πατας backup και ακολουθεις τη διαδικασια. Οταν θες να φλασαρεις ρομ πας εκει που λεει install και βρισκεις το .zip αρχειο της ρομ. Πριν εχεις κανει ολα τα wipes που γραφει ο φιλος πιο πριν για να κατσει καλα η ρομ.

Ολα τα wipes γινονται απο την καρτα wipe του recovery εκτος απο dalvik που υπαρχει στην καρτελα advaced... Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει στη λολιποπ dalvik... Ολα αυτα τα λεω απο την εμπειρια μου με nexus... Το g3 δεν θα το σκαλισω ακομα...δεν υπαρχει λογος με τις ρομ που κυκλοφορουν.

Εγω ποτε δεν επανεφερα το κινητο σε προηγουμενη ρομ απο backup...παντα φλασαρα ξανα τη στοκ ρομ.

Edited by AlexVag

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..στην kitkat για ροθτ είχα χρησιμοποιήσει το stump root,στην lollipop ποιο να χρησιμοποιήσω?με ενδιαφέρει να γίνει απευθείας από το τηλέφωνο χωρίς να χρησιμοποιήσω υπολογιστή.

knock code λέει όχι knox :lol::p

όλες οι lg based roms έχουν knock code

xaxax! οντως! ημουν απ τον υπνο ακομη! :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ειμαι σε root με την stock lopipop του κινητου.Εκανα δηλαδη απλα αυτα του post που λετε πιο πανω

Αν κανω Ηard reset το κινητο θα γινει αυτοματα unroot?

Παιδια ειμαι σε root με την stock lopipop του κινητου.Εκανα δηλαδη απλα αυτα του post που λετε πιο πανω

Αν εννοεις factory reset....... οχι δε φευγει το root!

Αν κανεις factory reset απο το menu της LG απλα το κινητο θα μπει στο TWRP και θα διαγράψει cache και data. Αν προσπαθησεις να το κανεις με κουμπιά απλα θα σε βγάλει στο TWRP. Αν θες να το επαναφέρεις σε στοκ κατάσταση (unrooted) μονο μεσω LG flash tool φλασαρεις το αντίστοιχο kdz για το μοντέλο σου.

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..στην kitkat για ροθτ είχα χρησιμοποιήσει το stump root,στην lollipop ποιο να χρησιμοποιήσω?με ενδιαφέρει να γίνει απευθείας από το τηλέφωνο χωρίς να χρησιμοποιήσω υπολογιστή.

Χωρίς να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή δεν έχει βγει rootαρισμα. Μονο μέσου αυτού.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

καλησπέρα , εμένα φοράει lollipop και θέλω να βάλω cyanogen . ηθελα να ρωτησω αν την εχει βαλει κανεις αν εχει θέματα με την τελευταία version και πως την βάζεις γιατι με το twrp manager δεν με αφηνει να κανω τιποτα λόγω του ότι δεν αφηνει να κανεις root . \

καμια ιδέα κανεις ?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

καλησπέρα , εμένα φοράει lollipop και θέλω να βάλω cyanogen . ηθελα να ρωτησω αν την εχει βαλει κανεις αν εχει θέματα με την τελευταία version και πως την βάζεις γιατι με το twrp manager δεν με αφηνει να κανω τιποτα λόγω του ότι δεν αφηνει να κανεις root . \

καμια ιδέα κανεις ?

Έχεις κάνει πρώτα root?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

δεν μου δουλεύουν όλες οι επιλογές στο gravity box.αλλάζω μια επιλογή, πχ να φαίνεται ολόκληρη η φώτο αυτού που με καλεί και δεν το κάνει.έχετε καμιά ιδέα?
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

το είχα δοκιμάσει και σε cm12 και τώρα σε cloudy, κάνει κάποιες αλλαγές αλλά όχι όλα
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Σε εμένα πάλι ενώ σε stock KK του Optimus G δούλευε το screen recording της Gravity, εδώ δε δουλεύει. Βιαστηκε μου φαίνεται ο developer να την περάσει από alpha σε stable. Τεσπα, μικρό το κακό.

Επειδή βλέπω ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για Xposed, ας αναφέρω τα modules που έχω εγκατεστημένα στη stock rom μου μήπως τυχόν θέλει κάποιος να εγκαταστήσει κάποιο, αλλά δίσταζε μέχρι τώρα για το φόβο των bootloop (όπως κι εγώ άλλωστε στην αρχή):

Amplify

App Settings

APV-YouTube module

Awesome Pop-up Video

BubbleUPnP

CrappaLinks

Fix Lollipop Memory Leak

G3 TweaksBox

GravityBox [LP]

Greenify

LPThemer

Lucky Patcher

Pandora Patcher

True Silent Mode

XInsta

YouTube AdAway

YouTube Background Playback

επανερχομαι με ενα 32ρι...ελαφρως καλυτερο απο το απλο.

ρουτ και παλι μεσω επαναφορας σε κιτκατ η εχει βγει αλλος τροπος για Λ?

Vamos Aris

Παιδιά μια βοήθεια,

Θέλω να φλασαρω την BlissPop v2.3 αλλά έχω λίγο χαθεί με τόσα αρχεία και δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό για κατέβασμα και ποια είναι τα gapps επίσης.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κατεβάσω δίνοντας μου κάποιο λινκ?

kountouraN

Παιδιά μια βοήθεια,

Θέλω να φλασαρω την BlissPop v2.3 αλλά έχω λίγο χαθεί με τόσα αρχεία και δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό για κατέβασμα και ποια είναι τα gapps επίσης.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κατεβάσω δίνοντας μου κάποιο λινκ?

http://lgg3root.com/t-mobile-g3-roms/blisspop-rom-for-lg-g3-lollipopandroid-5-0-2/

Σε αυτό το site μπορείς να βρείς τη rom για το μοντέλο μας (d855) και φυσικά τα gapps.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις