NickTheGreek99 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Εγώ έχω το δικό μου internet μέσω ethernet και ένα γειτονικό μέσω wifi, πώς θα βάλω το Α πρόγραμμα να πάιρνει Internet από το δικό μου δίκτυο και το Β πρόγραμμα μέσω wifi ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Εγώ έχω το δικό μου internet μέσω ethernet και ένα γειτονικό μέσω wifi, πώς θα βάλω το Α πρόγραμμα να πάιρνει Internet από το δικό μου δίκτυο και το Β πρόγραμμα μέσω wifi ; Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα! Δεν μπορεί κάπως θα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 αυτο το σπαστικο με επανεκκινησεις στα windows 10 στο μινι pc voyo που εχω παρει , πραγματικα το μετανιωσα, το συστημα ειναι οτι ναναι δεν ξερεις ποτε εαν θα ειναι σταθερο ή οχι. φταιει κατι με τα windows 10 ; . και γινονται αυτες οι μπλε οθονες επανεκκινησης;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 αυτο το σπαστικο με επανεκκινησεις στα windows 10 στο μινι pc voyo που εχω παρει , πραγματικα το μετανιωσα, το συστημα ειναι οτι ναναι δεν ξερεις ποτε εαν θα ειναι σταθερο ή οχι. φταιει κατι με τα windows 10 ; . και γινονται αυτες οι μπλε οθονες επανεκκινησης;. Δηλαδή εμείς που έχουμε 3-4 μηχανήματα και παίζουν τέλεια με τα 10, τι να σου πούμε... Ότι φταίει το PC σου; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Μπλε οθονες 99% drivers... ψαξτο λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) αυτο το σπαστικο με επανεκκινησεις στα windows 10 στο μινι pc voyo που εχω παρει , πραγματικα το μετανιωσα, το συστημα ειναι οτι ναναι δεν ξερεις ποτε εαν θα ειναι σταθερο ή οχι. φταιει κατι με τα windows 10 ; . και γινονται αυτες οι μπλε οθονες επανεκκινησης;. Οι μπλε οθονες συνηθως αφηνουν και ενα dump file. Μπορεις να μπεις στο event viewer (πληκτρολογησε το στο search) και να δεις τα custom views-administrative events, τι σου λεει σα τελευταιο error? Μπορεις να αφησεις ενα screenshot? Θα εχει το ερρορ και καποιες πληροφοριες. Επισης μπορεις να κατεβασεις το BlueScreenView , και να τσεκαρεις τον κωδικο του BSOD. Ο κωδικος μπορει να ειναι κατι του στυλ "0Χ00000..." το οποιο θα γκουγκλαρεις και θα σου επιστραφουν πιθανες αιτιολογιες για την blue screen. That's the easiest way. Εδω να συμπληρωσω πως σε περιπτωση που το BSOD μενει στην οθονη και προλαβαινεις να δεις το ERROR (ή stop code οπως συνηθως αναφερεται), τοτε μπορεις να το τσεκαρεις χωρις κανενα απο τα παραπανω. Απο εκει και υστερα μπορει να γινει περεταιρω αναλυση του dump file. Συνηθως το αρχειο , εαν ειναι ενεργοποιημενο να καταγραφεται, υπαρχει στο C:\windows\minidump . Απαντωντας στο boldαρισμενο, εαν το προβλημα ειναι Hardware ή driver related, το λαθος ειναι του κατασκευαστή ή δικο σου αντιστοιχα (μπορει να ειναι και να μην φταις καθολου ομως, εννοειται ;) ) . Οποτε πριν ελεγξεις το προβλημα, καλο θα ειναι να μην εκνευριζεσαι αδικα :) Edited May 26, 2017 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Στα win10 πώς κάνεις screenshot ...?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Στα win10 πώς κάνεις screenshot ...?:D snipping tool των windows. κανε αναζήτηση στο πισι σου. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Στα win10 πώς κάνεις screenshot ...?:D Με το κουμπί print screen έχεις τις εξής επιλογές: μπορείς να κάνεις copy την οθόνη στο clipboard, ή μπορείς να επιλέξεις να αποθηκεύεται απευθείας στο onedrive, υπάρχει option μέσα από τις ρυθμίσεις του. Αλλιώς υπάρχουν προγράμματα τύπου Greenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Με το κουμπί print screen έχεις τις εξής επιλογές: μπορείς να κάνεις copy την οθόνη στο clipboard, ή μπορείς να επιλέξεις να αποθηκεύεται απευθείας στο onedrive, υπάρχει option μέσα από τις ρυθμίσεις του. Αλλιώς υπάρχουν προγράμματα τύπου Greenshot. Μπορείς να κάνεις επικόλληση και στο στάνταρ πρόγραμμα ζωγραφικής των windows. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 +1000 για το Snipping Tool Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 +1000 για το Snipping Tool Snipping και αν θες, lightshot (καλη εφαρμογη που "επι τοπου" επιλεγεις πιο κομματι της οθονης θες να κανεις ss , οπως με το snipping) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Cumulative Update KB4020102 Windows 10 (OS Build 15063.332) Βγήκε επιτέλους Patch (KB4020102) που διορθώνει το πρόβλημα με τις Ελληνικές γραμματοσειρές στο Creators Update. • Addressed issue where some non-Unicode fonts (Courier, MS Sans Serif, etc.) do not render characters correctly on non-Latin, single-byte system locales (Greek, Hebrew, Arabic, etc.). Black bars or other artifacts appear instead. http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4020102 Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Η τελευταία ενημέρωση που έχω ειναι η 2017-05 Ενημέρωση για Windows 10 Version 1607 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB3150513) πόσο πίσω έχω μείνει....???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Η τελευταία ενημέρωση που έχω ειναι η 2017-05 Ενημέρωση για Windows 10 Version 1607 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB3150513) πόσο πίσω έχω μείνει....???:confused: Εαν θες να περασεις το creators update ύπαρχουν 2 τροποι. (3 βασικα αλλα τον εναν δε τον προτεινω). Ο πρωτος ειναι, να κατεβασεις το iso απο την ms (με το media creation tool) για την εκδοση windows που εχεις. Εναλλακτικα μπορεις να κατεβασεις αυτο το tool (ειναι συμμαζεμενα μεσα λινκς απο επισημα σαιτ - το λινκ που παραθετω ειναι απευθειας download) , να διαλεξεις εκδοση windows και να παρεις απο εκει το iso. Αν τρεξεις το iso, θα σου πει να κανεις update αν θες. Θα σε ρωτησει αν θες να κρατησεις αρχεια (θα πατησεις οτι θες να τα κρατησεις). Μεσα απο εκει θα παρει ωρα αλλα θα σου περασει το creators update (εκδοση 1703, 15063.332) που ειναι και η τελευταια so far. Το εκανα ηδη δυο φορες αυτο που λεω (απο την 1511 στην 1607, και απο την 1607 στην 1703 εκδοση). Ειναι η πιο "safe " λυση για να κανεις το update. Αν περιμενεις μεσα απο το windows update, δε θα το παρεις ποτέ :p (λογικα θα σου πει οτι "γιουχου, ερχεται το creators update , δειτε εδω πως θα το παρετε πρωτοι " (κατι τετοιο :p ) Αν θες, εχοντας το iso, μπορει να κανεις και καθαρη εγκατασταση (κοινως format). Φυσικα ξερεις οτι ετσι θα τα χασεις ολα. Αλλα με αυτο το iso θα σου περασει την εκδοση 1703 15063.0 , και μετα θα κανεις μερικα εξτρα updates για να πας στην παραπανω εκδοση που ανεφερα. Σε καθε περιπτωση ,δε χανεις και τιποτα που μενεις στην 1607. Βγαινουν ακομη security updates ΚΑΙ για αυτη την εκδοση και η MS εχει προγραμματισμενο νεο μεγαλο update κατα Οκτωβρη μερια. :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Εαν θες να περασεις το creators update ύπαρχουν 2 τροποι. (3 βασικα αλλα τον εναν δε τον προτεινω). Ο πρωτος ειναι, να κατεβασεις το iso απο την ms (με το media creation tool) για την εκδοση windows που εχεις. Εναλλακτικα μπορεις να κατεβασεις αυτο το tool (ειναι συμμαζεμενα μεσα λινκς απο επισημα σαιτ - το λινκ που παραθετω ειναι απευθειας download) , να διαλεξεις εκδοση windows και να παρεις απο εκει το iso. Αν τρεξεις το iso, θα σου πει να κανεις update αν θες. Θα σε ρωτησει αν θες να κρατησεις αρχεια (θα πατησεις οτι θες να τα κρατησεις). Μεσα απο εκει θα παρει ωρα αλλα θα σου περασει το creators update (εκδοση 1703, 15063.332) που ειναι και η τελευταια so far. Το εκανα ηδη δυο φορες αυτο που λεω (απο την 1511 στην 1607, και απο την 1607 στην 1703 εκδοση). Ειναι η πιο "safe " λυση για να κανεις το update. Αν περιμενεις μεσα απο το windows update, δε θα το παρεις ποτέ :p (λογικα θα σου πει οτι "γιουχου, ερχεται το creators update , δειτε εδω πως θα το παρετε πρωτοι " (κατι τετοιο :p ) Αν θες, εχοντας το iso, μπορει να κανεις και καθαρη εγκατασταση (κοινως format). Φυσικα ξερεις οτι ετσι θα τα χασεις ολα. Αλλα με αυτο το iso θα σου περασει την εκδοση 1703 15063.0 , και μετα θα κανεις μερικα εξτρα updates για να πας στην παραπανω εκδοση που ανεφερα. Σε καθε περιπτωση ,δε χανεις και τιποτα που μενεις στην 1607. Βγαινουν ακομη security updates ΚΑΙ για αυτη την εκδοση και η MS εχει προγραμματισμενο νεο μεγαλο update κατα Οκτωβρη μερια. :) Ευχαριστώ για της πληροφορίες.....ήταν πράγματι χρήσιμες...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ήρθε η ενημέρωση και έκανα εγκατάσταση Win10 έκδοση 1703. Δεν μπορώ να βρω πώς μεγαλώνουμε τα γραμματα ....!!! Ξέρει κανείς να βοηθήσει...?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ήρθε η ενημέρωση και έκανα εγκατάσταση Win10 έκδοση 1703. Δεν μπορώ να βρω πώς μεγαλώνουμε τα γραμματα ....!!! Ξέρει κανείς να βοηθήσει...?:wacko: Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> Display settings -> Scale and layout -> 125%, 150%, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> Display settings -> Scale and layout -> 125%, 150%, κλπ Αυτό το βρήκα....... πριν την τελευταία ενημέρωση, μεγαλώναμε τα γραμματα - τα κάναμε ποιο έντονα - και η βαθμίδες ήταν, 8-9-10-11-12- κ.τ.λ.π. Τώρα δεν της βρίσκω αυτές της ρυθμησεις....! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αυτό το βρήκα....... πριν την τελευταία ενημέρωση, μεγαλώναμε τα γραμματα - τα κάναμε ποιο έντονα - και η βαθμίδες ήταν, 8-9-10-11-12- κ.τ.λ.π. Τώρα δεν της βρίσκω αυτές της ρυθμησεις....! :mad: Εχω την εντυπωση οτι το αφαιρεσαν. Υπαρχει ενα system font changer, ακριβως γι'αυτο το λογο, ομως δεν εχω ιδεα αν ειναι αυτο που θελεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Απο που τα αγοραζω φθηνά και αξιοπιστα? Μονο κλειδι θελω. Ενδιαφέρομαι για 1 άδεια (εκτος αν συμφερει κάπως να αγοραστούν 2-3 μαζι) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! https://psngames.org/software/?ref=513 Εδώ είσαι πήρα και εγώ από εδώ. Και μετά έκανα αναβάθμιση δωρεάν στα 10. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 καλησπερα εχω το μινι pc yoyo με windows 10 και συχνα μου κανει επανεκκινηση ο υπολογιστη με μπλε οθονη, δεν εχει βγαλει ακρη τι προβλημα μπορει να ειναι , παντως μπορει το google chrome να φταιει, ; πχ να ειναι βαρυ για αυτο ;. , μερικα αιτια λαθους σε μπλε οθονη που προλαβα να δω ητανε kernel security check failure, και ενα αλλο memmory management . τι μπορω να κανω; για να γινει σταθερος ο υπολογιστης μου; .δεν παλευεται να ανχωνεσαι αμα θα σβησει ο υπολογιστης με μπλε οθονη ή οχι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Κανε ενα ραμ τεστ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εχω την εντυπωση οτι το αφαιρεσαν. Υπαρχει ενα system font changer, ακριβως γι'αυτο το λογο, ομως δεν εχω ιδεα αν ειναι αυτο που θελεις. Ευχαριστώ φιλαράκι.......έκανα δουλειά...! :up: https://www.wintools.info/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Κανε ενα ραμ τεστ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! πως μπορω να το κανω αυτο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts