Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις μου επεσε το κινητο κ εκανε ενα σημαδακι. Μηπως γνωριζει κανεις εαν μπορω σε apple store να το αλλαξω με μια διαφορα χρηματων; Η δεν γινεται καθολου αυτο;

Άσχημο αυτό, εάν απευθυνθείς σε apple store λογικά γίνεται αλλά με refurbrised συσκευή, εάν δεν σε πειράζει άλλαξε το. εναλλακτικά πάρε μία θήκη και στη συνέχεια απώλεσέ το από τη μνήμη σου :)

Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν το iPhone και το λειτουργικό του σύστημα, ακολουθώντας το σύνδεσμο, σε λίγες μέρες θα είναι σε πλήρη λειτουργία learn differently! beta... :)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι τι να με πειραξει; Ας ειναι και refurbised. Αν και εκλεισα ραντεβου αυριο στο genius bar γιατι οπως ειχα πει και παλια δεν ακουγεται το ακουστικο πολυ δυνατα, ειδικα εαν περπατας στον δρομο με κινηση δεν ακουγεται ο αλλος σχεδον καθολου και θα το κανω θεμα εκει να δω τι θα μου πει. Εαν μου το αλλαξει για αυτο το προβλημα θα "ξεφορτωθω" και το σημαδακι. Εαν οχι, θα τον πω τι επιλογες εχω για το σημαδακι.

Και στην τελικη θα το "σκοτωσω" και θα παρω αλλο :p

Samsung S21 Ultra

Αυριο παω Ιταλια και εκει κοντα εχει ενα Apple store και ελεγα να ρωτησω εκει. Αλλα δεν ξερω καν εαν υπαρχει τετοια υπηρεσια. Αλλιως θα το πουλησω πιο φθηνα και βλεπουμε...

Απο εμπειρια με ιταλικο applestore εαν δεν ειναι λακουβα και ειναι μονο σημαδι, θα στο καθαρισουν (δε ξερω πως, αλλα το εκαναν παντως σε μενα ή στο 4 ή στο 5!)

κ @ τ @ ν τ ι @

εγω εχω 128αρι το μικρο και το εχω πληρως φορτωμενο( περιπου 20 gb ελευθερα) και εχω και υποτιθεται την κακη μνημη,TMC αν θυμαμαι την λενε,και δεν εχω κανενα προβλημα ευτυχως

Εγώ έχω και το μικρό και το μεγάλο 128άρι και τα δυο με 8.1 jailbroken και γεμάτα σχεδόν (ελεύθερα περίπου 11GB στο καθένα). Το μικρό δε μου έχει παρουσιάσει κάτι. Το μεγάλο όμως μου έχει κάνει κάποια restarts, που πιθανό λόγω ότι οφείλονται σε κάποιες εφαρμογές απο Cydia που δεν πρέπει να είναι ακόμη πλήρως συμβατές με το iOS 8 (βλ. Infinidock). Ειδωμεν...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Οχι δεν το ειχα. Το φορτιζα απο usb στο laptop και εκανα μια κινηση και πηρα σβαρνα το καλωδιο και επεσε αλλα ευτυχως οχι κανονικα. το κρατησε το καλωδιο και χτυπησε λιγο σαν γδαρσιμο λιγο στην γωνια (το αλλο μερος εμεινε στον αερα).

Αυριο παω Ιταλια και εκει κοντα εχει ενα Apple store και ελεγα να ρωτησω εκει. Αλλα δεν ξερω καν εαν υπαρχει τετοια υπηρεσια. Αλλιως θα το πουλησω πιο φθηνα και βλεπουμε...

Στην Ιταλία στο Apple store το αλλάζουν αλλά η επιβάρυνση είναι πάνω από 200 ευρώ.

Καλύτερα σε συμφέρει να το πουλήσεις φθηνότερα γιατί θα σου δώσουν επισκευασμένο.

Αυτό συμφέρει μόνο όσους έχουν σπασμένη οθόνη και τσακισμένες γωνίες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οχι τι να με πειραξει; Ας ειναι και refurbised. Αν και εκλεισα ραντεβου αυριο στο genius bar γιατι οπως ειχα πει και παλια δεν ακουγεται το ακουστικο πολυ δυνατα, ειδικα εαν περπατας στον δρομο με κινηση δεν ακουγεται ο αλλος σχεδον καθολου και θα το κανω θεμα εκει να δω τι θα μου πει. Εαν μου το αλλαξει για αυτο το προβλημα θα "ξεφορτωθω" και το σημαδακι. Εαν οχι, θα τον πω τι επιλογες εχω για το σημαδακι.

Και στην τελικη θα το "σκοτωσω" και θα παρω αλλο :p

Ενημέρωσε μας για το θέμα, έχει ενδιαφέρον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Ιταλία στο Apple store το αλλάζουν αλλά η επιβάρυνση είναι πάνω από 200 ευρώ.

Καλύτερα σε συμφέρει να το πουλήσεις φθηνότερα γιατί θα σου δώσουν επισκευασμένο.

Αυτό συμφέρει μόνο όσους έχουν σπασμένη οθόνη και τσακισμένες γωνίες.

Μαλιστα. Αυριο θα παω και θα ενημερωσω. Ενας φιλος πιο πανω ειπε οτι εαν δεν ειναι λακουβα το κανουν με κατι (λογικα με αλοιφη; ) και φευγει. Κατι αλλο, στα Apple store οτι προβλημα και να εχεις, παντα ανακατασκευασμενο σου δινουν ή υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν και καινούργιο; (Πχ χαλασμενο ακουστικο, οθονη κτλ)

Samsung S21 Ultra

Μόνο αν είσαι εντός περιόδου DOA, δηλαδή των πρώτων 10 ημερών από την αγορά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μόνο αν είσαι εντός περιόδου DOA, δηλαδή των πρώτων 10 ημερών από την αγορά.

Ή αν εισαι τυχερος και δεν τους εχουν ερθει ακομα τα ανακατασκευασμενα. Παντως εγω δεν θα αλλαζα τηλεφωνο το οποιο δουλευει σωστα με ανακατασκευασμενο που δεν ξερω τι προβλημα μπορει να βγαλει (αρκετα απο αυτα δεν ειναι καλα). Απλα θα ζουσα με το κοσμητικο προβλημα.

Take five..

Παίδες η μπαταρία του plus είναι αρκετά καλύτερη από του 6αριου του μικρού; Γιατί εγώ το δουλεύω αρκετά το μικρό και δεν είμαι ευχαριστημένος. Παιζω και κανα παιχνιδάκι. Λέω να πάω στο plus. Η οθόνη του έχει μικρότερο contrast και πιο ξεθωριασμένα χρώματα από το μικρό; Επίσης πριν το 6 είχα το note 3 που δεν με πείραζε καθόλου το μέγεθος. Το plus είναι αρκετά μεγαλύτερο; Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Παίδες η μπαταρία του plus είναι αρκετά καλύτερη από του 6αριου του μικρού; Γιατί εγώ το δουλεύω αρκετά το μικρό και δεν είμαι ευχαριστημένος. Παιζω και κανα παιχνιδάκι. Λέω να πάω στο plus. Η οθόνη του έχει μικρότερο contrast και πιο ξεθωριασμένα χρώματα από το μικρό; Επίσης πριν το 6 είχα το note 3 που δεν με πείραζε καθόλου το μέγεθος. Το plus είναι αρκετά μεγαλύτερο;

Δεν ξέρω τι κάνει το 6 σε θέμα μπαταρίας γιατί δεν το έχω δουλέψει αλλά το 6 plus που έχω μου βγάζει 1 μέρα αναμονή με 7-8 ώρες χρήση περίπου, καμία φορά και 9 ώρες. Εντάξει αν το ζορίσεις πολύ λογικά στις 15 ώρες θα σου ζητήσει φόρτιση. Τα χρώματα είναι ίδια και στα δύο, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όπου και αν διαβάσεις θα δεις ότι αυτό γράφουν. Είναι μεγάλο σαν το note 4 ή σαν το nexus 6. Εγώ το συνήθισα στην χρήση και δεν με ενοχλεί πια. Δεν το δουλεύεις με ένα χέρι (δηλαδή να γράψεις έκθεση με ένα χέρι) ούτε το κάνεις "μπάλα" όπως έκανα το iphone 5. Το μέγεθος τους συνηθίζεται με την καθημερινή χρήση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ελάχιστα μεγαλύτερο στο μήκος αλλά ιδιαίτερα και αισθητά πιο λεπτό. Πολύ μεγαλύτερη μπαταρία απο το απλό 6 με διαρκή ενημέρωση mail πολυ σερφάρισμα ομιλία μισή ώρα πολύ viber και γενικό πειραγμα χωρίς να παίζω παιδνίδια 1,5 ημέρες με 2 (μιλάμε για λίγο πάνω από 10 ώρες χρήσης). Και εννοώ πλήρη 24ωρα. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου το λετρεύεις... Δεν νομίζω ότι είναι πιο ξεθωριασμένα τα χρώματα από το απλό 6άρι αλλα επειδή δεν έχω και τα δύο στην ιδιοκτησία μου δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Edited by ramnoz

iPhone 6 να έχει 1810mAh και το iPhone 6 Plus να φτάνει τα 2915mAh οποτε σιγουρα εχει διαφορα στην μπαταρια...και το μεγεθος οθονης ειναι πιο μεγαλο το 6 ειναι 4,7” ενω το plus 5,5 ..
www.madphone.net :)

Οκ εγώ το 6αρι το φορτιζω 2 φορές με τη χρήση που κάνω. Δηλαδή το απόγευμα έχει τελειώσει η μπαταρία....

Αυτό με τα χρώματα το ανέφερα γιατί είδα αυτό

Καλημέρα!

Παρέλαβα και εγώ χθες απο Κωτσόβολο (είχα κάνει προ-κράτηση από την πρώτη μέρα) iPhone 6 PLUS Gold 64 Gb.

Μέχρι στιγμής όλα καλά. Του φόρτωσα από το iCloud όλα τα παλιά appplication και δεν υπάρχουν ούτε κολλήματα ούτε επανεκκινήσεις, καμένα pixel κτλ κτλ. Εν ολίγοις δεν έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμα και ο φορτιστής είναι ο κανονικός για Ελλάδα. Με την μνήμη δεν ασχολούμαι γιατί πιστεύω ότι δεν έχει νόημα...

Το παρέλαβα με την iOS 8.1 και ακόμα δεν έχω κάνει update στην 8.1.1.

Αξιοσημείωτο είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Το παρέλαβα με περίπου 70% μπαταρία, πραγματικά του «ήπια το αίμα» (συγχρονισμό και ψάξιμο όλη την ώρα με wi fi, κλήσεις περίπου 30 λεπτά).Δεν το άφησα ούτε στιγμή μέχρι να κοιμηθώ από τις 5 το απόγευμα. Το βράδυ που έπεσα για ύπνο ήταν περίπου στο 20%...

Όσον αφορά το μέγεθος, όντας προερχόμενος απο iPhone 4, η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται κάπως μεγάλο αλλά θα το συνηθίσω...ελπίζω.

Η ένταση του ακουστικού είναι πολύ πιο δυνατή από το παλιό μου iPhone 4, καθώς και η ένταση των ήχων κλήσης. Το touch ID λειτουργεί απίστευτα. Λίγο σπαστικό μου φαίνεται που η Home Screen κάνει rotate και όταν βγάζει το κινητό από την τσέπη, η αρχική οθόνη είναι σχεδόν πάντα ανάποδα…

Πέρασα το widget "Quick-Tap" το οποίο είναι σαν το Launcher που το έσβησε η Apple από το App Store. Το συστήνω ανεπιφύλακτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα και το είδα από κοντά. Καταπληκτικό τηλέφωνο . Κρίμα που πήρα το iPhone 6! To plus έπρεπε!!! Plus+jailbreak το απόλυτο !!!! Θα το σπρώξω στις αγγελίες να πάρω το plus! Οθοναρα έχει . Το σύγκρινα χρώματα ίδια για μένα απλά λίγο μεγαλύτερο contrast αμελητέο

Πήγα και το είδα από κοντά. Καταπληκτικό τηλέφωνο . Κρίμα που πήρα το iPhone 6! To plus έπρεπε!!! Plus+jailbreak το απόλυτο !!!! Θα το σπρώξω στις αγγελίες να πάρω το plus! Οθοναρα έχει . Το σύγκρινα χρώματα ίδια για μένα απλά λίγο μεγαλύτερο contrast αμελητέο

*Θα σου πρότειν να ελέγξεις για αναταλλαγή καθώς πολλοί μετάνιωσαν που πήραν το Plus :)

Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν το iPhone και το λειτουργικό του σύστημα, ακολουθώντας το σύνδεσμο, σε λίγες μέρες θα είναι σε πλήρη λειτουργία learn differently! beta... :)

έχω ήδη βάλει και αντίστοιχη αγγελία που ζητάω το plus στο forum. το iphone 6 έχει πάρει το δρόμο της πώλησης.....

κακώς που δεν το είδα από την αρχή από κοντά το plus. δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το φανταζόμουν. βασικά η οθόνη του είναι στις διαστάσεις που μαρέσουν.

το μόνο που ελπίζω είναι να το βρω σύντομα τώρα που ακόμα γράφεται η 8.1....... αλλιώς δευτέρα πρωί, skroutz..... έχει κάποιος να μου προτείνει κατάστημα? που να έχει και καλό after sale support σε περίπτωση που πάθει κάτι... θα το πάρω σε space grey και μάλλον ευρωπαικό.... θα κοιτάξω να βρω και φορτιστή ipad γιατί αρκετοί το προτείνουν λόγω αργής φόρτισης..... μετά tempered glass.... και όλα κομπλέ

Σήμερα πήγα στο apple store και τους είπα το πρόβλημα με το ακουστικό που είναι χαμηλή ένταση. Με πήρε τηλεφωνο δοκιμαστικο και όντως λέει ότι έχει πρόβλημα και θα αλλάξουν το ακουστικό μετά από 30 λεπτά να πάω να το πάρω. Τους είπα Δεν γίνεται να μου δώσουν καινουργια συσκευή η ανακατασκευής; Και μου είπε όχι σε αυτή την περίπτωση γίνεται αλλαγή ακουστικού

Πάω από μισή ώρα μετά και δεν έκαναν τίποτα γιατί λέει δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα.

Για την περίπτωση του δαρσιματος μου είπε πως μόνο εαν δώσω 329 ευρώ θα πάρω ανακατασκευής συσκευή.

Τους αποχαιρετησα και θα το σκοτώσω στα 550.

Samsung S21 Ultra

Σήμερα πήγα στο apple store και τους είπα το πρόβλημα με το ακουστικό που είναι χαμηλή ένταση. Με πήρε τηλεφωνο δοκιμαστικο και όντως λέει ότι έχει πρόβλημα και θα αλλάξουν το ακουστικό μετά από 30 λεπτά να πάω να το πάρω. Τους είπα Δεν γίνεται να μου δώσουν καινουργια συσκευή η ανακατασκευής; Και μου είπε όχι σε αυτή την περίπτωση γίνεται αλλαγή ακουστικού

Πάω από μισή ώρα μετά και δεν έκαναν τίποτα γιατί λέει δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα.

Για την περίπτωση του δαρσιματος μου είπε πως μόνο εαν δώσω 329 ευρώ θα πάρω ανακατασκευής συσκευή.

Τους αποχαιρετησα και θα το σκοτώσω στα 550.

Ενδιαφέρουσα πληροφορία, πως πολλές από τις επισκευές γίνονται στο κατάστημα :)

Καλορίζικο Μιχάλη, καλορίζικο :)

κρατάω την ευχή που μου είχες κάνει για το 6 και για το Plus που έχω από σήμερα :)

ThanXxx

ps

Για να δούμε θα με κρατήσει από το Note4, γιατί το ''μικρο'' δεν κατάφερε να το κάνει.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Άφησα το iPhone 6 μου και πήρα εχτές το βράδυ το plus.... Πέρασα την 8.1 jailbreak και το σεταρα..... Φανταστικό τηλέφωνο.... Ολοκαίνουργιο ζελατινατο αμερικανικό με πρώτη ενεργοποίηση 28/11!!! Μόλις 650 ευρώ

Αυτό είχε μέσα μια κάρτα t mobile. Δεν χρειάστηκε όμως ποτέ να τη χρησιμοποίησω. Με την sim μου ενεργοποιήθηκε κανονικά το κινητό. Για ποιο λόγο ήταν μέσα στο τηλέφωνο;

Καλημερα σας .. χρησιμοποιω το itunes και iphoto και ενδιαφερομαι για ενα προγραμμα για ενα φιλο μου για windows για φωτογραφιες να μεταφερει ?

ευχαεριστω

Άφησα το iPhone 6 μου και πήρα εχτές το βράδυ το plus.... Πέρασα την 8.1 jailbreak και το σεταρα..... Φανταστικό τηλέφωνο.... Ολοκαίνουργιο ζελατινατο αμερικανικό με πρώτη ενεργοποίηση 28/11!!! Μόλις 650 ευρώ

Αυτό είχε μέσα μια κάρτα t mobile. Δεν χρειάστηκε όμως ποτέ να τη χρησιμοποίησω. Με την sim μου ενεργοποιήθηκε κανονικά το κινητό. Για ποιο λόγο ήταν μέσα στο τηλέφωνο;

για να ενεργοποιηθεί στην t-mobile

• The topic was unpinned