drdino Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δεν έχω άλλες συσκευές σε ζεύξη τις έχω διαγράψει όλες δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει Βλέπει ένα bluetooth car kit που το έχω 9 χρόνια και δεν βλέπει αυτό Εμένα πάλι συνδέθηκε μια χαρά με το obd dongle αλλά δεν κάνει pairing με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εμένα πάλι συνδέθηκε μια χαρά με το obd dongle αλλά δεν κάνει pairing με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου. Εμένα πάλι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Βλέπω στα ιντερνετς πως δεν είμαστε οι μόνοι με αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το είδα και εγώ αλλά μια σαφή λύση δεν βρίσκω Ελπίζω με κανένα update να στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Βρηκα ενα βιντεο με review 1ωρα και 7 λεπτα!! https://www.youtube.com/watch?v=qdYuj2NSZZ0&feature=em-subs_digest-vrecs Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Βρηκα ενα βιντεο με review 1ωρα και 7 λεπτα!! https://www.youtube.com/watch?v=qdYuj2NSZZ0&feature=em-subs_digest-vrecs To έχω δει και εγώ..Ο τύπος είναι τρελός γκατζετάκιας!Είχα κοινοποιήση κάπου και εγώ αυτό το video δείχνοντας ένα λαγγάρισμα-crasharisma που κάνει το κινητό κάπου στο 14ο λεπτό αν θυμάμαι καλά μετά από test που κάνει με το multitasking.Τον έχω κάνει follow στο youtube...Έχει πολύ υλικό και από note 4!Στο παρακάτω link που παραθέτω τραβάει video μια M5 με το note 4 για ένα test!Απλά θεεικοοοο....:blink::lol::D:ninja: https://www.youtube.com/watch?v=acGfLDA9hBM&list=UUFfCqe7b9YiDk2ZiAG8UIGA Και μετά αρχίζεις και αναρωτιέσαι...NOTE 4 ή M5?:confused::D:p Edited November 14, 2014 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 To έχω δει και εγώ..Ο τύπος είναι τρελός γκατζετάκιας!Είχα κοινοποιήση κάπου και εγώ αυτό το video δείχνοντας ένα λαγγάρισμα-crasharisma που κάνει το κινητό κάπου στο 14ο λεπτό αν θυμάμαι καλά μετά από test που κάνει με το multitasking.Τον έχω κάνει follow στο youtube...Έχει πολύ υλικό και από note 4!Στο παρακάτω link που παραθέτω τραβάει video μια M5 με το note 4 για ένα test!Απλά θεεικοοοο....:ninja: https://www.youtube.com/watch?v=acGfLDA9hBM&list=UUFfCqe7b9YiDk2ZiAG8UIGA Και μετά αρχίζεις και αναρωτιέσαι...NOTE 4 ή M5?:confused::D Την m5 φυσικά :happy: :lol::p ο συγκεκριμένος παίρνει τις συσκευές για δική του χρήση κ με δικά του έξοδα όπως έχει πει ο ίδιος!αυτό σημαίνει ότι είναι αντικειμενικος στα review του :D:D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Την m5 φυσικά :happy: :lol::p ο συγκεκριμένος παίρνει τις συσκευές για δική του χρήση κ με δικά του έξοδα όπως έχει πει ο ίδιος!αυτό σημαίνει ότι είναι αντικειμενικος στα review του :D:D Για την ώρα συμβιβάζομαι και με ένα note 4...και στον μέλον βλέπουμε για M5! :D Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=acGfLDA9hBM&list=UUFfCqe7b9YiDk2ZiAG8UIGA Και μετά αρχίζεις και αναρωτιέσαι...NOTE 4 ή M5?:confused::D:p Eχουμε και τα ιδια γουστα με το τυπο...........:lol:Η μονη διαφορα ειναι οτι αντι για 5 ειμαι με 3.......:p Και τα video απο το 4αρι απλα αρτια.....:D Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Συγγνώμη ,αλλά δεν άντεξα τον πειρασμό.....:):lol::lol: Εσύ δεν τρώγεσαι... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Περί μπαταρίας[ATTACH]52645[/ATTACH][ATTACH]52645[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το σύστημα android αλλα και το λειτουργικό σύστημα android ειναι στο θεό.αυτο γιατι συμβαίνει μόνο στο μοντέλο με τον snap δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το σύστημα android αλλα και το λειτουργικό σύστημα android ειναι στο θεό.αυτο γιατι συμβαίνει μόνο στο μοντέλο με τον snap δεν μπορώ να καταλάβω. Από τη στιγμή που τον περισσότερο χρόνο το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια είναι φυσιολογικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Και μετά αρχίζεις και αναρωτιέσαι...NOTE 4 ή M5?:confused::D:p Εννοειται M5! Αλλα πρεπει να του την παρουν! Τι νομιζει οτι εχει και τραβαει ετσι το χειροφρενο? (στο 3:59) Ουτε σε αμαξι 30ετιας δεν τραβας ετσι χειροφρενο.... Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εννοειται M5! Αλλα πρεπει να του την παρουν! Τι νομιζει οτι εχει και τραβαει ετσι το χειροφρενο? (στο 3:59) Ουτε σε αμαξι 30ετιας δεν τραβας ετσι χειροφρενο.... Εγώ πάντως θα διαλέξω το N4.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το σύστημα android αλλα και το λειτουργικό σύστημα android ειναι στο θεό.αυτο γιατι συμβαίνει μόνο στο μοντέλο με τον snap δεν μπορώ να καταλάβω. Συμφωνώ με τον Στρατό για τις τιμές του λειτουργικου συστηματος,οτι είναι σε φυσιολογικά επίπεδα σύμφωνα με τον χρόνο αναμονής. Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι το 16% καταναλωσης οθονης πρέπει να το έχει πάρει με πολύ μικρες τιμες φωτεινοτητας (πρεπει να εχει την φωτεινοτητα πολυ κατω απο τη μεση) και σε συνάρτηση με τον χρονο screen on,το τελικο αποτελεσμα δεν μπορεις να το πεις καλό. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Μπορείς να μας εξηγήσεις πώς βγάζεις το συμπέρασμα ότι το 16% το έχει με χαμηλό φωτισμο; Edit Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω, σε εμένα πχ έχω την φωτεινότητα στο αυτόματο και μείον 2 με 3 τα πρωινά και το βράδυ το έχω στο συν 2 χωρίς το αυτόματο και μου βγάζει αρκετά παραπάνω από 16% . Εγώ πάντως θεωρώ ότι όλο αυτό είναι συνάρτηση με το τι κάνεις. .πχ βλέπω ότι έχει παιχνίδια που σε ότι φωτεινότητα και να έχεις την οθόνη είναι σαφώς ενεργοβόρο σε πολλούς τομείς μαζί και στην οθόνη λόγο της μόνιμης εναλλαγής χρωμάτων γραφικών κτλ... ίσως κάνω και λάθος δεν ξέρω. .. Edited November 16, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες γνώσεις για να το καταλάβεις,σε καμια περιπτωση δεν θα ειχε αυτη την κατανάλωση η οθονη με νορμαλ φωτισμό (συμφωνα παντα και με τα υπολοιπα ποσοστα που βλεπουμε στις φωτο).Πιστευω να το επιβεβαιωσει και ο φιλος που ποσταρε τα screenshots Edited November 16, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει άμα το κινητό το έχεις χωρίς θήκη στην τσέπη του παντελονιού άμα γρατσουνιέται; Γιατί έχω συνηθίσει να μην τα βάζω θήκη τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Είχα δει ένα review αμερικάνικο όπου σύμφωνα με τον τύπο το μοντέλο με τον snapdragon του έβγαζε πολύ μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με αυτό με τον exynos. Τώρα δεν ξέρω αν το exynos ήταν το c και έφταιγε το παλιότερο μόντεμ, ή το u και έφταιγε πιθανή συμβατότητα στις κορεατικες και αμερικανικές μπάντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Συμφωνώ με τον Στρατό για τις τιμές του λειτουργικου συστηματος,οτι είναι σε φυσιολογικά επίπεδα σύμφωνα με τον χρόνο αναμονής. Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι το 16% καταναλωσης οθονης πρέπει να το έχει πάρει με πολύ μικρες τιμες φωτεινοτητας (πρεπει να εχει την φωτεινοτητα πολυ κατω απο τη μεση) και σε συνάρτηση με τον χρονο screen on,το τελικο αποτελεσμα δεν μπορεις να το πεις καλό. Θα σας βάλω screan απο την διαχείριση με τον exynos για να δείτε γιατί το λέω. Και οι δυο μπάρες που αναφέρω ειναι πολύ κάτω απο τα νούμερα με τον snap. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει άμα το κινητό το έχεις χωρίς θήκη στην τσέπη του παντελονιού άμα γρατσουνιέται; Γιατί έχω συνηθίσει να μην τα βάζω θήκη τα κινητά. Το αλουμινιο τρυγιρω ναι, γρατζουνιεται. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Είναι σχετικό το πόσο εύκολα γρατσουνιεται. Γενικά δεν είναι για σκληρή χρήση εκτός θήκης αφού το "laser cut" σημείο είναι ευπαθες αλλά με προσοχή είναι μια χαρά. Εγώ το έχω εκτός γύρω στις 3 εβδομάδες χωρίς την παραμικρή γρατσουνια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Είναι σχετικό το πόσο εύκολα γρατσουνιεται. Γενικά δεν είναι για σκληρή χρήση εκτός θήκης αφού το "laser cut" σημείο είναι ευπαθες αλλά με προσοχή είναι μια χαρά. Εγώ το έχω εκτός γύρω στις 3 εβδομάδες χωρίς την παραμικρή γρατσουνια.. Έτσι ακριβώς. Και εγώ γυμνό το έχω και δεν εχει πάθει τίποτα. Εννοείται πως προσέχω Το δικό μου ειναι το λευκό. Μόνο ένα τζαμί μπροστά τις shield έχω βάλει παιδιά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Έτσι ακριβώς. Και εγώ γυμνό το έχω και δεν εχει πάθει τίποτα. Εννοείται πως προσέχω Το δικό μου ειναι το λευκό. Μόνο ένα τζαμί μπροστά τις shield έχω βάλει παιδιά. εκατσε καλα το τζαμακι? γιατι υπαρχουν θεματα λογω κουρμπας στις ακρες... απο που το πηρες? μηπως ειναι αυτο? μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο? Edited November 16, 2014 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts