geotrvs Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Έχεις δίκιο αλλά υποκειμενική καθώς είναι γνώμη μου και μόνο. Είχα όλη τη σειρά από 1 έως και το 4 πλέον. Είμαι φανατική της σαμσουνγκ και της σειράς. Αλλά θεωρώ ότι όταν ένα κινητό κάνει 500 600 ευρώ και σε χρόνο ξεβάφουν σημεία του πχ το νότε 3 που είχα δεν δικαιολογείται. Νομίζω ότι το 4 είναι κατά πολύ ανώτερο σε υλικά από το 3 και η διαφορά πού έχει με το s6 είναι το glass πίσω και αυτό γιατί το 4 έχει την αποσπωμενη μπαταρία!δεν είσαι ευχαριστημένη από την ποιότητα δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Νομιζω οτι εχουν αρχισει να ρολαρουν οι αναβαθμισεις.... και απο οτι βλεπω ΒΟC3 ειναι για τα branded και BOC5 για τα unbranded.... http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ Εγώ έχω ΒΟC3 και είναι unbranded Βουλγαρίας. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εγώ έχω ΒΟC3 και είναι unbranded Βουλγαρίας. Βουλγαρια φιλε μου απλα δεν την εμφανιζει στο sammobile.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Βουλγαρια φιλε μου απλα δεν την εμφανιζει στο sammobile.... Αυτό τι σχέση έχει με το το BOC3;; Με τι λογική που λέμε θα έπρεπε να έχω BOC5 έτσι δεν είναι;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Σήμερα έτυχε και είδα σε γνωστό το edge. Εγώ από το νότε και όλη τη σειρά είμαι ευχάριστημενη. Και για μένα είναι η καλύτερη σειρά. Ωστόσο απλά πιστεύω ότι δεν δίνουν αρκετή έμφαση στην ποιότητα κατασκευής. Όπως είπα και πριν είχα το 3αρι πολύ προσεγμένο με θήκη ζελατίνα κτλ ωστόσο αν ανοίξεις το καπάκι το πλαίσιο της κάμερας ξεβάφουν. Το ίδιο συνέβη και στο μπεζελ του νότε 2 μου. Και στο κεντρικό κουμπί. Σε ποιότητα πχ το edge μου φάνηκε βαρύ και μου άρεσε και το μέταλλο στο γύρω γύρω. Τέλος πάντων να ρωτήσω κάτι. Πως μικραίνω τα παράθυρα ώστε να έχω 2 ανοιχτά στην αρχική οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Τέλος πάντων να ρωτήσω κάτι. Πως μικραίνω τα παράθυρα ώστε να έχω 2 ανοιχτά στην αρχική οθονη Διαγώνιο swipe από την πάνω αριστερή ή πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Δεν το πιάνει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα οκ σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εγω φιλε μου ειπα κατι που παρατηρησα στο sammobile....τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτεο... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πώς πάει η μπαταρία με την lollipop; Εγω δεν βγάζει πλέον μέρα με τπτ. Ενώ πριν με kitkat έβγαζε ολόκληρη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πώς πάει η μπαταρία με την lollipop; Εγω δεν βγάζει πλέον μέρα με τπτ. Ενώ πριν με kitkat έβγαζε ολόκληρη μερα Είναι ανάλογα τι setup έχεις κάνει φίλε στο κινητό (π.χ συγχρονισμοί που τρέχουν,3G-4G,wi-fi,GPS,εφαρμογές που τρέχεις και διάφορα αλλά...).Στον κάθε ένα μας διαφέρουν αυτά γιατί δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση!Εγώ έχω δει σημαντική βελτίωση στο θέμα της αναμονής για παράδειγμα...Όλο το βράδυ με κλειστά wi-fi,4G-3G έχω πτώση μόλις 1%...Γενικά είναι πολύ καλύτερα με lollilop...:) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Είναι ανάλογα τι setup έχεις κάνει φίλε στο κινητό (π.χ συγχρονισμοί που τρέχουν,3G-4G,wi-fi,GPS,εφαρμογές που τρέχεις και διάφορα αλλά...).Στον κάθε ένα μας διαφέρουν αυτά γιατί δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση!Εγώ έχω δει σημαντική βελτίωση στο θέμα της αναμονής για παράδειγμα...Όλο το βράδυ με κλειστά wi-fi,4G-3G έχω πτώση μόλις 1%...Γενικά είναι πολύ καλύτερα με lollilop...:) να πω καταρχήν οτι το 4g το έχω συνέχεια ανοιχτό. διαφορετικά γιατί να πάρω ένα τέτοιο κινητό? και πριν με kitkat το είχα ανοιχτό. πέραν τούτο όλους τους συγχρονισμούς τους έχω κλειστούς πχ mail fb κλπ εκτελώ μόνο manual. δεν ξέρω κάτι παίζει. όταν ειμαι σε wifi ίσως να έχει καλύτερη διαχείριση και πάλι δεν είμαι σίγουρος. και κάτι άλλο σήμερα κάποια στιγμή μου δείχνει 3% το συνδέω στον φορτιστή του αυτοκινήτου και κλείνει και μμόλις το ανοίγω μου έδειχνε 0%. Δεν ξέρω μάλλον θα το ξαναστήσω. και να φανταστείτε ότι έκανα restore πριν και μετα την εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πώς πάει η μπαταρία με την lollipop; Εγω δεν βγάζει πλέον μέρα με τπτ. Ενώ πριν με kitkat έβγαζε ολόκληρη μερα Μια από τα ίδια θα έλεγα . Ίσως λίγο χειρότερα αλλά πολύ λίγο.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά συγχωρήστε μου την παρέμβαση, αλλά ήθελα τη γνώμη των κατόχων της φοβερής αυτής συσκευής. Ημουνα σε σκέψη να πάρω το Note 4, αλλά δεν το κάνω γιατί μου είναι απαραίτητο το ραδιόφωνο! Δεν ξέρω με ποιό τρόπο θα μπορούσα στο Note 4 να έχω λειτουργία ραδιόφωνου... Υπάρχει κάποιος τρόπος;;; Από εκεί και πέρα στις 6 ίντσες, μάλλον 2 μόνο επιλογές υπάρχουν. Το vibe z2 pro και το ascend mate 7. Εσείς καταλήξατε στο note 4 και να το χαίρεστε. Εγώ δυστυχώς ακόμη ειμαι στο δίλλημα για τον αντικαταστάτη του zenfone 6 μου:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά συγχωρήστε μου την παρέμβαση, αλλά ήθελα τη γνώμη των κατόχων της φοβερής αυτής συσκευής. Ημουνα σε σκέψη να πάρω το Note 4, αλλά δεν το κάνω γιατί μου είναι απαραίτητο το ραδιόφωνο! Δεν ξέρω με ποιό τρόπο θα μπορούσα στο Note 4 να έχω λειτουργία ραδιόφωνου... Υπάρχει κάποιος τρόπος;;; Από εκεί και πέρα στις 6 ίντσες, μάλλον 2 μόνο επιλογές υπάρχουν. Το vibe z2 pro και το ascend mate 7. Εσείς καταλήξατε στο note 4 και να το χαίρεστε. Εγώ δυστυχώς ακόμη ειμαι στο δίλλημα για τον αντικαταστάτη του zenfone 6 μου:mad: Ραδιόφωνο στο note είτε με bluetooth handsfree που έχει ενσωματωμένο radio (π.χ τα sbh50/52 της sony), είτε internetika, άλλος τρόπος δεν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ραδιόφωνο στο note είτε με bluetooth handsfree που έχει ενσωματωμένο radio (π.χ τα sbh50/52 της sony), είτε internetika, άλλος τρόπος δεν παίζει. Eχω το 50.Το συνέδεσα σήμερα,και παίζει άψογα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Eχω το 50.Το συνέδεσα σήμερα,και παίζει άψογα. Και γω το πήρα χτες! Όλα καλά και σε μένα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ιντερνετικα ποια εφαρμογη προτεινετε για ράδιο παιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ιντερνετικα ποια εφαρμογη προτεινετε για ράδιο παιδες? για εφαρμογες καλυτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 αυτην εδω θα ελεγα εγω https://play.google.com/store/apps/details?id=tunein.player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTINTI Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Επειδή και εγώ ήμουν σε αυτό το δίλημμα, καθώς με απασχολούσε η μη ύπαρξη ραδιοφώνου, τελικά κατέληξα στην αγορά του Note 4 και του SONY SBH52 που πραγματικά σου λύνει τα χέρια, χωρίς τις αποσυνδέσεις που κάποιοι γράφουν ότι έχουν. Προχώρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Κατεβάζω το update σε γαλλικό unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ναι το 52 είναι ωραίο gadgetακι αλλά δεν παύεις να πληρώνει έξτρα για κάτι που σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να το έχεις αβλεπί. Πέρα από το έξτρα κόστος, έχεις καλώδια, φορτίσεις... Τεσπα, είναι η κουβέντα που μπορούμε να κάνουμε ώρες. Εγώ ήθελα να αναφερθώ στην εξαιρετική καταγραφή ήχου της συσκευής πέρα απο την εικόνα του βίντεο σε σκοτεινά μέρη. Πριν λίγες μέρες έπαιξα live σε ενα μαγαζί και τραβήξαμε με το Note μου, ένα Ζ και ένα S3 αυτά που παίξαμε. Ξέρω μιλάμε για παλιές συσκευες που συγκρίνω αλλά ο ήχος από το Note είναι πάρα πολύ καλός!!! Τηρουμένων των αναλογιών πάντα με 2 ενισχυτές, ένα μόνιτορ, ντραμς χωρίς πλέξι γκλας σε πολύ μικρή σκηνή και απόσταση 2-3 μέτρα από την σκηνή. Όποιος θέλει μπορώ να του στείλω να ακούσει/δει. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Κατεβάζω το update σε γαλλικό unbranded Υπάρχει γαλλικό Update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ναι το 52 είναι ωραίο gadgetακι αλλά δεν παύεις να πληρώνει έξτρα για κάτι που σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να το έχεις αβλεπί. Πέρα από το έξτρα κόστος, έχεις καλώδια, φορτίσεις... Τεσπα, είναι η κουβέντα που μπορούμε να κάνουμε ώρες. Εγώ ήθελα να αναφερθώ στην εξαιρετική καταγραφή ήχου της συσκευής πέρα απο την εικόνα του βίντεο σε σκοτεινά μέρη. Πριν λίγες μέρες έπαιξα live σε ενα μαγαζί και τραβήξαμε με το Note μου, ένα Ζ και ένα S3 αυτά που παίξαμε. Ξέρω μιλάμε για παλιές συσκευες που συγκρίνω αλλά ο ήχος από το Note είναι πάρα πολύ καλός!!! Τηρουμένων των αναλογιών πάντα με 2 ενισχυτές, ένα μόνιτορ, ντραμς χωρίς πλέξι γκλας σε πολύ μικρή σκηνή και απόσταση 2-3 μέτρα από την σκηνή. Όποιος θέλει μπορώ να του στείλω να ακούσει/δει. :) Περιμενω πμ φυσικά. Με πόσα μικρόφωνα καταγράφει το 4; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Υπάρχει γαλλικό Update?Ναι, δώθηκε σήμερα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Περιμενω πμ φυσικά. Με πόσα μικρόφωνα καταγράφει το 4; Δεν έχω ιδέα..:p Για check τα pm σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts