Jump to content

ADSL in a box by Forthnet: Σχόλια - Εντυπώσεις

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην isdn εξακολουθείς να έχεις 2 γραμμές για να μιλάς, ενώ είσαι στο ιντερνετ. Ενώ στη pstn έχεις κανονικά μι γραμμή και παράλληλα είσαι στο νετ.

• Απαντήσεις 558
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paidia 2 erwthseis gia opoion gnwrizei:

-To usb modemaki crypto pou dinetai leitourgei kai gia aplh dialup syndesh,xwris na energopoih8ei prwta h grammh ADSL?ennow mporw anamenontas thn energopoihsh na xrhsimopoiw ayto to modem me thn yparxousa syndesh mou(aplh dialup 56K)?

-Symferei na agorasw thn 6mhnh syndesh ADSL 256 pou kostizei 122,40€

(+ 4 μήνες ΔΩΡΟ) h meta to peras twn 3 mhnwn 8a yparxei antistoixh prosfora(ayth lhgei syntoma) ?Ayto gia na "kleidwsw" ayth thn timh ,ka8oti fantazei poly deleastikh(vgainei grammh+256 apo forthnet=37 euro peripou telikh me fpa to mhna,poly kalh timh).

eyxaristw.

Το Crypto όχι δεν γίνεται να το χρησιμοποίησεις για dial-up. Τώρα για το αν θα υπάρχει η προσφορά μετά από 3 μήνες τι να σου πω δεν ξέρω

Λοιπόννννν,

Την προηγούμενη Τετάρτη αν θυμάμαι καλά μου έδωσαν το Demo γιατί δεν τους είχε ειδοποιήσει ο ΟΤΕ ότι με σύνδεσαν.

Υποτίθεται ότι είναι 3ήμερο το Demo, αλλά αν μεσολαβήσει σαββατοκύριακο δεν στο κόβουν κατά την διάρκεια του.

Λογικά την Δευτέρα έπρεπε να μου το κόψουν ή να με ειδοποιήσουν ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου από τον ΟΤΕ , για να αρχίσει η αντίστροφη χρέωση για το Adsl-in-a-box.

Παρ'όλα αυτά, μέχρι σήμερα το πρωί ήμουν ΑΚΟΜΑ συνδεδεμένος.

Γυρνάω στο σπίτι το μεσημέρι και βλέπω ότι ήμουν off-line.

Παίρνω ένα τηλεφωνάκι την Forthnet και τους λέω ότι δεν με ειδοποίησαν ακόμα για την ενεργοποίηση του In-a-box και ότι έληξε το demo σήμερα (αφού το τσέκαρα...σφάλμα 691 κλπ).

Κρατηθείτε τώρα..... μου είπε η ευγενική κοπελίτσα ότι όντως δεν τους έχει ειδοποιήσει ο ΟΤΕ ακόμα και ότι θα μου ανανεώσει το Demo για 3 ημέρες ακόμα !!!

Μου είπε μάλιστα να δοκιμάσω το Demo μετά από 20 λεπτά, αλλά εγώ δεν κρατήθηκα και δοκίμασα μετά από 1 λεπτό.....τίποτα, ξαναδοκιμάζω στο καπάκι και......ΝΑΙΙΙΙΙΙ ήμουν on-line again.

Το καλό είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες, στην ουσία δεν χρεώνομαι καθόλου.

Δηλαδή οι μέρες του Demo δεν μετράνε, έτσι ώστε να αφαιρεθούν από την κανονικό λογαριασμό μου. Οι 3 μήνες θα μετρήσουν από την ημέρα που θα με πάρουν τηλέφωνο για ν αμου που ότι πήραν το ΟΚ από τον ΟΤΕ.

ΥΓ βρεεε μπας και έχω τσάμπα ADSL εδώ και 1 εβδομάδα εεεεε ?

I Love Forthnet ........also......keep trombaring OTE, καθυστέρησε 1-2 μήνες ακόμα να ενημερώσεις την Forthnet και θα σου ανάψω μιά λαμπάδα ΝΑΑΑΑ !!! :D :D :D

Επισκέπτης
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος halvas69 (12 Ιαν. 2005 , 16:49)

Λοιπόννννν,

Την προηγούμενη Τετάρτη αν θυμάμαι καλά μου έδωσαν το Demo γιατί δεν τους είχε ειδοποιήσει ο ΟΤΕ ότι με σύνδεσαν.

Υποτίθεται ότι είναι 3ήμερο το Demo, αλλά αν μεσολαβήσει σαββατοκύριακο δεν στο κόβουν κατά την διάρκεια του.

Λογικά την Δευτέρα έπρεπε να μου το κόψουν ή να με ειδοποιήσουν ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου από τον ΟΤΕ , για να αρχίσει η αντίστροφη χρέωση για το Adsl-in-a-box.

Παρ'όλα αυτά, μέχρι σήμερα το πρωί ήμουν ΑΚΟΜΑ συνδεδεμένος.

Γυρνάω στο σπίτι το μεσημέρι και βλέπω ότι ήμουν off-line.

Παίρνω ένα τηλεφωνάκι την Forthnet και τους λέω ότι δεν με ειδοποίησαν ακόμα για την ενεργοποίηση του In-a-box και ότι έληξε το demo σήμερα (αφού το τσέκαρα...σφάλμα 691 κλπ).

Κρατηθείτε τώρα..... μου είπε η ευγενική κοπελίτσα ότι όντως δεν τους έχει ειδοποιήσει ο ΟΤΕ ακόμα και ότι θα μου ανανεώσει το Demo για 3 ημέρες ακόμα !!!

Μου είπε μάλιστα να δοκιμάσω το Demo μετά από 20 λεπτά, αλλά εγώ δεν κρατήθηκα και δοκίμασα μετά από 1 λεπτό.....τίποτα, ξαναδοκιμάζω στο καπάκι και......ΝΑΙΙΙΙΙΙ ήμουν on-line again.

Το καλό είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες, στην ουσία δεν χρεώνομαι καθόλου.

Δηλαδή οι μέρες του Demo δεν μετράνε, έτσι ώστε να αφαιρεθούν από την κανονικό λογαριασμό μου. Οι 3 μήνες θα μετρήσουν από την ημέρα που θα με πάρουν τηλέφωνο για ν αμου που ότι πήραν το ΟΚ από τον ΟΤΕ.

ΥΓ βρεεε μπας και έχω τσάμπα ADSL εδώ και 1 εβδομάδα εεεεε ?

I Love Forthnet ........also......keep trombaring OTE, καθυστέρησε 1-2 μήνες ακόμα να ενημερώσεις την Forthnet και θα σου ανάψω μιά λαμπάδα ΝΑΑΑΑ !!! :D :D :D

Stamathste pia na plhgwnete olous emas tous ypoloipous pou ehoume syghronistei me to kokkino fwtaki tou crypto pou anavosvhnei synehws!!!

:worry: :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BillDanos (12 Ιαν. 2005 , 16:54)

Stamathste pia na plhgwnete olous emas tous ypoloipous pou ehoume syghronistei me to kokkino fwtaki tou crypto pou anavosvhnei synehws!!!

:worry: :cry:

Κόκκινο; :worry: Εγώ γιατί νόμιζα ότι είναι πράσινο; :blink:

Επισκέπτης
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi (12 Ιαν. 2005 , 17:03)

Κόκκινο; :worry: Εγώ γιατί νόμιζα ότι είναι πράσινο; :blink:

Ena ehei olo kai olo kai auto kokkino pou anavosvhnei! (gia to crypto f200 usb milame pou ehei sth syskevasia to adsl in a box)

:cool: :worry:

Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το κουτάκι. Δεν με προβληματίζει το ότι θα είμαι "δεμενη" με τη Forthnet αλλά το USB modem. Έχω έναν P4 στα 3 GHz με 512 ram, θα είναι αισθητή η διαφορά?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (13 Ιαν. 2005 , 01:11)

Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το κουτάκι. Δεν με προβληματίζει το ότι θα είμαι "δεμενη" με τη Forthnet αλλά το USB modem. Έχω έναν P4 στα 3 GHz με 512 ram, θα είναι αισθητή η διαφορά?

Εγω θα σου πω οτι πρεπει να σε προβληματιζει οτι θα εισαι δεμενη με το Forthnet. Ο λογος ειναι οτι απο DSLAM σε DSLAM οι διαφορες μεταξυ των ISP μπορει να ειναι μεγαλες και πραγματικα να σερνεσαι με Forthnet. Οπως θα βγεις στην αγορα να παρεις το κουτακι, βγες και παρε το modem μονο. Την αιτηση στον πΟΤΕ καντην τηλεφωνικα :) Απο εκει και επειτα παιρνεις demo απο οσους δεινουν και εισαι ετοιμη!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (13 Ιαν. 2005 , 01:15)

Εγω θα σου πω οτι πρεπει να σε προβληματιζει οτι θα εισαι δεμενη με το Forthnet. Ο λογος ειναι οτι απο DSLAM σε DSLAM οι διαφορες μεταξυ των ISP μπορει να ειναι μεγαλες και πραγματικα να σερνεσαι με Forthnet. Οπως θα βγεις στην αγορα να παρεις το κουτακι, βγες και παρε το modem μονο. Την αιτηση στον πΟΤΕ καντην τηλεφωνικα :) Απο εκει και επειτα παιρνεις demo απο οσους δεινουν και εισαι ετοιμη!!

Δεν με προβληματίζει γιατι για πολλους λόγους ετσι κ αλλιώς θα έβαζα forthnet. Αλλώστε ακόμη κ αν κάποτε αλλάξω isp κ ξαναπληρώσω τα 35 πάλι πιο οικονομικά μου έρχεται. Άλλωστε δεν έχω χρόνο να το ψάξω, θέλω να πάρω ενα πακετάκι να κάνω τη δουλεια μου χωρίς να φαω πολυ χρόνο. Το θέμα ειναι αν θα πάρω το πακέτο της forthnet (που την προτιμώ σαν εταιρεία) ή της HOL που έχει καλύτερο εξοπλισμό και έχει κ μια αρκετά δελεαστική προσφορά τώρα τελευταία (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=55367)

:wacko:

Σήμερα ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου, με πήραν τηλ από Forthnet για username και pass στις 4 το απόγευμα και έχω σκιστεί στα downloads....

Έκανα άιτηση στις 6 του μήνα και σήμερα έχει 13, 8 εργάσιμες not bad at all....

EDIT: Αλήθεια, με πόσα κατεβάζετε εσείς. Λόγω πολύ κακής γραμμής που έχω, δεν έχω δει ποτέ πάνω από 40kb/sec. Συνηθέστερα 36-37. Για πείτε...

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soterman (13 Ιαν. 2005 , 22:27)

EDIT: Αλήθεια, με πόσα κατεβάζετε εσείς. Λόγω πολύ κακής γραμμής που έχω, δεν έχω δει ποτέ πάνω από 40kb/sec. Συνηθέστερα 36-37. Για πείτε...

Ποιάς "κακής γραμμής"?? Μια χαρά εισαι! Τοσο είναι το νορμάλ σε dsl! :)

Ξέχασα να γράψω κι εγώ :p

Στις 9 εργάσιμες με πήραν για κωδικούς :D

Κι εγώ μέχρι 40 maximum....

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Εμένα με πήραν σε 13 εργάσιμες και στο download έχω 44 maximum από τις μεταφορτώσεις του Firefox και (αν και δε νομίζω να είναι αληθινή ταχύτητα) έχω πιάσει μέχρι και 56kb/s με Internet Download Manager στιγμιαία. Για πολύ ώρα μέχρι και 46 με IDM :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (14 Ιαν. 2005 , 15:44)

Ποιάς "κακής γραμμής"?? Μια χαρά εισαι! Τοσο είναι το νορμάλ σε dsl! :)

Στα 384Kbits/s διαιρείς με 8 για να βρεις τα kb, άρα έχεις θεωρητικό μέγιστο 48KB/s. Με dialup σε αυτή τη γραμμή έμπαινα με 41.2Kbits/s....... Γι' αυτό λέω 'κακή γραμμή΄.....

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soterman (14 Ιαν. 2005 , 18:41)

Στα 384Kbits/s διαιρείς με 8 για να βρεις τα kb, άρα έχεις θεωρητικό μέγιστο 48KB/s. Με dialup σε αυτή τη γραμμή έμπαινα με 41.2Kbits/s....... Γι' αυτό λέω 'κακή γραμμή΄.....

Δηλαδή με DSL κατεβάζεις μεχρι και 48 ΚByte/s ενω με dialup συνήθως κατέβαζες με 5KByte/s (και αυτο στη καλύτερη των περιπτώσεων... :whistle: )

ποιο είπαμε είναι το πρόβλημα ? :wacko:

Και το σιριαλ συνεχιζεται...

Πηρα χθες τηλεφωνο το 134 για να μαθω σε ποιο σημειο εχει φτασει η ενεργοποιηση της ADSL στην γραμμη μου και εδω αυτα που ειπα με την τηλεφωνητρια που μιλησα

-Ειστε στο δευτερο σταδιο ενεργοποιησης της γραμμης

-Ωραια! λεω,θα βαλω επιτελους ADSL

-Αλλα υπαρχει καποιο προβλημα

-Ωχ αμαν!!!

-Υπαρχει προβλημα με το DSLAM και προσπαθουμε να το φτιαξουμε

-Υπεροχα...Και ποτε θα ειναι ετοιμο ωστε να εχω DSL

-Δεν ξερω ακριβως αλλα καντε αλλη μια εβδομαδα υπομονη

:mad: :mad: :mad:

Και εδω η απορια μου:

Γιατι τοσο καιρο μου ελεγαν πως ειχε αργησει να ερθει η αιτηση και γι'αυτο εχει αργησει η ολη διαδικασια αντι να μου πουν πως εχουν προβλημα

Μεχρι τωρα δεν ειχα προβληματα με τον πΟΤΕ και δεν καταλαβαινα γιατι ολοι τον εβριζαν.Τωρα ομως τα εχω παρει αγρια και καταλαβαινω απολυτα ολυς οσους τον βριζουν

g@μω τον ΟΤΕ μου g@μω!!!!!!!!!

Είναι αυτό που ήλπιζα να μη συμβεί με μένα.

Πρόβλημα με το DSLAM...

Αν και δεν ξέρω τι είναι, πολλοί έχουν καθυστερήσει λόγω προβλήματος στο DSLAM..

Ευτυχώς ήμουν απο τους τυχερούς ! :)

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

ΟΤΕ sucks το έχουμε ξαναπεί.

Παιδιά το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι υπομονή.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα κι εγω αιτηση παιδια. 4 εργασιμες εχουν περασει μονο. εχω τρελη αγωνια. θα κατεβασω στον υπολογιστη μου ολο το ιντερνετ!