metalergr Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 HTC και από εμένα. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ λίγα bugs. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Microsoft γιατί υποστηρίζει με αναβαθμίσεις όλα τα μοντέλα από το πιο οικονομικό ως το πιο ακριβό, με τουλάχιστον 1 update το χρόνο.Επίσης έχει το πιο αναπτυσσόμενο και αξιόπιστο λειτουργικό εκεί έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Nexus και ανάλογα με τα χρήματα Moto G και Lumia 520. Με πολύ ενδιαφέρον και Oppo, 1PlusOne Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna_G Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μόνο τη Σάμμυ. Εκπληκτικές οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Samsung από μένα. Έχοντας 4 συσκευές στην οικογένεια χωρίς κανένα πρόβλημα δύσκολα θα πήγαινα σε άλλη εταιρεία.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Nexus φυσικα, οποιος και να ειναι ο κατασκευαστής :) Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Επιλέγω την Apple για την άμεση αντίδραση τόσο για το #bend-gate, όσο και την άμεση κυκλοφόρια του iOS 8.0.2, ποιά άλλη εταιρεία θα μπορούσε να το κανει; Ασχέτως εάν με ενόχλησε αφάνταστα η προχειρότητα αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Samsung, απροβλημάτιστες συσκευές, σκυλιά από αντοχή, υποστήριξη, και βεβαια (το κυριότερο) NOTE. ;) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Microsoft εκτος αν κανεις κανεις την εκπληξη και προσφερει κατι εξαιρετικο σε wp Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypertrio Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Microsoft γιατί τώρα που η Nokia είναι ολόδική της θα μπορέσει να κάνει τους παπάδες που τόσο καιρό δεν έκανε για να μην έχει μεγάλα κέρδη η Nokia και έτσι να κάνει την παραχώρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Motorola φυσικά το καινούριο Moto G θα είναι το επόμενο μου κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospa Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εμπιστεύομαι πάντα SONY. Είναι μια εταιρεία με συσκευές εκπληκτικής ποιότητα κατασκευής, κυρίως και στις ναυαρχίδες, τους καλύτερους φωτογραφικούς φακούς σε κάθε κατηγορία, και τέλειες οθόνες, όπως οι triluminos!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thimios1984 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 HTC Η LG . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Γεια σας,απραιτητη προυποθεση για την επιλογή είναι το ολοκληρωτικο ξεκλείδωμα του και η υποστηριξη σε ρομς.Ως επι των πλειστον θα μπορουσα να πω την σειρα νεξους που είναι η κορυφη σε αυτό αλλα ως κατοχος oneplus one είμαι ακομα πιο ευχαριστημένος,τα εχω και τα δυο.Δεν μπορω όμως να ξερω για μετα από ποσα χρονια θα χρειαστεί να αλλαξω,διοτι μεχρι τοτε εάν εχω αυτην την υποστηρηξη σε ρομ που εχω τωρα τα κινητα μου θα είναι σαν καινουργια,ευχομαι μονο να κρατησουν από αποψης hardware.Ψηφισα λοιον αναλογα την υποστηριξη. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Samsung all the way... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μακρυά από τη Samsung εγώ. Πολύ άσχημη εμπειρία με πολλά προβλήματα και καθόλου καλή εξυπηρέτηση. Αν η Sony συνέχιζε με την Ericsson θα την επέλεγα γιατί το W995 που χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Από εκεί και πέρα και μετά από πολλές αναζητήσεις, αναγνώσεις πολλών review και τις γνώμες πολλών κατόχων διαφόρων συσκευών καταλήγω πως το επόμενο κινητό μου θα είναι είτε το Lenovo Vibe Z2 Pro ή το Xiaomi Mi4. Αν λόγο χρημάτων δε μπορέσω να αποκτήσω κάποιο από αυτά τότε θα στραφώ σε κάποια οικονομική λύση της Sony με πρώτη επιλογή Sony Xperia M2 LTE (8GB). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Όποια δώσει το καλύτερο σύνολο... Πρώτες επιλογές Microsoft και αν όχι τότε πάμε σε HTC.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Που είναι η BlackBerrry οεο; Τέλος πάντων. Ψήφισα "άλλη", εννοόντας BB, γιατι "once you go black..." Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Φυσικά Blackberry για την δουλειά μου και περιστασιακά σαν δεύτερο κάποιο android ή ios τηλέφωνο ή tablet για κανένα ούφο, facebook και εφαρμογές για νήπια που της αρέσει να παίζει η ενός έτους κόρη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 LG, απλα γιατι μονο ενα δικο της μοντελο (G2) καλυπτει ολες τι απαιτησεις που εχω για το κινητο μου!!! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 1+ for Oneplus!! VFM, CM, στο τοπ 5 από χαρακτηριστικά, πανέξυπνο μάρκετιγκ κι όλα αυτά σε μόλις έξι μήνες. Αν δεν σκάσει στα χέρια μου, τότε το O P O θα αντικατασταθεί μόνο από το O P T(wo)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Είναι σχετικό το ποιον επιλέγεις... γιατί κάθε τόσο κάποια άλλη μάρκα κατέχει την καλύτερη επιλογή σε συγκεκριμένη ομάδα τιμής... πχ το moto g δεν έχει αντίπαλο στα λεφτά του... ή πριν λίγο καιρό το lg g2... και πάει λέγοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haunted13 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Οχι μονο ψηφισα αλλα μολις αγορασα το HTC m8 (με ενα σκασμο λεφτα προφανως). Πιστευω πως συνδυαζει ποιοτητα κατασκευης και λογισμικου και γενικοτερα ειναι το μελλον. Πιστευω οι συσκευες Nexus ειναι πολυ καλη επιλογη, η LG εχει ανεβει αρκετα επισης. Η Samsung εχει τρομερες καμερες και οθονες αλλα με εχει κουρασει να βλεπω παντου συσκευες της, ενω η υποστηριξη απογοητευει (βλεπε S3). Το iphone αργοπεθαινει και δε το ξερει.. HTC it is! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μόνο Blackberry θα έλεγα εγώ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Apple για το iOS, το service και την μεταπωλητική αξία των συσκευών της. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts