lalakis77 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλημέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το κινητό ήταν απροβλημάτιστο εδώ και 10 μήνες, ξαφνικά μου βγάζει το μήνυμα ότι η κάρτα sd έκανε unmount και σταματάει να την βλέπει και τη ξαναβλέπει μόνο με restart. Η κάρτα είναι sandisk class 10 16GB, δοκίμασα και με μία άλλη class 4 8GB και κάνει το ίδιο. Επίσης εδώ και 4 μέρες δε βλέπει καμιά φορά τη κάρτα sim και πάλι τη βλέπει μόνο με restart και το δοκίμασα και στην δεύτερη θέση και κάνει τα ίδια. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτό, είναι θέμα software ή hardware? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έχεις κάνει κανένα hard reset αυτούς τους 10 μήνες; Ίσως να χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έχω κάνει αρκετά hard reset και μετα την αναβάθμιση την τελευταία. Το τηλέφωνο είναι με την επίσημη rom και χωρίς root. Το περίεργο είναι ότι δεν τα είχε κάνει αυτά καθόλου τόσο καιρό και ξαφνικά άρχισε τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Αυτο με την micro sd μου το κανε κ εμενα και μαλιστα μου αχρηστευτηκε η καρτα τελικα.Το επομενο σταδιο (μετα απο 3-4 μερες) μ εστειλε στο service καθως μετα απο reboot που εκανε μονο του μετα δεν ξαναδουλεψε καμια καρτα sim και msd.Αλλαγη πλακετας και υποδοχων καρτων απ οτι μου ειπαν και απο τοτε κανενα προβλημα. Edited November 26, 2015 by Alex-T Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Γνωρίζει κάποιος σε ποια διεύθυνση μπορώ να ελέγξω αν το κινητό της γυναίκας μου είναι ακόμη σε εγγύηση; Ευχαριστώ. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 έχω βάλει το cm 13 αλλά ακόμα έχει πολλά bug. η officia marshmallow rom που βγήκε υπάρχει πουθενά την κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 έχω βάλει το cm 13 αλλά ακόμα έχει πολλά bug. η officia marshmallow rom που βγήκε υπάρχει πουθενά την κατεβάσω? Κοίτα στο general του xda. Έχει και έτοιμο twrp backup, που απλά κάνεις restore στο τηλέφωνό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 αυτό εδώ λες? http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/6-0-soak-moto-g-2014-t3255883 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ναι αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 όταν πάω να κάνω root μετά δεν ανοίγει και του κάνω πάλι restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Έβαλα την Βραζιλιάνικη 6.0 στο κινητό μου, Root + Xposed + RRO Layers Ολοήμερη χρήση εδώ και 2 μέρες. Τεράστια βελτίωση σε σχέση με τη 5.0.2. Το Bluetooth Audio δεν κάνει πλέον διακοπές (αντίστοιχο της CM με επιπλέον Apt-X) Όταν ανοίγει ο Chrome δεν σκοτώνονται όλα τα υπόλοιπα apps (γύρω στα 3 παραμένουν active) Πολύ καλύτερο multitasking, λιγότερα Redraws ... και χωρίς τα bug της CM (χαμηλός ήχος ακρόσης, δεν ανάβει η οθόνη στις κλήσεις, random reboots) Η γενικότερη αίσθηση της Stock 6.0 είναι όπως η Stock 4.4.4, σταθερή, χωρίς bugs και ικανοποιητικό multitasking (αν και η 4.4.4 είναι πιο snappy) Αξίζει. ΥΓ: To Titanium Backup δεν λειτουργεί πλήρως, πχ δεν έκανε restore Bluetooth Pairings, WiFi Access Points etc Edited December 3, 2015 by thdervenis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εγώ πέρασα απο χθες στο κινητό CyanogenMod 13. Και το κινητό πραγματικά πετάει νομίζω ότι τώρα το κινητό είναι πραγματικά αισθητά πιο γρήγορο και απροβληματιστο. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ψήνομαι πολύ με αυτά που διαβάζω για την 6 αλλά θα περιμένω το official update. Είναι θέμα χρόνου να΄ρθει... (του καινούργιου ίσως..;:lol::D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_giorgos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις επαφές μου. Εδώ και κανά μήνα (ίσως και περισσότερο) όταν αποθηκεύω μια νέα επαφή, δεν μπορώ μετά να την επεξεργαστώ ούτε φυσικά και να τη διαγράψω. Οι μόνες δυνατότητες που μου δίνει είναι είτε η κοινοποίηση είτε η συντόμευση στην αρχική. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό; Να σημειώσω ότι το κινητό το έχω ένα χρόνο, είναι με την επίσημη rom και χωρίς root (Android 5.0.2) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ξέρω πως δεν συνδέεται άμεσα σαν θέμα με το Moto G2, αλλά επειδή έχω δει πολλούς φίλους να το χρησιμοποιούν σε αυτό το thread, το Nova launcher έβγαλε προσφορά για τα Χριστούγεννα την premium έκδοση μόνο με 50 λεπτά από 5 ευρώ που το είχαν, οπότε όποιος φίλος θέλει ας το τσιμπήσει. Κατά την γνώμη μου αξίζει πολύ γιατί προσθέτει πολύ ωραίες λειτουργίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έβαλα την Βραζιλιάνικη 6.0 στο κινητό μου, Root + Xposed + RRO Layers Ολοήμερη χρήση εδώ και 2 μέρες. Τεράστια βελτίωση σε σχέση με τη 5.0.2. Το Bluetooth Audio δεν κάνει πλέον διακοπές (αντίστοιχο της CM με επιπλέον Apt-X) Όταν ανοίγει ο Chrome δεν σκοτώνονται όλα τα υπόλοιπα apps (γύρω στα 3 παραμένουν active) Πολύ καλύτερο multitasking, λιγότερα Redraws ... και χωρίς τα bug της CM (χαμηλός ήχος ακρόσης, δεν ανάβει η οθόνη στις κλήσεις, random reboots) Η γενικότερη αίσθηση της Stock 6.0 είναι όπως η Stock 4.4.4, σταθερή, χωρίς bugs και ικανοποιητικό multitasking (αν και η 4.4.4 είναι πιο snappy) Αξίζει. ΥΓ: To Titanium Backup δεν λειτουργεί πλήρως, πχ δεν έκανε restore Bluetooth Pairings, WiFi Access Points etc Για πες πως πάει μετά από ακόμα 10 μέρες; 1) Από που μπορούμε να την κατεβάσουμε; 2) Έχει Αγγλικά; 3) Πως την κάνεις flash; TWRP; 4) Τα stock apps όπως της google μπορείς να τα αφαιρέσεις από την στιγμή που το έχεις rooted το τηλέφωνο; Εγώ είμαι με αυτήν και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος εκτός από ελάχιστα (σε σχέση με την CM) random reboots. http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/development/rom-ll-5-1-1-euphoria-os-t3096087/page46 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να φανταστώ ότι είναι αυτό ε; http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/6-0-soak-moto-g-2014-t3255883 Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 μερικες ερωτησεις προς τους ειδικους επι του θεματος καθως ακρη στα φορουμ της εταιρειας δεν εβγαλα ποτε θα βγει η 6 για το 2ης γενιας moto g καθως ηδη το tablet google nexus 7 (2013) εφτασε στην 6.01 ποτε θα κυκλοφορησει το 3ης γενιας moto g με τα 16gb Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ειδικός δεν είμαι, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και βάση του ότι το soak test για την 6.0 ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, θα δούμε την αναβάθμιση προς το τέλος αυτού του μήνα (ίσως και την επόμενη εβδομάδα) η αρχές γενάρη. Υπομονή. Όσο για το 3rd gen, έχει κυκλοφορήσει ήδη η έκδοση με τα 16gb rom + 2gb ram αλλά όχι στην Ελλάδα. Υπάρχει πάντως σε ένα κατάστημα στο Skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ειδικός δεν είμαι, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και βάση του ότι το soak test για την 6.0 ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, θα δούμε την αναβάθμιση προς το τέλος αυτού του μήνα (ίσως και την επόμενη εβδομάδα) η αρχές γενάρη. Υπομονή. Όσο για το 3rd gen, έχει κυκλοφορήσει ήδη η έκδοση με τα 16gb rom + 2gb ram αλλά όχι στην Ελλάδα. Υπάρχει πάντως σε ένα κατάστημα στο Skroutz. μακαρι να εχεις δικιο εγω παρα το γεγονος οτι συμμετεχω στο soak test ουδεποτε εστειλε κατι η εταιρεια. οσο για το καταστημα που αναφερεις ειναι λιγο μακρυα + εχει κατι χρεωσεις που για μενα λενε "μακρυα" και η τιμη ειναι τσιμπημενη ακομα...μαλλον θα περιμενω να κυκλοφορησει για τα καλα στο skroutz.gr καθως το οριο για τηλεφωνο ειναι 200 ευρω (170 πηρα το 2ης γενιας) Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Για το dual sim ΧΤ 1068 μιλάμε εδώ ή σε άλλο τόπικ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εδώ, καλά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παιδιά έχει κανείς παράπονα από τους συνομιλητες του για μικροφωνισμους κατά τη διάρκεια της κλήσης??? Οι ρυθμίσεις ήχου που πρέπει να είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Γνωρίζει κανείς με σιγουριά τι πρότυπο υποστηρίζει για τα ακουστικά; CTIA ή OMTP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ωραία, χαίρομαι που σας βρίσκω. Μια βδομάδα μετά την πρώτη λειτουργία μου έβγαλε μήνυμα ότι αποσυνδέθηκε η κάρτα μνήμης, μια kingston 8GB, την είχα βγάλει από αλλού πρόσφατα και δούλευε άριστα. Από εκείνη τη στιγμή δεν την αναγνωρίζει (ούτε με επανεκκίνηση κλπ.) Τυχαία ή πρόβλημα του κινητού; Σχετική σημείωση: Μου κάνει εντύπωση που η κάρτα μπαίνει ουσιαστικά «ακουμπηστά», χωρίς να κάνει κλικ (όπως πχ. οι σιμ). Έτσι όμως με ένα απλό κούνημα ή πέσιμο μπορεί να χάνει την επαφή της, ή κάνω λάθος; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Έχεις ανταπτοράκι για να συνδέσεις την κάρτα στο pc; Αν ναι βάλε τη να δεις εκεί αν δουλεύει σωστά και αν την βλέπει σώσε τα αρχεία σου και κάνε της ένα format. Μετά ξαναβάλε την στο κινητό και αν δουλέψει κανονικά πέρνα πάλι τα αρχεία με το καλώδιο usb. Η κάρτα δεν «κουμπώνει» στο κινητό όπως η sim αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γιατί εφαρμόζει καλά. Και στο προηγούμενο κινητό μου έτσι ήταν. Με ένα απλό κούνημα σίγουρα δεν φεύγει πάντως. Αν σου πέσει κάτω όμως είναι πιθανό. Edited December 22, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts