Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως αν εχει 32bit τοτε ας βαλει 4 gb ...

(@junglist και φυσικα αν αντεχει η τσεπη του αυτό δεν το ανεφερα πιο πανω γιατι εννοείται ότι παντα οσο αντεχει η τσεπη μας κανουμε ;) )

Λειτουργικό σύστημα 64-bit.

Και φυσικά όλα έχουν να κάνουν με το οικονομικό.

Αν η μνήμη άντι να είναι στα 1333 είναι στα 1600 (και οι 2 εννοείται) θα τις διαβάσει το laptop μου η όχι? Να ψάχνω μόνο στα 1333?

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εξαρταται την μητρικη. πρεπει να δεις τα σπεκς

Από τα spec.με βαση το μοντέλο μου μέσα από τη σελίδα του κατασκευαστή η από CPU-z?

Από τα spec.με βαση το μοντέλο μου μέσα από τη σελίδα του κατασκευαστή η από CPU-z?

Και από cpuz γίνεται.

Το σημαντικό είναι όμως να δεις και της μητρικής την συχνότητα που αντέχει, ανάλογα το συνολικό μέγεθος.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

συνδεσα εναν (δευτερο) σκληρο sata και δε τον βλεπει ο υπολογιστης.

τι κανω;

εχω χρονια να ασχοληθω με windows

συνδεσα εναν (δευτερο) σκληρο sata και δε τον βλεπει ο υπολογιστης.

τι κανω;

εχω χρονια να ασχοληθω με windows

Δεξι κλικ My Computer--> Device Manager--> Disk Management πηγαινε στους δισκους και δες μηπως τον εχει απλα offline ή θελει initialize

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ανοίγω το laptop βγάζει το παράθυρο με τα 4 μπλε κουτάκια αρχίζει στην βάση της οθόνης να γυρίζει ο άσπρος κύκλος και μετά μαύρη οθόνη. Ακούγεται μετά απο μερικά λεπτά ο ήχος των windows αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη. Καμιά ιδέα???

Ανοίγω το laptop βγάζει το παράθυρο με τα 4 μπλε κουτάκια αρχίζει στην βάση της οθόνης να γυρίζει ο άσπρος κύκλος και μετά μαύρη οθόνη. Ακούγεται μετά απο μερικά λεπτά ο ήχος των windows αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη. Καμιά ιδέα???

Παλια σε ένα Asus laptop το ειχα συναντησει αυτό με windows 7 όμως... Ειχε καρτα γραφικων ATI και ειχε πρόβλημα με τους drivers... δεχοτανε μονο τους drivers που εδινε ο κατασκευαστης και όχι από το site της AMD - ATI ...

Τσεκαρε τους drivers...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Παλια σε ένα Asus laptop το ειχα συναντησει αυτό με windows 7 όμως... Ειχε καρτα γραφικων ATI και ειχε πρόβλημα με τους drivers... δεχοτανε μονο τους drivers που εδινε ο κατασκευαστης και όχι από το site της AMD - ATI ...

Τσεκαρε τους drivers...

Δούλευε κανονικά μετά από μια επανεκκίνηση μου δίνει μπλέ οθόνη συνέχεια. Πως θα μπω???

Δούλευε κανονικά μετά από μια επανεκκίνηση μου δίνει μπλέ οθόνη συνέχεια. Πως θα μπω???

Αν την επεξε ο δίσκος, αλίμονο μου!!!! Πάει το laptop μου!!!!!!!????????

Παίζει να κατεβάζει τίποτε από μόνο του και να μαύρισε??!??

Αν την επεξε ο δίσκος, αλίμονο μου!!!! Πάει το laptop μου!!!!!!!????????

Παίζει να κατεβάζει τίποτε από μόνο του και να μαύρισε??!??

Μπες σε safe mode να δεις πως συμπεριφερεται.

Για δισκο κατεβασε το Hard Disk Sentinel

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

καλημερα.

αγορασα χθες ένα laptop-tablet asus με σκληρο 32. ελευθερο εχει μεινει 5.70 giga.

με αποτέλεσμα να μην μ αφηνει να κανω εγκατασταση ενημερωσης των windows 10!!!

υπαρχει λυση?? τον ηπια??

η αποκατασταση θα βοηθησει?? η το αφηνω όπως είναι??

ευχαριστω!!!

Μπες σε safe mode να δεις πως συμπεριφερεται.

Για δισκο κατεβασε το Hard Disk Sentinel

Κατάφερα και το ανοιξα. Ετρεξα το hard disk sentinel ο δίσκος δεν έχει τίποτα. Απο αλλού μου το κάνει.

καλημερα.

αγορασα χθες ένα laptop-tablet asus με σκληρο 32. ελευθερο εχει μεινει 5.70 giga.

ευχαριστω!!!

Δοκίμασες να βάλεις κάρτα sd μήπως και βοηθήσει;

καλημερα.

ευχαριστω!!!

Γι αυτό δεν παίρνουμε ποτε 32αρι windows tablet. Είχε ένα Toshiba η αδερφη μου και πάλευα ώρες. Έσβησα σχεδόν τα πάντα και τίποτα. Ούτε που θυμάμαι πως τα κατάφερα στο τέλος...

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς δεν βοηθάει απ' όσο θυμάμαι. Με μια άδεια 64αρα και πάλι τίποτα.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δοκιμασία αλλά τίποτα.. τώρα τσαντιστηκα και του κάνω reset..

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τελικα μαλλον την εκανα την π@@@@@α μου.

πρεπει να εσβησα και το recovery..και δεν ανοιγει με τιποτα!!!

τωρα τι κανουμε?? καμια λυση?? ποιος αντιπροσοπευει την asus στην ελλαδα??

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: σε ενα notebookm lenovo που εχω οταν παταω τερματισμο λειτουργιας αυτος κανει επανεκκινηση. Περυσι που του πρωτοεβαλα τα 10αρια εκανε το ιδιο, αλλα μου ειπαν απο την microsoft μια ρυθμιση καπου στον πινακα ελεγχου και εφτιαξε, αλλα δεν θυμαμαι καθολου, και τω ρα που εκανα format εχω παλι τι ιδιο θεμα!:mad: Κθε βοηθεια δεκτη.

Παιδιά έχω μια ερώτηση,βγηκε το καινουργιο update,το προβλημα ειναι το εξης,ο υπολογιστης της γυναικας μου το πηρε το update,το λαπτοπ της μανας μου επισης το πηρε,ο υπολογιστης στην δουλεια μου κατεβασε το update.........ο δικος μου δεν το βγαζει καν το update και μου σπαει τα νευρα τωρα,εκανα τα παντα και τιποτα.

Δεν μπορω να το κανω με το windows 10 upgrade tool γιατι δεν εχω 20gb ελευθερα στον δισκο.

Εχουμε καμια λυση πως να κανω το pc μου να δει το update?!

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Παιδιά έχω μια ερώτηση,βγηκε το καινουργιο update,το προβλημα ειναι το εξης,ο υπολογιστης της γυναικας μου το πηρε το update,το λαπτοπ της μανας μου επισης το πηρε,ο υπολογιστης στην δουλεια μου κατεβασε το update.........ο δικος μου δεν το βγαζει καν το update και μου σπαει τα νευρα τωρα,εκανα τα παντα και τιποτα.

Δεν μπορω να το κανω με το windows 10 upgrade tool γιατι δεν εχω 20gb ελευθερα στον δισκο.

Εχουμε καμια λυση πως να κανω το pc μου να δει το update?!

Μήπως στο δικό σου άλλαξες τις ρυθμίσεις λήψεις των αναβαθμίσεων γιατί και στο δικό μου ακόμα να έρθει έκοψα τη δυνατότητα κατεβάσματος και διαμοιρασμού των αναβαθμίσεων.

Τι άλλο να παίζει, μήπως είναι μόνιμα φορτωμένος ο δικός υπολογιστής με συγχρονισμό στο cloud όπως ο δικός μου;

Κατάφερα και το ανοιξα. Ετρεξα το hard disk sentinel ο δίσκος δεν έχει τίποτα. Απο αλλού μου το κάνει.

Νομίζω ότι το update δεν έχει κάτσει καλά . Την Τρίτη όταν και άμα άνοιγε ήθελε 6 λεπτά. Χθες και προχθες ανοίγει σε 1 λεπτό και 32 δεύτερα. Ξαφνικά και απο μόνο του. Αν πάω ρυθμίσεις -ενημερώσεις και ασφάλεια -και κάνω επανεκκίνηση και επιλεξω να μην κρατήσει τα αρχεία μου, όταν ξαναλειτουργείσει θα έχει κανονικά τους drivers του για να δουλεύει η θα πρέπει να ψάχνω???

Μήπως στο δικό σου άλλαξες τις ρυθμίσεις λήψεις των αναβαθμίσεων γιατί και στο δικό μου ακόμα να έρθει έκοψα τη δυνατότητα κατεβάσματος και διαμοιρασμού των αναβαθμίσεων.

Τι άλλο να παίζει, μήπως είναι μόνιμα φορτωμένος ο δικός υπολογιστής με συγχρονισμό στο cloud όπως ο δικός μου;

Όχι δεν άλλαξα κάτι,το cloud το έχω κλειστό εντελως,μου φαινεται πολυ παραξενο αυτο που γινετε.

Προσπάθησα να περάσω χειροκίνητα το update με ενα .cab αρχειο αλλα μου εβγαζε ενα error.

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Έχω ένα σταθερό στη δουλεια και πήραμε SSD για να βάλουμε μέσα τα Windows (Windows 10) και θέλουμε έτσι κι αλλιώς να κάνουμε φορματ στο PC...

Πρέπει να κάνω boot από USB/CD για να αλλάξω το δίσκο που θα εγκατασταθούν τα Windows. Αν κάνω Επαναφορά από τις ρυθμίσεις των Windows 10 δεν θα μου δώσει την επιλογή να επιλέξω που θα εγκατασταθούν?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αν πάω ρυθμίσεις -ενημερώσεις και ασφάλεια - αποκατάσταση και κάνω επανεκκίνηση και επιλεξω να μην κρατήσει τα αρχεία μου, όταν ξαναλειτουργείσει θα έχει κανονικά τους drivers του για να δουλεύει όπως τώρα στα 10αρια η θα πρέπει να ψάχνω??? Ξέρει κάποιος κάτι??? Έχω μπερδευτεί! :!::blink: