Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ου μη γενοιτό αν χρειαστει το σέρβις το κινητό ποιο προτείνεται? Μένω στο Νεο ηρακλειο.Γνωριζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο εδώ κοντά? Έχω ακόμη 6 μήνες εγγύηση, μπαταρία θα αλλάξω σε λίγες ημέρες, θα το παρακολούθω στενά, αν τυχόν και με την καινούργια μπαταρία κάνει έστω και κιχ (επαννεκινησεις και τετοια) θα το πάω αμέσως. Με υπερθερμανσεις και τετοια δεν έχω θέμα,μόνον την μια εππανεκινηση που ανέφερα. ...

Μια ελπίδα έχω το ότι είναι από τις τελευταίες παρτίδες του 16 ....όχι ότι σώζει αυτό αλλά κάπου διάβασα ότι τα πρώτα του 14 είχαν ποιο συχνά θεμα....

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξιόπιστο και επίσημο service που έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετοί εδώ μέσα για διάφορα θέματα είναι της Smartec στο Χαίδαρι…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Καλησπέρα. Η "έξυπνη διαχειριση"κάνει την ίδια δουλειά με το clean Master ή το 360 ως προς την αφαίρεση cache και γενίκτερο όλης της σαβούρα από το τηλέφωνο ή πρέπει να έχω και κάποια από αυτά παράλληλα?

Καλησπέρα. Η "έξυπνη διαχειριση"κάνει την ίδια δουλειά με το clean Master ή το 360 ως προς την αφαίρεση cache και γενίκτερο όλης της σαβούρα από το τηλέφωνο ή πρέπει να έχω και κάποια από αυτά παράλληλα?

Βασίσου μόνο στην 'Εξυπνη Διαχείριση" φίλε καλύτερα που είναι και η εργοστασιακή εφαρμογή… Το clean master ποιο πολύ χώρο και άσκοπη μνήμη σου καταναλώνει παρά κάνει αύτα που έπρεπε να κάνει… Ασε που θα σου πετάει και τίποτα κρυφές διαφημίσεις από το πουθενά…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Μια καλη μπαταρία βρε παιδιά πόσο σας βγάζει. Ένα κολληταρι πήρε μια γνήσια μπαταρία από ένα ιντερνετικο μαγαζί στο περιστερι και εκεί που του έσβηνε το κινητό στο 50 τα εκατό τώρα κραταει 2 ημέρες γεμάτες. ..πόσο σας βγάζει εσάς μέσο όρο;. ...εμένα που λογικά ενάμιση χρόνου θα ειναι πεσμενη.με το ζόρι βγάζει μέρα χωρίς ίντερνετ. Με WiFi ανοικτό 9 με 12 πρωί είναι ξεζουμισμενη στο 30 τα εκατο.παραγγειλα από τον φίλο να μου φέρει μια.την περιμενώ αυτές τις ημέρες. ....

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στα 30 τα εκάτο και κάτω κάνει μια ώρα να φορτώσει παιχνίδι, μπορεί να κάνει και ένα reboot,όταν το συνδέσω στο φορτιστή από εκεί που σερνόταν παίρνει αμεσως πάνω του...

Edited by monster1971

Μια καλη μπαταρία βρε παιδιά πόσο σας βγάζει. Ένα κολληταρι πήρε μια γνήσια μπαταρία από ένα ιντερνετικο μαγαζί στο περιστερι και εκεί που του έσβηνε το κινητό στο 50 τα εκατό τώρα κραταει 2 ημέρες γεμάτες. ..πόσο σας βγάζει εσάς μέσο όρο;. ...εμένα που λογικά ενάμιση χρόνου θα ειναι πεσμενη.με το ζόρι βγάζει μέρα χωρίς ίντερνετ. Με WiFi ανοικτό 9 με 12 πρωί είναι ξεζουμισμενη στο 30 τα εκατο.παραγγειλα από τον φίλο να μου φέρει μια.την περιμενώ αυτές τις ημέρες. ....

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στα 30 τα εκάτο και κάτω κάνει μια ώρα να φορτώσει παιχνίδι, μπορεί να κάνει και ένα reboot,όταν το συνδέσω στο φορτιστή από εκεί που σερνόταν παίρνει αμεσως πάνω του...

Με κανονική χρήση (GPS, data, κλήσεις, mail κλπ.), χαμηλή σχετικά φωτεινότητα, δε βγάζω ούτε μισή μέρα μερικές φορές. Μιλάμε για 2 μίση ώρες ανοιχτή οθόνη μαξ..

Βέβαια δεν έχω τη δική του ρομ οπότε παίζει και αυτό το ρόλο του αλλά και πάλι μιλάμε για υπερβολική κατανάλωση και μάλλον ήρθε η ώρα της (2η).

Από ποιο κατάστημα γιατί μάλλον η δική μου δεν είναι original.

Ευχαριστώ.

Παίδες αν θέλετε (να αυξήσετε τις πιθανότητες για) γνήσια μπαταρία, μάλλον στην Smartech (στο Χαϊδάρι) θα πρέπει να απευθυνθείτε, που είναι και το επίσημο service.

Μπορεί να κυκλοφορούν και αλλού και φυσικά να είναι φτηνότερες, αλλά είναι πάντα ρίσκο.

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα στην παρέα. 2 μέρες το κινητό δεν είχε κάνει τιποτε.Σήμερα νεκρα στην δουλεια,το ζόρισα αρκετά. Ανοικτό ίντερνετ ράδιο και παράλληλα Torrent να κατεβάζει 2 ταινίες ταυτόχρονα. Εναλλαγές πολλές σελίδες στον crome,όλα ανοικτά. ..Ξεκίνισα και ένα παιχνίδι για κάνα δεκαλεπτο και άρχισε να ξεσταινεται.63 βαθμούς διαβάζω στο phoneinfo και στο καπάκι σκάει κλήση μαζί με ένα Ωραιότατο reboot από το οποίο όταν άνοιξε η μπατάρι από 50 τα εκατό βρέθηκε στο 42....όλα καλά από εκεί και έπειτα. ...

Γενικώς τα Torrent του σκίζουν την μάνα. ...

Παίδες αν θέλετε (να αυξήσετε τις πιθανότητες για) γνήσια μπαταρία, μάλλον στην Smartech (στο Χαϊδάρι) θα πρέπει να απευθυνθείτε, που είναι και το επίσημο service.

Μπορεί να κυκλοφορούν και αλλού και φυσικά να είναι φτηνότερες, αλλά είναι πάντα ρίσκο.

Από εκεί έχω πάρει 2 φορές με περότρυνση της SAMSUNG. Το περίεργο είναι όμως ότι και οι 2 μπαταρίες που πήρα για γνήσιες και το διευκρίνισα, είναι ότι δεν ήταν σε επίσημη συσκευασία, αλλά σε ένα σακουλάκι. Είναι δυνατόν;

Κατά τα άλλα από ένα σημείο και μετά εδώ και 2,5 μήνες είχα τρομερή κατανάλωση και με το ζόρι έβγαζε μισή μέρα. Έβαλα την καινούρια και πάλι τα ίδια. Κάνω τελικά επαναφορά εργ. ρυθμ. για 2η φορά στα 3 χρόνια και πάλι τα ίδια! Τελικά ήταν μια εφαρμογή καιρού που την έχω χρόνια μεν, αλλά πλέον κάτι έγινε. Την έβγαλα και το κινητό ξυρίζει και πάλι με την παλιά μπαταρία!! 1 μέρα άνετα!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Από εκεί έχω πάρει 2 φορές με περότρυνση της SAMSUNG. Το περίεργο είναι όμως ότι και οι 2 μπαταρίες που πήρα για γνήσιες και το διευκρίνισα, είναι ότι δεν ήταν σε επίσημη συσκευασία, αλλά σε ένα σακουλάκι. Είναι δυνατόν;

Κατά τα άλλα από ένα σημείο και μετά εδώ και 2,5 μήνες είχα τρομερή κατανάλωση και με το ζόρι έβγαζε μισή μέρα. Έβαλα την καινούρια και πάλι τα ίδια. Κάνω τελικά επαναφορά εργ. ρυθμ. για 2η φορά στα 3 χρόνια και πάλι τα ίδια! Τελικά ήταν μια εφαρμογή καιρού που την έχω χρόνια μεν, αλλά πλέον κάτι έγινε. Την έβγαλα και το κινητό ξυρίζει και πάλι με την παλιά μπαταρία!! 1 μέρα άνετα!

Είναι η "bulk" έκδοση.

Αν ήθελες κανονικά κουτί κλπ θα έπαιρνες "retail" και θα την πλήρωνες ακριβότερα.

Υπάρχει πάρα πολλά χρόνια αυτή η μέθοδος πώλησης (προ κινητών εποχή).

Είναι η "bulk" έκδοση.

Αν ήθελες κανονικά κουτί κλπ θα έπαιρνες "retail" και θα την πλήρωνες ακριβότερα.

Υπάρχει πάρα πολλά χρόνια αυτή η μέθοδος πώλησης (προ κινητών εποχή).

Θυμάμαι την λέξη bulk, αλλά δεν θυμόνουν τι σήμαινε. Άρα μιλάμε προφανώς για γνήσια εκτός συσκευασίας. Αν θυμάμαι καλά βγήκε 17 ευρώ + 4 μεταφορικά.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Χωρις να θεωρηθεί διαφήμιση εγω απο το γνωστο μαγαζι στο χαλανδρι απόλυτα υκανοπιημενος απλα μην ξεχνατε να τις αλλαζετε που και που και οχι μονο οταν μινετε απο μπαταρια γιατι τα παιζουν πιο συντομα.

• 2 weeks later...

Αν υπάρχει κάποιος που ψάχνει πλακέτα από Note 4 N910f ας μου στείλει pm.

Χάλασε μόνο η οθόνη μου. Η πλακέτα δουλεύει άψογα. Υπάρχει και βίντεο που το δείχνει να δουλεύει συνδεμένο με MHL και καλώδιο HDMI σε τηλεόραση. Έτσι έκανα backup τα αρχεία μου όταν χάλασε η οθόνη.

Υ.Γ. Δεν το φόρτιζα ποτέ με fast change.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by xtatty

Έχω συνεχείς επανεκκινήσεις - κολλήματα - κλεισίματα.

Έχω κάνει factory reset χωρίς αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι κάτι ίσως να πήγε στραβά στην τελευταία αναβάθμιση και θέλω να φλασάρω από την αρχή την τελευταία επίσημη έκδοση.

Γνωρίζει κανένας την διαδικασία να με βοηθήσει;

Φιλικά Γιώργος

Επειδη πηρα το νοτε 8 και σκέφτομαι να το πουλήσω το 4, ποια είναι η τελευταία επίσημη ρομ, ξερει κανείς? Ειμαι με custom απο την 1η ώρα.. :)

Να φλασαρω την τελευταια ελλαδας εδω:

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note4/SM-N910F/EUR/

ή την τελευταια γενικα ανεξαρτήτως χώρας εδω:

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note4/SM-N910F/

Κερδιζω κατι αν επιλέξω το πρώτο ή το δεύτερο?

Thanks,

Edit..

Τωρα βλέπω εχω και αλλο πρόβλημα.. Οι ταχύτητες ειναι γτπ στις επίσημες ρομ..

Αν εχει κάποιος κανα λινκ κάπου να κατεβαίνει γρήγορα..

Ευχαριστω,

Edited by sosimple2

Έχω συνεχείς επανεκκινήσεις - κολλήματα - κλεισίματα.

Έχω κάνει factory reset χωρίς αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι κάτι ίσως να πήγε στραβά στην τελευταία αναβάθμιση και θέλω να φλασάρω από την αρχή την τελευταία επίσημη έκδοση.

Γνωρίζει κανένας την διαδικασία να με βοηθήσει;

Πολύ πιθανό να φταίει η μπαταρία σου. Τα samsung έχουν αλλόκοτη συμπεριφορά όταν η μπαταρία δεν είναι καλή.

Έχεις αλλάξει ποτέ;

Αν μπορείς βρες μια άλλη να το δοκιμάσεις.

Note 8, SM-N950F (Tapatalk)

Πολύ πιθανό να φταίει η μπαταρία σου. Τα samsung έχουν αλλόκοτη συμπεριφορά όταν η μπαταρία δεν είναι καλή.

Έχεις αλλάξει ποτέ;

Αν μπορείς βρες μια άλλη να το δοκιμάσεις.

Note 8, SM-N950F (Tapatalk)

Στο σκέφτηκα, γιατί αυτή που φοράω είναι bulk, κινεζιά που γράφει Samsung. Δυστυχώς είχα πετάξει την παλιά, θα παραγγείλω μια καινούργια.

Φιλικά Γιώργος

Μια βοήθεια. S-pen.εντολη χωρις επαφή δεν με αφηνει να ενεργοποιήσω το αιωρουμενο εικονίδιο με συνεπεια να νην μου φουλευει το πενακι στις συντομευσεις οταν το αφαιρω.Εχει τυχει σε καποιον να κανω κατι για να αποφυγω την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω,έχω ένα note 4 κ όπως ξέρετε δεν έχει πάρει το Android 7,αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι όταν όλη την ημέρα που είμαι στην δουλειά κ το βράδυ που γυρνάω σπίτι ανοίξω το Internet γίνεται χαμός από ενημερώσεις που αυτές μπορεί να είναι το Facebook, Instagram, messenger, mail, tapatallk κ πολλά άλλα η οθόνη δεν κάνει καμία κίνηση μέχρι να κατέβουν όλα τα παραπάνω δηλαδή τραβάει ένα κόλλημα τρελό.

Μπορώ να κάνω κάτι να αλλάξω κάτι?αφού πλέον η εγγύηση έχει λήξει ώστε να μην κολλάει κ γενικά?

Ευχαριστώ πολύ καλό σας απόγευμα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω το note edge που είναι το ίδιο τηλέφωνο με το 4 ουσιαστικά. Δε νομίζω ότι έχει σχέση με την έκδοση του λειτουργικού σου το πρόβλημα. Εάν ήταν έτσι θα είχε αναφερθεί από πολύ κόσμο και δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ίσως με ένα hard reset να φτιάξει. Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τις custom rom. Μπορεί να προσφέρουν κάποιες παραπάνω δυνατότητες από την εργοστασιακή αλλά όχι μεγαλύτερη σταθερότητα.

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Γεια σας. Έχω το το Galaxy Note 4 SM-N910F. Όταν πάω στις ρυθμίσεις κλήσεων μου βγάζει Αποτυχία ανάγνωσης δεδομένων Σφάλμα κάρτας sim ή δικτύου. Ενώ αναγνωρίζει την κάρτα sim την διαβάζει κανονικά έχω σήμα και δεδομένα και επαφές όταν πάω στις ρυθμίσεις κλήσεων μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Άλλαξα κάρτα sim έβαλα καινούρια έκανα εργοστασιακή εγκατάσταση format, και στο cache και πάλι τα ίδια. Κάποιος μου είπε ότι έχει πρόβλημα το sim card reader αλλά αν είχε πρόβλημα έπρεπε να μην αναγνώριζε καθόλου την κάρτα. Εδώ την αναγνωρίζει. Μόνο στις ρυθμίσεις κλήσεων μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα.

Έχω το note edge που είναι το ίδιο τηλέφωνο με το 4 ουσιαστικά. Δε νομίζω ότι έχει σχέση με την έκδοση του λειτουργικού σου το πρόβλημα. Εάν ήταν έτσι θα είχε αναφερθεί από πολύ κόσμο και δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ίσως με ένα hard reset να φτιάξει. Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τις custom rom. Μπορεί να προσφέρουν κάποιες παραπάνω δυνατότητες από την εργοστασιακή αλλά όχι μεγαλύτερη σταθερότητα.

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Hard reset πως κάνουμε?

Κ αν κάνω θα χάσω τίποτα μετά από αυτό ή όχι?ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)