iganiats Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Αυτό το αποτύπωμα μου έσπαγε τα νεύρα. Συνήθως ήθελε με τη δεύτερη ή την τρίτη φορά για να πιάσει. Αποτυχημένη υλοποίηση δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ούτε στο δικό μου © δουλεύει σωστά, οπότε... "ξήλωμα".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλά μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό. Βασικά, μακάρι να είναι μόνο αυτό το πρόβλημά του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλά μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό. Βασικά, μακάρι να είναι μόνο αυτό το πρόβλημά του.:) Συμφωνώ απόλυτα... :) Προσωπικά 7 μήνες με το note ούτε καν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 θέμα συνήθειας ειναι ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τα έχω και τα δυο, συμφωνώ με όλα. Οποιος είναι μεταξύ των δυο χωρίς σκέψη πάει στο νοτε 4. Είναι σοβαρή κατασκευή. Το σ6 είναι πολύ λίγο. Λυπάμαι πραγματικά τα λεφτά που έδωσα και το πήρα. Φιλε μου και εγω περασα απο note 4 σε s6 ....και αυτο που εχω να πω ειναι πολυ απλο.... Το ενα αλληλοσυμπληρωνει το αλλο Το note 4 με Ολα του τα μοναδικα εξτρα και φυσικα το s pen ... Και το s6 με την σβελταδα του το ελαφρυτερο TW και την κατασκευη του... Ο τελειος συνδυασμος των δυο ευελπιστω οτι θα ειναι ειναι το note 5....:D:D Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmouz Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 καλησπερα.υστερα απο αλλαγη πλακετας και αναβαθμιση απο το service της samsung σε ενα SM-N910F με λογισμικο 5,0,1,παρατηρησα οτι οι κλησεις και οι εντολες απο το ξυπνητηρι γινονται πλεον απλα αγγιζοντας την οθονη και οχι συροντας την αναλογη εντολη.εχει παρατηρησει καποιος κατι αναλογο.οφειλεται σε προβλημα του τηλεφωνου ή του λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την κάμερα. Ενω στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάνει συνεχώς εστίαση. Είναι κάποια ρύθμιση η υπάρχει πρόβλημα στην κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 καλησπερα.υστερα απο αλλαγη πλακετας και αναβαθμιση απο το service της samsung σε ενα SM-N910F με λογισμικο 5,0,1,παρατηρησα οτι οι κλησεις και οι εντολες απο το ξυπνητηρι γινονται πλεον απλα αγγιζοντας την οθονη και οχι συροντας την αναλογη εντολη.εχει παρατηρησει καποιος κατι αναλογο.οφειλεται σε προβλημα του τηλεφωνου ή του λογισμικου. Ρυθμίσεις συσκευής - Προσβασιμότητα - Λειτουργία ενός πατήματος. Δες μήπως είναι επιλεγμένη η συγκεκριμένη ρύθμιση. Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την κάμερα. Ενω στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάνει συνεχώς εστίαση. Είναι κάποια ρύθμιση η υπάρχει πρόβλημα στην κάμερα; Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, κυρίως τον φωτισμό και κατά πόσο κουνιέται η κάμερα. Αν κρατάς τη συσκευή σου σταθερά σε ένα σημείο στο οποίο έχεις ήδη επιλέξει εστίαση όχι δεν θα έπρεπε να κάνει συνεχώς ξανά εστίαση. Καλύτερα να το συγκρίνεις ζωντανά όμως είτε με κάποιου φίλου, είτε με κάποιο εκθεσιακό πιθανόν σε κάποιο κατάστημα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 παιδια σας εχει τυχει ποτε οταν φορτιζει και το χρησιμοποιησετε λιγακι οταν ανοιγοκλεισετε μετα απο καποιες φορες την οθονη να μην αναβει το πορτοκαλι λαμπακι?αν την ανοιγοκλεισεις την οθονη ξαναεμφανιζεται... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 παιδια σας εχει τυχει ποτε οταν φορτιζει και το χρησιμοποιησετε λιγακι οταν ανοιγοκλεισετε μετα απο καποιες φορες την οθονη να μην αναβει το πορτοκαλι λαμπακι?αν την ανοιγοκλεισεις την οθονη ξαναεμφανιζεται... ναι κολλαει καμια φορα αν εχω ειδοποιηση και δεν την ανοιξω! αμα ανοιξω διαγραψω ή δεν κανω τπτ την ειδοποιηση !και ξανακλησω την οθονη ξανα αναβει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 τι χαζο bug πραγματικα...και σκεφτομουν κανω hard reset μπας και στρωσει... :/ μου φαινεται η μονη λυση τελικα ειναι αλλη rom και root... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 τι χαζο bug πραγματικα...και σκεφτομουν κανω hard reset μπας και στρωσει... :/ μου φαινεται η μονη λυση τελικα ειναι αλλη rom και root... Και σε εμένα συμβαίνει. .κάτοχος c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Sorry για το οφτοπικ (αν είναι) αλλά στο note 2 στο s planner είχες την επιλογή "προσθήκη σημειωματος". Στο note 4 δεν υπάρχει πουθενά. Είναι κάτι που δεν βλέπω; Για ποιο λόγο χάλασαν την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τι γινεται ρε παιδια με την νυχτερινη ληψη φωτο? Εβγαζα την παρεα χτες βραδυ σε ενα μπαρακι κ εκανε 7-8 δευτερολεπτα να εστιασει κ να τραβηξει την καθε φωτο! Ειναι δυνατον?!Εχω το φλας στο αυτοματο κ δν εχω πειραξει καμια αλλη ρυθμιση!!! Μου την λεγανε οι iphoneακιδες κ με το δικιο τους! Τι μπορω να κανω για ταχυτερες νυχτερινες ληψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τι γινεται ρε παιδια με την νυχτερινη ληψη φωτο? Εβγαζα την παρεα χτες βραδυ σε ενα μπαρακι κ εκανε 7-8 δευτερολεπτα να εστιασει κ να τραβηξει την καθε φωτο! Ειναι δυνατον?!Εχω το φλας στο αυτοματο κ δν εχω πειραξει καμια αλλη ρυθμιση!!! Μου την λεγανε οι iphoneακιδες κ με το δικιο τους! Τι μπορω να κανω για ταχυτερες νυχτερινες ληψεις? Μήπως είχες και το HDR ΟΝ και γι αυτό αργούσε τόσο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τι γινεται ρε παιδια με την νυχτερινη ληψη φωτο? Εβγαζα την παρεα χτες βραδυ σε ενα μπαρακι κ εκανε 7-8 δευτερολεπτα να εστιασει κ να τραβηξει την καθε φωτο! Ειναι δυνατον?!Εχω το φλας στο αυτοματο κ δν εχω πειραξει καμια αλλη ρυθμιση!!! Μου την λεγανε οι iphoneακιδες κ με το δικιο τους! Τι μπορω να κανω για ταχυτερες νυχτερινες ληψεις? Το ίδιο και σε μένα χθες σε κλαμπ. Άναβε το φλας για να εστιάσει, τους τύφλωνε όλους και δεν έβγαζε τελικά. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Μήπως είχες και το HDR ΟΝ και γι αυτό αργούσε τόσο πολύ Οχι κλειστο το εχω. Δν εχω πειραξει τπτ απο ρυθμισεις! Τρελο ξενερωμα ρε σεις! Φιλαρακι διπλα με iphone 5 βαρουσε φωτο αστραπιαια!Ντροπη! Την ημερα βγαζει φοβερες φωτο το note κ πολυ γρηγορα! Σε σκοταδι απογοητευτηκα πολυ! Να λες "καθηστε να σας βγαλω μια φωτο" κ να λενε οι κοπελιες "αντε ακομα...τι κανει 2 ωρες"! Δακρυσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Οχι κλειστο το εχω. Δν εχω πειραξει τπτ απο ρυθμισεις! Τρελο ξενερωμα ρε σεις! Φιλαρακι διπλα με iphone 5 βαρουσε φωτο αστραπιαια!Ντροπη! Την ημερα βγαζει φοβερες φωτο το note κ πολυ γρηγορα! Σε σκοταδι απογοητευτηκα πολυ! Να λες "καθηστε να σας βγαλω μια φωτο" κ να λενε οι κοπελιες "αντε ακομα...τι κανει 2 ωρες"! Δακρυσα! Εμενα πάντως δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. .. ξανάκανε μια δοκιμή σε σκοτεινό μερος και παίξε με τις ρυθμίσεις του κινητού να δεις τι γίνεται και πες μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 παντως παιδια με οποιαδηποτε χρηση το κινητο δεν μου ζεσταθηκε ποτε....σε σχεση με το s6 που επερνε φωτια!μπραβο δεν το περιμενα! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Τι γίνεται με το GPS και τελευταία δεν πιάνω στίγμα με καμία δύναμη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Τι γίνεται με το GPS και τελευταία δεν πιάνω στίγμα με καμία δύναμη; Έχεις βάλει αν θυμάμαι καλά μεταλλικό bumper?Βγάλε το,δοκίμασε και πες μου.;) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Έχεις βάλει αν θυμάμαι καλά μεταλλικό bumper?Βγάλε το,δοκίμασε και πες μου.;) Το σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει αυτό. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos888 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 χαλασε ο φορτιστης και δεν μπορω να βρω γνησιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σε Android 5.0.1 όταν είστε στην κάμερα σας βγάζει το σχέδιο όταν κάνει αυτόματη εστίαση; αυτό το κλασικό που βγάζουν όλα τα Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts