Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και μία μέρα είμαι στο παραπεντε να το παραγγείλω από το public.

Με προβληματιζει λίγο το τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση που τα φτύσει η μπαταρία. Πόσο θα κοστίζει στην αντιπροσωπία? Έψαξε κάνεις?

Γιατί σε όλους αρέσει το μαύρο? Εγώ το λευκό που είδα μόνο στο public το βρήκα πανέμορφο?

γιατί το μαύρο κρύβει τα μεγάλα bezels του κινητού και τον αισθητήρα που ειναι τοποθετημενος κάτω απο το ακουστικό και χαλάει κάπως την αισθητική της συσκευής.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το βρίσκεις στις ρυθμίσεις γιατί είναι default feature στο android kitkat

Αν ήταν default feature στο android kitkat δε θα υπήρχε και στο 1ης γενιάς Moto G;

Edited by Lazorik

Τελικά ακύρωσα την παραγγελία γιατί είδα ορισμένα βιντεάκια και μάλλον προτιμώ καλύτερα το μαύρο. Για όποιον ενδιαφέρεται αύριο 1/10 παραλαμβάνουν νέα παρτίδα με μαύρα στα Public. Προς το παρόν τους έχουν μείνει μόνο λευκά.

χθες στο public πειραιά είχε ένα ντουλάπι γεμάτο μαύρα.. απλά μπήκα μέσα και πήρα χωρίς παραγγελίες κτλ...

το θέμα είναι να βρούμε κανένα screen protector χωρίς να περιμένουμε 2-3 βδομάδες στα ταχυδρομεία.....

χθες στο public πειραιά είχε ένα ντουλάπι γεμάτο μαύρα.. απλά μπήκα μέσα και πήρα χωρίς παραγγελίες κτλ...

το θέμα είναι να βρούμε κανένα screen protector χωρίς να περιμένουμε 2-3 βδομάδες στα ταχυδρομεία.....

Παιζει ένα store απο Γερμανία (ebay)και παραλαμβανεις σε λιγοτερο απο εβδομάδα..

Το θέμα είναι τι εγγύηση έχεις από γερμανία. Και αν σεν περίπτωση που σου πάθει κάτι πρέπει να τρέχεις να το στείλεις εκεί.

Ευχαριστώ, ίσως πάω αύριο Πειραιά μπας και.

Με προβληματιζει λίγο το τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση που τα φτύσει η μπαταρία. Πόσο θα κοστίζει στην αντιπροσωπία? Έψαξε κάνεις?

Γιατί σε όλους αρέσει το μαύρο? Εγώ το λευκό που είδα μόνο στο public το βρήκα πανέμορφο?

Θα περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να χρειαστεί αλλαγή. Ακόμα και αν το δουλεύεις τόσο πολύ που το φορτίζεις συνεχώς.

Αν έχει περάσει λοιπόν 1 με 2 χρόνια, τι πιο απλό από το να δούμε κανένα βίντεο στο youtube που δείχνει πως ανοίγει και να την αλλάξουμε μόνοι μας. Αν έχει περάσει και τόσος καιρός, η μπαταρία σαν ανταλλακτικό δεν νομίζω να κοστίζει πάνω από 20-25€. Μην πω και λιγότερα.

Είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά και πρακτικότητας. Π.χ. τον αισθητήρα που έχει κάτω από το επάνω ηχείο το μαύρο χρώμα τον εξαφανίζει. Επίσης του προσδίσει μια να το πω "σοβαρότητα". Για τα γούστα μου, δείχνει πιο όμορφο σε μαύρο με άσπρο καπάκι ή καπάκι-θήκη. Φυσικά αν ήμουν κοριτσάκι ίσως προτιμούσα λευκή συσκευή με φούξια καπάκι. :P

A, κάπου πήρε το αυτί μου σε κάποιο βίντεο πως στο λευκό φαίνεται περισσότερο η σκόνη.

Edited by Mark_K

Παιζει ένα store απο Γερμανία (ebay)και παραλαμβανεις σε λιγοτερο απο εβδομάδα..
δεν ρίχνεις ένα linkάκι μήπως βρούμε άκρη ..... :)

Το θέμα είναι τι εγγύηση έχεις από γερμανία. Και αν σεν περίπτωση που σου πάθει κάτι πρέπει να τρέχεις να το στείλεις εκεί.

Ευχαριστώ, ίσως πάω αύριο Πειραιά μπας και.

ο φίλος λέει για μεμβράνη, όχι συσκευή απο Γερμανία, γιατί εδώ ακόμα πουθενά...

όσο για το public πειραιά, εντάξει, δεν νομίζω να πούλησαν 10+ συσκευές απο χθες το απόγευμα που το πήρα εγώ....

Edited by ulalume

Από Αγγλία ζελατίνα.... Σε 1 εβδομάδα εδώ και καλής ποιότητας όχι σαν του Γερμανού που γρατσουνιουνται με το παραμικρό. Ξέρω γιατί είχα πάρει την ίδια μάρκα ζελατίνα για το νοκια 630.

Αναφορικά με ένα χρώματα απορώ γιατί γίνεται κουβέντα. Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα....

Προσωπικά πέραν του γούστου που μου κάνει πλέον το λευκό δεν φαίνονται και τυχόν φούσκαλιτσες από μεμβράνη στο λευκό bezel, ενώ με μαύρες συσκευές το κόλλημα πρέπει να είναι τέλειο και μέχρι την άκρη.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Καλησπέρα παιδιά

Από σήμερα το απόγευμα κάτοχος και γώ. Το πήρα τελικά σε μαύρο χρώμα απο το public της Αγ.Παρασκευής, και ώ του θαυματος το είχε μόνο σε μαύρο αφού τα άσπρα είχαν τελειώσει. Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες μιάς και ήμουν κάτοχος και του προηγούμενου g

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πόσο σφιχτά είναι τα κουμπιά του

Μετά το περσινό κράξιμο που έφαγε η motorola σε σχέση με τα κουμπιά στο περσινό g, το παράκανε μου φαίνεται με αυτά. Η οθόνη πολύ καλή το σήμα δυνατό,το ακουστικό ακούγεται πεντακαθαρα και δυνατά και ο ήχος απο τα ηχεία πολύ δυνατός. Στο σημείο αυτό μου θΰμισε λίγο Htc

Το μόνο που απομένει είναι η μπαταρία και ελπίζω να τα πάει καλά και σ'αυτό.

Sent from my Ulefone Power

Για το ραδιόφωνο ούτε παραγγελία να το καναμε (επειδή το συζητούσαμε προχθές). Χθες πήρε αναβάθμιση και πλέον υπάρχει επιλογή να ακούγεται και απο τα ηχεία του κινητού, όχι μονο απο τα ακουστικά. Επίσης λέει οτι μπορει να ακούγεται και με ακουστικά συνδεδεμένα με Bluetooth.

Καλησπέρα παιδιά

Από σήμερα το απόγευμα κάτοχος και γώ. Το πήρα τελικά σε μαύρο χρώμα απο το public της Αγ.Παρασκευής, και ώ του θαυματος το είχε μόνο σε μαύρο αφού τα άσπρα είχαν τελειώσει. Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες μιάς και ήμουν κάτοχος και του προηγούμενου g

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πόσο σφιχτά είναι τα κουμπιά του

Μετά το περσινό κράξιμο που έφαγε η motorola σε σχέση με τα κουμπιά στο περσινό g, το παράκανε μου φαίνεται με αυτά. Η οθόνη πολύ καλή το σήμα δυνατό,το ακουστικό ακούγεται πεντακαθαρα και δυνατά και ο ήχος απο τα ηχεία πολύ δυνατός. Στο σημείο αυτό μου θΰμισε λίγο Htc

Το μόνο που απομένει είναι η μπαταρία και ελπίζω να τα πάει καλά και σ'αυτό.

Σύντροφε δώσε μου τα φώτα σου . Όταν σε καλούν το κινητό ακούγεται ? Δυνατά ? Αν το έχεις ξεχάσει σε καμιά τσέπη , ή τσαντάκι μέσης στο ίδιο δωμάτιο και ακους μουσικουλα στον υπολογιστή χαμηλά σχετικά , θα το ακούσεις ? Ρωτάω γιατί έχω βάλει την ίδια μελωδία στο ericson k800i της γυναικάς μου και στο δικό μου samsung nexus s και όταν χτυπάει το εριξον βάζω τα κλάματα . Σχεδόν τριπλάσια ένταση . Και γενικά σε αυτό το θέμα πονάνε πολλα Mid rang κινητά που έχω κατά καιρους δει . Ευχαριστώ

Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S

Το ηχείο είναι τούμπανο. Χτυπαει στη αρχη μια φορά πιο σιγά αλλά μετά χαλάει τον κόσμο. Καπου στο 60% έχω την ένταση του ηχου κλήσης και πάλι δυνατά χτυπάει...

Σύντροφε δώσε μου τα φώτα σου . Όταν σε καλούν το κινητό ακούγεται ? Δυνατά ? Αν το έχεις ξεχάσει σε καμιά τσέπη , ή τσαντάκι μέσης στο ίδιο δωμάτιο και ακους μουσικουλα στον υπολογιστή χαμηλά σχετικά , θα το ακούσεις ? Ρωτάω γιατί έχω βάλει την ίδια μελωδία στο ericson k800i της γυναικάς μου και στο δικό μου samsung nexus s και όταν χτυπάει το εριξον βάζω τα κλάματα . Σχεδόν τριπλάσια ένταση . Και γενικά σε αυτό το θέμα πονάνε πολλα Mid rang κινητά που έχω κατά καιρους δει . Ευχαριστώ

Φίλε μου μόλις χτες το πήρα και δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω όλα αυτά που λες. Πάντως τα ηχεία του είναι αρκετά δυνατά και ακούγονται μια χαρά και δε νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα.

Sent from my Ulefone Power

Για το ραδιόφωνο ούτε παραγγελία να το καναμε (επειδή το συζητούσαμε προχθές). Χθες πήρε αναβάθμιση και πλέον υπάρχει επιλογή να ακούγεται και απο τα ηχεία του κινητού, όχι μονο απο τα ακουστικά. Επίσης λέει οτι μπορει να ακούγεται και με ακουστικά συνδεδεμένα με Bluetooth.

Πολύ ωραία νέα συνονόματε τώρα πια τα έχει όλα το άτιμο!

το παράγγειλα σήμερα κι εγώ σε άσπρο. Στην αναμονή λοιπόν... :)

Όταν λέτε οτι ανεβαίνει σταδιακά ο ήχος, εννοείτε οτι κάνει fade in όπως λέμε στα Ελληνικά ή δυναμώνει απότομα;;

Edited by sado

Πολύ ωραία νέα συνονόματε τώρα πια τα έχει όλα το άτιμο!

ισχυει ακουγεται κανονικα απο bluetooth!!πολυ καλο

Ευχαριστώ για το feedback . θα το παρακολουθώ το θέμα μια και με ενδιαφέρει αυτή η παντόφλα
Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S

Πήγα τελικά στο Public στον Πειραιά και το τσίμπησα. Η πωλήτρια αρχίζει και μου λέει πως έχει 1 χρόνο εγγύηση από τη Motorola και προσπάθησε να μου πουλήσει και επέκταση με 29€ στα 2 χρόνια. Της λέω δεν έχει 2 χρόνια; Όχι μου λέει. Δεν πειράζει, θα το πάρω έτσι, ευχαριστώ. Μέχρι να μου ετοιμάσει ένα χαρτί να πάω να πληρώσω μπαίνω στο site τους και βλέπω ότι γράφει ξεκάθαρα εγγύηση 24 μήνες. Της το δείχνω και μου απαντάει δεν ξέρω τι γράφει το site...

Πήγα τελικά στο Public στον Πειραιά και το τσίμπησα. Η πωλήτρια αρχίζει και μου λέει πως έχει 1 χρόνο εγγύηση από τη Motorola και προσπάθησε να μου πουλήσει και επέκταση με 29€ στα 2 χρόνια. Της λέω δεν έχει 2 χρόνια; Όχι μου λέει. Δεν πειράζει, θα το πάρω έτσι, ευχαριστώ. Μέχρι να μου ετοιμάσει ένα χαρτί να πάω να πληρώσω μπαίνω στο site τους και βλέπω ότι γράφει ξεκάθαρα εγγύηση 24 μήνες. Της το δείχνω και μου απαντάει δεν ξέρω τι γράφει το site...

Έπρεπε να της πεις, ξέρεις την προστασία του καταναλωτή και τα περί εγγυήσεων.? Απατεώνες.. Κοροϊδεύουν τον κόσμο για δήθεν επεκτάσεις εγγυήσεων

Μεγάλη απατεωνιά από τα public! Δηλαδή καλύτερα να το πάρεις από skroutzομάγαζο παρά από αυτούς!

Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

Οχι καλέ. Απλά μια υπάλληλος ηταν για τα μπάζα. Η συσκευή είναι μια χαρά. Ένα βιβλιαράκι που έχει μέσα γράφει 24 μήνες εγγύηση. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό έτσι κι αλλιώς και για αυτό δεν συνέχισα την κουβέντα με την άλλη...

Το αγόρασα και εγώ από public πριν 2 μέρες. Η εγγύηση που προσπαθούν να πουλήσουν τα public αφορά και δωρεάν επισκευή σπασμένης οθόνης καθώς και συλλογή της συσκευής από το σπίτι. Εμένα ο πωλητής μου είπε ξεκάθαρα ότι έχει 2 χρόνια αντιπροσωπείας αλλά ότι αυτή δεν καλύπτει σπασμένη οθόνη κλπ και ότι με 30 ευρώ μπορώ να πάρω αυτή των public και να ειμαι καλυμμένος κλπ. Η πλάκα είναι ότι εκείνη την στιγμή μπήκε μια κοπέλα μέσα με ένα Galaxy core με σπασμένη οθόνη και το χρησιμοποίησε σαν μόνο πίεσης προς εμένα σε στυλ "βλέπεις τι μπορεί να γίνει κλπ" :-P

Πάντως, εγγύηση αντιπροσωπείας έχει σίγουρα, οπότε μην σας ανησυχεί αυτό. Απλά προφανώς, ως συνήθως δηλαδή, αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει σφάλματα από υπαιτιοτητα του χρήστη...

Μήπως η πωλήτρια προσπάθησε απλά να σου πουλήσει την υπηρεσία public safety net (ή κάπως έτσι τέλος πάντων)?

Η εγγύηση της συσκευής είναι σίγουρα 24 μήνες -αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Αυτό ακριβώς, μόνο που προσπάθησε να το κάνει λίγο άκομψα, λέγοντάς μου πως ο κατασκευαστής το καλύπτει μόνο για τον πρώτο χρόνο.

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)