Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ξεκινησει την λήψη για τα Windows 10 μου γράφει εκκίνηση λήψης εδώ και αρκετή ωρα. Το ποσοστό της λήψης φαίνεται πουθενά?

Ξέρω ότι θα αργισει γιατί είναι 2Gb ram ,είναι core i3 2ης γενιάς,λίγο παλιό, αλλά ελπιζα να μπορώ να δω το ποσοστό λήψης.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα, ηθελα να ρωτησω το εξης αν γνωριζει καποιος: μπορουμε να μεγαλωσουμε την γραμματοσειρα στις εφαρμογες του συστηματος? π.χ. στις ληψεις, στα εγγραφα, στις εικονες, να φαινονται δλδ πιο μεγαλα γραμματα εχω υπολογιστη με αναλυση 1920Χ1080. ( στον broswer μπορουμε να την μεγαλωσουμε απο το 100% στο 110%, αν υπαρχει κατι τετοιο αντιστοιχο για τα γραμματα των εφαρμογων του συστηματος), ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλημερα, ηθελα να ρωτησω το εξης αν γνωριζει καποιος: μπορουμε να μεγαλωσουμε την γραμματοσειρα στις εφαρμογες του συστηματος? π.χ. στις ληψεις, στα εγγραφα, στις εικονες, να φαινονται δλδ πιο μεγαλα γραμματα εχω υπολογιστη με αναλυση 1920Χ1080. ( στον broswer μπορουμε να την μεγαλωσουμε απο το 100% στο 110%, αν υπαρχει κατι τετοιο αντιστοιχο για τα γραμματα των εφαρμογων του συστηματος), ευχαριστω εκ των προτερων.

αν καταλαβα καλα.... ολες οι ρυθμησεις /συστημα/οθονη. εκει θα βρεις μια ρυθμησει για αλλαφη μεγεθους. πιστευω να σε βοηθησα.

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Έκανα εγκατάσταση. Παρ'ολο που έβαλα λογαριασμό δεν ξεκινάει κανένα download απο της store.

Επίσης η οθόνη μου μαυρίζει και ξανά ανάβει (αναβοσβηνει) από μόνη της κάθε? 3- 4 λεπτά .

Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό με την οθόνη και τι κάνω λάθος και δεν ξεκινά το download από το store ?

Edited by Darkpurple

Έκανα εγκατάσταση. Παρ'ολο που έβαλα λογαριασμό δεν ξεκινάει κανένα download απο της store.

Επίσης η οθόνη μου μαυρίζει και ξανά ανάβει (αναβοσβηνει) από μόνη της κάθε? 3- 4 λεπτά .

Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό με την οθόνη και τι κάνω λάθος και δεν ξεκινά το download από το store ?

Καμία ιδέα?

Δες τους drivers της κάρτας γραφικών σου, πιθανόν να μην είναι απολύτως συμβατοί με τα 10ρια και να χρειαστείς να καταβάσεις την τελευταία έκδοση.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Δες τους drivers της κάρτας γραφικών σου, πιθανόν να μην είναι απολύτως συμβατοί με τα 10ρια και να χρειαστείς να καταβάσεις την τελευταία έκδοση.

Οκ ! τους κατέβασα και 2 μέρες τώρα ούτε μίσο τρέμουλο η οθόνη.

Να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως? Έχω cyta αν πέσει το ρεύμα ως γνωστό δεν έχω ίντερνετ, το laptop θα ανοίγει να μπαίνει κανονικά στα windows η όχι? Όπως προ ανέφερα ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αλλά μόλις τα πέρασα και ο καθένας λέει τα δικά του. :wacko::!:

Οκ ! τους κατέβασα και 2 μέρες τώρα ούτε μίσο τρέμουλο η οθόνη.

Να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως? Έχω cyta αν πέσει το ρεύμα ως γνωστό δεν έχω ίντερνετ, το laptop θα ανοίγει να μπαίνει κανονικά στα windows η όχι? Όπως προ ανέφερα ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αλλά μόλις τα πέρασα και ο καθένας λέει τα δικά του. :wacko::!:

Ναι το laptop δουλευει και χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ .:rolleyes::wacko:

Ναι το laptop δουλευει και χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ .:rolleyes::wacko:

Ναι , μόλις το διαπίστωσα. Όπως έγραψα και παραπάνω ο καθένας λέει τα δικά του :p:p και ήταν όντως μια ΧΑΖΗ ερώτηση.

Μόλις αφαίρεσα και τον κωδικό εισόδου και μπαίνει κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας.

Βρήκα το link του youtube που είχε ανεβάσει κάποιος σε προηγούμενες σελίδες .:)

Ναι , μόλις το διαπίστωσα. Όπως έγραψα και παραπάνω ο καθένας λέει τα δικά του :p:p και ήταν όντως μια ΧΑΖΗ ερώτηση.

Μόλις αφαίρεσα και τον κωδικό εισόδου και μπαίνει κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας.

Βρήκα το link του youtube που είχε ανεβάσει κάποιος σε προηγούμενες σελίδες .:)

Οντως χαζή ερώτηση :lol:

Κάτι που δεν έχεις σκεφτεί όμως είναι ότι αφού δεν θα έχεις ρευμα για το ιντερνετ δεν θα έχεις και για το laptop,οπότε όσο σε κρατάει η μπαταρία του :shifty::p:lol:

Οντως χαζή ερώτηση :lol:

Κάτι που δεν έχεις σκεφτεί όμως είναι ότι αφού δεν θα έχεις ρευμα για το ιντερνετ δεν θα έχεις και για το laptop,οπότε όσο σε κρατάει η μπαταρία του :shifty::p:lol:

Αυτό για την μπαταρία το ξέρω από παλαιότερες διακοπές της ΔΕΗ στην περιοχή μας. :cry:

παιδιά κατέβασα για τον μικρό fifa 15 UT όπως και στο android τάμπλετ αλλά στο πισι δεν βρήκα τρόπο να χρησιμοποιήσω το χειριστήριο.πως γίνεται; ενώ το fifa 14 pc το χειριστήριο λειτουργεί κανονικά.

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω cyta αν πέσει το ρεύμα ως γνωστό δεν έχω ίντερνετ

Όπως και σε όλες τις εταιρείες, αν δεν έχεις ρεύμα δεν έχεις και ίντερνετ (εκτός εάν έχεις UPS)!

(άσχετο με την απορία σου αλλά ήθελα να το σχολιάσω :p)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Νέα απορία! Αν ξαναγυρισω σε 7αρια, μόλις περάσει η 29. 7. 16 που λήγει η δωρεάν αναβάθμιση, θα μπορώ επειδή τα έχω ήδη κατεβάσει μια φορά, να τα ξανακατεβασω δωρεάν η μόνο επί πληρωμή πλέον?

Νέα απορία! Αν ξαναγυρισω σε 7αρια, μόλις περάσει η 29. 7. 16 που λήγει η δωρεάν αναβάθμιση, θα μπορώ επειδή τα έχω ήδη κατεβάσει μια φορά, να τα ξανακατεβασω δωρεάν η μόνο επί πληρωμή πλέον?

Εάν έχεις κάνει ενεργοποίηση στα 10, στον ίδιο υπολογιστή ξαναβάζεις 10 όποτε θέλεις.

Σε desktop έχω 3 σκληρούς (2 με win10 pro και 1 με win8.1).Αυτό που με προβληματίζει είναι το συχνό checking and repairing disk που μου εμφανίζεται και μάλιστα σε άλλο σκληρό από αυτόν που έχω επιλέξει με το pop up menu.Δηλ. επιλέγω τα win 8.1 και πριν τα φορτώσει κάνει έλεγχο σε άλλο σκληρό με win10.Βρήκα κάτι στο you tube που έχει σχέση με το regedit αλλά δεν φαίνονται καλά οι οδηγίες προς το τέλος.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,
Harry_65

Επανερχομαι με νέα απορια, αν βάλω ssd δίσκο και έχω κάνει iso τα 10αρια ,θα περάσουν από εκεί στον νέο δίσκο η γίνεται με άλλο τρόπο? Είμαι στα πρώτα μου βήματα σε αυτά και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη μιάς και η γνώσεις μου είναι περιορισμένες.

Επανερχομαι με νέα απορια, αν βάλω ssd δίσκο και έχω κάνει iso τα 10αρια ,θα περάσουν από εκεί στον νέο δίσκο η γίνεται με άλλο τρόπο? Είμαι στα πρώτα μου βήματα σε αυτά και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη μιάς και η γνώσεις μου είναι περιορισμένες.

Μα πώς αλλιώς να τα περάσεις σε νέο δίσκο;

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μα πώς αλλιώς να τα περάσεις σε νέο δίσκο;

Unleashed by my M1 NOTE

Δεν ξέρω. Κάπου που περνάνε τους δίσκους, γιατί δεν ξέρω να το κάνω στο laptop ,μου είπαν θα τον κάνουν κλονο!!! Τι εννοούσε??? :!:

Μου είπαν να βάλω 4 μνήμη και όχι 8 γιατί από τα 4 ως τα 8 δεν θα δω διαφορά!!

Edited by Darkpurple

Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση τα win10 και κάποια στιγμή νομίζω ότι μου ζήτησε στα αγγλικά να πατήσω ένα κουμπί για να σταματήσω την διαγραφή ενός δίσκου και επειδή δεν το κατάλαβα στην αρχή μου διέγραψε τα αρχεία.Ο συγκεκριμένος δίσκος δεν είναι ο δίσκος που έκανα εγκατάσταση.Τι πρέπει να κάνω για να σώσω τα αρχεία αν σώζονται;Τον δίσκο ενώ τον βλέπει δεν μπορεί να τον ανοίξει.Αν κάνω διαμόρφωση θα διορθωθεί ή θα γίνει χειρότερα;Τον δίσκο μου τον εμφανίζει σε μορφή raw τι πρέπει να κάνω για να το εμφανίσει σε NTFS χωρίς να χάσω τα δεδομένα; Edited by Nikos4p
Xiaomi Redmi Note 7

Δεν ξέρω. Κάπου που περνάνε τους δίσκους, γιατί δεν ξέρω να το κάνω στο laptop ,μου είπαν θα τον κάνουν κλονο!!! Τι εννοούσε??? :!:

Μου είπαν να βάλω 4 μνήμη και όχι 8 γιατί από τα 4 ως τα 8 δεν θα δω διαφορά!!

Από τα 4 στα 8 gb μνήμη ram δεν θα δεις διαφορά ? Ποιος στο ειπε αυτό? Για εμενα βαλε 8gb ram να τελειώνεις, θα δεις τεραστια διαφορα όταν θα θελεις να τρεξεις πολλα πραγματα μαζι...

+ κατά την άποψη μου δεν γινεται να εχεις pc / laptop με κατω από 8 gb μνημη ram τωρα ποια, πριν 6-7 χρονια ΟΚ το δεχομαι (προσωπικα για τα δικα μου δεδομενα μου σπανε τα νευρα οσα εχουν κατω από 8gb ram γιατι αργουν πολύ όταν θελω να ανοιξω πολλα πραγματα ταυτόχρονα... )

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Από τα 4 στα 8 gb μνήμη ram δεν θα δεις διαφορά ? Ποιος στο ειπε αυτό? Για εμενα βαλε 8gb ram να τελειώνεις, θα δεις τεραστια διαφορα όταν θα θελεις να τρεξεις πολλα πραγματα μαζι...

+ κατά την άποψη μου δεν γινεται να εχεις pc / laptop με κατω από 8 gb μνημη ram τωρα ποια, πριν 6-7 χρονια ΟΚ το δεχομαι (προσωπικα για τα δικα μου δεδομενα μου σπανε τα νευρα οσα εχουν κατω από 8gb ram γιατι αργουν πολύ όταν θελω να ανοιξω πολλα πραγματα ταυτόχρονα... )

Ισχύει ότι θα δει διαφορά, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι χρειάζεται 8 gb.

Με 4 έχεις ένα αξιοπρεπές μηχάνημα.

Αν τώρα η τσέπη του και το μηχάνημα του δέχονται τα 8gb, σίγουρα θα είναι καλύτερα.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ίσως έχει Windows 32bit που όντως δεν βλέπει όλη την ram.

Sent from my iPad using Tapatalk

Οντως αν εχει 32bit τοτε ας βαλει 4 gb ...

(@junglist και φυσικα αν αντεχει η τσεπη του αυτό δεν το ανεφερα πιο πανω γιατι εννοείται ότι παντα οσο αντεχει η τσεπη μας κανουμε ;) )

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: