Jump to content

Εγγύηση κινέζικων καταστημάτων (Εμπειρίες μελών)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα περιμένω μέχρι αύριο που έχει δώσει το PayPal καταληκτική ημερομηνία για να κρίνει το ίδιο το claim μου. Ελπίζω να με καλύψει. Τους έχω στείλει την απόδειξη των ΕΛΤΑ καθώς και φωτογραφίες του πακέτου με τις σφραγίδες.

• Απαντήσεις 540
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενημερωτικά να σας πω ότι μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν να κάνω λίγη ακόμα υπομονή γιατί δεν είναι ολόκληρο έτοιμο!μάλλον έχουν φτιάξει το μισό μέχρι τώρα!πραγματικά τραγική!

Θέλω να στείλω πίσω στην Κίνα ενα δέμα. Τα δικά μου στοιχεια στον φακελο,θα τα γράψω με ελληνικά ή με λατινικούς χαρακτήρες ?

Εκτος και εαν ξερει ελληνικα ο κινεζος γραφτα ελληνικα αλλιως με λατινικους ,χρησιμοποιουν και αναγωριζουν με ευκολια και οι courier

:lol: Ναι,μετα το σκεφτηκα και το εγραψα με λατινικους ! :fool:

Το εχω στειλει. Ευχαριστω !

Και απλα για πληροφορηση... Για βαρος 280 γραμμ. πληρωσα 9,20 ευρω (Συστημενο,με tracking number)

Edited by kokolokor5a

Λοιπόν, επέστρεψε το Onda 975i από Κίνα, σήμερα το πρωί! Για την ακρίβεια δεν επέστρεψε το ίδιο διορθωμένο αλλά μιά καινούργια ταμπλέτα, απλά χωρίς το κουτί της συσκευασίας.

Να ανακεφαλαιώσω: Τον Ιούλιο το παράλαβε η αδελφή μου, αλλά δεν το άνοιξε και περίμενε εμένα να γυρίσω να το δοκιμάσω. Ήταν προβληματικό, δεν διάβαζε τις κάρτες SD, αλλά είχε λήξει η προστασία του paypal, σκέφτηκα και το δίμηνο χωρίς τάμπλετ κι αποφάσισα να το κρατήσω έτσι. Τέλη Οκτώβρη όμως έκλεισε και δεν ξανάνοιξε, στην ουσία δεν φόρτιζε. Πήρα RMA από το Geekbuying και το ταχυδρόμησα σαν συστημένη επιστολή με κόστος 15 ευρώ. Εννοείται χωρίς συσκευασία-παρελκόμενα, μόνο καλά τυλιγμένο σε bubble. Τους έστειλα με μέιλ φωτό του πακέτου με όλα τα στοιχεία και το tracking number να φαίνεται καθαρά.

2 Νοέμβρη έφυγε από εδώ, 12 Νοέμβρη έφτασε στην Κίνα και 15 παράλαβε το service τους. Στα τέλη Νοέμβρη με ειδοποίησαν πως επισκευάστηκε από το εργοστάσιο και θα πέρναγε ποιοτικό έλεγχο από τεχνικό του Geek πριν το στείλουν. 29 Νοέμβρη μου έστειλαν το tracking από Singapore Post, 1 Δεκέμβρη φάνηκε να αναχωρεί από Κίνα. 15 Δεκέμβρη φάνηκε στο Ελ. Βενιζέλος.

Όπως είπα, σήμερα το έφερε ο ταχυδρόμος (μέσα στη βροχή ο άμοιρος!), μέσα στο κλασσικό σούπερ bubble του geek και χαρτόκουτο εξωτερικά. Ολοκαίνουργιο με τις ζελατίνες επάνω και μέχρι στιγμής χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, μου είχαν προσθέσει και ένα ανταπτοράκι ρεύματος.

Ομολογώ πως μ'αυτά που άκουγα για την υποστήριξη του geekbuying είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες. Το αποτέλεσμα όμως ήταν ευχάριστη έκπληξη αφού μέσα σε ενάμιση μήνα μόνο μου ήρθε καινούργια ταμπλέτα, με μόνο κόστος το 15άρι των ταχυδρομικών. Από εμένα, thumbs up για την εξυπηρέτηση της Onda και του Geekbuying, αλλά και των ΕΛΤΑ. Εύχομαι όλοι να έχουν ανάλογη αντιμετώπιση.:up:

ολοκληρο tablet σου εφερε :shock: εδω στην μυτιληνη ουτε screen protector δεν φερνουν στο σπιτι μονο ειδοποιητήριο :mad:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

17-12-2014Τελικα αποφασισα να το στειλω πισω το tablet,πληρωσα για συστημενο με τρακινγ 15 ε.Τους ζητησα να μου στειλουν μια καμερα με κατι αξεσουαρ 100 ε το δεχτηκαν και το υπολοιπο ποσο (55 ε)θα μου το πιστωσουν στην καρτα.Υποψιν δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο για να να μου το στειλουν και μου εγραψαν οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι να το ξαναφερουν.ειναι καταπληκτικοι οι Κινεζοι στο banggood.

13-01-2015Λοιπον σημερα παρελαβα απο banggood την camera με τα αξεσουαρ της σε αντικατασταση του tablet που εσπασα εγω κατα λαθος την οθονη,μου εβαλαν και τα επι πλεον χρηματα 60 ε στη καρτα και ολα τελειωσαν μια χαρα.Ειναι 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

17-12-2014Τελικα αποφασισα να το στειλω πισω το tablet,πληρωσα για συστημενο με τρακινγ 15 ε.Τους ζητησα να μου στειλουν μια καμερα με κατι αξεσουαρ 100 ε το δεχτηκαν και το υπολοιπο ποσο (55 ε)θα μου το πιστωσουν στην καρτα.Υποψιν δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο για να να μου το στειλουν και μου εγραψαν οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι να το ξαναφερουν.ειναι καταπληκτικοι οι Κινεζοι στο banggood.

13-01-2015Λοιπον σημερα παρελαβα απο banggood την camera με τα αξεσουαρ της σε αντικατασταση του tablet που εσπασα εγω κατα λαθος την οθονη,μου εβαλαν και τα επι πλεον χρηματα 60 ε στη καρτα και ολα τελειωσαν μια χαρα.Ειναι 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

??? δηλαδη εσπασες την οθονη του tablet και εκεινοι το περασαν στην εγγυηση και εκαναν αντικατασταση?? ??

??? δηλαδη εσπασες την οθονη του tablet και εκεινοι το περασαν στην εγγυηση και εκαναν αντικατασταση?? ??

ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 100% φυσικα τους εχω κανει αρκετες παραγγελιες και παντα ηταν σωστοι στην παραδοση και στο προιον.Να τους εμπιστευεστε,ασε που απανταν την επομενη μερα σε οποιαδηποτε απορια σου

Zopo zp998 αγορασμενο απο το zopomobileshop 6 μήνες λειτουργιας προβλημα με το δίκτυο κινητης τηλεφωνιας εχανε το σήμα τελειος το εστειλα πισω στην Κινα με τις οδηγίες του καταστήματος zopomobileshop μόνο 5 ευρώ μεταφορικά εφτασε σε επτα μέρες συστημένο με τα ΕΛΤΑ το πήρανε εξυπηρετηση τέλεια το διωρθωσανε σε 1 μήνα μου το στειλανε το πηρα και είμαι υπερευχαριστημενος μπράβο zopo μπράβο zopomobileshop.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Zopo zp998 αγορασμενο απο το zopomobileshop 6 μήνες λειτουργιας προβλημα με το δίκτυο κινητης τηλεφωνιας εχανε το σήμα τελειος το εστειλα πισω στην Κινα με τις οδηγίες του καταστήματος zopomobileshop μόνο 5 ευρώ μεταφορικά εφτασε σε επτα μέρες συστημένο με τα ΕΛΤΑ το πήρανε εξυπηρετηση τέλεια το διωρθωσανε σε 1 μήνα μου το στειλανε το πηρα και είμαι υπερευχαριστημενος μπράβο zopo μπράβο zopomobileshop.

...δε μας εξηγείς λίγο σε παρακαλώ πώς γίνεται να έφτασε σε μόλις 7 μέρες και με κόστος συστημένου μόνο 5 ευρώ; Ως γνωστόν, το χαμηλότερο κόστος είναι 9,20 ευρώ μέχρι 500 γραμμάρια. Επίσης πακέτο που έστειλα στις 7/1 με ΕΛΤΑ συστημένο, ακόμα δείχνει ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ).

...δε μας εξηγείς λίγο σε παρακαλώ πώς γίνεται να έφτασε σε μόλις 7 μέρες και με κόστος συστημένου μόνο 5 ευρώ; Ως γνωστόν, το χαμηλότερο κόστος είναι 9,20 ευρώ μέχρι 500 γραμμάρια. Επίσης πακέτο που έστειλα στις 7/1 με ΕΛΤΑ συστημένο, ακόμα δείχνει ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ).

Τι να εξηγήσω οπως το είπα. Έφυγε 19/08/2014. Και έφτασε 26/08/2014. Συστημένο με μόλις 5 ευρώ τι να πω άλλο έχω την απόδειξη θες να την ανεβάσω να τι δεις.τι να κάνουμε εσύ είσαι άτυχος

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Μέχρι 200 γραμμάρια, είναι 5.4€. Αν το στείλεις σκέτο κινητό, βγαίνει 170-180 γραμμάρια, μαζί με την συσκευασία.

@emxa2K Τα ΕΛΤΑ θα βγάλουν πλέον μόνο την τελική παράδοση του πακέτου. Τα ενδιάμεσα στάδια θα τα δείχνει μόνο το κινέζικο tracking, http://track-chinapost.com/startairmail.php

Μέχρι 200 γραμμάρια, είναι 5.4€. Αν το στείλεις σκέτο κινητό, βγαίνει 170-180 γραμμάρια, μαζί με την συσκευασία.

@emxa2K Τα ΕΛΤΑ θα βγάλουν πλέον μόνο την τελική παράδοση του πακέτου. Τα ενδιάμεσα στάδια θα τα δείχνει μόνο το κινέζικο tracking, http://track-chinapost.com/startairmail.php

Εβγε παλικάρι έστειλα μόνο το κινητο ούτε μπαταρία ούτε πίσω καπάκι σκέτο

...ευχαριστώ παιδιά για την πληροφορία, πολύ χρήσιμη. Ωστόσο, από ποιο σημείο και μετά "ανιχνεύεται" το συστημένο των ΕΛΤΑ στο China Post; Μετά από 8 ημέρες, δε μου δείχνει κάτι.

10-15 μέρες κάνει να εμφανιστεί στο κινέζικο. Δες πχ μιά επιστροφή μου...

2014-12-04T09:29:00*gre*Item Pick Up, ΛΑΓΚΑΔΑ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

2014-12-04T09:30:00*gre*Item in conta ΛΑΓΚΑΔΑ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ, ΛΑΓΚΑΔΑ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

2014-12-04T15:46:00*gre*Item in conta Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2014-12-05T01:44:00*gre*ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

2014-12-05T22:47:00*gre*ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

2014-12-21T09:11:00*china*Arrival at outward office of exchange, 进口总包直封开拆, 北京国际, 10010200

2014-12-21T09:14:00*gre*Receive Item At Office Of Exchange, ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

2014-12-21T15:07:00*china*NULL, 进口总包互封封发, 北京国际, 10010200

2014-12-25T10:26:00*china*NULL, 进口总包互封开拆, 深圳国际, 51805300

2014-12-25T14:48:00*china*NULL, 进口总包互封封发, 深圳国际, 51805300

2014-12-27T15:18:00*gre*ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

2014-12-27T15:18:17*china*Unsuccessful delivery, 未妥投, 深圳市深南中投递站, 51803102

2014-12-31T14:55:00*gre*Delivered to, POST

2014-12-31T14:55:35*china*Final delivery, 妥投, 深圳市深南中投递站, 51803102

10-15 μέρες κάνει να εμφανιστεί στο κινέζικο. Δες πχ μιά επιστροφή μου...

...

...δεν αντιλέγω αγαπητέ, απλά επειδή ακούω 5 μέρες συνολικά στον άλλο και βλέπω σε σένα 1 ημέρα από Θεσσαλονίκη πρός Αθήνα, προβληματίστηκα οφείλω να ομολογήσω. Το δικό μου:

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 07-01-2015 13:46 ΘΕΣ/ΚΗΣ 21ΚΚ (ΜΑΝΟΥΣ/ΚΗ)- ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ 21ΚΚ (ΜΑΝΟΥΣ/ΚΗ)- ΕΛΤΑ 07-01-2015 13:51 ΘΕΣ/ΚΗΣ 21ΚΚ (ΜΑΝΟΥΣ/ΚΗ)- ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 07-01-2015 17:21 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 11-01-2015 14:14 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 14-01-2015 29:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

...κάτι δεν πάει καλά, αλλά μπορεί και να λανθάνω. Ούτε έχω ενημέρωση από vickmall για παραλαβή. Ευχαριστώ.

Aλλη μια περιπτωση φιλου με αγορα απο το Pandawill,αγορασε παρα την προειδοποιηση μου ενα κινητο που το παρελαβε κανονικα αρχες Γεναρη.

Εβαλε τις σιμ μεσα,δεν τις αναγνωριζε,εκανε βαλε,βγαλε,ρισταρτ,καποια στιγμη τις ειδε,μετα δυο μερες επαψε να τις αναγνωριζει,το πηρα κι εγω εβαλα,εβγαλα τις σιμ,εκανα ρισταρτ να δω τι γινεται τιποτα,μιλησα με το τσατ τους και η απαντηση ηταν...στειλτε το να το επιδιορθωσουμε.

Τους εξηγησα οτι δεν ειναι δυνατον να λενε οτι θα επιδιορθωσουν ενα κινητο 15 ημερων και θα επρεπε η να το αντικαταστησουν η να δωσουν τα χρηματα πισω,αρνηθηκαν και επεμειναν στην επιδιορθωση.

Το θεμα βρισκεται τωρα στο Paypal,σας εξορκιζω...μην αγοραζετε τιποτα απο αυτο το αισχρο κινεζομαγαζο,δεν θα βρειτε ακρη καιθα ταλαιπωρηθειτε απλα.

Φυσικα η αποφαση ειναι δικη σας

...δεν αντιλέγω αγαπητέ, απλά επειδή ακούω 5 μέρες συνολικά στον άλλο και βλέπω σε σένα 1 ημέρα από Θεσσαλονίκη πρός Αθήνα, προβληματίστηκα οφείλω να ομολογήσω. Το δικό μου:

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 07-01-2015 13:46 ΘΕΣ/ΚΗΣ 21ΚΚ (ΜΑΝΟΥΣ/ΚΗ)- ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ 21ΚΚ (ΜΑΝΟΥΣ/ΚΗ)- ΕΛΤΑ 07-01-2015 13:51 ΘΕΣ/ΚΗΣ 21ΚΚ (ΜΑΝΟΥΣ/ΚΗ)- ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 07-01-2015 17:21 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 11-01-2015 14:14 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 14-01-2015 29:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

...κάτι δεν πάει καλά, αλλά μπορεί και να λανθάνω. Ούτε έχω ενημέρωση από vickmall για παραλαβή. Ευχαριστώ.

Προχτές ή χτές πέταξε για Κίνα. Σε 10+ μέρες από σήμερα θα έχεις νέα από το κινέζικο tracking. Επιστροφή σε 5 μέρες που λένε κάποιοι, εγώ στα 10-15 δέματα που έχω στείλει πίσω, δεν έχω δει ποτέ...

Ισως δεν ανανεωνονται καλα οι ημερομηνιες. Εμενα εφτασε στην Κινα σε 3 μερες ! :lol:

Παρεδωσα το δεμα στα ΕΛΤΑ 5 Ιανουαριου,αλλα με την απεργια των οδηγων αργησε να φυγει απο την πολη μου.Εφτασε Αθηνα 12 Ιαν.

2015-01-12 15:31 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

2015-01-13 04:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

2015-01-16 08:22 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ, Receive Item At Office Of Exchange

Ισως δεν ανανεωνονται καλα οι ημερομηνιες. Εμενα εφτασε στην Κινα σε 3 μερες ! :lol:

Παρεδωσα το δεμα στα ΕΛΤΑ 5 Ιανουαριου,αλλα με την απεργια των οδηγων αργησε να φυγει απο την πολη μου.Εφτασε Αθηνα 12 Ιαν.

2015-01-12 15:31 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

2015-01-13 04:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

2015-01-16 08:22 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ, Receive Item At Office Of Exchange

δεν ειστε στο σωστο θεμα εδω

δεν ειστε στο σωστο θεμα εδω

...με αφορμή την αναφερόμενη εμπειρία μέλους για επιστροφή σε 5 μέρες, προβληματιστήκαμε και αναφέραμε ακολούθως τις δικές μας εμπειρίες, οπότε και διευκρινίστηκαν ορισμένες παράμετροι από τους πιο έμπειρους/γνώστες. Δε βλέπω γιατί προβληματίζεσαι, αλλά σε κάθε περίπτωση έληξε κάπου εδώ.

31/10/2014 ήταν στα χερια τις minideal το κινητό για επισκευή και τώρα έχουμε 19/01/15!(81) μέρες δεν είναι αρκετές για αυτήν την εταιρία που θέλει να λέγεται και σοβαρή για να επισκευάσει ένα κινητό!θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη για να έχετε γνώση για το τι γίνετε και να μην ταλαιπωρηθείτε όπως και εγώ!