sat_rrstm Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Μόλις 5 posts πιο πάνω από το δικό σου ο φίλος minast έδωσε την λύση στο πρόβλημα σου. Πήγαινε στην σελίδα εκείνη και διάλεξε τον ένα τρόπο αναβάθμισης από τους 2 και ακολούθησε τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) Κι όμως είναι αλήθεια και είναι πολύ καλή εξέλιξη. :) Windows 10: Θα απεγκαθιστά αυτόματα τα προβληματικά Windows Updates. Στα "μουλωχτά" η Microsoft φαίνεται ότι έχει περάσει μια νέα λειτουργία στο Windows 10, η οποία έρχεται να σώσει την κατάσταση σε περιπτώσεις που οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος προκαλούν προβλήματα στον υπολογιστή του χρήστη (βλ. Windows 10 October Update). Η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο έγγραφο που περιγράφει ότι εάν τα Windows 10 κατεβάσουν ένα update και παρατηρηθεί προβληματική συμπεριφορά π.χ. λόγω ασυμβατότητας των drivers, αφότου πραγματοποιηθούν αυτόματα ορισμένες διαδικασίες επίλυσης, τότε τα Windows 10 θα προχωράνε αυτόματα σε απεγκατάσταση του συγκεκριμένου update. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ο χρήστης θα λαμβάνει σχετική ειδοποίηση που θα του εξηγεί για ποιον λόγο αφαιρέθηκαν κάποιες πρόσφατες αναβαθμίσεις με σκοπό να επαναφέρει τη συσκευή από σφάλμα εκκίνησης. Επιπλέον, μετά την αφαίρεση του update θα μπλοκάρει οποιαδήποτε αυτόματη εγκατάσταση του για τις επόμενες 30 ημέρες, έτσι ώστε να έχει τον απαραίτητο χρόνο για να διορθώσει τα σφάλματα. https://www.engadget.com/2019/03/12/windows-10-automatically-uninstall-buggy-updates/ https://www.ghacks.net/2019/03/12/windows-may-uninstall-updates-that-cause-startup-problems/ Σε άλλα νέα για τα Windows 10: Microsoft: Δοκιμάζει mirroring εφαρμογών Android σε Windows 10. Από τον περασμένο Οκτώβριο η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι η εφαρμογή Your Phone θα δώσει στους χρήστες συσκευών Android τη δυνατότητα να βλέπουν την οθόνη του smartphone τους στο Windows PC τους και τώρα φαίνεται ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την υποστήριξη αυτής της λειτουργίας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα MSPowerUser, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Windows Insiders του τμήματος Skip Ahead θα είναι οι πρώτοι που θα μπορούν να δοκιμάσουν το mirroring μέσω της εφαρμογής Your Phone, αρκεί να έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα Samsung Galaxy S8 ή Galaxy S9. Αργότερα θα προστεθούν και άλλες συσκευές. Στην παρουσίαση της Microsoft είχαμε δει ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση στις εφαρμογές Android από τον υπολογιστή σου αφότου έχει γίνει η σύζευξη με το smartphone, κάτι που απαιτεί Windows PC με Bluetooth LE Peripheral mode. Το τελευταίο, πάντως, δεν το συναντάς συχνά. Ένα πρώτο βήμα από τη Microsoft για να προσφέρει άμεση επικοινωνία του Android smartphone με το Windows PC χωρίς να χρειάζονται third-party εφαρμογές τύπου Bluestacks ή Dell Mobile Connect. https://www.theverge.com/2019/3/12/18261478/microsoft-your-phone-screen-mirroring-android-windows-10-app-feature Edited March 12, 2019 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εξαιρετικά νέα και τα δύο, ειδικά η αυτοματοποίηση του πρώτου όμως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Θέλω να έχω την επιλογή του clipboard σε αυθεντικά Windows 10 Pro. Είμαι στην έκδοση 1803 build 17134.619, ψάχνω για νέα αναβάθμιση αλλά δε μου εμφανίζει τη 1809 που προσθέτει τη λειτουργία του clipboard. Τι κάνω λάθος;Η επιλογή του clipboard τι ακριβως ειναι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Δεν ξέρω αν θελετε το clipboard σας να ειναι synced σε ολες τις συσκευες με το Microsoft account σας, αν οχι, εγω χρησιμοποιώ χρόνια το clipx, πολυ πιο βολικο απο αυτο που έβαλε η Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 (edited) Χθες ηρθε ενημέρωση, και είδα αλλαγη στην επεξεργασία φωτογραφιών win. 10 τι άλλο έχει αλλάξει .... ! ;) https://support.microsoft.com/el-gr/help/4489899/windows-10-update-kb4489899 Edited March 13, 2019 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 εννοείς 8.8.4.4 στο 2ο; πας control panel /network and sharing /πάνω αριστερά change adapter settings και μετά στον adapter που θες (wifi η ethernet) δεξί κλικ και properties μετά δεξί κλικ πάνω στην γραμμή που έχει το ipv4 και εκεί είναι αυτό που θες. το βάζεις στο auto. (να δίνει dns ο πάροχος σου) παιδιά είχα αλλάξει dns στα Windows ειχα βαλει 8888 και 4.4.4.4 για καποιο λογο. πως επαναφερω την παλια; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 (edited) παιδια τα εβαλα σε netbook της λενοβο 10ετιας αλλα τα 10 εχουν μεγαλες γραματοσειρες μεγαλα παραθυρα φτιαγμενα για χερι και ταμπλετ η αναλυση μου δεν βοηθαει σε αυτο και με δυσκολευουν ... εχω δυο επιλογες η να μικρυνω τα 10... αν γινετε η να ξαναβαλω τα vista που που ηταν για το λαπτοπ ξερει κανεις τι μπορω να κανω με τα 10?? Edited March 15, 2019 by grigoriso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 βαλε λινουξ κ μη το παιδευεις.. τι χρηση κανει ενα netbook δεκαετιας που το τυραννας; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Xubuntu βάλε και θα μας θυμηθείς. Τα Windows (και πόσο μάλιστα τα 10) ΔΕΝ είναι για netbooks. Γενικά τα Windows δεν είναι για netbooks :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 παιδια τα εβαλα σε netbook της λενοβο 10ετιας αλλα τα 10 εχουν μεγαλες γραματοσειρες μεγαλα παραθυρα φτιαγμενα για χερι και ταμπλετ η αναλυση μου δεν βοηθαει σε αυτο και με δυσκολευουν ... εχω δυο επιλογες η να μικρυνω τα 10... αν γινετε η να ξαναβαλω τα vista που που ηταν για το λαπτοπ ξερει κανεις τι μπορω να κανω με τα 10?? Πείραξε το Scale and layout στα Setting -> System -> Display και απενεργοποίησε το tablet mode (Setting -> System -> Tablet Mode) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 (λιγο facebook λιγο youtube απλα πραμματα το νετμπουκ) παιδια νομιζω οτι τα windows τα καταστρεψανε τελειως 2 μερες τα εχω τωρα χαλια μαυρα... που βρισκω τα ξομπουντου ? μονο τα ομπουντου εχει η σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 (edited) (λιγο facebook λιγο youtube απλα πραμματα το νετμπουκ) παιδια νομιζω οτι τα windows τα καταστρεψανε τελειως 2 μερες τα εχω τωρα χαλια μαυρα... που βρισκω τα ξομπουντου ? μονο τα ομπουντου εχει η σελιδα φιλε,με ολο το σεβασμο,δε στο λεω με κακη διαθεση....αλλα δε μπορεις να βρεις με μια απλη αναζητηση 2 δευτερολεπτων το Xubuntu και μας βγαζεις κατεστραμμενα τα 10αρια ?? Απλα σε ξενιζει το νεο περιβαλλον,κανε μια χαρη στον εαυτο σου,δουλεψε τα λιγο και θα αλλαξεις γνωμη....στο netbook μη τα βαλεις βεβαια γιατι οντως θα ειναι χαλι ! Edited March 16, 2019 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 (λιγο facebook λιγο youtube απλα πραμματα το νετμπουκ) παιδια νομιζω οτι τα windows τα καταστρεψανε τελειως 2 μερες τα εχω τωρα χαλια μαυρα... που βρισκω τα ξομπουντου ? μονο τα ομπουντου εχει η σελιδα Πέρα από παιδικές ασθένειες (updates που δεν ξέρεις αν θα καθίσουν σωστά κλπ), είναι κομπλέ τα Windows 10. Δεν είναι για netbook το ξαναλέμε. Και τα netbook με ένα λειτουργικό που δεν τους...πάει, δεν μπορούν ΟΥΤΕ τα βασικά με τους atom που είχαν προ 10ετίας. Τα xubuntu τα κατεβάζεις από εκεί που σου είπανε παραπάνω και φτιάχνεις ένα bootable USB με το Rufus Μετά τρέχεις από το USB απευθείας και κάνεις την εγκατάσταση. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Tα 10ρια ειναι εξαιρετικα. Και το λεω σαν ατομο με Fedora για κυριο λειτουργικο! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 δεν ξερω αν φταιει που δεν τσ εχω ενεργοποιημενα αλλα δεν βλεπω το λειτουργικο που ηταν πχ επι xp παραδειγμα δινουν βαση σε αχρηστα πραματα που ειναι για ταμπλετ ανοιγω την εναρξη και το σαν πρωτο στα ματια μου ερχετε το καλκιουλειτορ και το ημερολογιο... ασε που τα εικονιδια ειναι τεραστια και πρεπει να ψαχνω αυριο θα τα ξανα περασω να δω πως λειτουργουν ξεκλειδωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 ανοιγω την εναρξη και το σαν πρωτο στα ματια μου ερχετε το καλκιουλειτορ και το ημερολογιο... Χρησιμοτατα και τα 2, αλλα αν θες να εμφανιζεται κατι αλλο, απλως βαλτο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Eρώτηση: έχω ένα laptop hp με win10 και επεξεργαστή Intel Celeron (τα ζώα μου αργά) ξέρει κανείς αν του περάσω (και αν μπορώ) Linux λέτε να τρέχει καλύτερα απο τα WIN10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 ναι καλυτερα θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ρε παιδιά μια βοήθεια... Έκανα ένα μεγάλο update στα Windows 10 και από τότε το WiFi είναι ότι να ναι. Συνδέεται με το router, δεν φαίνεται κάποιο θέμα αλλά internet δεν έχω. Μετά από λίγη ώρα βγάζει κίτρινο τριγωνακι και γράφει χωρίς πρόσβαση στο Internet. Όλα αυτά όταν συνδεθεί στο WiFi του σπιτιού μου. Το router είναι cosmote και δίνει πρόσβαση wifi fon (cosmote my wifi). Αν συνδεθώ από κει, έχει internet κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι είναι τώρα αυτό; Πριν το update λειτουργούσε τέλεια. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ρε παιδιά μια βοήθεια... Έκανα ένα μεγάλο update στα Windows 10 και από τότε το WiFi είναι ότι να ναι. Συνδέεται με το router, δεν φαίνεται κάποιο θέμα αλλά internet δεν έχω. Μετά από λίγη ώρα βγάζει κίτρινο τριγωνακι και γράφει χωρίς πρόσβαση στο Internet. Όλα αυτά όταν συνδεθεί στο WiFi του σπιτιού μου. Το router είναι cosmote και δίνει πρόσβαση wifi fon (cosmote my wifi). Αν συνδεθώ από κει, έχει internet κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι είναι τώρα αυτό; Πριν το update λειτουργούσε τέλεια. Sent from my iPad using Tapatalk καλημερα ..τα ιδια προβληματα εχω και εγω μετα το τελευταιο update που εκανε με το λαπτοπ μου .. σπιτι εχω vodafone! εχω σιχαθει με τα συνεχομενα updates των windows για αυτο και το γύρισα στο pc σε linux! συντομα θα το γυρισω και στο λαπτοπ εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Στο δικο μου pc συμβαινει εδω και ενα περιπου μηνα το εξης: Στα καλα καθουμενα δεν βλεπει το ρουτερ μου. Βλεπει αλλα ασχετα ρουτερ της περιοχης, αλλα οχι το δικο μου. (που ειναι ακριβως διπλα). Συνηθως φτιαχνει αν κανω επανεκκινηση στο ρουτερ ή στο wifi του pc. Παλαιοτερα με το ιδιο ρουτερ δεν ειχε κανενα θεμα. Ξερεις κανεις τι μπορει να συμβαινει? (Drivers εχω τους τελευταιους, κατεβασμενους απο το site της qualcomm για το widfi module) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Κανένα θέμα με Windows 10 σε dual OS tablet, desktop PC με AMD 10ετιας και σε laptop με 7ης γενιάς i7. Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν ανάμεσα σε εκατομμύρια συσκευές, αλλά μην παρουσιάζουμε τις 2-3 περιπτώσεις που τυγχάνουν εδώ σε κάποιους ότι τα κάνουν άχρηστα γενικά. Τέτοιες γενικεύσεις δεν χρησιμεύουν πουθενά. Άσε που πολλές περιπτώσεις έχουν προβλήματα λόγω λάθους χρήσης όπως συμβαίνει σε τόσες συσκευές. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Αλλάξτε κανάλι στο router. Δείτε πια κανάλια παίζουν πολύ στην περιοχή σας και βάλτε κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Σε εμένα δούλεψε αυτο Όποιος έχει προσαρμογεα δικτύου realtek rtl8192cu ας το δοκιμάσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts