Jump to content

lalakis77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lalakis77

  1. Έχω κάνει αρκετά hard reset και μετα την αναβάθμιση την τελευταία. Το τηλέφωνο είναι με την επίσημη rom και χωρίς root. Το περίεργο είναι ότι δεν τα είχε κάνει αυτά καθόλου τόσο καιρό και ξαφνικά άρχισε τελευταία.
  2. Καλημέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το κινητό ήταν απροβλημάτιστο εδώ και 10 μήνες, ξαφνικά μου βγάζει το μήνυμα ότι η κάρτα sd έκανε unmount και σταματάει να την βλέπει και τη ξαναβλέπει μόνο με restart. Η κάρτα είναι sandisk class 10 16GB, δοκίμασα και με μία άλλη class 4 8GB και κάνει το ίδιο. Επίσης εδώ και 4 μέρες δε βλέπει καμιά φορά τη κάρτα sim και πάλι τη βλέπει μόνο με restart και το δοκίμασα και στην δεύτερη θέση και κάνει τα ίδια. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτό, είναι θέμα software ή hardware? Ευχαριστώ.
  3. Μήπως έχει να προτείνει κανείς μεμβράνη που χρησιμοποιεί και είναι ικανοποιητική γιατί από ebay δεν γίνεται αυτή τη στιγμή.
  4. Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρω tempered glass για το tablet από Ελλάδα γιατί ψάχνω και δε μπορώ να βρω κάτι. Αλλιώς αν ξέρετε από που μπορώ να παραγγείλω από εξωτερικό. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, μου εμφάνισε μία επιλογή για "αντιστροφή χρωμάτων" όταν κατεβάζω την quick bar, το έχει και σε εσάς αυτό? Έγινε καμιά αναβάθμιση χωρίς να το καταλάβω? Ψάχνοντας λίγο βρήκα ότι αυτό το εμφανίζει όταν πατήσεις "αντιστροφή χρωμάτων" από τη "Προσβασιμότητα" στις ρυθμίσεις αλλά εγώ δεν πάτησα τίποτα και εμφάνισε το "αντιστροφή χρωμάτων" στο quick menu από μόνο του. Το έχει κανείς αυτό?
  6. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε wired handsfree που να λειτουργεί το χειριστήριο του με το moto g 2014. Πήρα τα coloud pop και δεν είναι συμβατά με το κινητό. Έχετε να προτείνετε κάποιο που δοκιμασμένα δουλεύει και να είναι στην ίδια κατηγορία τιμής?
  7. Μα το περίεργο είναι ότι εμφανίζει τις ενημερώσεις μόνο όταν ξαναβάλω το αρχικό gmail. Χωρίς αυτό δε μου τις εμφανίζει. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το τηλέφωνο το είχα ενημερώσει με το αρχικό gmail και για ένα διάστημα τα είχα μαζί και τα δύο. Αλλά με factory reset δε θα έπρεπε να επανέλθει σαν να ήταν από το εργοστάσιο άσχετα αν είχα κάνει κάποια ενημέρωση με gmail. Το περίεργο είναι ότι αν βάλω το αρχικό gmail μετά από το δεύτερο στο play εμφανίζει ότι υπάρχουν ενημερώσεις των εφαρμογών του συστήματος για το δεύτερο gmail. Αλλά το κάνει μόνο όταν βάλω και το δεύτερο.
  8. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οι εφαρμογές που λέω δεν είναι αυτές που έχω αγοράσει με το παλιό gmail, μιλάω για αυτές που έχει το τηλεφωνο εγκατεστημένες από μόνο του. Αυτές δεν εμφανίζονται για update. Αυτές που έχω αγοράσει από το play δε με νοιάζουν να τις μεταφέρο στο νέο gmail αυτό που θέλω είναι να με αφήσει να αναβαθμίσω για παράδειγμα το hangouts, το maps κτλ αυτά δεν μου εμφανίζει να τα αναβαθμίσω μετά από το hard reset παρά μόνο αν βάλω το πρώτο gmail.
  9. Γεια χαρα, έχω ένα πρόβλημα. Είχα συνδέσει στο κινητο το λογαριασμό gmail και πρόσφατα είχα προσθέσει και ένα δευτερο gmail. Έκανα factory reset και έβαλα σαν βασικό λογαριασμό το δεύτερο gmail αλλά το πρόβλημα είναι ότι μπαίνω στο play store και δε μου δείχνει τις εφαρμογές που είναι στο τηλέφωνο για να τις αναβαθμίσω. Αυτό το κάνει μόνο αν ξαναβάλω το πρώτο gmail, τότε εμφανίζονται. Επίσης, μια λεπτομέρια όταν επιλέγω λογαριασμούς στο play store ο πρώτος που είχα έχει από πίσω χρωματιστό φόντο με κοκκινο, μπλε, κίτρινο, πράσινο και μπλε ενώ ο δεύτερος έχει ένα φόντο πράσινο και μόβ με διαφορετικό σχέδιο. Αυτό το έχω και πριν το factory reset και μετά. Έχω δοκιμάσει clear cache, factory reset, ότι μπορούσα να σκεφτώ αλλά δε γίνεται τίποτα. Το κινητό είναι το moto g 2nd gen με όλες τις αναβαθμίσεις. Ξέρει κανείς καμια βοήθεια?
  10. Δυστυχώς το έκανα αλλά συνεχίζει να ακούγεται αυτός ο θόρυβος. Επίσης δοκίμασα να το αλλάξω σε 2g αλλά και χωρίς ίντερνετ καθόλου και πάλι το κάνει. Είναι πολύ ανεπαίσθητο αλλά το ακούω, γι αυτό ρωτάω αν σε εσάς είναι πεντακάθαρος ο ήχος. Αν είναι να το πάω πίσω για DOA προλαβαίνω, είμαι στις 4 μέρες.
  11. Γεια χαρα. Αγορασα πριν απο μια εβδομαδα το moto g 2nd gen, εκανα αναβαθμιση με το που το ανοιξα, clear cache. Εχω παρατηρησει οτι στις κλησεις μου κανει ενα περιεργο θόρυβο οταν μιλαω, ειναι σαν να μην ειναι καθαρη η γραμμη. Το εχει συναντήσει κανείς, είναι του τηλεφώνου ή του δικτύου? Αν είναι του τηλεφώνου μήπως να το πάω στο public για αλλαγή? Ξέρετε αν παίζει το DOA? Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.
  12. Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, πήρα ένα mw600 από ένα skroutzoμαγαζο το οποίο έχει και φυσική παρουσία. Προφανώς από ότι καταλαβαίνω από τη τιμή είναι δική του εισαγωγή. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κανείς είναι η εγγύηση από ποιόν καλύπτεται? Από την αντιπροσωπεία ή από το μαγαζί?
  13. Ευχαριστώ πολύ για την παραπομπή. Να ρωτήσω κάτι άλλο ακόμη, χρειάζεται να προσέξω τίποτα άλλο ή απλά ακολουθώ τα βήματα του Basbats? Sorry που ρωτάω αλλά είμαι τελείως άσχετος και βλέπω ορολογίες που δεν καταλαβαίνω όπως RSD lite και άλλα τέτοια και επειδή από ότι διάβαζα το τηλέφωνο δεν είναι και το πιο εύκολο για modding για αυτό ρωτάω. Χρειάζεται και κάτι άλλα όπως nandroid backup, rsd lite? Sorry αν λέω βλακείες αλλά δε ξέρω τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να το κάνω root και να μπορώ αν χρειαστεί να το κάνω unroot αν χρειαστεί να το πάω service.
  14. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για root για το κινητό. Έχω έκδοση ICS επίσημη και επειδή το κινητό είναι πλέον δύσχρηστο με το lag θέλω να το κάνω root να βγάλω ότι bloatware έχει μέσα και μετά βλέπουμε και για GelyBean. Αν μπορεί μόνο κάποιος να μου πει τι να κάνω για root γιατί είμαι τελείως άμπαλος με το άθλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Πηγαίνοντας στο About στα settings και κάνοντας check for update μου εμφανίζει για πρώτη φορά: System updates is not available without a Motorola service account. Would you like to setup one now? και έχει επιλογή για setup. Το έχει δει κανείς αυτό? Το πατάω setup και μένει communicating with server αλλά δε προχωράει. Έχω ακόμα ICS επίσημη και δεν έχω κάνει ρούτ ή τίποτα άλλο.
×
×
  • Create New...