Jump to content

labrou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by labrou

  1. Καλημέρα. Κάτοχος του Ζ10 και λεώ να κάνω το βήμα για το passport. Δεν ξέρω αν με βολέψουν οι διαστάσεις του. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το δω σε κάποιο κατάστημα ζωντανά;
  2. Έχει αγοράζει κανείς από εδώ; http://www.expansys.com.gr/blackberry-z10-white-16gb-246882/ Είχε κάποιο πρόβλημα;
  3. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έτσι όπως τα λέτε πάντως σαν νυν χρήστης Iphone και πρώην χρήστης N9 (Meego) θεωρώ ότι το Ios της ΒΒ μοιάζει πολύ με Meego που το βρίσκω μακράν καλύτερο του Iphone ασχέτως παραμετροποιήσεων.Καθαρά σε λειτουργική βάση. Με πείσατε οπότε προχωράω στην '"εύρεση" ενός μαύρου και στην αγορά του επίσης.
  4. Τι εννοείς αν θα γίνει αξιοπρεπες το κινητο με τις εφαρμογές android? Το τηλέφωνο αυτό είναι πολύ πολύ καλύτερο από οτι έχεις δει για κάποια αλλα πράγματα. Απλά και με την προσθήκη των android apps γίνεται "αντε γεια". Η λεξη αξιοπρεπές είναι εντελώς παρατερη. Αυτό το "άντε γεια" εννοσούσα "αξιοπρεπές". Όσο για την αναβάθμιση μέσω Wind πως ενημερώνομαι ότι έχει βγει και ότι υπάρχει, ώστε να την κάνω ΟΤΑ? Ευχαριστώ.
  5. Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός Ζ10 μαύρο. Θέλω να ρωτήσω αν θα μπορώ να εγκαθιστώ android apps χωρίς τη χρήση PC και κατα πόσο είναι εύκολο. Ποιά τα οφέλη από εγκατάσταση leaked updates όπως τα λέτε εσείς? Αν πάω με το γράμμα του νόμου μέσω Wind θα έχω αναβαθμίσεις? Θα είναι αξιοπρεπές το κινητό με την συμπλήρωση εφαρμογών από android? Συμπαθάτε με για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν είμαι και πολύ του hack.:):)
  6. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι chris1974. Σκοπεύω να αγοράσω το RADAR και όχι το TITAN λόγο μεγέθους.Απευθύνομαι σε εσένα γιατί το RADAR δεν το έχει κανείς στο forum.Λοιπόν τώρα έχω nokia C6-01 με το οποίο μπορώ να κάνω βίντεο κλήση χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος πχ. TANGO - FRING.Με τη χρήση που έχεις κάνει στο TITAN ξέρεις αν γίνεται κάτι αντίστοιχο?Για να προλάβω τυχόν απορίες η βίντεο κλήση προορίζεται για live παρακολούθηση συστήματος καταγραφής βίντεο μέσω 3G και όχι IP. Ελπίζω να μην σε κούρασα.Ευχαριστώ
  7. Ξέρει κανείς πως περνάμε ελληνικά σε c6-01; Μετά από αναβάθμιση χαθήκανε.Το κινητό είναι εισαγωγής.Αγορά από ηλ. καταστ.
  8. Ποιος ο ρόλος της υπογεγραμμένης εφαρμογής.Θέλω να δουλέψω το spb wallet.Πρέπει να το "υπογράψω" ή όχι.Αν ναι για ποιο λόγο.Αν όχι τότε πως θα το δουλέψω χωρίς να πληρώσω για το serial.
  9. Πως καταλαβαίνουμε ότι η εφαρμογή που περνάμε στο κινητό αφού την κάνουμε signed στο pc δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.Το έκανα σε δύο εφαρμογές και εξακολουθούν να ζητάνε registration μετά την trial περίοδο.
×
×
  • Create New...