Jump to content

MLS iQTalk S8

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και παλι! Μπορει καποιος να μου απαντησει αν και οι δυο sim που παιρνει ειναι μικρες, η μηπως μια μεγαλη και μια μικρη οπως τα περισσοτερα κινητα μεχρι τωρα?

Και η δυο είναι μικρές

απλά.........και ομορφα

• Απαντήσεις 195
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φαίνεται Οκ η αυτονομία του. Μόνο σε Wifi είναι;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Φαίνεται Οκ η αυτονομία του. Μόνο σε Wifi είναι;

Οχι και σε δεδομένα και μόνιμα το Gps ανοιχτό

απλά.........και ομορφα

Μια χαρά τότε.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Το Google Now δεν υποστηρίζει ελληνικά ακόμα! Θα πρέπει να μιλάς στα αγγλικά. Είναι όπως το Siri της apple που επίσης δεν υποστηρίζει ελληνικά. Μην μπερδέψετε το siri/google now με τις φωνητικές εντολές που υποστηρίζουν πολλά λειτουργικά/κινητά.

Το MAIC είναι ο μόνος "βοηθός" που δουλεύει σωστά στα ελληνικά.

BTW υποψήφιος αγοραστής και εγώ ;)

Φυσικά και αλλάζει ο launcher.

Για την Lolipop, το android 5 δλδ νομίζω πως θα επαναληφθεί αυτό που έγινε και με την KitKat. ειδικά τώρα που θα πάμε σε ART απο Dalvik για την πλήρη υποστήριξη των 64bit πολλές συσκευές δεν θα πάρουν την νέα έκδοση. Πάντως περί "ελαφρότυτας" δεν τα πιστεύω γιατί εδώ και καιρό δοκιμάζω CM11 (KK δλδ) στο παλιό μου Nexus S και είναι απάλευτο! Η CM10 ήταν πολύ καλύτερη και αξιόπιστη. Αυτό φυσικά δεν είναι ο κανόνας αλλά ένα παράδειγμα πως ο ισχυρισμός της google πως θα τρέχει ακόμα και σε κινητά με 512ΜΒ γρήγορα δεν ευσταθεί.

Άλλωστε η ίδια η Samsung δεν έδωσε την αναβάθμιση στο, ίσως, πιο καλοπουλημένο κινητό της, το S3 επειδή δεν είχε επαρκή μνήμη. Και είχε 1GB! Βέβαια εβγαλε το S3 Neo με 1,5GB αλλά νομίζω με τα παραπάνω καταλάβατε τι θέλω να πω.

Σημασία έχει να δουλεύουν τα app Και να μην απαιτούν lolipop αν και αναπόφευκτα κάποια σιγμή θα συμβεί και αυτό.

Ενημερωτικά, το Google Now υποστηρίζει Ελληνικά εδώ και λίγο καιρό.

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Ενημερωτικά, το Google Now υποστηρίζει Ελληνικά εδώ και λίγο καιρό.

Ναι έβαλα και τον launcher (όπου έχει μια οθόνη με πληροφορίες και λειτουργίες απο GoogleNOw) αλλά δεν υποστηρίζεται πλήρως όπως πχ το MAIC ή το Siri (το ίδιο συμβαίνει και στα samsung).

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Παίδες καλησπέρα! Πήρα το κινητό προχθές από public. Καλή επιλογή για τα χρήματά του, τίμιο και λειτουργικό. Και ενισχύουμε και την Ελληνική οικονομία..

Παρατήρησα όμως ένα μεγαλο bug : Στο Talk & Drive με αναζήτηση Πόλης - Διεύθυνσης (όχι με φωνητική αναζήτηση) μου κάνει force stop και κλείνει η εφαρμογή. Πειράζει που έχω μήπως τη γλώσσα του μενού στα Αγγλικά ή που έχω εγκαταστήσει αντί του mls keyboard το swiftkey? Αν κάποιος μπορεί να τεστάρει ας μου πει please..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• 2 weeks later...
Έψαξα αλλά δεν βρήκα. Το έχει κάνει κανένας root?
Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα. Το έχει κάνει κανένας root?

Εάν το ψάξεις σαν xolo play x8 1100 θα βρεις

απλά.........και ομορφα

Θέλω να πω αν υπάρχει κάποια επίπτωση στο software , αν δουλεύουν όλα καλά ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Σκέφτομαι να το πάρω αυτή την εβδομάδα αλλά μετά θέλω να του βάλω greenify κλπ κλπ..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Θέλω να πω αν υπάρχει κάποια επίπτωση στο software , αν δουλεύουν όλα καλά ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Σκέφτομαι να το πάρω αυτή την εβδομάδα αλλά μετά θέλω να του βάλω greenify κλπ κλπ..

Ολα καλά θα Δουλεύουν αλλά θα χάσεις όλα της mls.

Επίσης θα διαβάσεις από άλλους χρήστες να δεις που έχουν πρόβλημα Σχετικά με αυτήν τη Ρομ που θα βάλεις

απλά.........και ομορφα

Ολα καλά θα Δουλεύουν αλλά θα χάσεις όλα της mls.

Επίσης θα διαβάσεις από άλλους χρήστες να δεις που έχουν πρόβλημα Σχετικά με αυτήν τη Ρομ που θα βάλεις

Έχω τώρα το galaxy grand rooted αλλά χωρίς άλλη rom.

Στο S8 απλά θέλω να το ρουταρω (αν χρειαστεί) λόγω μνήμης.

Αλλιώς κοιτάω προς note 3 neo (δυστυχώς μια sim)..

Δεν θέλω να αλλάξω rom.

Έχω τώρα το galaxy grand rooted αλλά χωρίς άλλη rom.

Στο S8 απλά θέλω να το ρουταρω (αν χρειαστεί) λόγω μνήμης.

Αλλιώς κοιτάω προς note 3 neo (δυστυχώς μια sim)..

Δεν θέλω να αλλάξω rom.

Τι εννοείς λόγω μνήμης; 2 GB έχει.

Εγώ κάνω περισσότερο για το Adblock αλλά και για τα tweak από το xposed

Καμία σχέση πάντως το νοτε με αυτό.

Το note είναι ανώτερης κλάσης αλλά και κακά τα ψέματα για διαφορετικούς σκοπούς. Βλέπε πενάκι

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Την εμπειρία με το πενάκι θαθελα να τη ξαναζήσω (HTC Tytn 2) θα ξεφύγω λίγο σε λεφτά που δεν θα το ήθελα.

Exposed κλπ είναι ωραία.

Να είμαστε καλά από εβδομάδα λέω να το χτυπήσω..

Την εμπειρία με το πενάκι θαθελα να τη ξαναζήσω (HTC Tytn 2) θα ξεφύγω λίγο σε λεφτά που δεν θα το ήθελα.

Exposed κλπ είναι ωραία.

Να είμαστε καλά από εβδομάδα λέω να το χτυπήσω..

Tytn 2??? Ετη φωτός μπροστά (έχω καθημερινά σε χρήση το Note 8). Μην με παρεξηγήσεις για την samsung. Ισα ισα που δεν την χωνεύω και αρκετά :p

Αλλά το note 3 και γενικότερα τα note σαν σειρά είναι πολύ βολικά όταν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις με το χέρι ή όταν υποκαθιστά την δουλειά του laptop σου. Γενικά σαν συσκευή είναι απο τα τοπ και λίγο άδικη η σύγκριση για το S8.

Θα έλεγα πως αν το θέλεις για τέτοια δουλειά αλλά και για να έχεις μια πολύ δυνατή συσκευή να προτιμήσεις το νοτε. Με το S8, αν και πολύ καλή συσκευή, δύσκολα θα βρεις accessories, ROM κλπ όπως με το note.

ΥΓ. απο το Nickname σου να υποθέσω πως έχεις Seat Toledo?

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

ΥΓ. απο το Nickname σου να υποθέσω πως έχεις Seat Toledo?

Είχα αλλά το πούλησα πριν από χρόνια.

Μάλλον να κάνω υπομονή για note 3..

Σημερα βρέθηκα εξω από ένα κατάστημα της mls και μπηκα να δω τι παιζει .

Έπαιξα με καποιες συσκευες και φυσικα με το s8.

Κλασικα ότι φορα τον 6592 της mtk τρεχει πολύ καλα και είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει τον χρήστη σε σβελτάδα.

Αν και επέμενε το παιδι να μου κανει επιδείξει των φωνητικών του εντολών δεν το έκρινα σκόπιμο.

Άλλωστε με αυτά που διαβάζω παραπανω θα πρεπει να τα παει πολύ καλα.

Είδα επίσης πως εχει αρκετές λειτουργιές με χειρονομίες αλλα δεν βρηκα καμια που να ανοίγει η να κλείνει την οθονη ( συνήθως όταν υπαρχει μενου με gestures υπαρχει και η δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της οθονης)

Κατά τα αλλα εκτος των εφαρμογών της mls μιλαμε για Pure android .

Επισης εχει ραδιόφωνο , αλλα χαθηκε να βαλουν ένα πιο όμορφο skin ραδιοφώνου από αυτό το άδειο των κινεζικων συσκευών;

Καλημέρα παίδες! Επειδή μετά από όλα αυτά που διάβασα ψήθηκα να το αποκτήσω, μου είχε μείνει μία απορία και κάλεσα στην MLS για να μου τη λύσουν. ΔΕΝ πρόκειται να πάρει αναβάθμιση σε άλλη έκδοση android. Αναβαθμίσεις στα καλούδια της MLS ΝΑΙ, στο android ΟΧΙ.

Η δικαιολογία που μου είπαν: βρίσκουμε μια σταθερή και βέλτιστη έκδοση που δουλεύουν τα προγράμματα και το κινητό άψογα. Όταν έδωσα στην κυρία της συνομιλίας το επιχείρημα ότι κάποια στιγμή θα υπάρχουν εφαρμογές με απαραίτητη έκδοση την 5.0 μου απάντησε: "Καταλαβαίνω τι λέτε, η MLS όμως δεν προσφέρει αναβάθμιση android στις συσκευές της."

Για μένα είναι πολύ κρίμα το ότι δεν θα υπάρχει ενημέρωση και στην ουσία εάν θέλεις να την βάλεις, χάνεις τα πάντα από την MLS.

Οι περισσότερες συσκευές και ειδικά κινεζοειδει δεν παίρνουν αναβαθμίσεις. Και δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά ως γεγονός. Καλώς ή κακώς αν θέλεις αναβαθμίσεις θα πρέπει να στραφείς σε επώνυμο και αυτό χωρίς να είσαι 100% σίγουρος δες πχ s3, lg κλπ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Οι περισσότερες συσκευές και ειδικά κινεζοειδει δεν παίρνουν αναβαθμίσεις. Και δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά ως γεγονός. Καλώς ή κακώς αν θέλεις αναβαθμίσεις θα πρέπει να στραφείς σε επώνυμο και αυτό χωρίς να είσαι 100% σίγουρος δες πχ s3, lg κλπ

Αναβάθμιση το τηλέφωνο παίρνει, απλά όχι επίσημη. Το θέμα μου είναι ότι σε αυτό το τηλέφωνο άνετα μπαίνει η 5.0 και καλό θα ήταν μαζί με τα καλούδια της MLS.