Jig Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ρώτησα, και μου απήντησαν. Διαθέτουν QWERTY και QWERTZ σε άσπρο και σε μαύρο! Το σκέφτομαι σοβαρά. Eπειδη γραφουν 2 χρονια εγγυηση απο την επισημη αντιπροσωπεια, μηπως μπορουν να πουν και σε εμας ποια ειναι αυτη? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Eπειδη γραφουν 2 χρονια εγγυηση απο την επισημη αντιπροσωπεια, μηπως μπορουν να πουν και σε εμας ποια ειναι αυτη? Το πρωί σε επικοινωνία που είχα με την Procordia και επίσημα μου είπαν ότι ανέλαβαν το service blackberry και ειναι σε αναμονή ανταλλακτικών όπως το Ζ & passport. Όποτε σε καλό δρόμο είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πολύ θετικό για μένα και ένα βήμα πιο κοντά στην απόφαση μου να αγοράσω μια δικιά της νέα συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 .............. Eπί της ευκαιρίας να πω ότι έχουμε καλά νέα. Το Service της Βlackberry στην Ελλάδα αναλαμβάνει σε λίγες εβδομάδες η Procordia Το πρωί σε επικοινωνία που είχα με την Procordia και επίσημα μου είπαν ότι ανέλαβαν το service blackberry και ειναι σε αναμονή ανταλλακτικών όπως το Ζ & passport. Όποτε σε καλό δρόμο είμαστε. Σωστά! Μόλις το αναρτήσουν και στην ιστοσελίδα τους είμαστε έτοιμοι! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumartzis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το mediamarkt πάντως δε θα το φέρει. Σε αντίθεση με το γερμανικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Προς το παρόν είναι concept Λέτε να δούμε Passport all touch στην κυκλοφορία; Edited February 6, 2015 by Jig screen shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. February 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Προς το παρόν είναι concept Λέτε να δούμε Passport all touch στην κυκλοφορία; Από το πληκτρολόγιο σου και στου Θεού το αυτί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημέρα. Κάτοχος του Ζ10 και λεώ να κάνω το βήμα για το passport. Δεν ξέρω αν με βολέψουν οι διαστάσεις του. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το δω σε κάποιο κατάστημα ζωντανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μαρούσι Vodafone που είχα ρωτήσει στο fb Πριν από κανένα μήνα. Μπορεί και η wind αλλά πρέπει μας τους ρωτήσεις. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Το μαύρο φεύγει ...... το κόκκινο έρχεται :D ps Όποιος ενδιαφέρεται το έχω βάλει στις αγγελίες. Edited February 11, 2015 by Jig ps Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumartzis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγώ περιμένω το δικό μου από μέρα σε μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το μαύρο φεύγει ...... το κόκκινο έρχεται :D ps Όποιος ενδιαφέρεται το έχω βάλει στις αγγελίες. Που το βρηκες το κοκκινο Μιχαλη... Ευρωπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το πρωί σε επικοινωνία που είχα με την Procordia και επίσημα μου είπαν ότι ανέλαβαν το service blackberry και ειναι σε αναμονή ανταλλακτικών όπως το Ζ & passport. Όποτε σε καλό δρόμο είμαστε. Το Ζ10 το αγόρασα τον Ιούνιο από σκρουτζ. Θα καλύπτεται με εγγύηση από προκορντια; Η αφορά συσκευές που αγοράζονται από δω και πέρα; Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroj Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Άσχετο. Είδε κανείς το expansys που φέρνει το Ζ3 στα 205eu; Άμα ήταν μέχρι 150eu θα το τσιμπούσα.. Παράθεση Ο καρκίνος του Internet: Google. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το Ζ10 το αγόρασα τον Ιούνιο από σκρουτζ. Θα καλύπτεται με εγγύηση από προκορντια; Η αφορά συσκευές που αγοράζονται από δω και πέρα; Μάλλον πρέπει να πάρεις τηλέφωνο προς διευκρίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Έχει κάποιο θέμα η εφαρμογή του facebook σήμερα; Μου λέει συνέχεια πως δεν βρέθηκε σύνδεση με τον διακομιστή και δεν εμφανίζει τις ειδήσεις. Το απεγκατέστησα δύο φορές χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Που το βρηκες το κοκκινο Μιχαλη... Ευρωπη? Όχι Βαγγέλη. Φίλος πάει Αμερική και έχει σκοπό να πάρει και δικό του, οπότε :) Έχει κάποιο θέμα η εφαρμογή του facebook σήμερα; Μου λέει συνέχεια πως δεν βρέθηκε σύνδεση με τον διακομιστή και δεν εμφανίζει τις ειδήσεις. Το απεγκατέστησα δύο φορές χωρίς αποτέλεσμα. ... στο δικό μου πάντως παίζει μια χαρά. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Όντως το fb έχει κάποιο πρόβλημα..στον browser δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Όντως το fb έχει κάποιο πρόβλημα..στον browser δουλεύει κανονικά Και γω από browser μόνο μπορώ να εμφανίσω ειδήσεις στο χρονολόγιο. Από την εφαρμογή, μόνο τα μηνύματα μου δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumartzis Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ποιά θήκη προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ποιά θήκη προτείνετε; Αγόρασε μια σιλικόνης να το αγκαλιάζει ολόκληρο από ebay. Ήδη έχω δει σε αγγελίες γρατζουνισμενα από την hardshell που αφήνει τα πλαϊνά ακάλυπτα. Δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό και πίστεψε με θα ξενερώσεις έστω και γραμμούλα να δεις σε κινητό 500+ ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumartzis Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Αγόρασε μια σιλικόνης να το αγκαλιάζει ολόκληρο από ebay. Ήδη έχω δει σε αγγελίες γρατζουνισμενα από την hardshell που αφήνει τα πλαϊνά ακάλυπτα. Δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό και πίστεψε με θα ξενερώσεις έστω και γραμμούλα να δεις σε κινητό 500+ ευρώ. Από την μία λέω να πάρω θήκη, κι από την άλλη όχι. Αλλάζει την αισθητική του τηλεφώνου. Από την εμπειρία μου, πιστεύω πως θα υπάρχουν housing για να το κάνεις "καινούριο". Τί άποψη έχετε για την Flip Case? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Από την μία λέω να πάρω θήκη, κι από την άλλη όχι. Αλλάζει την αισθητική του τηλεφώνου. Από την εμπειρία μου, πιστεύω πως θα υπάρχουν housing για να το κάνεις "καινούριο". Τί άποψη έχετε για την Flip Case? Δεν αλλάζει τίποτα στην αισθητική του τηλεφώνου, έχω φέρει αρκετές θήκες σιλικόνης και δεν προσθέτουν καθόλου πάχος, ίσα ίσα που κάνουν το τηλέφωνο λιγότερο ολισθηρο στο χέρι. Όσο για το housing θα σου πω απλά πως άπαξ και το γδαρεις, την εκατσες. Δεν βρίσκεις ούτε καν κινέζικο απο ebay. Έψαξα δύο εβδομάδες τώρα για φίλου και δεν βρήκα ούτε καν σε γνωστά store απο Αμερική. Και να βρεις δηλαδή, αν δεις disassembly video στο YouTube, πρέπει να λύσεις όλο το τηλέφωνο για να το αλλάξεις, δεν είναι ούτε ιphone ούτε lumia. Edited February 13, 2015 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Από την μία λέω να πάρω θήκη, κι από την άλλη όχι. Αλλάζει την αισθητική του τηλεφώνου. Από την εμπειρία μου, πιστεύω πως θα υπάρχουν housing για να το κάνεις "καινούριο". Τί άποψη έχετε για την Flip Case? Λοιπόν έχω και τις 2 παραδόξως αφού το τηλέφωνο το έδωσα αλλά θα σου πω το εξής η Flip δεν μου καθησε ποτέ σωστά γιατί αν και γνήσιο δέρμα πάντα μπροστά δεν παταγε σωστά. Πρέπει να έχεις το τηλέφωνο ανάποδα για να κάτσει καλά. Αυτός ο λόγος που πήρα την θήκη πλάτης όπου τελικά πιστεύω ότι αυτή όντως αξίζει. Σχετικά με κτυπηματα περιμετρικά που δεν το καλύπτει δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Και για σημάδια πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το καταφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Και για σημάδια πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το καταφέρεις. Δηλαδή γρατζουνιέται εύκολα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts