kosnic Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημέρα. Πριν δύο μέρες μου ήρθε μέσω ΟΤΑ το update για το stagefright. Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης το ρομποτακι σταματάει,εμφανίζεται το μήνυμα fail και η αναβάθμιση δεν ολοκληρώνεται. Aπ ότι διάβασα στο xda forum, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν, όσοι έχουν αριθμό build LBX 22. 46-28. Αλλά το παράδοξο είναι, ότι σε chat που ειχα με τεχνικό της Motorola, μου ανέφερε ότι με βάση τους αριθμούς ΙΜΕΙ της συσκευής μου, το τηλέφωνο εμφανίζεται να είναι root!!!! Όμως δεν έχω ποτέ ξεκλειδωσει ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο bootloader είναι κλειδωμένος και προφανώς δεν ειμαι root! Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου εξηγήσει τι μπορεί από συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δεν ξαναμιλάς με τη Motorola και να τους στείλεις και μια φωτογραφία του bootloader που δείχνει ότι είναι κλειδωμένος και όχι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αυτό θα κάνω, είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν. Ξέχασα όμως να αναφέρω ότι έχω ένα trozan με όνομα music provider, το οποίο το έχω μεν απεργοποιημενο και είναι system file και μόνο με root access μπορεί να διαγραφεί. Σκέφτομαι μήπως αυτό το trozan έχει υποκλεψει τα IMEI,αλλιώς η μη επιτυχής εγκατάσταση μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχω την LBX 22. 99-16,που είναι η Τελευταία build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλημέρα. Πριν δύο μέρες μου ήρθε μέσω ΟΤΑ το update για το stagefright. Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης το ρομποτακι σταματάει,εμφανίζεται το μήνυμα fail και η αναβάθμιση δεν ολοκληρώνεται. Aπ ότι διάβασα στο xda forum, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν, όσοι έχουν αριθμό build LBX 22. 46-28. Αλλά το παράδοξο είναι, ότι σε chat που ειχα με τεχνικό της Motorola, μου ανέφερε ότι με βάση τους αριθμούς ΙΜΕΙ της συσκευής μου, το τηλέφωνο εμφανίζεται να είναι root!!!! Όμως δεν έχω ποτέ ξεκλειδωσει ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο bootloader είναι κλειδωμένος και προφανώς δεν ειμαι root! Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου εξηγήσει τι μπορεί από συμβαίνει? μήπως είχες πάρει το key για να ξεκλειδώσεις το bootloader; η εγγύηση ακυρώνεται αν παρεις το key, άσχετα αν το χρησιμοποιήσεις ή όχι, οπότε μήπως μπαίνουν σε λίστα που εμφανίζονται ξεκλείδωτα όλα τα κινητά για τα οποία έχει δοθεί ο κωδικός ξεκλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Όχι, δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ξεκλειδωσω τον bootloader. Ξέχασα επίσης αν αναφερω ότι η έκδοση 5.0.2,την εγκατέστησα από soak test του xda,αλλα δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχω. Πάντως πολλοί χρήστες με version 22.46-28,εχουν παρόμοιο πρόβλημα. Δε ξέρω, σκεφτομαι να το ρουταρω, να βάλω και μια custom rom,και να ξεμπερδεψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Να ρωτήσω κάτι... όταν κάνουμε wipe data/factory reset είναι απαραίτητο και το wipe cache για να καθαρίσει πλήρως; Και έχει σημασία αν το κάνουμε πριν η μετά το reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Όχι, δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ξεκλειδωσω τον bootloader. Ξέχασα επίσης αν αναφερω ότι η έκδοση 5.0.2,την εγκατέστησα από soak test του xda,αλλα δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχω. Πάντως πολλοί χρήστες με version 22.46-28,εχουν παρόμοιο πρόβλημα. Δε ξέρω, σκεφτομαι να το ρουταρω, να βάλω και μια custom rom,και να ξεμπερδεψω. εφόσον το έβαλες από το xda φαντάζομαι ότι έχεις ξεκλειδώσει bootloader. δεν νομίζω ότι γίνεται με κλειδωμένο. αλλά αν θες δώσε link με τις οδηγίες που ακολούθησες, μπορεί να κάνω εγώ λάθος ;) επίσης για να βάλεις άλλη rom δεν χρειάζεται να rootάρεις, αλλά να ξεκλειδώσεις τον bootloader ;) Να ρωτήσω κάτι... όταν κάνουμε wipe data/factory reset είναι απαραίτητο και το wipe cache για να καθαρίσει πλήρως; Και έχει σημασία αν το κάνουμε πριν η μετά το reset; το wipe data αν δεν κάνω μεγάλο λάθος καθαρίζει τα πάντα, μεταξύ των οποίων και την cache. εχω δει σε διαφορες οδηγίες να λένε wipe cache και μετά wipe data, αλλά νομίζω ότι το πρώτο είναι περιττό. τώρα, αν το λένε οι οδηγίες για το φλασάρισμα μιας rom δεν χάνεις τίποτα να το κάνεις, 10 δευτερόλεπτα είναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Επίσημο update περνάει και με κλειδωμένο bootloader. Το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο, ακόμα και αν επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα με το ota update, δεν ήταν επίσημο(ο τρόπος αυτός αναβάθμισης). Μπορεί για αυτό το λόγο να δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 To αρχείο soak test το είχα κατεβάσει και το είχα αποθηκεύσει στην sd. Πιστεύω κι εγώ τελικά ότι αυτό προκαλεί το πρόβλημα, το οποίο όμως λύνεται με εγκατάσταση stock rom μέσω Apfastboot. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσω fastboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Πας settings-apps-πατας πάνω στην εφαρμογή την λάθος που έβαλες και μετά clear default. Νομίζω έτσι γίνεται. πολύ καλα νομιζεις σε ευχαριστω Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Παιδιά, έχει αγοράσει κανείς την original flip case; Αν ναι για πείτε εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να πάρω μια αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει. Η αν έχετε πάρει κάποια άλλη θήκη που είναι καλή... Edited November 9, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Όχι, δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ξεκλειδωσω τον bootloader. Ξέχασα επίσης αν αναφερω ότι η έκδοση 5.0.2,την εγκατέστησα από soak test του xda,αλλα δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχω. Πάντως πολλοί χρήστες με version 22.46-28,εχουν παρόμοιο πρόβλημα. Δε ξέρω, σκεφτομαι να το ρουταρω, να βάλω και μια custom rom,και να ξεμπερδεψω. Εγώ θα σου έλεγα να περάσεις custom ROM. Είμαι από την πρώτη εβδομάδα με το κινητό με Cyanogen και ενώ στη αρχή υπήρχαν κάποια μικρά προβλήματα, Τρώες δεν έχω κανένα απολύτως και νιώθω το κινητό να είναι πολύ πιο γρήγορο. Γενικά από όλες τις απόψεις καλύτερο. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulalume Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά, έχει αγοράσει κανείς την original flip case; Αν ναι για πείτε εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να πάρω μια αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει. Η αν έχετε πάρει κάποια άλλη θήκη που είναι καλή... δεν υπάρχει κατι πρακτικότερο απο αυτήν. Μόνο το οτι κλειδώνει/ξεκλειδώνει με το άνοιγμα φτάνει. οι αλλες εκτος του οτι δεν κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν μπαίνουν συνήθως πάνω απο το καπάκι και δίνουν όγκο, ενώ η original αντικαθιστά το καπακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) δεν υπάρχει κατι πρακτικότερο απο αυτήν. Μόνο το οτι κλειδώνει/ξεκλειδώνει με το άνοιγμα φτάνει. οι αλλες εκτος του οτι δεν κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν μπαίνουν συνήθως πάνω απο το καπάκι και δίνουν όγκο, ενώ η original αντικαθιστά το καπακι Διάβασα ότι έχει και μαγνήτη όταν κλείνει το μπροστινό καπάκι για να ασφαλίζει... ισχύει αυτό; Είχα μια παρόμοια θήκη στο προηγούμενο κινητό μου αλλά δεν ασφάλιζε και μπορεί να άνοιγε στον αέρα όταν έπεφτε! Edited November 9, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δεν είναι τόσο ισχυρός ο μαγνήτης στη συγκεκριμένη. Αν γυρίσεις το τηλέφωνο ανάποδα με το καπάκι κλειστό με λίγη φόρα, μπορεί να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power_ran Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Για έναν χρήστη σαν εμένα που δε με ενδιαφέρει να έχω latest versions κλπ μου διέλυσε το κινητό η 5.0.2 Πιο αργό και η μπαταρία από μια γεμάτη ημέρα με φουλ χρήση έπεσε στις 8 ώρες με ελάχιστη χρήση. Thank's Moto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Για έναν χρήστη σαν εμένα που δε με ενδιαφέρει να έχω latest versions κλπ μου διέλυσε το κινητό η 5.0.2 Πιο αργό και η μπαταρία από μια γεμάτη ημέρα με φουλ χρήση έπεσε στις 8 ώρες με ελάχιστη χρήση. Thank's Moto! έκανες clean install? μήπως φταίει κάποια εφαρμογή; μου ακούγεται περίεργο δηλαδή όπως το παρουσιάζεις. από εκεί και πέρα, μπορεις να αρχίσεις να δοκιμάζεις custom, ή να επιστρέψεις στην kitkat. και στις δυο περιπτώσεις θα χρειαστεί ξεκλείδωμα ο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power_ran Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δεν έκανα clean. Ότι έκανε απο μόνο του, οπως ο μέσος χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κακώς. Κάνε ένα factory reset. Πρόκειται για πολύ μεγάλο update και επιβάλλεται να το κάνεις. Μπορεί όχι τεράστια, αλλά θα δεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ή πλοήγηση με τα google maps είναι πλέον free ή κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Πάντα ήταν. Αλλά χρειαζόταν δεδομένα. Πλέον, από ότι πήρε το μάτι μου κάπου, μπορείς να σώσεις το χάρτη και να έχεις πλοήγηση off line. Δες πάντως και το here maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Τελικά χρειαζόταν ένα hard reset για να στρώσει μετά την τελευταία αναβάθμιση. Πάει σφαίρα τώρα! Απορία: Το power button γιατί έχει μόνο την επιλογή της απενεργοποίησης; Μου κάνει εντύπωση αυτό γιατί σε βίντεο είχα δει και airplane mode κλπ. Εκτός και αν ήταν έτσι στην KitKat... Edited November 12, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ακριβώς το τελευταίο. Στην Kit-Kat ήταν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλημέρα, στο g2 φίλου σταμάτησε να δουλέυει το ένα sim slot και μάλλον το έχει κακοποιήσει λίγο με το βάλε-βγάλε της κάρτας. Του είπα να το στείλει στο σέρβις. Γνωρίζει κανείς κόστος και αν το καλύπτει η εγγύηση? Μάλλον δύσκολο το βλέπω... Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts