Jump to content

koumartzis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koumartzis

  1. Πάτα το Κ για να κλειδώσει.
  2. 50% επιτυχία... η μία συσκευή special edition (iphone) κι άλλη ελαττωματική (Passport) ... Τί κι αν έχει μεγαλύτερη μπαταρία, μιλάμε για διαφορετικό λογισμικό!
  3. Ευτυχώς που υπάρχουν και 2 που δεν έχουν ξετρελαθεί από την μπαταρία. Μάλλον πρόκειται για προβληματικές συσκευές... lol Η μπαταρία μου κρατά περίπου 2 μέρες με αρκετά απαιτητική, μα όχι συνεχή χρήση. Όσον αφορά το πορτάκι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα τζόγου.
  4. Χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο με συγχρονισμό 6 διευθύνσεων mail ανά 2 ώρες, παραθέτω πως το Blackberry είναι στα ίδια επίπεδα με ένα iphone αντίστοιχης χρήσης. Και πίστεψέ με πως παραθέτω αντικειμενική άποψη! Χρησιμοποιώ αδιαλείπτως blackberry συσκευές -σε κύρια χρήση- εδώ και 5 χρόνια, με μοναδικό κενό 6 μηνών, ελέω sudden death syndrome του Z10 μου.
  5. Αναφορικά με την μπαταρία να σημειώσω πως οι επιδόσεις της είναι αντίστοιχες του iphone6. Το δικό μου παρουσιάζει ένα θεματάκι με τη sim, αλλά προσωρινά έβαλα ένα χαρτάκι. Αν υπάρξει εξουσιοδοτημένο service θα το στείλω.
  6. Καλησπέρα, Δεν υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιήσεις την αυτόματη φωτεινότητα. Είναι απόφαση της Blackberry για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας. Μπορείς παρ' όλα αυτά να "παίξεις" με τη φωτεινότητα στο μενού Εμφάνιση, και τις επιλογές στο μενού Εξοικονόμηση Ενέργειας, ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
  7. Αυτή τη στιγμή παίζει παράλληλα τραγούδι από spotify
  8. Έλαβα τελικώς το Passport την προηγούμενη Τρίτη. Προοριζόταν για την αγορά της Γαλλίας. Φορούσε την έκδοση 10.3.0.998. Περιείχε όλα τα χαρακτηριστικά της 10.3.1. Την Παρασκευή έλαβα το update (10.3.1) από τον πάροχό μου (Vodafone), που μόνο αρνητικά μου προσέφερε... logo παρόχου κατά την εκκίνηση, screen flickering σε διάφορες εφαρμογές, και τυχαίο πρασίνισμα οθόνης, όταν ανοίγει η κάμερα. Μάλλον θα το γυρίσω στην παλιά έκδοση.
  9. Από την μία λέω να πάρω θήκη, κι από την άλλη όχι. Αλλάζει την αισθητική του τηλεφώνου. Από την εμπειρία μου, πιστεύω πως θα υπάρχουν housing για να το κάνεις "καινούριο". Τί άποψη έχετε για την Flip Case?
  10. Ποιά θήκη προτείνετε;
  11. Εγώ περιμένω το δικό μου από μέρα σε μέρα!
  12. Το mediamarkt πάντως δε θα το φέρει. Σε αντίθεση με το γερμανικό.
  13. Ρώτησα, και μου απήντησαν. Διαθέτουν QWERTY και QWERTZ σε άσπρο και σε μαύρο! Το σκέφτομαι σοβαρά.
  14. Έχει κάποιος να προτείνει κατάστημα με άτοκες ή εντοκες δόσεις; Η χαμηλότερη τιμή είναι στην Ελλάδα €520,00 στο http://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product/product&product_id=716&ref=bestprice.gr.
×
×
  • Create New...