Jump to content

panxar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panxar

  1. https://samsung-firmware.org/model/SM-N910F/page/19 Κατέβασε την και πέρασε την μέσω odin...
  2. Έχετε να προτείνετε κανα καλό κέρνελ σε θέματα μπαταρίας,συμβατό με norma 7 port?
  3. Με κολααααααζετε!!Επιτέλους δουλεύει η norma 7 όπως θελω(έχασα μια μέρα ολόκληρη για το hotspot μέχρι να δουλέψει!!)και τώρα λέτε οτι η νεμεσις ειναι πιο ολοκληρωμένη!!:))) Μάλλον θα μείνω και εγώ στην norma προς το παρόν!! @sosimple:δεν υπάρχει περίπτωση βάζοντας το language enabler να πέσω σε κανα bootloop ετσι;;Επίσης μήπως ξέρεις αν σου λειτουργεί το screen search της google???
  4. Το hi locker έχω και εγώ,το χω συστήσει κιόλας στο φόρουμ του xda.Οσο για την μετάφραση της ρομ στα ελληνικά το βλέπω λιγάκι δύσκολο αλλά όντως θα ειναι ενα συν(θα φτιάξει φαντάζομαι και το "πρόβλημα" μου!). Δουλεύοντας το τώρα 1-2 ημέρες το μόνο που ίσως να μην δουλεύει ειναι το autofocus στην κάμερα αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος.
  5. Kαλησπέρα, μετα απο πολλή κόπο έφερα την norma v8 σε αποδεκτά επίπεδα:το μόνο που δεν δουλεύει ειναι το aod αλλα δε με ενδιαφέρει,ελληνικό πληκτρολόγιο απο google keyboard και αναγνώριση ελληνικών γράφοντας με το πενακι.Το πρόβλημα μου(αν μπορεί κάποιος να το πει πρόβλημα) ειναι οτι στην stock εφαρμογή των επαφών η πλαϊνή μπάρα δεν δουλεύει προφανώς γιατι δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά επίθετα.Δηλαδη δεν υπάρχει τρόπος να πας απο το Α στο Χ γρήγορα μεσω της μπάρας.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξουμε? Ευχαριστώ.
  6. Εβαλα την alt εκδοση τελικα και δουλεψε..Δυστυχως το fake system status (για το οποιο και το εβαλα) δεν λειτουργει και ετσι ακομη δεν μπορω να κανω OTA updates.
  7. Υπάρχει κανείς που να εχει εγκαταστήσει το xposed σε marshmallow σε note 4 910f;; ( δοκίμασα να το εγκαταστήσω αλλα δυστυχώς ενώ φλάσαρα το σωστο αρχείο κόλλησε στο samsung logo και αναγκάστηκα να το κάνω uninstall πάλι μέσω twrp )
  8. Δεν δουλεύει απο οτι φαίνεται το screen mirroring.Για να το διορθώσετε απλα ανοίξτε το build.prop και γράψτε το ακόλουθο: wlan.wfd.hdcp=disable
  9. Flashαρα μεσω odin το τελευταιο twrp και απο εκει flashαρα το τελευταιο SuperSU (2.72 αν δεν κανω λαθος) και ολα κομπλε!Αρκετα ικανοποιημενος με την 6.0.1 αν εξαιρεσει κανεις την χαμηλη ενταση στους ηχους συστηματος.
  10. Μια χαρα εγκατασταση μεσω odin!Το ρουταρα και νομιζω οτι ειναι λιγακι πιο ομαλο πλεον....Για να δουμε!
  11. Υπαρχει root στην mm ή οχι ακομη; Επισης επειδη δεν κατεβαινει απο sammobile το cyprus 6.0.1 μπορω να flashrw το vodafone 6.0.1 ενω εχω cosmote?
  12. Καλησπερα,εχω το εξης προβλημα:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ SCREENSHOT ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ!!!!!!Μου βγαζει οτι δεν μπορει να παρει στιγμιοτυπο της οθονης γιατι η πολιτικη ασφαλειας δεν το επιτρεπει!Ξερει κανεις τι φταει/πως φτιαχνεται; [Εχω την 5.1.1 official,ειναι ρουταρισμενο]
  13. Ξερουμε περιπου ποτε θα παρει το φαμπλετακι μας την 6.0;;;;
  14. Για όσους έχουν περάσει custom kernel ρωτάω το εξής: Έχετε καταφέρει να κάνετε link το paypal με το δακτυλικό αποτύπωμα;Όσο και να προσπαθώ μου βγάζει συνεχώς fingerprint bind failure.
  15. Καλημέρα, Θα μπορούσε κάποιος που έχει την 5.1.1 comsmote να μου στείλει το snote apk αν μπορεί αυτο να γίνει...Επίσης ψάχνω και για τα quickmemowidget.apk και το quickmemocover.apk.
  16. Καλησπέρα, Μετά απο αναβάθμιση σε 5.1.1 Cosmote (απο sammobile με odin) εχω το εξής πρόβλημα: Το ενεργό σημείωμα(action memo) δεν δουλεύει πλέον.Το επιλέγω με το πενάκι αλλά δεν γίνεται τίποτα.Αν κρατησω πατημένο το κουμπί στο πενάκι και κάνω tap δυο φορές στην οθόνη κλειδώματος τοτε εμφανίζεται το ενεργό σημείωμα στιγμιαία χωρίς όμως να μπόρω να κάνω κατι.Επίσης παρατήρησα οτι και η απευθείας εισαγώγη με την πένα έχει πρόβλημα. Έχει κανείς παρόμοια προβλήματα;
  17. Εχει κανείς πρόβλημα με το actio memo;;;Το επιλεγω αλλα δεν κάνει τιποτα.....
  18. Λοιπόν έκανα τα πάντα αλλά δεν εμφανίστηκε ουτε στο kies ετσι την πέρασα μέσω odin.Το θέμα ειναι πως κάνουμε ρουτ τώρα;;;Έχει κανείς κανέναν οδηγό πρόχειρο;;;;:p
  19. Σε stock ειμαι απλά την έχω ρουτάρει......:s
  20. Καλημέρα σε όλους, Έχω ενα note 4 910f αγορασμένο απο πλαίσιο το οποίο το έχω ρουτάρει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω update απο τη συσκευή.Απο το kies ομως(σε mac) μου βγάζει οτι η έκδοση του κινητού(5.0.1) είναι και η πιο πρόσφατη(Ειμαι σε δίκτυο cosmote).Υπάρχει πρόβλημα και με το kies που ειναι ρουτ το κινητό και δε μου δείχνει την 5.1.1 ή απλά δεν έχει βγει ακόμη και να περιμένω; Ευχαριστώ.
  21. Posted by ALR:Nomizw oti exei ksanasizitithei poliiiiiiiiiiiiiiiiiii palia to idio akrivos problima kai o sxetikos_asxetos eixe dosei ti lisi an den kanw lathos Ginetai na peraseis apo panw tou?na pidikseis diladi? den ginetai na peraseis apo pano apo oti fainetai.i profani lisi einai na peraseis apo to keno auto.....alla den mporei na skispsei kai na sinrthei tautoxrona toulaxiston sto 6600.....
  22. re paidia ligo help....to rayman3 to exo egaktastisei sto 6600 kai paizei kanonikotata.to provlima omos einai to eksis:otam mpaino sto "shining glade" se kapio simio sta deksia mou fainetai oti o "rayman" prepei na sirthei kato apo ena mikro perasma.....alla den ta xo kataferei me to joystick tou 6600.ginetai auto i apla den mporei na ginei giati einai n-gage game kai xreiazetai na paixtei me auto?sorry an sas zalisa.
  23. paides ligo voithia please.loipon katevasa to splinter cell oxi .blz kai to perasa apo to pcsuite sti mmc tou 6600.to game douleuei alla ta xromata einai corrupted.thelei kana patch?
×
×
  • Create New...