Jump to content

managerman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by managerman

  1. καλησπέρα σας.Η συσκευασια του κινητου ειναι σφραγισμένη με ναυλον ή με ταινια γνησιοτητας?γιατι ενα αγγλικο unboxingτο δειχνει με ναυλον ενω σε ενα ελληνικο unboxing λεει πώς δεν εχει τιποτα!!
  2. Πάντως μου αρέσει όταν βλέπω διαφημίσεις και λένε όλο χαρά οτι έχουν πανελλαδική κάλυψη.Οπότε καταλήγουμε για σταθερό μέσω vodafone ή cosmote και για ιντερνέτ ασύρματο μέσω κάποιας εταιρίας.Δηλαδή με απλά λόγια πάλι στον ΟΤΕ γυρνάμε:lol::p:p:p:lol:
  3. καλησπέρα σας,ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε να υπάρχει κάποιος εναλλακτικός που να καλύπτει το ξυλόκαστρο για τηλεφωνία-ιντερνετ(χωρίς οτε).Απο ότι είδα στα sites τους,forthnet-tellas-hol-vivodi-ontelecoms δεν καλύπτουν.
  4. Καλησπέρα,απο εχθές είμαι και εγώ κάτοχος ενός 580.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος τον mini opera στο κινητό(σκέφτομαι να τον χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με το wind plus non stop).Ευχαριστώ EDIT:Για όποιον μπορεί να έχει την ίδια απορία Τελικά το δοκίμασα.Ενεργοποίησα το non stop και περασα τον miniopera 4.1 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Σου δίνει την ιστοσελίδα σε μικρογραφία και κάνεις μεγέθυνση εκεί που θέλεις.:)
  5. Πάντως δεν πρέπει να είναι θέμα ούτε κάρτας ούτε κινητού καθώς το έβγαλε και σε εμένα με κάρτα sim 10ετίας και το κινητό που έχω avatar.
  6. Μην στεναχωριέστε το 2004 πήραμε το ευρωπαϊκό και δεν περάσαμε στο παγκόσμιο.Φέτος δεν περάσαμε στο ευρωπαϊκό και θα πάρουμε το παγκόσμιο::tease::tease::tease::tease:
  7. Αν κάνω νέα σύνδεση στο πρόγραμμα "καρτοσύνδεση" χωρίς επιδότηση μπορώ να αλλάξω πακέτο ή να το διακόψω στους 2 μήνες ή υπάρχει υποχρεωτική παραμονή κάποιων μηνών όπως πχ στο zero που είναι 6 μήνες;
  8. Μάλλον κάνεις ένα μικρό λάθος:p,δεν είναι 0,3094 αλλά 0,03094:)
  9. Φίλε μου η εικόνα μου πόσταρες δεν γράφει κάτι για την αντιπροσωπεία που ρώτησα:confused:.Τα χαρακτηριστικά της συσκευής τα έχω:)
  10. Αυτο ισχυεί αλλά είναι έξτρα κάλυψη(ανασφάλιστο όχημα)και σε περίπτωση που ειναι ανασφάλιστος σε πληρώνει η ασφάλεια σου και μετα τα ζητάει απο τον υπαίτιο.
  11. Προφανώς θα μιλάς για τον φιλικό διακανονισμό;Αν ναι να ξέρεις οτι δεν ειναι ολες οι ασφαλιστικες σε αυτο το "πρόγραμμα" και οτι δεν εφαρμόζεται οταν στο ατύχημα εμπλέκονται πάνω απο 2 οχήματα
  12. Το πήρα εγώ σήμερα.κάλο φαίνεται αν και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με players.Δεν παίρνει καρτα μνήμης,αναγνωρίστηκε αμέσως από τα xp.Αυτό που με νευρίασε είναι οτι πρέπει να έχει πρόβλημα το κουμπί που οδηγεί στο μενού.Έψαξα στην σελίδα τους και δεν το έχει καν σαν μοντέλο.μόνο στην mpio Ουγγαρίας το βρήκα αλλά δεν ξέρω την γλώσσα.Τους έστειλα μαιλ.Αύριο λέω να το πάω πίσω μήπως μου το αλλάξουν στον οτε.Αλήθεια ξέρει κανείς αντιπροσωπεία;
  13. Επίσης προβλημα στο καρπό παθαίνεις απο το ποντίκι.Εγω είχα ενοχλήσεις αλλα με ενα mouse pad με μαξιλαράκι ολα μια χαρά
  14. :O Δεν είχα ασχοληθεί με το "άθλημα" και δεν το γνώριζα:X
  15. Απλά μου έκανε εντύπωση η σύμπτωση; Προσωπικά χάρηκα γιατί αντι να δώσω 4 ευρώ για την εφημερίδα,θα δώσω 0,50 ευρώ για ενα άδειο dvd και θα το γράψω.Απο αυτά που διαβάζω δεν νομίζω να χάσω και πολλά σε ποιότητα.Αυτά:)
  16. Καλησπέρα παιδιά εγώ έλεγα να πάρω το έθνος την κυριακή αλλά:rolleyes: κοιτάξτε εδώ:lol::lol:
  17. Η forthnet έχει παραγίνει.Ζήτησα να μιλήσω με προϊστάμενο για πρόβλημα που είχα(αφού οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι)και τι μου λένε.ΟΧΙ κυριε δεν έχω την δυνατότητα να σας συνδέσω(σας έχω ήδη συνδέσει:mad:).Καποιο τηλέφωνο να πάρω εγω;Οχι κυριε δεν γινεται.3 φορες πήρα (μηπως έπεσα σε άσχετο)και όλοι το ιδιο.:down::down::down::angry: Υ.Γ:Καλύτερα στον ΟΤΕ και ας έχω προηγούμενα
  18. Απλα με το router αν κάνεις σύνδεση με την θύρα ethernet,θα έχεις βελτίωση στους πορους του υπολογιστή.Στο ιντερνετ δεν θα έχεις βελτίωση(έχω χρησιμοποιήσει και το crypto και το linksys)
  19. Επειδη δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω κανένα,ουτε να γινει το θέμα "διαξιφισμοι",ειμαι χαρούμενος που η altec άλλαξε.Αυτο μας δείχνει πως οταν σαν καταναλωτες ειμαστε ενωμένοι και αντιδρουμε μαζικα τοτε έχουμε αποτελεσματα.;):)
  20. Δηλαδη αποψεις για την υπηρεσία μετα τις διακοπες:p:p:p
  21. Καλα κόψε κάτι:p .Δεν διαφωνω οτι εχει αλλάξει και πως προσφέρει καλες υπηρεσίες,αλλα πρωτο μηνυμα μετα απο τρια χρονια που είσαι μέλος του φορουμ και κάνεις τετοιο ποστ!!! Οχι τιποτα αλλο,μπορει να παρεξηγηθει η προθεση σου;)
  22. Εκτος και αν πάρει το πακέτο και τους στειλει την αίτηση που έχει μέσα γράφοντας ανανέωση.Αν τους ζαλίσεις λιγο πιστεύω να στο κάνουν(αν και τωρα ειναι πιο δυσκολο).Αν δεν στο κάνουν τουλάχιστον θα έχεις γλυτώσει τη διαφορα (κουτιου-ανανέωσης)
  23. Βρήκα και το θέμα Mου έκοψαν την DSL επειδή κατέβαζα παράνομο υλικό! black listed for me...altec:whip:
×
×
  • Create New...