ταξιδιωτης22 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 μαλιστα,καλα παμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 μαλιστα,καλα παμε. Σαν τηγανίτες θα ψηθούμε...σε χαμηλή φωτιά...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Σαν τηγανίτες θα ψηθούμε...σε χαμηλή φωτιά...:( Ή μήπως σε ψηλή φωτιά... :X :heat: :worry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 τελικα χειμωνας γιοκ ετσι? αν και αυτον τον μηνα δεν δουμε χιονι....παμε βουρ για ανοιξη Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 το σβκ ακουσα πως θα βρεξει, ελπιζω να ειναι παραμυθια γιατι εχω κανονισει μονοημερο στο ναυπλιο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Βρεχει...:up: :w00t: :D mvagustagm2000 ελπιζω να μην σου χαλασει την εκδρομη.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Στον Πειραια ευτυχως ακομη εχει συννεφια και το καλο που του θελω ειναι να επιστρεψει ο ηλιος γρηγορα!!!! Αντε πως την ειδε ξαφνικα δεν θα βγουμε το βραδυ για κανα καφε.....?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Βρεχει...:up: :w00t: :D mvagustagm2000 ελπιζω να μην σου χαλασει την εκδρομη.:p Εδώ ευτυχώς όχι...:) :) καλοκαιράκι με ήλιο ότι πρέπει για βολτούλες......:) :) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Στον Πειραια ευτυχως ακομη εχει συννεφια και το καλο που του θελω ειναι να επιστρεψει ο ηλιος γρηγορα!!!! Αντε πως την ειδε ξαφνικα δεν θα βγουμε το βραδυ για κανα καφε.....?? Θες ηλιο και το βραδυ;:p Τελικα ψιχαλιζει...Μισες δουλειες.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Βρεχει...:up: :w00t: :D mvagustagm2000 ελπιζω να μην σου χαλασει την εκδρομη.:p με τη γκαντεμια που με δερνει μαλλον θα μου τη χαλασει...:( αλλα οσο ζω ελπιζω...:p Στον Πειραια ευτυχως ακομη εχει συννεφια και το καλο που του θελω ειναι να επιστρεψει ο ηλιος γρηγορα!!!! Αντε πως την ειδε ξαφνικα δεν θα βγουμε το βραδυ για κανα καφε.....?? και ομως τωρα στο πειραια βρεχει...:mad: Εδώ ευτυχώς όχι... καλοκαιράκι με ήλιο ότι πρέπει για βολτούλες... προσεχε εσυ τα ουζα και τους ουζομεζεδες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Nαυπλιον παντως σημερα εχει καλο καιρο.Μην μασας.;) Γενικοτερα εκει κατω μου λενε οτι εχει καλο εως πολυυυυ καλο καιρο αυτες τις μερες!Οποτε για να χαλασει αυριο συγκεκριμενα θα ειναι πολυ γκαντεμια!:( Αντε και οταν πας με το καλο, να μου πεις και που πηγες!:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ο καιρός Θεσσαλονική τι λέει; Αύριο ανεβαίνω και θα ήθελα να ξέρω... Έχει κρύο; Καλά για βροχή μην το ρωτήσω καν, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ο καιρός Θεσσαλονική τι λέει; Αύριο ανεβαίνω και θα ήθελα να ξέρω... Έχει κρύο; Καλά για βροχή μην το ρωτήσω καν, ετσι; Πολύ ζέστη, ήλιο και μαύρα σύννεφα που μας προσπέρασαν ξυστά.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Παντως Βέροια κάνει αρκετό κρύο. Ακόμα και το πρωί που είχε ήλιο. Φυσούσε καλός αέρας. Με μπουφανάκι είσαι χαλαρά. Όταν πέφτει ο ήλιος όμως;; :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 επιτελους κρυο νερο :D επιτελους λιγη πραγματικη ασκηση επιτελους μπανια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Πράγματι σήμερα είχε λίγο κρύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 mvagustagm2000 και 3-4 ακόμα,το παρακάτω είναι για σας: Η υποβολή νέων απαντήσεων σε οποιοδήποτε από τα θέματα συζήτησης που φιλοξενούνται στο forum είναι ευπρόσδεκτη εφόσον αυτές περιέχουν ουσιώδεις πληροφορίες. Οι μονολεκτικές, οι «ανούσιες» και οι μη ολοκληρωμένες απαντήσεις οι οποίες δε συμβάλλουν ουσιαστικά στις υπάρχουσες συζητήσεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους διαχειριστές, χωρίς καμία προειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 αρκετο κρυο θα ελεγα με βροχη σημερα:cold: χειμωνιασε επιτελους:cold: Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Κάνει τρελό κρύο και το μεσημέρι είχαμε μείνει για ~ 2 ώρες χωρίς ρεύμα (aka χωρίς καλοριφέρ) :cold: Απαπαπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Κάνει τρελό κρύο και το μεσημέρι είχαμε μείνει για ~ 2 ώρες χωρίς ρεύμα (aka χωρίς καλοριφέρ) :cold: Απαπαπα! Κάτι άκουσα στις ειδήσεις ότι έχουν κάνει κατάληψη σε κάποιο σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας.... ρε τους Κ@ραγκιόζηδες , για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους , κόβουν το ρεύμα του απλού κοσμάκη! Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμαρτυρίας , αλλά αυτός είναι απαράδεχτος! Με λίγα λόγια ... Burn μάδερ φάκερς burn!:mad: Και στο θέμα μας... και στα Χανιά έχει κ@λόκαιρο τώρα με κρύο και βροχή και απ' ότι μου πε και ένα φιλαράκι από Ηράκλειο, εκεί είναι ακόμα χειρότερα!:cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 εδω παντως ο χειμωνας θυμηθηκε μνα ερθει και μπαστακωθηκε εδω και 2μερες και δε λεει να φυγει μαμοτο:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Και στο θέμα μας... και στα Χανιά έχει κ@λόκαιρο τώρα με κρύο και βροχή και απ' ότι μου πε και ένα φιλαράκι από Ηράκλειο, εκεί είναι ακόμα χειρότερα!:cold: Ναι και στο Ηρακλειο βρεχει για τα καλα...:D Ακουσα οτι αυριο θα χιονισει στα Βορεια Προαστια...Δεν το βλεπω αλλα μακαρι...Και στα Νοτια ελπιζω...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ναι και στο Ηρακλειο βρεχει για τα καλα...:D Ακουσα οτι αυριο θα χιονισει στα Βορεια Προαστια...Δεν το βλεπω αλλα μακαρι...Και στα Νοτια ελπιζω...:happy: Γενικά ας ασπρίσει όλη η Αθήνα:happy: :happy: Αλλά δε νομίζω:( Πάντως στο κέντρο αυτή τη στιγμή βρέχει ήρεμα, σχετικά:) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Αχ μακάρι να σηκωθώ αύριο και να δω το τοπίο χιονισμένο :) Αν και μάλλον μόνο στα όνειρά μου θα το δω αυτό γιατί στο κέντρο της Αθήνας όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ζήτημα να' χει χιονίσει 4-5 χρονιές :( Πάντως κρύο έχει μπόλικο! Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Κάτι άκουσα στις ειδήσεις ότι έχουν κάνει κατάληψη σε κάποιο σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας.... ρε τους Κ@ραγκιόζηδες , για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους , κόβουν το ρεύμα του απλού κοσμάκη! Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμαρτυρίας , αλλά αυτός είναι απαράδεχτος! Με λίγα λόγια ... Burn μάδερ φάκερς burn!:mad: Και στο θέμα μας... και στα Χανιά έχει κ@λόκαιρο τώρα με κρύο και βροχή και απ' ότι μου πε και ένα φιλαράκι από Ηράκλειο, εκεί είναι ακόμα χειρότερα!:cold: Ας δούλευες εσύ εδώ στην δεή και μετά να μας έλεγες ποιός έιναι ο καραγκιόζης Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts