Bayern7 Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Άρχισαν να πήζουν τα dslams κλασσικά... Τα πρωινά πιάνω max 20-23 και τρελό lag στο IRC, ενώ για να ανοίξει μια σελίδα κάνεις τάματα... Απελπιστική η κατάσταση με τον ΟΤΕ που μπλέξαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Eμένα μονίμως γύρω στα 45 ανεξαρτήτου ώρας. Τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Απο την Πέμπτη όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει σφάλμα 721... Κατέβασα τους νέους drivers για το modem αλλα πάλι δεν διορθώθηκε. :( Απο τη Forthnet το δήλωσαν στον ΟΤΕ σαν βλάβη... Επειδή μέχρι να το δούν απο τον ΟΤΕ θα περάσουν ημέρες (απο Τρίτη και μετά) μήπως υπάρχει καμία ιδέα ? μήπως δεν είναι βλάβη ? μήπως κάπως διορθώνεται ? (μπαίνω με pstn :() Δεν αντέχω άλλο χωρίς ADSL :X Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Άρχισαν να πήζουν τα dslams κλασσικά... Τα πρωινά πιάνω max 20-23 και τρελό lag στο IRC, ενώ για να ανοίξει μια σελίδα κάνεις τάματα... Απελπιστική η κατάσταση με τον ΟΤΕ που μπλέξαμε... Ενώ εμείς που δεν περνάμε από τα DSLAMs του ΟΤΕ πετάμε! :D Vivodi rulezz... :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Απο την Πέμπτη όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει σφάλμα 721... Κατέβασα τους νέους drivers για το modem αλλα πάλι δεν διορθώθηκε. :( Απο τη Forthnet το δήλωσαν στον ΟΤΕ σαν βλάβη... Επειδή μέχρι να το δούν απο τον ΟΤΕ θα περάσουν ημέρες (απο Τρίτη και μετά) μήπως υπάρχει καμία ιδέα ? μήπως δεν είναι βλάβη ? μήπως κάπως διορθώνεται ? (μπαίνω με pstn :() Δεν αντέχω άλλο χωρίς ADSL :X Άν θυμάμαι καλά το βγάζει συτό όταν δεν έχεις ενεργοποιηθεί πλήρως. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Καλησπέρα , διαβάζοντας (όσο μπορώ ) το συγκεκριμένο thread διαπιστώνω ότι πιο πολύ αναφέρεστε στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε προσπαθώντας να το ενεργοποιήσετε και λιγότερο στο πόσο ευχαριστημένοι τελικά είστε απο η χρήση του συγκεκριμένου πακέτου. Μήπως υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που το χρησιμοποιούν αρκετό καιρό , που μπορούν να αναφέρουν τι ταχύτητα έχουν κατα μ.ο. και φυσικά απο ποιά περιοχή ώστε να μάθω και εγώ τι παίζεται αφού συνδεθείς και μετα? Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Εγω ύστερα απο την ταλαιπωρία εως ότου συνδεθώ, τώρα που το χρησιμοποιώ, ειμαι πολύ ικανοποιημένος, τόσο σε ταχύτητα, μηδενικά λάθη και ξαφνικές αποσυνδέσεις και γενικώς η λειτουργία του ειναι άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Εγω ύστερα απο την ταλαιπωρία εως ότου συνδεθώ, τώρα που το χρησιμοποιώ, ειμαι πολύ ικανοποιημένος, τόσο σε ταχύτητα, μηδενικά λάθη και ξαφνικές αποσυνδέσεις και γενικώς η λειτουργία του ειναι άψογη. Το επιβαιβεώνω μετά από 4 μήνες χρήσης του In-A-Box... Επίσης εγώ δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ (13 εργάσιμες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Αρκετα καλο. Κατα μ.ο. 35kb/s, αναλόγως και του server απο το αλλο ακρο. Ενεργοποιηση σε 4 μερες και τωρα ανανεωση με 256 3μηνη. Ν.Φιλαδελφεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 kala re paidia pws ginetai na sas energopoihsoun toso grhgora aporw wres wres me ton pOTE!!!! :) :) ti na pw.Egw exw kanei hlektronikh dhlwsei apo thn proprohgoumenh pempth,ema8a apo thn forthnet oti exei proo8h8ei ston pOTE h aithsh kai akoma perimenw.Agwnia ka8e mera mhps energopoih8hke h oxi!!!!!Panta tyxeroi naste paides kai na fexei kai gia mas pou perimenoume akoma!!!!! :) :) :) Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παιδια σκεφτομαι να το βαλω και εγω. Αξιζει? Μαρουσι μενω θα εχω καλες ταχυτητες? (γιατι παιζουν και οι αποστασεις απο τον κομβο και κατι τετοια....) Please απαντηστε γιατι αν ειναι θα το παρω την Παρασκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παιδια σκεφτομαι να το βαλω και εγω. Αξιζει? Μαρουσι μενω θα εχω καλες ταχυτητες? (γιατι παιζουν και οι αποστασεις απο τον κομβο και κατι τετοια....) Please απαντηστε γιατι αν ειναι θα το παρω την Παρασκευη. Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνετε στο μαρούσι! (Εκτός και άν κάποιος από εδώ τυχαίνει και πέφτει στο ίδιο DSLAM που θα μπείς και εσύ...) Πάντως έγω έχω μείνει υπέρευχαριστημένος και τώρα που τελειώνουν οι 3 μήνες ανανεώνω για άλλους τρεις....:D :p ================= Πάντως πριν λίγο έπαθα ΣΟΚ!:X Ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτό ==> Cybernet Speed Test Your ip address: 62.1.230.* Your hostname: *.ath.forthnet.gr Your current bandwidth reading is: 351.90kbps which means you can download at 43.99 KB/sec. from our servers. (Συνήθως κατεβάζω με 40 έως 41,2 KB/sec....;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνετε στο μαρούσι! (Εκτός και άν κάποιος από εδώ τυχαίνει και πέφτει στο ίδιο DSLAM που θα μπείς και εσύ...) Πάντως έγω έχω μείνει υπέρευχαριστημένος και τώρα που τελειώνουν οι 3 μήνες ανανεώνω για άλλους τρεις....:D :p ================= Πάντως πριν λίγο έπαθα ΣΟΚ!:X Ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτό ==> Cybernet Speed Test Your ip address: 62.1.230.* Your hostname: *.ath.forthnet.gr Your current bandwidth reading is: 351.90kbps which means you can download at 43.99 KB/sec. from our servers. (Συνήθως κατεβάζω με 40 έως 41,2 KB/sec....;) ) Ok ! Το χτυπαω :D :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
managerman Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Επειδή τελείωνει και μένα το τρίμηνο σήμερα ,ρώτησα για τρίμηνη ανανέωση και μου είπαν 158 ευρώ και κάτι λεπτά.Την ίδια ώρα διαφημίζει η εταιρία το,in a box,προσφορά 4 μήνες 176 εύρω!!.Άρα πάω για καινούργιο πακέτο :mad: (και μου μένει και το δεύτερο μόντεμ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Paidia mhpws yparxei kanenas apo perioxh Panagia Fanerwmenh,Neapolh (gia 8essalonikh milaw) na m pei poso kairo ekanan na tou anava8mhsoun th grammh?Egw kontevw na kleisw to 10hmero kai otan akouw oti alloi to eixan se 4 meres trelenomai!!!!!!!!!!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Επειδή τελείωνει και μένα το τρίμηνο σήμερα ,ρώτησα για τρίμηνη ανανέωση και μου είπαν 158 ευρώ και κάτι λεπτά.Την ίδια ώρα διαφημίζει η εταιρία το,in a box,προσφορά 4 μήνες 176 εύρω!!.Άρα πάω για καινούργιο πακέτο :mad: (και μου μένει και το δεύτερο μόντεμ). Μην το κάνεις!;) Από την λύξει τις γραμμής περνάνε 10 με 15 μέρες για να στείλουν την αίτηση απενεργοποίησης στον πΟΤΕ (γιατί την κρατάνε για ευνόητους λόγους) και μετά περνάνε άλλες τόσες να απενεργοποιήσουν την aDSL πρόσβαση (από μεριά πΟΤΕ). Στη συνέχεια άλλες 12 με 15 μέρες, και ίσως πολύ περισσότερο αν υπάρχει πρόβλημα στον πΟΤΕ (ανάλογα αν στην περιοχή σου έχουν προβλήματα τα DSLAM), να στο ξαναενεργοποιήσουν...:( Είναι κρήμα να ταλαιπωρηθείς τόόόόόόόσο πολύ!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Επειδή τελείωνει και μένα το τρίμηνο σήμερα ,ρώτησα για τρίμηνη ανανέωση και μου είπαν 158 ευρώ και κάτι λεπτά.Την ίδια ώρα διαφημίζει η εταιρία το,in a box,προσφορά 4 μήνες 176 εύρω!!.Άρα πάω για καινούργιο πακέτο :mad: (και μου μένει και το δεύτερο μόντεμ). Πραγματι.... Ηλιθιοι ειναι??? .... :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Paidia mhpws yparxei kanenas apo perioxh Panagia Fanerwmenh,Neapolh (gia 8essalonikh milaw) na m pei poso kairo ekanan na tou anava8mhsoun th grammh?Egw kontevw na kleisw to 10hmero kai otan akouw oti alloi to eixan se 4 meres trelenomai!!!!!!!!!!!! Δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα απο Αθηνα και περιμενα 2 μηνες !!! Ειναι ακομα νωρις Μην ανυσηχεις ακομα :) Ξερω και καποιον αλλο απο κεντρο Αθηνας και εχουν περασει 15 μερες χωρις να γινει τιποτα :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Οταν τελειώσει το τρίμηνο, μπορώ να ανανεώσω την συνδρομή για εναν μήνα, μετά για τον επόμενο κ.ο.κ. (αοριστου χρόνου δηλαδή) ή αναγκαστικά γινεται ανανέωση 3μηνη / 6μηνη ? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Οταν τελειώσει το τρίμηνο, μπορώ να ανανεώσω την συνδρομή για εναν μήνα, μετά για τον επόμενο κ.ο.κ. (αοριστου χρόνου δηλαδή) ή αναγκαστικά γινεται ανανέωση 3μηνη / 6μηνη ? Έχεις την δυνατότητα να κάνεις 3μηνη, 6μηνη, 12μηνη και 24μηνη... Αν θες αορίστου μπορείς να το κάνεις, αλλά η συνδρομή θα πρέπει να κρατήσει το λιγότερο 2 μήνες!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Οταν τελειώσει το τρίμηνο, μπορώ να ανανεώσω την συνδρομή για εναν μήνα, μετά για τον επόμενο κ.ο.κ. (αοριστου χρόνου δηλαδή) ή αναγκαστικά γινεται ανανέωση 3μηνη / 6μηνη ? Απο τη στιγμη που δεν εχεις κανενα οφελος αν κανεις ανανεωση 3μηνη η μεγαλυτερης διαρκειας κανε μια αοριστου για να εισαι ησυχος. Ζητουν πιστωτικη καρτα αλλα και μια visa electron (χρεωστικη) κανει μια χαρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Αν δεν έχουμε πιστωτική / χρεωστική δηλαδή τον ***λο? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Αν δεν έχουμε πιστωτική / χρεωστική δηλαδή τον ***λο? Nαι. ----------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Δεχονται και με κατεθεση σε τραπεζικο λογαριασμο. Σου στελνουν e-mail αναλυτικοτατο για αυτο το πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Δεχονται και με κατεθεση σε τραπεζικο λογαριασμο. Σου στελνουν e-mail αναλυτικοτατο για αυτο το πραγμα. Για τις αοριστου χρονου μπορεις να πληρωνεις μονο με πιστωτικη καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts