Jump to content

Moto X (έκδοση 2014)

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειναι φακελωμα αυτο, ευκολια ειναι. Τωρα ποσο μπορεις να εχεις τη μουσικη και τα οποια βιντεο στο συννεφο δεν ξερω, πρεπει να εχεις απεριοριστα data για να streamaρεις απο εκει...

Αυτο κανω εδω και χρονια ετσι και αλλιως... (για τις φωτο/αρχεια στο συννεφο εννοω)

Χωρίς να έχω διάθεση για κόντρα, για κάποιους λέγεται φακέλωμα και για κάποιους ευκολία.

Το θέμα για μένα είναι ότι οι κατασκευαστές το έχουν παρακάνει με τη διαθέσιμη μνήμη. Δεν είμαι fan της sd αλλά συμφωνώ με τον φίλο @karx. Πρέπει η αρχική έκδοση να είναι στα 32gb.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά, έχω χάσει φωτογραφίες και σημαντικά αρχεία από ζημιές... Που πλέον το cloud φαντάζει ως η ανταπόκριση των Θεών στις προσευχές μου! :D

Αναφέρθηκε πουθενά πώς γίνεται να μη φαίνονται πάντα κεφαλαία τα μηνύματα που στέλνουμε ή λαμβάνουμε?
Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε.

Χωρίς να έχω διάθεση για κόντρα, για κάποιους λέγεται φακέλωμα και για κάποιους ευκολία.

Το θέμα για μένα είναι ότι οι κατασκευαστές το έχουν παρακάνει με τη διαθέσιμη μνήμη. Δεν είμαι fan της sd αλλά συμφωνώ με τον φίλο @karx. Πρέπει η αρχική έκδοση να είναι στα 32gb.

Αλίμονο! Ευκολία είναι αλλά όταν αποδέχεσαι στα terms του Gdrive και του dropbox την μεταβίβαση των πνευματικών δικαιωμάτων των αρχείων σου, είναι και λίγο φακέλωμα.

Δεν παύει να είναι λύση και πόσο μάλλον όταν η διαδικασία αυτή θα γίνεται όταν είσαι συνδεδεμένος με wifi.

Ωστόσο, συμφωνώ απόλυτα, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης συσκευών, χωρίς επέκταση, με χωρητικότητα 16gb. Είναι απαράδεκτο...

Άσχετο: Υπάρχει θέμα στο XDA που κάποιοι έχουν ραγισει τις οθονες τους. http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/general/word-warning-clumsy-case-insurance-t3083374

Είχατε ποτέ κανα σοβαρό πέσιμο και να άντεξε;

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Άσχετο: Υπάρχει θέμα στο XDA που κάποιοι έχουν ραγισει τις οθονες τους. http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/general/word-warning-clumsy-case-insurance-t3083374

Είχατε ποτέ κανα σοβαρό πέσιμο και να άντεξε;

Έτσι όπως είναι κατασκευασμενο, με την οθόνη να κατεβαίνει τόσο πολύ στις άκρες, καλύτερα να μην σου πέσει ποτέ, το έχω σίγουρο ότι θα σπάσει πανεύκολα.

Έτσι όπως είναι κατασκευασμενο, με την οθόνη να κατεβαίνει τόσο πολύ στις άκρες, καλύτερα να μην σου πέσει ποτέ, το έχω σίγουρο ότι θα σπάσει πανεύκολα.

Ναι, έχεις δίκιο.

Δείτε αυτό το σχόλιο με αυτή τη "θηκη" ( Black Hula Bumper ) : http://forums.androidcentral.com/moto-x-2014/439249-moto-x-2014-cases-2.html#post3920697

Το βρήκα και με 20$: http://www.case-mate.com/Moto-X-2nd-Gen-Cases/Case-Mate-Moto-X-2nd-Gen-Hula-Cases.asp

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Εχουν αναφερθεί θέματα για το black leather? Εννοώ φθορά και τέτοια.. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αυτό που ρωταω.
Sent it From outer Space.

Εχουν αναφερθεί θέματα για το black leather? Εννοώ φθορά και τέτοια.. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αυτό που ρωταω.

Ναι, και γίνεται vintage!:D

Παιδιά, αν σου πέσει, οποιοδήποτε τηλέφωνο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να ραγίσει.. fact, οπότε ξεκολλήστε και μην στέκεστε σε αυτο.
Google Pixel 5

Όντως ειδικά αν σκάσει ολόκληρο με την οθόνη κάτω. Έχω σπάσει 2 οθόνες LG G2 έτσι (€152 η μία) και την τρίτη φορά τη γλίτωσε διότι είχα βάλει αυτή την υγρής μορφής Tempered Glass που την απλώνει μηχάνημα επάνω στην οθόνη. Από τότε σε όποιο ακριβό κινητό έχω πηγαίνω και σκάω €15 για αυτή.
Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε.

Όντως ειδικά αν σκάσει ολόκληρο με την οθόνη κάτω. Έχω σπάσει 2 οθόνες LG G2 έτσι (€152 η μία) και την τρίτη φορά τη γλίτωσε διότι είχα βάλει αυτή την υγρής μορφής Tempered Glass που την απλώνει μηχάνημα επάνω στην οθόνη. Από τότε σε όποιο ακριβό κινητό έχω πηγαίνω και σκάω €15 για αυτή.

Μπορεις να δωσεις ενα link για το γυαλι που λες;Σ ευχαριστω

Νεος ιδιοκτήτης.....να κάνω μια ερώτηση....στην κάμερα έχει ρυθμίσεις ποσά mp θες να έχει....?
android or ios or wm......who cares.....???

Νεος ιδιοκτήτης.....να κάνω μια ερώτηση....στην κάμερα έχει ρυθμίσεις ποσά mp θες να έχει....?

Έχει μόνο wide-screen στα 9.7 και standard στα 13.

Έχει μόνο wide-screen στα 9.7 και standard στα 13.

Α....μάλιστα.....και πως ρυθμιζετε...; Επίσης προέρχομαι απο σαμμυ...και το μαθαίνω ακόμα....

Α....μάλιστα.....και πως ρυθμιζετε...; Επίσης προέρχομαι απο σαμμυ...και το μαθαίνω ακόμα....

Κάνεις swipe από την αριστερή άκρη της οθόνης για να εμφανιστεί το μενού. Ψάξε το εικονίδιο που δείχνει η εικόνα και πάτα το.

[ATTACH]59886[/ATTACH]

Κάνεις swipe από την αριστερή άκρη της οθόνης για να εμφανιστεί το μενού. Ψάξε το εικονίδιο που δείχνει η εικόνα και πάτα το.

[ATTACH]59886[/ATTACH]

Eυχαριστω πολυ.....λιγο παραξενο για android......:worry:

Ευχαριστω....Το εχετε βαλει σε θηκη...??? Δεν θελω να το βαλω,δεν μου παει να κρυψω την ομορφια του baboo.....;)

ΥΓ: H καμερα,δεν ειναι κ αθλια που ειχα διαβασει.....:confused:

Ευχαριστω....Το εχετε βαλει σε θηκη...??? Δεν θελω να το βαλω,δεν μου παει να κρυψω την ομορφια του baboo.....;)

ΥΓ: H καμερα,δεν ειναι κ αθλια που ειχα διαβασει.....:confused:

Καλως ήρθες στο pure android, think simple όπως είπε κι ο φίλος shuffle!! :)

Όχι, θήκη δεν έχω, όμως θα με ενδιέφερε να κάνω την επικάλυψη στο γυαλί της οθόνης για περαιτέρω προστασία. (αν μπορεί κανείς ας δώσει link)

Η κάμερα, προς θεού, δεν είναι άθλια. Τουναντίον : http://gizmodo.com/the-best-smartphone-camera-iphone-6-edition-1637751507 Θεωρώ πως κάποιες λήψεις, μάλιστα, είναι καλύτερες από όλα τα άλλα κινητά που συγκρίνονται στο link που έδωσα.

Μόνο πρόβλημα είναι σε χαμηλού φωτισμού συνθήκες. Κι αυτές με την 5.1 λέγεται ότι διορθώνονται. Πολλοί ισχυρίζονται οτι είναι θέμα software και ρυθμίσεων. Κι εγώ υποστηρικής της θεωρίας, εν τέλει.

Καλως ήρθες στο pure android, think simple όπως είπε κι ο φίλος shuffle!! :)

Όχι, θήκη δεν έχω, όμως θα με ενδιέφερε να κάνω την επικάλυψη στο γυαλί της οθόνης για περαιτέρω προστασία. (αν μπορεί κανείς ας δώσει link)

Η κάμερα, προς θεού, δεν είναι άθλια. Τουναντίον : http://gizmodo.com/the-best-smartphone-camera-iphone-6-edition-1637751507 Θεωρώ πως κάποιες λήψεις, μάλιστα, είναι καλύτερες από όλα τα άλλα κινητά που συγκρίνονται στο link που έδωσα.

Μόνο πρόβλημα είναι σε χαμηλού φωτισμού συνθήκες. Κι αυτές με την 5.1 λέγεται ότι διορθώνονται. Πολλοί ισχυρίζονται οτι είναι θέμα software και ρυθμίσεων. Κι εγώ υποστηρικής της θεωρίας, εν τέλει.

Hello moto...!!!! Ευχαριστω

paintbull 9H

Λοιπόν, βρήκα πληροφορίες για την επίστρωση του υλικού. Ισχυρίζονται ότι η εναπόθεση του υλικού αυτού σε ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια του κινητού (όχι μόνο την οθόνη) προσδίδει τα εξής:

1. Αντιχαρακτική προστασία με σκληρότητα διαμαντιού

2. Επιπλέον μηχανική αντοχή σε καταπόνηση της οθόνης έως και 9 φορές

3. Αύξηση της ευαισθησίας της οθόνης που σε πολλά κινητά η χρήση του κινητού μπορεί να γίνει και με γάντια

4. Υδροφοβική προστασία

5. Πλήρης αντοχή στην έκθεση στον ήλιο και την θερμότητα λόγω του φιλτραρίσματος της UV ακτινοβολίας κατά 90% και μείωση θερμικής αγωγιμότητας της οθόνης

6. Antigrafity προστασία που εξασφαλίζει την πάντα καθαρή οθόνη με ένα απλό σκούπισμα

7. Tέλεια αίσθηση κατά την χρήση της οθόνης σαν βελούδινο γυαλί

via

https://www.facebook.com/paintbull9H

http://www.paintbullprotec.gr/

Βρίσκεται Καλλιθέα, κόστος 15€

Edited by tsoump

Η οθόνη "ξυπνάει" με χτύπημα,χωρίς να πατήσεις το πλαϊνό κουμπί....;

Η οθόνη "ξυπνάει" με χτύπημα,χωρίς να πατήσεις το πλαϊνό κουμπί....;

Όχι. Ξυπνάει αν περάσεις το χέρι σου από πάνω ή με το που το πιάσεις. Μπες στην εφαρμογή moto και ρύθμισε τα όπως σε βολεύει.

Όχι. Ξυπνάει αν περάσεις το χέρι σου από πάνω ή με το που το πιάσεις. Μπες στην εφαρμογή moto και ρύθμισε τα όπως σε βολεύει.

Ενω το έχω ενεργοποιήσει δεν γίνετε κάτι....ενω αν γυρίσω το τηλ,με τον καρπό,γυρίζει σε κάμερα.....

Ενω το έχω ενεργοποιήσει δεν γίνετε κάτι....ενω αν γυρίσω το τηλ,με τον καρπό,γυρίζει σε κάμερα.....

Δηλαδή έχεις ενεργοποιήσει το moto display μαζί και το approach for moto display και δεν ανάβει όταν το παίρνεις; Ούτε, για παράδειγμα, όταν το βγάζεις από την τσέπη;

• The title was changed to Moto X (έκδοση 2014)