Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω, έχω την 4.4.4 και θέλω να παραμείνω σε αυτήν!

Τι πρέπει να κάνω για να μην μου βγάζει κάθε τόσο ειδοποίηση το κινητό για τη νέα έκδοση?

Sκοτώστε το ΟΤΑ service λέμε

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την επαναφορά πριν ή μετα την αναβάθμιση ;

Πάντα μετά ;)

Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

Μετα απο reset τι τροπος υπαρχει για να περαστουν ολες οι εφαρμογες και οχι μια μια με το χερι;
Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Ρε παιδιά σας παρακαλώ βοήθησε κοντευω να τρελαθω.Η μπάρα στην αρχική οθόνη κάτω με το βελάκι πίσω κλπ αντί να είναι ημιδιαφανής έγινε μαύρη εντελώς κ δεν ξέρω το λογο.νόμιζα οτι τ πείραξαν εγώ με τον nova launcher που είχα κ επειδή δεν έβρισκαν πως αλλάζει τον διεγραψα αλλά ακόμα αυτό παραμένει έτσι.δεν ξερω πως στο διάολο να το ξανααλλαξω η τι χρειαζεται να κανω

Ρε παιδιά σας παρακαλώ βοήθησε κοντευω να τρελαθω.Η μπάρα στην αρχική οθόνη κάτω με το βελάκι πίσω κλπ αντί να είναι ημιδιαφανής έγινε μαύρη εντελώς κ δεν ξέρω το λογο.νόμιζα οτι τ πείραξαν εγώ με τον nova launcher που είχα κ επειδή δεν έβρισκαν πως αλλάζει τον διεγραψα αλλά ακόμα αυτό παραμένει έτσι.δεν ξερω πως στο διάολο να το ξανααλλαξω η τι χρειαζεται να κανω

Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot γιατί δεν καταλαβαίνω σε ποια μπάρα αναφέρεσαι

Είναι σίγουρο; Δηλαδή χωρίς root, με Chromecast εμφανίζεται η οθόνη του κινητού οπουδήποτε ή μόνο στα Youtube videos, κλπ. ;

Μέσα στο Δεκέμβριο το άνοιξαν για όλες τις συσκευές απο 4.4 και πάνω και πλεον εκτώς από τα συμβατά app μπορείς να εμφανίζεις και όλη την οθόνη χωρίς ροοτ απλά δεν γίνεται από το μενού του τηλεφωνου αλλά πρέπει να κατεβασεις την εφαρμογή της google Chromecast . Μπορεί να είναι σε beta αλλά δεν αντιμετώπισα κάποιο προβλημα .και στην lollipop δουλεύει αρκετά καλά.

Μετα απο reset τι τροπος υπαρχει για να περαστουν ολες οι εφαρμογες και οχι μια μια με το χερι;

Αν βάλεις Lollipop, τότε κατά το πρώτο σεταρισμα (είτε είσαι σε Lollipop είτε σε kitkat), μόλις συνδέσεις το Account σου ζητάει να κάνεις επαναφορά των εφαρμογών σου αν θες

Ωραία. Είχα δει αυτό: https://support.google.com/chromecast/answer/6059461?hl=en και νόμιζα ότι δεν υποστηρίζεται πλήρως το G 2014 αφού δεν ήταν στη λίστα.

Παιδια εγω μετα την αναβαθμιση λολιποπ 5.0.2 απο εχθες δεν παιζει τα βιντεο στον αντεννα μεγα αλφα ,ενω το ζωντανο παιζει καμμια αποψη κανεις;
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

νομίζω κατάλαβα..άλλαξε το φόντο που έβαλες..καμιά φορά αν επιλέξεις να μπει το φόντο από το nova γίνεται αυτό.. στην ουσία δν αλλάζει το χρώμα τη μπάρας αλλά κάπως σαν να κόβει το φόντο σε εκείνο το σημείο και φαίνεται μαύρο

Sκοτώστε το ΟΤΑ service λέμε

Και που ακριβως στις ρυθμίσεις είναι αυτό???

Δεν το βρίσκω πουθενά!

Symbian, Die hard

Περασα και εγω την lollipop μου φανηκε πιο αργο γενικα και οταν μπαινεις στα μενου, αλλα εξαιτιας της μπαρας google ask που μπαστακωθηκε και του ασπριδερου μενου που δεν μου αρεσε καθολου, εβαλα τον Nova και τωρα παει πολυ καλυτερα.

Tα G, H, H+ κτλ όταν έχεις τα data ανοικτά που είναι; Δεν φαίνεται κάτι στην 5.:worry:

Εμενα μου τα βγαζει κανονικα πανω απο το σημα οπως και πριν αλλα με πιο μικρα γραμματα.. μηπως εχεις ανοιχτο και το wi-fi οταν το τεσταρες? Γιατι τοτε δεν βγαζει κατι

Σύμφωνα με την Motorola....:wacko:

Things to know after the Lollipop update:

Network type indicators not shown in roaming mode - Google modified network indicator behavior in Lollipop. In KitKat, you were shown the network type (H/E/4G etc) even when in roaming mode; Lollipop only shows an 'R' symbol over the network strength indicator.

H Q που έχω δουλεύει σε roaming.

Ι need a six month vacation, twice a year.

πολλα παραπονα βλεπω και φοβαμαι να περασω το lollipop... μου φαινεται θα κανουν ενα για μενα πολυ καλο κινητο προβληματικο...

Γενικά ναι. Αλλά μόνο τυχαίο δεν νομίζω να είναι το γεγονός ότι το νέο Moto G, που αν και με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και που θα φοράει Lollipop από τη μάνα του θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία...

Γενικά ναι. Αλλά μόνο τυχαίο δεν νομίζω να είναι το γεγονός ότι το νέο Moto G, που αν και με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και που θα φοράει Lollipop από τη μάνα του θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία...

αυτο εγινε και γιατι το καινουργιο εχει και 4g που καιει πιο πολυ αν και μπορει να ισχυει λιγο και αυτο που λες

Λογική εξήγηση, αν και στο 1ης γενιάς Moto G 4G νομίζω δεν είχε διαφοροποίηση στη μπαταρία σε σχέση με το απλό.

πολλα παραπονα βλεπω και φοβαμαι να περασω το lollipop... μου φαινεται θα κανουν ενα για μενα πολυ καλο κινητο προβληματικο...

Για αυτό και της γυναίκας μου θα το αφήσω στην 4.4.4 που είναι τέλεια!

Symbian, Die hard

Εσεις που ειστε ηδη χρηστες πιστευετε για εργαλειο δουλειας ελεω κ dual sim θα εχω θεματα?

Με κερδισε το pure android κ επελεξα αυτο γιατι μπορουσα να διαλεξω κ huawei g750.

Μια μερα λογικα θα την εχω απο μπαταρια θεωρω. Καμερα δεν με πολυνοιαζει οσο το να δουλευει νερακι για τα mail μου.

Εσεις που ειστε ηδη χρηστες πιστευετε για εργαλειο δουλειας ελεω κ dual sim θα εχω θεματα?

Με κερδισε το pure android κ επελεξα αυτο γιατι μπορουσα να διαλεξω κ huawei g750.

Μια μερα λογικα θα την εχω απο μπαταρια θεωρω. Καμερα δεν με πολυνοιαζει οσο το να δουλευει νερακι για τα mail μου.

Ναι, με κλειστά μάτια. Είναι τέλειο και όχι μόνο για την τιμή του που είναι τόσο χαμηλή. Με το που θα το πιάσεις στο χέρι σου θα καταλάβεις πόσο τηλέφωνο είναι.

Κανείς με την 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb έχει πάρει την 5.02?

Σε μένα δεν έχει έλθει ακόμη ειδοποίηση ούτε μπαίνει με άλλο τρόπο!

Nikomas

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)