sakissalonika Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Για στείλε κανένα λινκ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Radio, ir, αποσπώμενη & ελεύθερο root ξεχάστε τα. :) Αυτά ουσιαστικά είναι και τα μόνa μείον του s7, & δεν βλέπω το λόγο να αλλάξουν στο Note 6. Είναι σίγουρο ότι θα καταργήσουν τις υπέρυθρες;; Αν ισχύει τότε θα είναι ακόμη μια βλακεία τις SAMSUNG μαζί με το ράδιο! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Είναι σίγουρο ότι θα καταργήσουν τις υπέρυθρες;; Αν ισχύει τότε θα είναι ακόμη μια βλακεία τις SAMSUNG μαζί με το ράδιο! Τις έχουν καταργήσει ήδη. Note 5/s6 edge plus/s7/s7 edge δεν έχουν :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Και με έχει βολέψει τόσο αυτή η χαζομαρούλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Παιδια εχω θεμα πραγματικα απο χθες προσπαθω να ενεργοποιησω το viber το google να κανω επαληηρθεση του λογαριασμου μου και δεν μ στελονται οι κωδικοι παιζει θεμα που το εχω δικαρτο ; τωρα το χω ενεργο στο NOTE 4 απενεργοποιησα την συσκευη την LG G4. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μειώθηκε αισθητά το lag στην δεξιά μπάρα εφαρμογών τουλάχιστον σε εμένα..γερμανική rom Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μειώθηκε αισθητά το lag στην δεξιά μπάρα εφαρμογών τουλάχιστον σε εμένα..γερμανική rom Το επιβεβαιώνω και εγώ! Αργεί μόνο την πρώτη φορά που θα ανοιχτεί μετά από επανεκκίνηση και μετά κάθε φορά που ανοίγει είναι πολύ άμεσο! Πολύ θετική αυτή η βελτίωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εμένα πάντως το Update δεν μου έχει έρθει... COJ3 γράφει η έκδοση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδια εχω θεμα πραγματικα απο χθες προσπαθω να ενεργοποιησω το viber το google να κανω επαληηρθεση του λογαριασμου μου και δεν μ στελονται οι κωδικοι παιζει θεμα που το εχω δικαρτο ; τωρα το χω ενεργο στο NOTE 4 απενεργοποιησα την συσκευη την LG G4. Τελικα το προβλημα μου το ελυσα απλος απενεργοποιησα την αλλη μ συσκευη LG G4 και αποριοθηκα στο Note 4 μου ετσι περασε το viber πανω εγινε η επικυρωση του google account και του messenger εβαλα και το samsung account μου ολα καλα. Να ρωτησω μπορω να εκτυπωνω απο το κινητο μου αμεσα ; Εχω το πολυμηχανιμα HP Deskjet 2640 και στο play store εχω βρει την εφαρμογη Προσθηκη υπηρεσιας εκτυπωτη και την εγκατασταση ομως δεν βλεπει το κινητο μ τον εκτυπωτη ειναι κοινοχρηστος σε windows 7 64-bit και τον βλεπουν και οι αλλοι υπολογιστες παιζει να βρουμε οδηγους για Android ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Τελικα το προβλημα μου το ελυσα απλος απενεργοποιησα την αλλη μ συσκευη LG G4 και αποριοθηκα στο Note 4 μου ετσι περασε το viber πανω εγινε η επικυρωση του google account και του messenger εβαλα και το samsung account μου ολα καλα. Να ρωτησω μπορω να εκτυπωνω απο το κινητο μου αμεσα ; Εχω το πολυμηχανιμα HP Deskjet 2640 και στο play store εχω βρει την εφαρμογη Προσθηκη υπηρεσιας εκτυπωτη και την εγκατασταση ομως δεν βλεπει το κινητο μ τον εκτυπωτη ειναι κοινοχρηστος σε windows 7 64-bit και τον βλεπουν και οι αλλοι υπολογιστες παιζει να βρουμε οδηγους για Android ; Αυτό έχεις; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hp.android.printservice Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Αυτό έχεις; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hp.android.printservice Ναι Στρατο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ναι Στρατο. Στην περιγραφή έχει οδηγίες να ακολουθήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Android 6 πότε θα πάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Android 6 πότε θα πάρουμε; Απο τον άλλο μήνα το νωρίτερο μέχρι Ιούνιο το αργότερο, είπαν αυτοί που ξέρουν.....:X Θα τους επιβεβαιώσει ο χρόνος και η πραγματικότητα. Υπομονή θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_ Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι, οταν παιζω το real racing 3 που ειναι βαρυ παιχνιδι το κινητο λαγκαρει λιγο εως αρκετα σε καποια σημεια. Ειδικα οταν εμφανιζονται πολλα αυτοκινητα στην οθονη τα fps πεφτουν σε μονοψηφιο νουμερο. Ειναι λογικο αυτο για τετοιο τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλημερα παιδια μπορειτε να μ βρειτε αυτο το βιντεο που η Σαμμυ παρουσιαζει ριχνοντας το Νοτάρη 4 απο μηχανες δικες της κατω και δεν παθενει τιποτα ; εφα ολο το θεμα να βρω αυτο το βιντεο και τιποτα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Μολις μου ηρθε update σε αγγλικο firmware. 86 MB. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3683517&d=1458024029 Edited March 15, 2016 by elephantas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι, οταν παιζω το real racing 3 που ειναι βαρυ παιχνιδι το κινητο λαγκαρει λιγο εως αρκετα σε καποια σημεια. Ειδικα οταν εμφανιζονται πολλα αυτοκινητα στην οθονη τα fps πεφτουν σε μονοψηφιο νουμερο. Ειναι λογικο αυτο για τετοιο τηλεφωνο ? Κάτι ίσως δεν έχει κάτσει καλά... Το παίζω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όσοι πήρατε την τελευταία αναβάθμιση, προσέξατε τίποτε διαφορετικό με την μπαταρία; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλημερα παιδια μπορειτε να μ βρειτε αυτο το βιντεο που η Σαμμυ παρουσιαζει ριχνοντας το Νοτάρη 4 απο μηχανες δικες της κατω και δεν παθενει τιποτα ; εφα ολο το θεμα να βρω αυτο το βιντεο και τιποτα. Δεν ξέρω αν λες αυτό: https://m.youtube.com/watch?v=Jj3Jy5ufhaY Αλλά σε τι θα σε βοηθήσει; Εκτός αν σκοπεύεις να του κάνεις και εσύ crash test? :D Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το PDA που γράφει το Sammobile εδώ να φανταστώ είναι το Firmware? Ενώ το CSC είναι σωστό με τη συσκευή μου (Ιταλικό) το firmware είναι λάθος παρόλο που δείχνει ότι έχω διαθέσιμη αναβάθμιση από σήμερα... Το firmware που έχω εδώ και αρκετές μέρες είναι το N910FXXU1COJ3 (που για κάποιο λόγο το βγάζει δεύτερο με σημερινή ημερομηνία, υποθέτω κάποιο λάθος είναι) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δεν ξέρω αν λες αυτό: https://m.youtube.com/watch?v=Jj3Jy5ufhaY Αλλά σε τι θα σε βοηθήσει; Εκτός αν σκοπεύεις να του κάνεις και εσύ crash test? :D Οχι βρε δεν θα του κανω απλος ετσι το εψαχνα που το ειδα στην αρχικη σελιδα του θεματος καπου και μ κινησε το ενδιαφερω να το ξανα δω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εσείς παιδιά το διαβάσατε το σημερινό άρθρο στην κεντρική σελίδα του myphone για τις αναβαθμίσεις της Samsung ?? Samsung: Συγκεκριμένες συσκευές θα αναβαθμιστούν κατευθείαν σε Android N; Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό ε; Θα ανοίξω σαμπάνια αν γίνει κάτι τέτοιο στα Note μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εσείς παιδιά το διαβάσατε το σημερινό άρθρο στην κεντρική σελίδα του myphone για τις αναβαθμίσεις της Samsung ?? Samsung: Συγκεκριμένες συσκευές θα αναβαθμιστούν κατευθείαν σε Android N; Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό ε; Θα ανοίξω σαμπάνια αν γίνει κάτι τέτοιο στα Note μας :lol: Εγω δε θα ανοιξω σαμπάνιες, οπως γραφω και εκει, γιατι θα παρεις update σε 8 μηνες απο τωρα, αν έχεις ακομα το κινητο.. Αλλα δεν το πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εγω δε θα ανοιξω σαμπάνιες, οπως γραφω και εκει, γιατι θα παρεις update σε 8 μηνες απο τωρα, αν έχεις ακομα το κινητο.. Αλλα δεν το πιστεύω. Στην τελική και εγω δεν το πιστεύω οτι θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά έχει να κάνει πολύ με αυτό που λες. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω συσκευή, δεν έχω τέτοια δυνατότητα πια, οπότε θα το κρατήσω πολλά χρόνια. Άρα δεν θα με χαλάσει οτι κι αν γίνει με την M η με την N. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro&hl=el Το εχει δοκιμάσει κανεις το παραπάνω στο Note 4 F ? Στοχος να βγαλω bloatware της Samsung και φυσικά το facebook app ... Καταλαβαίνω οτι δεν θελει root και ουτε χανεις εγγύηση (λογικά με ενα factory reset ερχονται ολα πισω), σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts