eleco Δημοσιεύτηκε September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2014 (edited) Για να γράφουμε για το Motorola Moto X 2ης γενιάς, το τελευταίο made in USA της Motorola General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - for AT&T HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - for Europe HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 - for T-Mobile 4G Network LTE 700 / 850 / 1700 / 1900 / 2100 - for AT&T LTE 800 / 1800 / 2600 - for Europe LTE 700 / 1700 / 1900 / 2100 - for T-Mobile SIM Nano-SIM Announced 2014, September Status Coming soon. Exp. release 2014, September Body Dimensions 140.8 x 72.4 x 10 mm (5.54 x 2.85 x 0.39 in) Weight 144 g (5.08 oz) Display Type AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 1080 x 1920 pixels, 5.2 inches (~424 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 3 Sound Alert types Vibration, MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes Memory Card slot No Internal 16/32 GB, 2 GB RAM Data GPRS Yes EDGE Yes Speed HSDPA, 42.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, Wi-Fi hotspot Bluetooth v4.0, A2DP, EDR, LE NFC Yes USB microUSB v2.0, USB Host Camera Primary 13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, dual-LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR Video 2160p@30fps, HDR Secondary 2 MP, 1080p Features OS Android OS, v4.4.4 (KitKat), upgradable to Android L Chipset Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 CPU Quad-core 2.5 GHz Krait 400 GPU Adreno 330 Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer, temperature Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 Radio No GPS Yes, with A-GPS, GLONASS Java Yes, via Java MIDP emulator Colors Black, White - Active noise cancellation with dedicated mic - Google Drive (50 GB storage) - SNS integration - MP3/AAC+/WAV/WMA player - MP4/H.263/H.264/WMV player - Google Search, Maps, Gmail - YouTube, Google Talk, Picasa - Organizer - Photo viewer/editor - Document viewer - Voice memo/dial - Predictive text input Battery Li-Ion 2300 mAh battery Video Review Edited September 18, 2014 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_2014-review-1136.php http://www.phonearena.com/reviews/Motorola-Moto-X-Review_id3787/page/4 Κρίμα τόσο καλά specs να πνίγονται από αυτονομία τυπου nexus 5 Περίμενα πως και πως εμπειρία nexus + amoled άλλα αυτό είναι σχεδόν deal breaker. Μακάρι το επόμενο nexus να εχει μεγαλύτερη μπαταρία άλλα δεν το βλέπω. Edited September 21, 2014 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μόλις προχώρησα στην αγορά ενός Moto X μέσω motomaker UK (δεν είναι ακόμα έτοιμο για το κοινό, μέσα/τέλη εβδομάδας θα είναι). Το δικό μου είναι Leather Cognac με άσπρο front και Mettalic Olive trim! Ο χρόνος παράδοσης είναι περί τις 4 ημέρες και προφανώς στέλνουν μόνο UK, αντίστοιχα το Γερμανικό μόνο Γερμανία, κτλκτλ.. Καθότι θα λείπω την ερχόμενη εβδομάδα εντυπώσεις θα έχετε μετά τις 4-5 Οκτ!:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μόλις προχώρησα στην αγορά ενός Moto X μέσω motomaker UK (δεν είναι ακόμα έτοιμο για το κοινό, μέσα/τέλη εβδομάδας θα είναι). Το δικό μου είναι Leather Cognac με άσπρο front και Mettalic Olive trim! Ο χρόνος παράδοσης είναι περί τις 4 ημέρες και προφανώς στέλνουν μόνο UK, αντίστοιχα το Γερμανικό μόνο Γερμανία, κτλκτλ.. Καθότι θα λείπω την ερχόμενη εβδομάδα εντυπώσεις θα έχετε μετά τις 4-5 Οκτ!:lol: Άντε καλορίζικο! Αναμένουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τρομερά specs για την τιμή του (η οποία ούτως η άλλως θα πέσει αισθητά). Μου τα χαλάει στα 2 πιο βασικά (για εμένα) : αυτονομία και χωρητικότητα. Πόσο δύσκολο είναι να βάλουν sd card επιτέλους ρε παιδιά??? @Shuffle Καλώς να το παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς! Review asap εννοείται :-) Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τρομερά specs για την τιμή του (η οποία ούτως η άλλως θα πέσει αισθητά). Μου τα χαλάει στα 2 πιο βασικά (για εμένα) : αυτονομία και χωρητικότητα. Πόσο δύσκολο είναι να βάλουν sd card επιτέλους ρε παιδιά??? @Shuffle Καλώς να το παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς! Review asap εννοείται :-) Τότε ποιός θα αγόραζε το 32GB ? Είναι στρατηγικη ολοφάνερα. Αυτονομία κι εγω δεν το καταλαβαίνω. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ξέρει κανείς αν θα έρθει Ελλάδα και σε ποιά τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ξέρει κανείς αν θα έρθει Ελλάδα και σε ποιά τιμή? Συνήθως στην Ελλάδα τα Motorola τα φέρνει η WIND (Public) και σε τιμές Ευρώπης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Όταν έρθει εφόσον δεν έχουμε motomaker πώς θα είναι οι συσκευές? Να υποθέσω ότι δεν θα υπάρχει επιλογή για δερμάτινη πλάτη και θα παίζουν σε κλασσικό άσπρο και μαύρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Η συσκευή θα έρθει μεσα στον Νοέμβριο , μαζι με το smartwatch moto 360, σε τρεις εκδόσεις . Μαύρο με μαύρη ματ πλάτη, μαύρο με μαύρη δερμάτινη πλάτη και άσπρο με πλάτη bamboo. Οι δυο τελευταίες εκδόσεις θα ειναι κατα 20-50 ευρώ πιο ακριβές σε σχέση με την κλασική έκδοση . Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Έψαξα την τιμή του περσινού Μοτ Χ και είδα οτι ακόμα πωλέιται 350-400 ευρω(!).Σοβαρολογούμε?Δηλαδή το καινούργιο πόσο θα έχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Έψαξα την τιμή του περσινού Μοτ Χ και είδα οτι ακόμα πωλέιται 350-400 ευρω(!).Σοβαρολογούμε?Δηλαδή το καινούργιο πόσο θα έχει?? ...περίπου 540€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Έψαξα την τιμή του περσινού Μοτ Χ και είδα οτι ακόμα πωλέιται 350-400 ευρω(!).Σοβαρολογούμε?Δηλαδή το καινούργιο πόσο θα έχει?? Ψάχνεις λάθος. Η τιμή του moto x πρώτης γενιάς ξεκινά απο τα 269 ευρώ. Το νέο μοντέλο, δεν ειναι γνωστό ποσο θα κοστίζει . Παντως σύμφωνα με πληροφορίες αισθητά κάτω απο τις αντίστοιχες ναυαρχίδες των άλλων εταιριών . Προσωπική εκτίμηση, η αρχική τιμή σε φυσικά καταστήματα (public κτλ) θα κυμανθεί γύρω στα 520-550 ευρώ . Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Η συσκευή θα έρθει μεσα στον Νοέμβριο , μαζι με το smartwatch moto 360, σε τρεις εκδόσεις . Μαύρο με μαύρη ματ πλάτη, μαύρο με μαύρη δερμάτινη πλάτη και άσπρο με πλάτη bamboo. Οι δυο τελευταίες εκδόσεις θα ειναι κατα 20-50 ευρώ πιο ακριβές σε σχέση με την κλασική έκδοση . Αψογος, ευχαριστω :-) Ειναι σιγουρα μια ενδιαφερουσα προταση και εχω περιεργεια να το δω απο κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια το κινητο το εφεραν στο e-experts σε ασπρο με 16 GB και κοστιζει 590 ευρω! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 "Διαθεσιμότητα: κατόπιν παραγγελίας σε 5-7 εργάσιμες ημέρες" Λεει στο site. Η τιμη ειναι....εχμ....καπως υψηλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 "Διαθεσιμότητα: κατόπιν παραγγελίας σε 5-7 εργάσιμες ημέρες" Λεει στο site. Η τιμη ειναι....εχμ....καπως υψηλη? Το δικό μου πήγε σχεδόν 630, motomaker όμως και 32άρι.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 554,544,534 euro στο expansys . λευκο μπαμπου, μαυρο ματ και μαυρο δερμα αντιστοιχα.. :) http://www.expansys.com.gr/s.aspx?sid=61309526&search=moto%20x Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Η έκδοση των 32GB έχει αρκετό ενδιαφέρον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Διαβάζοντας όλο και περισσότερα reviews,μπορώ να πώ οτι είναι απο τις ελάχιστες συσκεύες που περιμένω με ανυπομονησία!Άν και είμαι κάτοχος ενός νέξους 5 εδώ και 1 χρόνο περίπου(απο τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ μου),εχω μπεί στο τριπάκι να το αλλάξω...Τρελές διαφορές,πέραν του νεότερου επεξεργαστή, δεν έχουν,αλλά οι λειτουργίες της Motorola και ειδικά το Motο Display ,με έχουν ψήσει.Σημαντικό ρόλο θα παίξει η τιμή,γιατί αν έρθει στα 500+ ευρώ που βλέπω οτι έχει τώρα,το κόβω λίγο δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μόλις παρέλαβα αλλά θα ανοίξω το βράδυ, οπότε λογικά αύριο - μεθαύριο κάποιο feedbackάκι θα έχω..:lol::p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ωραίος!!Απο πού το πήρες και πόσες μέρες έκανε να φτάσει?@ Shuffle...ξέχασα να κάνω παράθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Φανταζομαι η τιμη του θα πεσει γρηγορα μιας και δεν πουλαει αρκετα η μοτορολα στη χωρα μας περα απο το G ε? (δεν θυμαμαι ποια ειναι η τελευταια φορα που ειδα καποια μοτορολα συσκευη εξω) Επισης τα reviews με εχουν αφησει μπερδεμενο οσον αφορα την οθονη του. Αλλου εχω διαβασει οτι κατω απο τον ηλιο ειναι μια χαρα ενω αλλοι λενε οτι ειναι προβληματικη η ορατοτητα με δυνατο ηλιο. Η μπαταρια συμφωνουν ολοι οτι ειναι μετρια αλλά στο xda εχω δει μερικα εντυπωσιακα screenshots οσον αφορα τη διαρκεια της. Ανυπομονω να δω αποτελεσματα κι απο τα παιδια που θα το παρουν εδω. Το χειροτερο μεχρι τωρα κατα τη γνωμη μου ειναι οι αρκετες αναφορες για ξυλο/δερμα που ξεκολλαει στο πισω μερος της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Η μπαταρια συμφωνουν ολοι οτι ειναι μετρια αλλά στο xda εχω δει μερικα εντυπωσιακα screenshots οσον αφορα τη διαρκεια της. Ανυπομονω να δω αποτελεσματα κι απο τα παιδια που θα το παρουν εδω. Αφού υπάρχει αυτό η μπαταρία δεν είναι τόσο πρόβλημα. Προτιμώ χίλιες φορές να φορτίζει γρήγορα το κινητό κι ας έχει μια μέτρια μπαταρία παρά να κάνει 3 ώρες και βάλε και να κρατάει δύο μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το χειροτερο μεχρι τωρα κατα τη γνωμη μου ειναι οι αρκετες αναφορες για ξυλο/δερμα που ξεκολλαει στο πισω μερος της συσκευης. Εσύ αρκετές, εγώ ούτε μία.. τι σου είναι αυτό το ιντερνετ..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts