Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο σκρουτζ δε βρισκω retail. σε καποια γραφει dsp. γνωριζεις απο που να βρω για αγορα απ το διαδικτυο;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος πατώντας το εικονίδιο της μπαταρίας στο λάπτοπ να μου δείχνει τις επιλογές ενέργειας όπως γινόταν και πριν?

Ακόμη,υπάρχει τρόπος η επάνω μπάρα να μην είναι σε άσπρο χρώμα?

Υπάρχει τρόπος πατώντας το εικονίδιο της μπαταρίας στο λάπτοπ να μου δείχνει τις επιλογές ενέργειας όπως γινόταν και πριν?

Ακόμη,υπάρχει τρόπος η επάνω μπάρα να μην είναι σε άσπρο χρώμα?

Η πάνω μπάρα εννοείς το άσπρο πλαίσιο του παραθύρου? Αν ναι, υπάρχει "πειραγμένο" θέμα που βάζει χρώμα αναλόγως τη φωτογραφία στην επιφάνεια εργασίας. Με ένα ψάξιμο είναι διαθέσιμο, αλλιώς περιμένεις την επόμενη build των Win 10 που θα είναι διαθέσιμη εκεί αυτή η δυνατότητα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ναι αυτό εννοώ.Ακολουθησα μια διαδικασία που βρηκα ψάχνοντας το όπου πειραζεις απλά το αρχεία με τα θέματα αλλάζοντας σε διάφορα σημεία το aero με color αλλά φτανω σε ένα σημείο και δε με αφήνει να κάνω αποθήκευση. Μπορείς έστω με π.μ. να μου στείλει ένα λινκ για το αρχείο;

Δες αυτό. Σου δίνει και δυνατότητα να αλλάξεις χρώμα απ'ότι βλέπω όπως στα Win 8.

Διαφορές μεταξύ OEM και Retail έκδοσης

1. Full Version/Retail licenses of Windows are the standard “consumer” version of Windows. If you’ve ever walked into an electronics store and saw a boxed copy of Windows on a shelf, you were looking at a retail license of Windows. These are designed for sale to average computer users who may be buying a new Windows license to upgrade their computer to a new version of Windows. It allows them to take their copy of Windows and install it on any PC they like — but it can only be installed on one PC at a time.
  2. System Builder/OEM licenses of Windows are used by computer manufacturers — “Original Equipment Manufacturers.” Not only are they used by large computer manufacturers like Lenovo, Asus, Dell, and HP, they’re used by the local computer shop you might buy a custom-built computer from. Microsoft has swung back and forth on whether “enthusiasts” can use System Builder licenses of Windows when building their own PCs. This type of license is designed to stay tied to a single PC forever.

Μπορείς να αγοράσεις από εδώ, κατεβάζοντας το ISO:

Buy Windows 10 Pro

Buy Windows 10 Home

Επίσημο θέμα

Edited by Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιιδια πχ σε μια εφαρμογη tapatalk που κατεβασα στο πισι με win10 απο το market(και εχει αρκετα θεματακια) πως βλςπω εαν εχει βγει αναβαθμιση για την εφαρμογη αυτη?και γενικα που μπορω να δω ολες τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες και εαν εχει βγει αναβαθμιση για αυτες?οπως στο google play store που τις εχει μαζεμενες στο my apps

by the way στο tapatalk πως κανω refresh τα θεματα του myphone για να δω εαν εχουν βγει νεες απαντησεις?

Edited by ilka71

παιιδια πχ σε μια εφαρμογη tapatalk που κατεβασα στο πισι με win10 απο το market(και εχει αρκετα θεματακια) πως βλςπω εαν εχει βγει αναβαθμιση για την εφαρμογη αυτη?και γενικα που μπορω να δω ολες τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες και εαν εχει βγει αναβαθμιση για αυτες?οπως στο google play store που τις εχει μαζεμενες στο my apps

by the way στο tapatalk πως κανω refresh τα θεματα του myphone για να δω εαν εχουν βγει νεες απαντησεις?

Μόλις ανοίξεις το Store, πατάς πάνω στο εικονίδιο του χρήστη κι από κει βρίσκεις τις λήψεις και κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις.

Μόλις ανοίξεις το Store, πατάς πάνω στο εικονίδιο του χρήστη κι από κει βρίσκεις τις λήψεις και κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις.

πατάω λήψεις αλλά δεν δείχνει πχ το tapatalk καν.είναι άδεια η σελίδα !

admins τι εχετε κανει παλι και δεν μπορουμε να ανεβασουμε μια εικονα που βγαζουμε με το snif tool των windows???

Edited by ilka71

Περασα σε ενα παλιο σχεδον αχρησιμοποιητο, HP Compaq 110 mini windows 10 pro και απλα πεταει. 32bit μεν και 2GB μνημη αλλα μια μερα τωρα που το χρησιμοποιω δεν το βλεπω να ζοριζεται. Αν συνεχισει ετσι βλεπω να μπαινει στην backpack μου σαν εργαλειο δουλειας.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Περασα σε ενα παλιο σχεδον αχρησιμοποιητο, HP Compaq 110 mini windows 10 pro και απλα πεταει. 32bit μεν και 2GB μνημη αλλα μια μερα τωρα που το χρησιμοποιω δεν το βλεπω να ζοριζεται. Αν συνεχισει ετσι βλεπω να μπαινει στην backpack μου σαν εργαλειο δουλειας.

Καλά τρέχτο φουλ καμιά βδομάδα, πέρνα καμιά 50αρια προγράμματα, άνοιξε έναν Chrome με 10 tabs και μετά ξαναπες μας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλά τρέχτο φουλ καμιά βδομάδα, πέρνα καμιά 50αρια προγράμματα, άνοιξε έναν Chrome με 10 tabs και μετά ξαναπες μας.

Αυτη τη στιγμη το δουλευω σε VPN τρεχω rdcm με καμια 25αρια servers, outlook, και ταυτοχρονα καποια network test utilities, μια χαρα παει, δεν το θελω αλλωστε και για πολλα πολλα.

Δεν ξερω αν φταει πως απο πισω παιζουν οι Maiden στο youtube! :lol:

κατσε ρε αρχηγε αυτα δεν τα κανει ουτε Windows xp το μινι 110.

Μηπως εισαι υπερβολας;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ε καλα και συ,αντε να ανοιξει 10 καρτελες να το καταλαβω,50 προγραμματα?Ποιος εχει εγκατεστημενα 50 προγραμματα στον υπολογιστη?Παντως οχι χρηστης με μηχανημα σαν του παιδιου.

Εσύ τα κάνεις τα παραπάνω....???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν ξέρω που σκαλωσατε, εκτός αν καταλάβατε κάτι λάθος.

Μη μου πείτε ότι στο pc σας δεν έχετε εγκατεστημένες πάνω από 40-50 προγράμματα.

Επίσης στο bbrowsing, κρατάτε μόνο 2-3 tabs ταυτόχρονα ανοιχτά;

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω που σκαλωσατε, εκτός αν καταλάβατε κάτι λάθος.

Μη μου πείτε ότι στο pc σας δεν έχετε εγκατεστημένες πάνω από 40-50 προγράμματα.

Επίσης στο bbrowsing, κρατάτε μόνο 2-3 tabs ταυτόχρονα ανοιχτά;

Μην νομίζεις οτι πολλοι θέλουν να γεμίζουν το pc τους με άπειρα προγράμματα.

Εγω αυστηρά μονο αυτα που χρησιμοποιώ τακτικά και στανταρ δηλαδη ζητημα καμία 30ρια maximum.

Σε πολλές άλλες χρήσεις με καλύπτουν τα modern app εξίσου που εχω αλλα τόσα εγκατεστημένα και καρφιτσωμένος ειτε στην start screen ειτε στην taskbar.

Και συνήθως οταν σερφάρω maximum 3-4 καρτέλες εχω.

Ουδέποτε 8-10 φτάνω.

Άσε που οπτικά με ενοχλεί να βλέπω τόσες καρτέλες ανοιχτές.

Ειτε desktop ειτε αφορά tablet το ίδιο κάνω.

Δισεκατομμύρια χρήστες,διαφορετικές ανάγκες,διαφορετικά θέλω και διαφορετικούς τρόπους καλύψεις των θέλω και αναγκών η προτιμήσεων.

Όλα ειναι θεμιτά και αποδεκτά.

πατάω λήψεις αλλά δεν δείχνει πχ το tapatalk καν.είναι άδεια η σελίδα !

admins τι εχετε κανει παλι και δεν μπορουμε να ανεβασουμε μια εικονα που βγαζουμε με το snif tool των windows???

Το Tapatalk δεν ξέρω γιατι αλλα χάλασε με την τελευταία αναβάθμιση πριν κανα μήνα η παραπάνω που έγινε,ενώ πριν λειτουργούσε αψογα.

Ουτε καν να μπω δεν μπορώ και όποτε καταφέρω,Εχει μόνιμα μια λευκή blink σελίδα στην αρχική σελίδα.

Το παραδόξω οτι οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικα χωρις θέμα :lol:

Αμεση αναβάθμιση θελει η εφαρμογή.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Βρε σεις πολυ θεμα για το τιποτα, δεν ειπα οτι το Mini θα το εχω για να με καλυπτει σαν βασικο pc, αλλα για τη τσαντα ωστε να ανοιγω ενα outlook να 5-6 tabs στον browser και να μπορω να κανω εναν ελεγχο ενα administration με ενα rdmc στα δικτυα, παει μια χαρα.

Και το εγραψα αυτο γιατι πριν περασω τα 10αρια ειχα τις αμφιβολιες μου, μιας και εχω δει κατι netbooks με 1GB RAM να σερνονται ακομη και με 7αρια starter.

Καλησπέρα! Εκεί που έβαζα Antivirus μου βγήκε αυτή η μπλε οθόνη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να το κάνω?

http://prntscr.com/8ofkip

Εβαλα εναν μοχλο τυπου 'playstation , εχει θυρα usb και για PS επισης και δεν μου το αναγνωριζει.. Γιατι ??

Εχω Windows 10 64bit

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Εβαλα εναν μοχλο τυπου 'playstation , εχει θυρα usb και για PS επισης και δεν μου το αναγνωριζει.. Γιατι ??

Εχω Windows 10 64bit

Νομίζω χρειάζεσαι ειδικό driver για τέτοιου τύπου χειριστήρια.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Καλησπέρα! Εκεί που έβαζα Antivirus μου βγήκε αυτή η μπλε οθόνη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να το κάνω?

http://prntscr.com/8ofkip

Κατάφερες να βγάλεις μπλε οθόνη στα 10??

Έχω να δω Bsod από τα XP.

Από βοήθεια τι χρειάζεσαι; Αφού σου γράφει ότι θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του.

Amazon Fire stick 4k max

Κατάφερες να βγάλεις μπλε οθόνη στα 10??

Έχω να δω Bsod από τα XP.

Από βοήθεια τι χρειάζεσαι; Αφού σου γράφει ότι θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του.

Το θεμα ειναι οτι δεν εκανε ποτε επανεκκινηση μονο του..Το εκλεισα απο κατω και το ξανα ανοιξα αλλα κολαει που και που..

Πως κανουμε επαναφορα τον υπολογιστη απο ενα σημειο αναφορας αλλης μερας??Ξερει κανενας να με πει??

Βρηκα ενα που λεει αποκατασταση παταω αλλα λεει οτι θα χασω καποια προγραμματα και εχει μεσα και καποια που ειναι της καρτας γραφικων..

Καμια ιδεα?

προβλημα με τα windows 10 , κανει παρα πολυ θορυβο ο σκληρος και δεν μου μπαινει στα windows 10 μου εχουνε σπασε τα νευρα τι να κανω; να πεταξω τον σκληρο και να παρω ssd ; και να κανω μεταφορα δεδομενων ; για λυθει το προβλημα ; δεν αντεχεται! .