Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εχεις 600€ δεν τιθεται θεμα. Η οθονη και μονο αξιζει τη μεταβαση. Διπλα διπλα με το νοτε2 ακομα και σε απλο κειμενο η ευκρινεια εχει σημαντικη διαφορα υπερ του νοτε4.Εγω βεβαια δεν εχω το νοτε4 αλλα το tab S 8.4 lte αφου ετυχε τον καιρο που ετοιμαζομουν να σκασω 600€ για το νοτε4 να πουλαει ενα μελος του φορουμ το tab S για τα μισα χρηματα, οποτε δεν το σκεφτηκα στιγμη.

Αν παλι σε νοιαζει πιο πολυ να εχεις τα καλουδια του νοτε4 (προσωπικη αποψη) θα σου ελεγα να δωσεις 30€ και να παρεις μια καινουργια αυθεντικη μπαταρια για το νοτε2 και να περιμενουμε μαζι το νοτε6. Κι εγω του εχω περασει μια καστομ ρομ και ειναι πλεον οπως το θελω, χωρις να υπολειπεται σε λειτουργιες του νοτε4. Ελαφρως παροπλισμενο βεβαια αφου πλεον ολο το σερφαρισμα, και τις σειρες-ταινιες-αθλητικα τα παρακολουθω στο tab S. Δεν σε ενθαρρυνω να το παρεις, προς Θεου, παρολα τα μικρα μπεζελ και τα σχετικα μεγαλα χερια μου η φορητοτητα ειναι αθλια, αλλα σκεψου και αυτη την εναλλακτικη.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η 5.1.1 εχει ερθει σε κανεναν με Ελληνικο unbranded?

Δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση για Ελληνικά unbranded.

ναι βεβαια, δεν υπαρχει καμμια ομοιοτητα για να συγκριθουν οι 2 συσκευες. Αλλα με κλειστη την οθονη, δηλαδη τον παραγοντα που τρωει σχεδον την μιση ενεργεια καθε μπαταριας κορυφαιου κινητου, θα περιμενα την καταναλωση μπαταριας στο επιπεδο του νοτε2 (με καστομ ρομ βεβαια). Αλλα οπως φαινεται υπαρχουν κι αλλα πραγματα στο νοτε4 που το κανουν πιο ενεργοβορο απο το νοτε2.

με custom rom φτανει τα επιπεδα του 2.απλα στο 2 το play store σε αναμονη τραβαει 200mb στο 4 μπορει να τραβαει 400 ενα παραδειγμα φερνω.φαντασου το αυτο σε ολες τις εφαρμογες...

Σε ένα cosmote branded F ,υπάρχει τρόπος να φύγει το cosmote boot logo ?

Πχ μπορώ μέσω kies να περασω την ίδια ,επίσημη πάντα, Ρομ χωρίς το cosmote brand?

Σε ένα cosmote branded F ,υπάρχει τρόπος να φύγει το cosmote boot logo ?

Πχ μπορώ μέσω kies να περασω την ίδια ,επίσημη πάντα, Ρομ χωρίς το cosmote brand?

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο μέσω kies, εκτός αν περάσεις άλλη ρομ μέσω odin με το όποιο ρίσκο.

Έχω από την προηγούμενη Δευτέρα που δεν μπορώ να βάλω τρίτο launcher. Όλοι κολλάνε με force close και οι μόνοι που δουλεύουν απροβλημάτιστα είναι ο Google experience launcher και ο touchwiz.

Την Δευτέρα έκανα πλήρες format και το τηλέφωνο δεν είχε τίποτα. Εσωτερική και εξωτερική μνήμη έγιναν 2 φορές format.

Ελληνική unbranded 5.0.1 χωρίς root ή recovery.

Έχω από την προηγούμενη Δευτέρα που δεν μπορώ να βάλω τρίτο launcher. Όλοι κολλάνε με force close και οι μόνοι που δουλεύουν απροβλημάτιστα είναι ο Google experience launcher και ο touchwiz.

Την Δευτέρα έκανα πλήρες format και το τηλέφωνο δεν είχε τίποτα. Εσωτερική και εξωτερική μνήμη έγιναν 2 φορές format.

Ελληνική unbranded 5.0.1 χωρίς root ή recovery.

Χρησιμοποιώ τον line launcher (πρώην dodol launcher) ,χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάνε μια δοκιμούλα.

Χρησιμοποιώ τον line launcher (πρώην dodol launcher) ,χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάνε μια δοκιμούλα.

Τον έβαλα αλλά δεν υποστηρίζει gesture ώστε να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις. Και τον έβγαλα.

Προς το παρόν έχω βάλει τον next launcher αλλά πολύ εφέ.

Καλησπέρα,

Μετά απο αναβάθμιση σε 5.1.1 Cosmote (απο sammobile με odin) εχω το εξής πρόβλημα:

Το ενεργό σημείωμα(action memo) δεν δουλεύει πλέον.Το επιλέγω με το πενάκι αλλά δεν γίνεται τίποτα.Αν κρατησω πατημένο το κουμπί στο πενάκι και κάνω tap δυο φορές στην οθόνη κλειδώματος τοτε εμφανίζεται το ενεργό σημείωμα στιγμιαία χωρίς όμως να μπόρω να κάνω κατι.Επίσης παρατήρησα οτι και η απευθείας εισαγώγη με την πένα έχει πρόβλημα.

Έχει κανείς παρόμοια προβλήματα;

Στο θέμα του exynos αναφέρουν ότι με την 5.1.1 υπάρχει μια καθυστέρηση στο άνοιγμα της μπάρας του multiwindow. Έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και στο δικό μας?

Στο θέμα του exynos αναφέρουν ότι με την 5.1.1 υπάρχει μια καθυστέρηση στο άνοιγμα της μπάρας του multiwindow. Έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και στο δικό μας?

Νομίζω ότι υπερβάλλουν....μια χαρά είναι με την 5.1.1 στον exynos

Δεν αργεί κάθε φορά παρά μόνο τη πρώτη που θα πατήσεις παρατεταμένα το back,μετά από επανεκκίνηση πχ. Κάποιες φορές τη πρώτη φορά μου κάνει γύρω στα 3 δεύτερα μετά τη δόνηση,μετά εμφανίζεται ακαριαία όπως και πριν.

Καλημέρα, μετά από την αναβάθμιση (χθες μου ήρθε) το μόνο κακό που παρατήρησα είναι ότι θερμαίνεται ακόμα περισσότερο η συσκευή από ότι πριν.. Βέβαια ακόμα ζέστη έχει σαν καιρός αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τόσο πολύ. Επιπροσθέτως ελαφρώς μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία κατά την ώρα που το χρησιμοποιώ (σε παιχνίδια φερ' ειπείν πέφτει πιο γρήγορα.) Επίσης ένα app (το οποίο φυσικά και δεν απεγκαθίσταται) που λέγεται Peel Smart Remote, παρεπιπτόντως δεν έχω ιδέα τι είναι, συνέχεια λέει "unfortunately peel smart remote has stopped".

Σε γενικές γραμμές το νιώθω πιο αεράτο, πιο ταχύ και χωρίς κολλήματα

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Καλημέρα, μετά από την αναβάθμιση (χθες μου ήρθε) το μόνο κακό που παρατήρησα είναι ότι θερμαίνεται ακόμα περισσότερο η συσκευή από ότι πριν.. Βέβαια ακόμα ζέστη έχει σαν καιρός αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τόσο πολύ. Επιπροσθέτως ελαφρώς μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία κατά την ώρα που το χρησιμοποιώ (σε παιχνίδια φερ' ειπείν πέφτει πιο γρήγορα.) Επίσης ένα app (το οποίο φυσικά και δεν απεγκαθίσταται) που λέγεται Peel Smart Remote, παρεπιπτόντως δεν έχω ιδέα τι είναι, συνέχεια λέει "unfortunately peel smart remote has stopped".

Σε γενικές γραμμές το νιώθω πιο αεράτο, πιο ταχύ και χωρίς κολλήματα

Έχω το C και από μπαταρία είναι το ίδιο, θερμοκρασία χειρότερα σε καμιά περίπτωση, αλλά ποτέ δεν με απασχόλησε. Όσο για το peel smart remote το ίδιο έκανε και σε εμένα. Κάνε μια εκκαθάριση και θα είναι ΟΚ, αλλά πλέον δεν δουλεύει σε εμένα τουλάχιστον!!! Άλλα προγράμματα που έχω για τηλεχειριστήριο δουλεύουν. Συγκεκριμένα δεν δίνει εντολή στις υπέρυθρες. Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου προγράμματος κάτι που λογικά θα το λύσουν σε κάποια ενημέρωση.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Έχω το C και από μπαταρία είναι το ίδιο, θερμοκρασία χειρότερα σε καμιά περίπτωση, αλλά ποτέ δεν με απασχόλησε. Όσο για το peel smart remote το ίδιο έκανε και σε εμένα. Κάνε μια εκκαθάριση και θα είναι ΟΚ, αλλά πλέον δεν δουλεύει σε εμένα τουλάχιστον!!! Άλλα προγράμματα που έχω για τηλεχειριστήριο δουλεύουν. Συγκεκριμένα δεν δίνει εντολή στις υπέρυθρες. Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου προγράμματος κάτι που λογικά θα το λύσουν σε κάποια ενημέρωση.

Στην Πολωνική 5.1.1 το peel δουλεύει μια χαρά;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Στην Πολωνική 5.1.1 το peel δουλεύει μια χαρά;)

Εγώ έχω Βουλγαρίας και οι υπέρυθρες δεν δουλεύουν. Δεν ξέρω γιατί... Να έχει σχέση το C;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εκκαθάριση πως κάνω; Μακάρι να το εξαφάνιζα, άχρηστο μου είναι :P

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Καλημέρα παιδιά.Εχω περάσει στο τηλέφωνο την SimpleRom v4f και εχω πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας,υψηλές θερμοκρασίες και μικρη ελεύθερη ram.Εχετε να μου προτεινετε κάποια δοκιμασμένη rom που να μην εχω αυτα τα προβληματα και να δουλευει καλα;
george cc

Εγώ έχω Βουλγαρίας και οι υπέρυθρες δεν δουλεύουν. Δεν ξέρω γιατί... Να έχει σχέση το C;

Δεν νομίζω φίλε μου. Δοκίμασε να το κάνεις disable και μετά πάλι enable και δες...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μπορεί και να καικε! Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί από έναν ότι του είχε καεί 2 φορές !

Δεν νομίζω φίλε μου. Δοκίμασε να το κάνεις disable και μετά πάλι enable και δες...

Θα το δοκιμάσω.;)

Μπορεί και να καικε! Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί από έναν ότι του είχε καεί 2 φορές !

Όχι δεν κάηκε, γιατί όπως έγραψα δουλεύει με άλλα προγράμματα.

Εκκαθάριση πως κάνω; Μακάρι να το εξαφάνιζα, άχρηστο μου είναι :P

Από τις ρυθμίσεις πας ''πληροφορίες εφαρμογών'' βρίσκεις το Peel και κάνεις ''εκκαθάριση δεδομένων''.

Και μένα κάθε φορά μετά από restart μου λέει ότι διακόπηκε το peel. Έχω 4.4 οπότε μάλλον φταίει η εφαρμογή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομίζω να κάηκε γιατί και σε μένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εχω C Ουγγαρίας και σταμάτησε να μου δουλεύει μετά τν αναβάθμιση στην 5.1.1 (την ίδια χρονικά περίοδο μου έγινε και αναβάθμιση της εφαρμογής οπότε παίζει να φταίει και η αναβάθμιση της). Αρχικά έβγαζε συνέχεια ότι διακόπηκε έκανα μια εκκαθάριση, έφτιαξε, αλλά πλέον δεν δούλευαν οι υπέρυθρες. Επίσης παρατήρησα ότι πλεον όταν πατάς ένα κουμπί στο τηλεχειρηστηριο δεν ανάβει μπλε ledακι όπως έκανε παλιά. Δηλαδή είναι σα να μην έδινε εντολή όπως είπε και ο φίλος @topet.

-----------------------------------------------------------------------------------

Πάντως με την 5.1.1 είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα. Η καλύτερη αναβάθμιση που έχει πάρει το κινητό. Μπαταρία το ίδιο, ελαφρώς καλύτερη, ακόμα καλύτερη ανταπόκριση το κινητό χωρίς μικρά lagακια που είχε πριν. Επίσης μου αρέσουν και τα νέα amination που έβαλαν(αν και θα ήθελα η αλήθεια είναι να μας έβαζαν αυτό που έχει το s6 όταν σβήνει η οθόνη του). Τα resent apps επιτέλους δουλεύουν υποδειγματικά. Η ενεργή σημείωση την πρώτη φορά κάνει 2-3" να ανοίξει αλλά μετά -σε επόμενη χρήση του- ανοίγει αμέσως (το ίδιο και με το Back button για να εμφανίσει τις εφαρμογές για πολλαπλά παράθυρα).

Με την 5.1.1 (την περασα χωρίς επαναφορά) μόνο ένα σοβαρό bug έχω παρατηρήσει σε μένα ότι μου κάνει (δεν έχω διαβάσει να το αναφέρει κάποιος αλλος). Εκεί που χρησιμοποιώ το κινητό ξαφνικά μου εμφανίζει το φόντο της αρχικής οθόνης και τίποτα άλλο και μετά από 4 δευτερόλεπτα περίπου με πετάει στο κλείδωμα οθόνης από μόνο του χωρίς γω να κάνω κάτι. Το κάνει περίπου 3 φορές την ημέρα αυτό. Σπαστικό πολύ. :cry: :mad: Διάβασα που λέγατε για το drop down menu και το δαχτυλικο αποτύπωμα και είπα να δοκιμάσω χωρίς αυτό αλλά και πάλι τα ίδια έκανε. Έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Edited by alexandrosgou

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)