Zer0c00L Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί πέφτουμε πάντα όλοι να φάμε όποιον τονίζει κάποια κακά σε μια επιλογή μας. Ποσό κόλλημα τρώμε τελικά με τις επιλογές μας; Επειδή το διαλέξαμε εμείς ειναι τόσο τέλειο που δεν δεχόμαστε καμία κριτική; Αφήστε τον άνθρωπο να γράψει ότι θέλει αν τον ενοχλεί κάτι. Η πράγματι τον ενοχλεί η τρολαρει. Και στις δυο περιπτώσεις δεν χρειάζεται απάντηση. θα συμφωνήσω μαζί σου ο καθένας από μας αγοράζει βάση των αναγκών του και της οικονομικής του δυνατότητας είτε αυτό λέγεται υπολογιστής είτε αυτό λέγεται tablet είτε αυτό λέγεται smartphone προσωπικά επέλεξα να πληρώσω τα 200 ευρώ για να αγοράσω καλό tablet (asus google nexus 7) και δεν το έχω μετανοιώσει τώρα πλήρωσα 178 ευρώ για να αγοράσω το motorola moto g (2nd gen) προσωπικά θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και άξιζαν τα λεφτά τους αργότερα αν μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου θα πάρω το νέο google nexus smartphone και το νέο google nexus tablet που κατά την γνώμη μου είναι τα καλύτερα στην αγορά (χωρίς περιττό λογισμικό) Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 2 ερωτησεις περι μηνυματων παιδια. στελνω μηνυμα και δεν φευγει.κοκκινο σηματακι και γραφει sim.μαλλον κατι παιζει με το κεντρο μηνυματων(?). πως το περναω?(cosmote). επανω στο "προς" για να γραψω παραληπτη,πως θα περασω καποιον απο τις επαφες μου? εδω παιδια εχουμε καμια απαντηση γιατι εχουμε κολλησει ασχημα..?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) εδω παιδια εχουμε καμια απαντηση γιατι εχουμε κολλησει ασχημα..?:wacko: αδελφε, πατα *#*#4636#*#* θα σου ανοιξει ενα μενου. πατα πληροφοριες τηλεφωνου και κατω στο SMSC πάτα ενημερωση λογικα θα σου βγαλει το +3097100000 αλλιως γραψε εσυ και πατα ενημερωση Edited January 18, 2015 by nondaz διορθωση του *# Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 δεν μου βγαζει κατι.. επισης προσθηκη παραληπτη στα μηνυματα πως βαζω? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αδελφε, πατα *#*#4636*#*# οκ-στο τελος ειναι #*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 δεν μου βγαζει κατι.. επισης προσθηκη παραληπτη στα μηνυματα πως βαζω? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ-στο τελος ειναι #*#* απλα ξεκινας να γραφεις το ονομα του παραλήπτη και στο βγαζει αυτοματα:cool: Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 οκ-τωρα το ειδα-νομιζα οτι πατας προσθηκη και σε βγαζει στον καταλογο επαφων. thx..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Οσοι έχετε την λολλιποπ σας εμφανίζει την μικρή φωτογραφία στο προφίλ σας μόλις κατευαζετε την μπάρα ειδοποιησεων; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonikolakis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Παιδιά μια βοήθεια. Αν μπορεί να συνχρονίζετε με ημερολόγιο και outolook των windows.....μέσο κάποιου προγράμματος όπως το Samsung Kies της Samsung ή το LG LC Suite. Ευχαριστώ. Edited January 18, 2015 by teonikolakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 http://bit.ly/1ufzwND Δες τις εφαρμογές που βγάζει στο Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Για τον φίλο alfie Φίλε μου το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Μην περιμένεις θαύματα. Η οθόνη του καλή αλλά χρειαζόταν να είναι λίγο πιο φωτεινή για να είναι τέλεια. Με τον μαμισιο launcher είχε κάποια μικρό λαγκ σε εφφε των μενού. Έβαλα τον smart launcher χωρίς εφφε και πλέον δεν έχει ΚΑΘΌΛΟΥ, εκτελεί τα πάντα σχεδόν ακαριαια . με εκνευρίζουν τα λαγκ γιαυτό και η επιλογή μου. Η μπαταρία είναι καλή και η ποιότητα κατασκευής αποδέκτη για τα λεφτά του. Αγοράζοντας το θα έχεις μια συσκευή που τα χαμηλά του specs φαίνονται αν το κοντραρεις με high end συσκευή, αλλά σου δείχνει πως αν είχε τα specs των αντιπάλων απλά θα έτρωγαν την σκόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Για τον φίλο alfie Φίλε μου το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Μην περιμένεις θαύματα. Η οθόνη του καλή αλλά χρειαζόταν να είναι λίγο πιο φωτεινή για να είναι τέλεια. Με τον μαμισιο launcher είχε κάποια μικρό λαγκ σε εφφε των μενού. Έβαλα τον smart launcher χωρίς εφφε και πλέον δεν έχει ΚΑΘΌΛΟΥ, εκτελεί τα πάντα σχεδόν ακαριαια . με εκνευρίζουν τα λαγκ γιαυτό και η επιλογή μου. Η μπαταρία είναι καλή και η ποιότητα κατασκευής αποδέκτη για τα λεφτά του. Αγοράζοντας το θα έχεις μια συσκευή που τα χαμηλά του specs φαίνονται αν το κοντραρεις με high end συσκευή, αλλά σου δείχνει πως αν είχε τα specs των αντιπάλων απλά θα έτρωγαν την σκόνη του. Για να μην παρεξηγηθώ δεν το συγκρίνω με τα flagships και φυσικά με το m8 που έχω τώρα απλά ήθελα να ξέρω αν έχει κολλήματα όπως πχ το LG g2 mini της κοπέλας μου και άλλων τέτοιων οικονομικών κινητών! αλλά από όσα διάβασα και είδα σε διάφορα βιντεακια πρόκειται για απροβληματιστη συσκευή υπό νορμάλ χρήση πράγμα το οποίο ζητάω! μια ερώτηση με το 3g πως συμπεριφερεται η πλοήγηση στους χάρτες? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkaps Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά, Λοιπόν αγόρασα και εγώ το moto g 2nd gen.Το πρώτο που μου ήρθε ήταν ελαττωματικό(δεν λειτουργούσε η μπροστά κάμερα) και μου το αντικατέστησαν με καινούργιο.Σε γενικές γραμμές το κινητό είναι πραγματικά υπέροχο,έχει πολύ καλή οθόνη με βελούδινη υφή και όμορφα χρώματα,δεν κουράζει τα μάτια όπως πχ το HTC desire x που είχα,μπορώ να πω πως είναι αρκετά γρήγορο σε όλα του...με άφησε ικανοποιημένο. Όμως,παρατήρησα πως στα παιχνίδια δεν τα πάει και τόσο καλά,συνάντησα αρκετά κολλήματα ακόμα και σε πολύ ελαφριά παιχνίδια πχ dump ways to die 2 πράγμα που δεν μπορώ να το δικαιολογήσω όσο καλή διάθεση και αν έχω,όσο καλή εντύπωση και αν μου άφησε το κινητό σε όλα τα άλλα... Ένα ακόμα αρνητικό του είναι η μπαταρία του,δεν είναι κακή αλλά σίγουρα δεν είναι και καλή...την μέρα μια φορά με wifi ανοιχτό και σερφάρισμα δεν την βγάζει...και πάντα η φωτεινότητα σχεδόν στο μηδέν. Δεν ξετρελάθηκα ούτε με τις κάμερες επίσης...η πίσω είναι ικανοποιητική αν και παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με την εστίαση...η μπροστινή πάντως κολλάει αρκετά ιδικά αν δεν έχει καλή φωτεινότητα ο χώρος. Το συμπέρασμά μου είναι πως το κινητό αξίζει τα λεφτά του...ξετρελάθηκα με το πόσο όμορφα κάθεται στο χέρι και πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται σε όλα(εκτός απ τα παιχνίδια)...το pure android για μένα είναι το μεγάλο το καλύτερο πάνω του και σίγουρα δεν μετανιώνω που το αγόρασα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει για τα προβληματάκια που ανάφερα θα το εκτιμούσα... Edited January 18, 2015 by nikkaps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Φιλε πολυ βαρυτερα παιχνιδια τα τρεχει απροβληματιστα. Η εχει προβλημα η συγκεκριμένη εφαρμογή ή η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkaps Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Λες να είμαι τόσο γκαντέμης και να έπεσα σε 2η ελαττωματική;;;Να κάνω και 2 ακόμα ερωτήσεις: 1)To 1gb ραμ είναι όντως αρκετό ή θα χω θεματάκια; 2)Επίσης πότε θα πάρουμε το νέο android;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Για να μην παρεξηγηθώ δεν το συγκρίνω με τα flagships και φυσικά με το m8 που έχω τώρα απλά ήθελα να ξέρω αν έχει κολλήματα όπως πχ το LG g2 mini της κοπέλας μου και άλλων τέτοιων οικονομικών κινητών! αλλά από όσα διάβασα και είδα σε διάφορα βιντεακια πρόκειται για απροβληματιστη συσκευή υπό νορμάλ χρήση πράγμα το οποίο ζητάω! μια ερώτηση με το 3g πως συμπεριφερεται η πλοήγηση στους χάρτες? Το κατάλαβα ότι δεν το συγκρίνεις. Προσπαθώ να σου δώσω αντικειμενικη εικόνα του τι θα πάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 i was told there would be updates :lol: http://blog.estately.com/assets/1euru.jpg Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλημέρα. Όσοι έχετε τη flip case της Μοτορόλα, όταν γυρνάτε το κινητό στο αέρα με την οθόνη προς τα κάτω, η πρόσοψη της θήκης ανοίγει? Ή μένει σταθερή στη θέση της? Και μία δεύτερη απορία: όταν αναφέρετε ότι μπορείτε να μιλάτε με τη θήκη κλειστή, πως ακριβώς γίνεται? Σε καλεί κάποιος, σηκώνεις την πρόσοψη, απαντάς στην κλήση και κλείνοντας τη θήκη η κλήση συνεχίζεται κανονικά, χωρίς να κλείνει το τηλέφωνο (αφού είναι σαν να πατάς το power button)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλημέρα σε όλους. Μετά από περίπου ένα μήνα με την συσκευή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το μοναδικό μου πρόβλημα ήταν η καθημερινή φόρτιση:mad:, πράγμα το οποίο άλλαξε φθάνοντας την μπαταρία στο 0 [αποφορτίστηκε ενώ το χρησιμοποιούσα], το φόρτισα με την βοήθεια του Battery Doctor [πλήρη φόρτιση], και ιδού τα αποτελέσματα :):):)[ATTACH][ATTACH]55690[/ATTACH] [ATTACH]55691[/ATTACH][/ATTACH] Δεν ξέρω εάν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο, επειδή διαβάζω ότι ο μέσος όρος είναι περίπου 1 ημέρα. Παρακαλώ ενημερώστε με. ΥΓ. Η χρήση της μπαταρίας τις ημέρες της τελευταίας φόρτισης ήταν χρήση τηλεφώνου, SMS, internet μέσω wi-fi & κυψέλης, καθόλου παιχνίδια και μικρή λήψη φωτογραφιών και βίντεο Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πόσες ώρες είχες την οθόνη σε λειτουργία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Επειδή δεν φαντάστηκα ότι θα διαρκούσε τόσο πολύ δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως ήταν αρκετές γιατί και χρήση τηλεφώνου έκανα, αλλά και internet [περισσότερο]. Τώρα που μιλάμε έχει φθάσει στο 10%. Θα περιμένω να μηδενιστεί και θα δω εάν η τόσο μεγάλη διάρκεια επαναληφθεί... Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πάτα στο Οθόνη 25% και θα σου βγάλει ακριβώς πόσες ώρες είναι ανοικτή η οθόνη.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πάτα στο Οθόνη 25% και θα σου βγάλει ακριβώς πόσες ώρες είναι ανοικτή η οθόνη.... Περίπου 4 ώρες... Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Αξιοπρεπέστατη αυτονομία αλλά αν το σκαλίζεις πχ σερφάρισμα δεν βγάζει 1 μέρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εχει αυτό κάποιο έτοιμο πρόγραμμα για call blocking? Η πρέπει να κατεβάσω και ποιο λέτε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Επειδή δεν φαντάστηκα ότι θα διαρκούσε τόσο πολύ δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως ήταν αρκετές γιατί και χρήση τηλεφώνου έκανα, αλλά και internet [περισσότερο]. Τώρα που μιλάμε έχει φθάσει στο 10%. Θα περιμένω να μηδενιστεί και θα δω εάν η τόσο μεγάλη διάρκεια επαναληφθεί... Η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις διίστανται και αν ψάξεις στο internet θα διαβάσεις διάφορες απόψεις, αλλά τώρα τελευταία όλο και περισσότερο οι ειδικοί στις μπαταρίες κινητών προτείνουν να ΜΗΝ αφήνουμε να πέφτει η στάθμη τους κάτω από το 14-15%, πόσο μάλλον να πηγαίνει κοντά στο 0%. Εχει αυτό κάποιο έτοιμο πρόγραμμα για call blocking? Η πρέπει να κατεβάσω και ποιο λέτε;; Δοκίμασε το Mr. Number από το Play. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts