epivitor3 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Και εγω παιδια δεν ειδα καμια ιδιαιτερη διαφορα ισα ισα ειχα κατι κολληματα με τον google launcher τον οποιο αντικατεστησα με τον nova. Η μπαταρια μου φαινεται καλυτερη παντως edit: χωρια που απο 3gb ελευθερα τωρα πηγα στα 1,7gb Edited February 4, 2015 by epivitor3 Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacs99 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Έβαλα κι εγώ την αναβάθμιση και έχω μια ερώτηση. Με το kit kat όταν πατουσα power έβγαζε επιλογή για να το βάλεις στο αθόρυβο. Τώρα αυτό έχει χαθεί. Πως μπορω να τα επανάφερε; Στα widget ,δε το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Έκανα χθες βράδυ και εγώ την αναβάθμιση σε lollipop. Αυτό που βλέπω είναι πως στο app drawer υπάρχει δύο φορές συντόμευση για το (google) photos η οποία δεν φεύγει ούτε με επανεκκίνηση. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Όσοι αναβαθμίσατε σε 5.0.2 μπορείτε να μου πείτε αν σας λειτουργεί το Tethering & portable hotspot; Σε μένα δείχνει ότι συνδέεται με το Laptop μου αλλά δεν έχω Internet… με την έκδοση 4.4.4 δεν είχα πρόβλημα. Σημ: Στην sim 1 έχω Vodafone. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλημέρα παιδιά, Έκανα wipe cache & factory reset για να εγκαταστήσω την lollipop. Έχοντας κάνει τις ρυθμίσεις, και στο στάδιο που το τηλέφωνο γράφει ότι επικοινωνεί με την Google, μου πετάει ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή Ρυθμίσεις έπαψε να λειτουργεί. Πάω να κάνω τις ρυθμίσεις από την αρχή και ατό μενού της γλώσσας δεν έχει Ελληνικά. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει... Ευχαριστώ Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Κάντε φορμάτ, καθαρισμό της cache και στήσιμο από την αρχή για να ρολλάρει σαν...Lumia 930! Πως κάνουμε φορμάτ και καθαρισμό cache; Αυτά πριν την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Δεν σου δείχνει στη θέση που είναι κανονικά το σήμα της απενεργοποιημένης SIM ένα κενό τριγωνάκι; Όχι Mark, δεν μου δείχνει τίποτα. Θα ανεβάσω screenshot της αρχικής μου σε 2 λεπτά. http://postimg.org/image/7cbjmiqhj/ Edited February 4, 2015 by hondacivic_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Όχι Mark, δεν μου δείχνει τίποτα. Θα ανεβάσω screenshot της αρχικής μου σε 2 λεπτά. Και μένα μου δείχνει κενό τριγωνάκι όταν είναι ανενεργή η 2η sim. Μήπως αφαιρείς τελείως τη κάρτα από τη συσκευή; Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Και μένα μου δείχνει κενό τριγωνάκι όταν είναι ανενεργή η 2η sim. Μήπως αφαιρείς τελείως τη κάρτα από τη συσκευή; Όχι, απλά την έχω βάλει στο off από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο ότι η δεύτερη sim είναι Νορβηγική? Edited February 4, 2015 by hondacivic_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supacoopa Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Μετα την αναβάθμιση. Στην προηγούμενη σελιδα ο supacoopa δίνει λινκ. Προσοχη, μετα την αναβαθμιση εχει αλλαξει λιγο ο τροπος που γινεται το Wipe Cache. In LOLLIPOP there is new way to get into the recovery. It is as follows. Press and hold Power and Volume Down buttons simultaneously until the device logo or Android logo appears on the screen. You should now see a large arrow at the top of the screen. Tap Volume Down repeatedly until you see Recovery in the arrow. Then tap the Volume UP button Then you will see an android on his back, chest open with a red triangle and exclamation mark. Now hold Power button for 5 Seconds & tap Volume Up once before releasing the Power. (Just opposite to KITKAT function) A list of items should now appear at top of screen. Tap Volume Down until the item to erase or wipe the cache partition gets highlighted. Then tap Power button to initiate the wipe process. Με δυο λογια, στο Lollipop οταν βγει το "πεθαμενο" ανθρωπακι, δεν κραταμε πρωτα πατημενο Volume Up και μετα Power, αλλα το αντιστροφο. Δηλαδη πατημενο το Power για 5" και μετα στιγμιαια το Volume Up. Edited February 4, 2015 by supacoopa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Μολις εκανα wipe cache και wipe dalvik cache με το TWRP 2.8.4.0 και το μονο που εγινε ηταν να ελευθερωθουν γυρω στα 300mb, απο ταχυτητα και ομαλοτητα κυλισης με την 4.4.4 ηταν καλυτερα τα πραγματα τουλαχιστον με τον nova launcher prime που χρησιμοποιω Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εγώ ακόμα τίποτα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δεν μπορω να καταλαβω πως λενε καποιοι οτι η kit kat ηταν καλυτερη απο την lolipop.Κατι θα εχει παει στραβα στην εγκατασταση παιδια.Εγω χαρη στον haki που με ξεσηκωσε να την βαλω και να μην περιμενω ,και στον mark που μου εδωσε το αρχειο και δεν το εψαχνα, εχω αλλο κινητο στην κυριολεξία.Γρηγοροτατο,με πολυ μνημη ram πολυ smooth :):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkaps Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Κανείς δεν διαφωνεί πως το κινητό είναι γρήγορο.Γρήγορο ήταν και πριν την Lollipop όμως!!! Επίσης έχουμε να κάνουμε μια έκδοση που είναι πραγματικά λιτή,οπότε κατ εμέ χάνει στο τομέα αισθητικής... Τώρα για το κατα πόσο είναι πιο γρήγορο το τηλέφωνο με την νέα έκδοση εγώ διαφωνώ.Πιστεύω πως το τηλέφωνο είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα με αυτά της προηγούμενης έκδοσης ίσως και λίγο πιο αργό στο χρόνο απόκρισης του και εδώ θα γίνω πιο αναλυτικώς.Όταν ανοίγω μια εφαρμογή για πρώτη φορά υπάρχει ένα διακριτικό λαγκάρισμα-καθυστερεί ελαφρώς να ανοίξει η εφαρμογή,την δεύτερη φόρα που θα ξανα ανοίξω την εφαρμογή όντως πετάει...αυτό συμβαίνει γιατί είναι φορτωμένη στη ram η εφαρμογή...ουσιαστικά δεν είναι πιο γρήγορο απλά δεν σταματάει η εφαρμογή να τρέχει απλά μπαίνει σε αναμονή εως ότου την ξανα χρειαστώ και εδώ έρχεται η καλύτερη διαχείριση της ram που έχει η νέα έκδοση που μου επιτρέπει να έχω περισσότερες εφαρμογές στην "αναμονή" να τρέχουν δηλαδή παρασκηνιακά χωρίς πρόβλημα.Αν όμως κλείσω τις εφαρμογές με έναν es task killer για παράδειγμα και τις ξανα ανοίξω τότε είναι φανερό πως υπάρχει το λαγκάρισμα που ανάφερα εξ αρχής...Οπότε μην μπερδευόμαστε πως το κινητό είναι πιο γρήγορο με ότι διαχειρίζεται κάπως καλύτερα τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο...Απλά το κινητό είναι πιο "γρήγορο" όταν ανοίγουμε κάτι για δεύτερη φορά ενώ το εκτελείτε ήδη!!! Επίσης όπως είπε και ο φίλος Mark_K έχουν δώσει πολύ βαρύτητα στα animation και αφήνει την εντύπωση πως όλα πανε πιο γρήγορα,είναι ουσιαστικά τρικ που ξεγελάει με επιτυχία τον χρήστη... Στο ότι το τηλέφωνο έγινε πιο γρήγορο εγώ απαντάω πως όχι δεν είναι καθόλου πιο γρήγορο,είναι πιο γρήγορο σε ότι εκτελείτε για δεύτερη φορά και με την προϋπόθεση να μην έχει κλειστεί από το παρασκήνιο... και πως έχει διαφορά το να είναι κάτι γρήγορο με το να σου το πλασάρει με εφέ ως γρήγορο. Edited February 4, 2015 by nikkaps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Πρώτα κάνουμε φορμάτ και μετά καθαρισμό της cache ή το αντίστροφο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Πρώτα κάνουμε φορμάτ και μετά καθαρισμό της cache ή το αντίστροφο; Wipe data και μετα wipe cache partition! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εγώ είμαι κατηγορηματικός ότι ΔΕΝ υπερτερεί θεαματικά. Αυτό που είναι καλύτερο είναι κατά κάποιο τρόπο η διαχείριση μνήμης. Μπορεί όταν τρέχεις facebook+messenger+viber+chrome να δεσμεύει κάπως λιγότερη. Ωστόσο μετά από δοκιμές με εναλλαγές σε αυτά τα 4, το πρόβλημα με το σκότωμα των εφαρμογών είναι υπαρκτό. Και να έχει 550 ελεύθερα όταν ξεκινάει από κλειστό, με τις εναλλαγές βλέπω έχει φτάσει στα 300. Προηγουμένως χάζευα στο tapatalk και πατάω να ανοίξω το facebook. Μέτρησα 5" μέχρι να εμφανίσει την εφαρμογή. Το ίδιο πάνω κάτω έκανε και στο kit kat. Facebook + Chrome είναι "συνδυασμός θανάτου" ακόμα και για συσκευές με 2gb RAM και Snapdragon 800, υπερβολικά "βαριές" εφαρμογές. Το Facebook είναι προτιμότερο να το τρέχεις μέσω browser, καθώς πλέον ορισμένοι προσφέρουν και δυνατότητα notification. Ο Chrome τον οποίο προσωπικά χρησιμοποιώ, λόγω του αυτόματου συγχρονισμού και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δεν είναι και ότι πιο smooth. Εναλλακτικά, όταν θέλω απλά να χαζέψω στα γρήγορα μια είδηση ή ένα λινκ χρησιμοποιώ CM Browser. Έχοντας περάσει την αναβάθμιση πριν από εβδομάδες παρατηρώ μια αισθητή βελτίωση στη λειτουργία του κινητού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πριν "σερνόταν". Μια χαρά λειτουργούσε με Kit Kat μια χαρά λειτουργεί με Lollipop. Οι διαφορές που παρατηρώ είναι βελτίωση, έστω μικρή, της διαχείρισης ενέργειας, μείωση των ελάχιστων lag (πχ κατά τη χρήση του ημερολογίου Google δεν υφίστανται πλέον lag) και σαφώς καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Επίσης, δεν βρίσκω το λόγο για τον οποίο πρέπει διαρκώς να εξετάζουμε το ποσό της ελεύθερης ή χρησιμοποιούμενης μνήμης. Κάθε κινητό έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές (μνήμη, επεξεργαστή, ανάλυση,...) τις οποίες γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε. Όταν λοιπόν αγοράζουμε ένα κινητό με μνήμη 1gb είναι προφανές ότι έχει ένα ορισμένο όριο εφαρμογών που μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα και απροβλημάτιστα. Όσο καλά και να το "ρυθμίσεις" δε μπορείς να ξεπεράσεις αυτό το όριο. Αυτό που έκανε η Motorola είναι να περιορίσει στο ελάχιστο το bloatware ώστε να αυξήσει την διαθέσιμη μνήμη και να απαλλάξει και τον επεξεργαστή από περιττές παράλληλες επεξεργασίες. Ποτέ, το εκάστοτε, Moto g, δε θα προσφέρει την εμπειρία χρήσης ενός Note 4 και δεν αυτό δεν οφείλεται σε λάθος ή αβλεψία της Motorola. Είναι σαν να κατηγορείς την Opel επειδή το Insignia Turbo δεν μπορεί να έχει τους χρόνους της M3 σε μία αγωνιστική πίστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δεν είπε κανείς πως μπορούσε να πάει καλύτερα, ή ότι δεν ξέραμε τι αγοράζαμε. Απλά δημιουργήθηκε η προσδοκία πως με το lollipop έχει θεαματική διαφορά στην ταχύτητα, ενώ στην ουσία δεν είναι ακριβώς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulalume Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 το μόνο θέμα που είδα πρακτικά, έιναι οτι δεν μπορώ να ορισω να χτυπάει ringtone κατευθείαν απο την sd. το δεχόταν στην ρύθμιση, το είχε κανονικά επιλεγμένο, αλλά δεν χτύπαγε ποτέ (χτύπαγε ο default ήχος που χτυπάει αν δεν έχεις ορίσει ήχο). Λύθηκε αντιγράφοντας το Mp3 στον φάκελο ringtones της εσωτερικής μνήμης. (και φυσικά επιλέγοντας το νέο path...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Με .14 είμαι up to date (=4.4.4) λέει.:worry::lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησω την ειδοποιηση για την ενημέρωση, αν δεν θελω προς το παρόν να περάσω το γλιφιτζουρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησω την ειδοποιηση για την ενημέρωση, αν δεν θελω προς το παρόν να περάσω το γλιφιτζουρι? τι να σου πω εγώ δεν βρήκα κάτι και ήταν ο λογος που πέρασα την lollipop..μου έσπασε τα νεύρα η ειδοποίηση.. πάντως όσο και να μην μου αρέσει για αρχή καλυτερα να την συνηθισω μια ωρα αρχυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Μέχρι στιγμής το κινητό μου δουλεύει ακριβώς όπως πριν.Δε μου αρέσει που το battery saver τα κάνει όλα πορτοκαλί αλλά λειτουργεί πολύ καλύτερα από πριν.Επίσης δουλεύει πλέον και με απενεργοποιημένο το motorola assist.Ακόμη δε μου αρέσει που δεν μπορώ να απενεργοποιήσω την αναζήτηση google και κυρίως που όλο μου τρώει ραμ η εφαρμογή για τα email ενώ έχω απενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμό. Α.Αυτό που λέει ο Mark_K ότι αν δεύτερη κάρτα είναι κλειστή τη δείχνει με διάφανο ισχύει.Στην 1η μου βγάζει συνέχεια ένα θαυμαστικό που είναι λέει για τη σύνδεση με τους σέρβερ της Google και σβήνει με ανοιχτό wifi.Τότε όμως μου δείχνει θαυμαστικό δίπλα στο wifi :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δεν είπε κανείς πως μπορούσε να πάει καλύτερα, ή ότι δεν ξέραμε τι αγοράζαμε. Απλά δημιουργήθηκε η προσδοκία πως με το lollipop έχει θεαματική διαφορά στην ταχύτητα, ενώ στην ουσία δεν είναι ακριβώς έτσι. Φίλε Mark_K προς αποφυγή παρεξηγήσεων το προηγούμενο σχόλιο μου -όπως και αυτό- δεν απευθύνεται σ' εσένα, με εξαίρεση την αναφορά στις εφαρμογές Facebook και Chrome. Σε θεωρώ, με βάση τις δημοσιεύσεις σου, από τα πλέον "αξιόλογα" άτομα και πάντοτε με διάθεση να βοηθήσεις. Το λειτουργικό android έχει ήδη διανύσει μια -έστω μικρή- απόσταση και ως εκ τούτου έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να περιμένουμε θεαματικές διαφορές από έκδοση σε έκδοση, ιδίως σε mid-range και entry-level συσκευές. Σίγουρα, από έκδοση σε έκδοση θα έχουμε νέα χαρακτηριστικά, άλλες φορές προς τη "σωστή" κατεύθυνση και άλλες προς τη ¨λάθος". Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία έχουμε το ανάλογο στους υπολογιστές με τις εκδόσεις των Windows (3.1, 95, 98, Vista, ...) και τις διανομές Linux. Η δημιουργία εφαρμογών με υψηλές απαιτήσεις πόρων δεν είναι πάντοτε αθώα. Αρκετές φορές αποτελεί ένα μοχλό ανάπτυξης της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonikolakis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Μετά την αναβάθμηση σε lollipop δεν μου δουλεύει κανένα πρόγραμμα πλοίγησης. Τέλος το NAVIGON και το IGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts