Jump to content

Cyberbob

Members
  • Δημοσιεύσεις

    401
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Cyberbob

  1. Στην Αθήνα για πολύ καιρό σε όσα περίπτερα ρώταγα μου έλεγαν οτι έχουν έλλειψη και κάποια στιγμή οτι σταμάτησαν να τα φέρνουν στην Ελλάδα. :confused:
  2. Σήμερα ανακάλυψα οτι τα Black Devil έχουν επιστρέψει στα περίπτερα... Είχα μείνει στο οτι είχαν σταματήσει να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και τυχαία τα είδα :)
  3. Πάντως οι κωδικοί του thegreekz δουλεύουν στο easygreeks. Το δοκίμασα κι εγώ :)
  4. Αν ενδιαφέρεται κανείς για εισιτήρια για το Fly Beeyond Festival (15 ή 16 Ιουλίου) σε καλή τιμή ας μου στείλει ένα PM! (Sex Pistols,Massive Attack,Gogol Bordello,New York Dolls κ.α.)
  5. Μήπως ψάχνεις το Don't go - Starting Rock feat. Diva Avari?
  6. Για να μην σας κουράζω με βοήθησε το TrackID να το βρώ :D Lifelike & Kris Menace - Discopolis
  7. Ψάχνω αυτό το τραγουδάκι... http://www.mediafire.com/?2xdzspe2xd5 Μπορεί να βοηθήσει κανείς; :D
  8. Πάντως ότι και να λέτε Cheese και πατάτες Deluxe στα mac είναι σταθερή αξία :p
  9. Εγώ Davidoff Gold ή καμιά φορά Dunhill Fine Cut... Τα Black Devil τι απέγιναν? Έχουν σταματήσει να φέρνουν... :(
  10. Λοιπόν οι fans του Νέου Dj 95,2 (ή της Εύας) ας με κάνουν ένα add στο msn... cyberbobgr@hotmail.com να μαζευτούμε όλοι να μιλάμε !
  11. Λοιπόν,αύριο (Κυριακή 4/6) στις 14:00 το μεσημέρι συντονιστείτε !! Και μην ξεχνάτε... Θέλετε να παίξει το αγαπημένο σας τραγούδι ? Μπείτε στο chat ή ακόμα καλύτερα κάντε με add στο msn: cyberbobgr@hotmail.com Σας περιμένω :cool: * ο σταθμός είναι σε beta ακόμα :p θα φτιάξουν τα πράγματα !
  12. Καλησπέρα !! Μέχρι τις 3 έχω εκπομπή στο Blue-White GT Radio... Αν θέλει κανένας/καμία να μου κάνει παρεούλα είναι ευπρόσδεκτος !! Click here ! Thanks !
  13. Ξέρει κανείς τη μουσική απο τις διαφημίσεις Lucozade (το μόνο που μπορεί να σε ζωντανέψει) ???
  14. Είσαι τυχερός...! Τώρα το είδα και προλαβαίνεις στο τσάκ πριν φύγω να σου απαντήσω. Λέγεται Nothing matters at all - DJ DJ Aimin Μου είχε κολλήσει κι εμένα και το έψαχνα !! Περσινό δεν είναι, ειναι αρκετά παλιό ! rigasnic, ευχαριστώ για την προσφορά αλλα το βρήκα τελικά το τραγούδι (δεν είναι desguise αλλα disguise) Οπότε μας έμειναν 3 και 10...χμ με βλέπω να ρωτάω την κυρία Voda... Thnx guys ! (Έχω αλλο ενα,αν προλάβω θα το ανεβάσω)
  15. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 !!! :D * Το 5 δεν είναι απο The Killers αλλα απο Killer... * Το 6 είναι απο Moustache... * To 7 είναι απο Malo... * Tο 9 δεν το βρήκα ακόμα αλλα μάλλον δεν είναι η έκδοση που ψάχνω :( Ξέρει κανείς τη σωστή version ? Νομίζω πρέπει να είναι μέσα στο Sunset & Sunrise 5 *Ακόμα αναζητούνται τα 3,10 Τα άκουσα όλα στο Nitro Radio 102,5... Επίσης προτείνω μαζί τους και: Happy Dreamer - Laidback In your eyes - Cafe Negro Freak U - Bon Garcon Heavenly - Didier Sinclair ft. DJ Chris PI Love on my mind - Freemasons feat. Amanda Wilson
  16. Λοιπόν,λοιπόν σας έχω 10 αποσπάσματα απο τραγούδια. Είναι όλα 30". Ελπίζω να με βοηθήσετε να τα βρώ πρίν φύγω για διακοπές (Δευτέρα) Ευχαριστώ !!!! :) :cool: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  17. To eMule να μου λείπει... πρέπει να το έχεις 10 χρόνια ανοιχτό για να κατεβάσει 300 mb :p Για τη δική μου σύνδεση (384) τα 35 kb/s είναι μια χαρά... Και 1MB/sec να μου δίνανε όπως λές στα 40 θα έπεφτε :( Αν είναι αργή αυτή τι να πώ για τα 10άρια και ακόμα χειρότερα...?
  18. Πολύ απλά θα συμφωνήσω μαζί σου... Η ταινία ήταν φοβερή :) και της πήγαινε το ασπρόμαυρο. Η ατμόσφαιρα εκπληκτική !!! Και φυσικά η Jessica Alba θεά :D Κι όλα αυτά χωρίς να έχω διαβάσει το κόμικ...
  19. Thanks !!! :) Σε αρκετά βρήκα κι άλλα sources !! Θα τσεκάρω και το RevConnect !
  20. Αμάν με το DC++ και τους χρήστες του... Κάθε φορά που αρχίζει να κατεβαίνει κάτι μεγάλο (για αρχείο μιλάω πάντα :p) μετά απο λίγο ο χρήστης που έχει το αρχείο εξαφανίζεται... :( Έχω καταλήξει να έχω 3 GB incomplete αρχεία... Μοναδική εξαίρεση είναι ο χρήστης Miro στο [Asgard]CuRZed που δεν φεύγει ποτε, και κατεβάζω και με φοβερές ταχύτητες για DC++ (γύρω στα 35kb/s)
  21. Για να μην κάνω συνέχεια νέα posts: Σήμερα: 20:00 - 22:00 Τετάρτη: Δεν έχω εκπομπή Πέμπτη: 20:00 - 22:00 Παρασκευή: 18:00 - 20:00 Το πρόγραμμα είναι προσωρινό και ισχύει μόνο γι'αυτην την εβδομάδα ! Σας περιμένω όλους !! Καλή Διασκέδαση !!! :music: * Και φυσικά μπορείτε να ζητάτε τα αγαπημένα σας τραγούδια !! Υ.Γ. Τσίρκο το έκανα το post :p
  22. Δεν είναι και τόσο χάλια τελικά... Ίσως παραήμουν υπερβολικός στην αρχή... Όντως το πρωινό είναι πολύ καλό αν και σχετικά μαζεμένος ο 267 (πάντως το ΠΕΟΣ DJ που του έστειλα το διάβασε και το σχολίασε κιόλας :lol:) Αλλα η μουσική... ακούω συνέχεια τα ίδια.. εχει κολλήσει στα παλιά ! 1-2 άτομα που είχαν να ακούσουν απο την εποχή του Radio DeeJay μου λένε οτι παίζει τα ίδια που έπαιζε και τότε. Και όντως ! Στο Nitro έχω ακούσει πολλά τραγούδια που μ'αρέσαν και ο νέος dj αδιαφορεί... Εντωμεταξύ άλλαξε μαζί με το dj και ο kiss που απο Kiss Fm - The music leader κλπ. έγινε Kiss 929 - Οι επιτυχίες του σήμερα,τα αγαπημένα του χθές... Α! Και κατι που θυμήθηκα: Σε ένα σποτ του dj λέει "Η καλύτερη ξένη μουσική στην πόλη" -- Αυτό δεν ήταν του Nitro ?? Και το άλλο το φοβερό.. Μόλις έβαλε ο DJ τον διαγωνισμό με τα 95,2 € έκανε το ίδιο και ο kiss με 92,9 € . . . Ποιός αντιγράφει ποιόν ? *** Επιτέλους η Ευα ξανα στο ραδιόφωνο !! ***
×
×
  • Create New...